هدایت شده از نیمه پنهان غرب
⭕️ پاریس پایتخت موساد در اروپاست؛ این باند تروریستی، سناریوهای خطرناکی برای نمایش در پیش چشم جهان آماده کرده است.
المپیک پاریس، شاید نقطه شروع یک دومینوی تاریک در اروپا باشد و آن جریانی که برای این موضوع تبلیغات کرده، عامل اصلی و پشتپرده ماجراست!
🔴 #نیمه_پنهان_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
✡️ متن کامل یادداشت مصوّر «نقد بازی دیابلو ۴ (Diablo iv)؛ نجات در سایهٔ پرستش شیطان» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-culture/22928
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کولاک دکتر علم صالح در دفاع از ایران، صهیونیستهای اینترنشنال را کیش و مات کرد!
دکتر علم صالح، استاد دانشگاه ملی استرالیا:
🔸این آمریکا و اسرائیل هستند که جنایتکارند؛ ایران در این سالها فقط از خودش دفاع کرده و مطمئن باشید اگر توازن قدرت ایران نبود حتما آمریکا و اسرائیل به خاک ایران حمله میکردند؛ اگر جنگی رخ دهد، اسرائیل توانایی دفاع از خود را ندارد.
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ماموران اطلاعاتی از اینستاگرام شما چه می خواهند؟
🔹مستندات داخل این فیلم برای اولین بار منتشر شده است!
+مستند معضل اجتماعی ( The Social Dilemma ) در مورد نحوه کار شبکههای اجتماعی صحبت میکنه که اطلاعات مفید و خوبی داره، حتما این مستند رو تو برنامهتون بذارید برای نگاه کردن.
یه اسب سوار خانوم از مسابقات #المپیک حذف شد، چرا؟ چون یه فیلمی ازش در تمریناتش پخش شد که بجای ۳ بار ۶ بار به اسبش شلاق زده و به جرم حیوان آزاری ممنوع المسابقه شد!
اما صهیونیستهایی که ۱۴ هزار کودک رو سلاخی کردند حذف نشدند!!
استاندارد دوگانه بدتر از این میتونید
مثال بزنید؟! ):
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روایت زارع پور از بازدید شهید رئیسی از مراکز حساس ساخت موشک های فضایی
1_12820909552.mp3
17.75M
.
📣 تاریخ و فتنه تصمیم سازان 4⃣
صوت سخنرانی استاد مهدوی ارفع در دهه سوم محرم ۱۴۰۳
🔻باید بازخوانی کرد. باید آثار فاجعه بار مدیریت آقایان را مرور کرد.
باید نوشت آقای اسحاق جهانگیری که امروز با لابی سنگین کارگزاران به دنبال رسیدن به وزارت نفت و آقای فرشید گلزاده کرمانی که دنبال وزارت صمت است، در تمام طول مسئولیتشان چه فجایعی و چه فسادهای بزرگی را رقم زدند!
🔸 خصوصی سازی های کمر شکن و خانمان سوز هفت تپه و دشت مغان و فروشگاه های زنجیره ای رفاه توسط فرشید گلزاده کرمانی و وابسته به عارف ، تا بر باد دادن صدها میلیارد دلار ارز کشور در فساد ارزهای جهانگیری تا بذل و بخشش هایش در دوره وزارت تا دروغ گم شدن منابع ارزی کشور در دوره احمدی نژاد و تشویش اذهان عمومی ، تا عقده و کینه اش نسبت به دولت مهرورز و خدمات آن دولت و تخطئه تمام امور مانند مسکن مهر و توهین به صدها هزار انسان.
وضعیت بغرنج امروز فروشگاه رفاه ورشکست شده در سراسرکشور نتیجه سوء مدیریت فرشید گلزاده کرمانی و قائم مقام وقتش رسول محمدی است و این دونفر متهمان اصلی در خصوصی سازی مسئله دار این بنگاه بزرگاقتصادی و توسعه غلط و خروج پول از کشور و صدها تخلف اقتصادی سنگین هستند.
🔹نمایندگان مجلس اینها را خوب ببینند. این افراد دیگر نباید در جمهوری اسلامی هیچ مسؤولیتی داشته باشد. همین که محاکمه نشده و نمی شوند مردم باید صدای اعتراضشان بلند باشد. دیگر وزارت نفت و وزارت صمت پیکش آقایان...