eitaa logo
از ترک گناه تا یاوری امام زمان عج
1.6هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
2.3هزار ویدیو
250 فایل
ظهور نزدیک است و خودسازی لازمتر از هر زمانی خادم کانال @Ma_abbasi
مشاهده در ایتا
دانلود
💬 پاسخ عضو شورای نگهبان به حسام‌الدین آشنا: درد مردم فعلا مرغ و تخم مرغ است!
یک سوال جدی در باب انتظار فرج.mp3
2.32M
🔸یک سوال جدی در باب انتظار فرج 👤 استاد ماندگاری
💢 چهار عمل که رزق و روزی انسان را کم می‌کند... امام سجّاد (علیه السلام) فرمودند: مکروهاتی که را از انسان دفع می‌کنند: ① و نداری کردن در حضور مردم؛ ② دیرهنگام شب و بعد از نماز صبح؛ ③ تحقیر و کم‌ارزش شمردن های خدا؛ ④ شکوِه و گلایه داشتن از خداوند متعال. 📙معانی الاخبار، ص ۲۷۱
💢 عذاب های وحشتناکی از جمله سیل ، زلزله و مرگهای سرخ(کشته شدن انسان ها از طریق حوادث ، درگیری و جنگ) ومرگهای سفید(کشته شدن بواسطه بیماری ها) که در پیش رو داریم یا به خاطر اقدامات دشمنان(صهیونیسم ، یهود و استکبار) و یا به خاطر گناهانی هست که مردم مرتکب شده اند. ✅ فقط و فقط با ظهور آخرین مُنجی و حُجت خداوند کاملا دفع خواهد شد. ✅ دعای برای فرج، رمز نجات بشر است. ✅ با خود قرار بگذاریم که بعد از هر نماز در سجده ی شکر ، دعای اللهم کن لولیک حجت بن الحسن ... و دعای " اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر و اجْعَلْنِا مِنْ خَیْرِ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ "(خدایا تعجیل در فرج مقرر کن و عافیت و نصرت به حضرت عنایت کن و ما را جزو بهترین یاری کنندگان او قرار ده) را با حضور ذهن و توجه به معنی و مفهوم آن از عمق وجودمان از خدا درخواست کنیم.
💌 آرامش ؛ مقدمه خوبی‌ها
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شوک دکتر محمد به دستگاه دیپلماسی کشور سخنان قابل تامل دکتر محمد درباره سیاست خارجی و قرارداد با چین و برجام که برای اولین بار منتشر شد
تهیه کننده گاندو گفت: اسناد و مدارکی که پشتوانه پژوهشی نگارش فیلم نامه بوده را، در فیلم مستندی منتشر میکنیم.
تکذیبیه قرارگاه خاتم الانبیاء در مورد ادعای برکناری دکتر سعید محمد از فرماندهی این قرارگاه
نمونه‌ای از حقوق بشر آمریکایی؛ دانشجویانی که به دلیل اعتراض پس از ۶۰ سال در زندان آمریکا هستند 🔹"رومین فیتزجرالد"، زندانی سیاسی سیاهپوست آمریکایی بعد از ۵۱ سال حبس، دیروز در سن ۷۱ سالگی در زندان کالیفرنیا درگذشت. 🔹همچنین، "جمیل الامین" زندانی سیاسی که رئیس تشکل دانشجویی سیاهپوستان SNCC در دهه ۶۰ بود و در زندان مسلمان شد هنوز در اسارت رژیم آمریکاست.
☑️ تصمیم گرفته‌ایم طبق قانون عمل کنیم و تا امروز رفراندم محاکمه روحانی به ۲۶۰هزار امضا رسیده. ‌