🏘مقایسه اجاره نشینی در ایران و اروپا
✔️ در ایران حدود ۲۵ درصد مردم مستأجر هستند.
✔️ در حالی که در #آلمان ۶۰ درصد مردم مستأجر هستند! در #فرانسه ۵۰ درصد و در #انگلیس ۴۰ درصد مردم مستاجر هستند و این آمار غیر بدهی و وام های طولانی مدت به بانک ها در ازای مالک شدن می باشد.
منبع:
http://www.independent.co.uk/property/house-and-home/why-the-germans-and-french-prefer-to-rent-2291077.html
http://www.khabaronline.ir/detail/486187/Economy/house
❓ چرا طب شیمیایی از هیچ طبی همانند طب اسلامی هراس ندارد ؟
💢 همان طور که می دانیم صاحبان #طب_شیمیایی سال های سال است که سلطه ی خود را بر سلامتی وجان مردم حفظ کرده اند و توانسته اند تمامی طب های دیگر را به حاشیه برانند به همین دلیل است که همواره این طب را به عنوان طب اصلی و طب های دیگر را به عنوان طب مکمل معرفی کرده اند .
🔴 صاحبان #طب_شیمیایی، با عوام و فریبی و متوسل شدن به دروغ ، این طب را همواره به گونه ای به مردم معرفی کرده اند که هیچ طبی بهتر از این طب وجود ندارد و نخواهد آمد لذا بیماران صعب العلاج به این طب اعتماد کرده و جان و مال خود را جهت درمان در اختیار صاحبان این طب قرار می دادند.
❗️ طب شیمیایی جهت حفظ موقعیت مالی و تجاری خود تمام طب های دیگر را به درمان های جزیی مشغول کرده است برای مثال طب سنتی را به دم کرده های آرام بخش و... محدود کرده است وهنگامی که شخصی مبتلا به بیماری پر سودی همچون سرطان می شد دیگر طب سنتی آنجا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و شخص طبق تلقینات غلط گذشته باید مستقیماً نزد طب شیمیایی درمان خود را آغاز می کرد و بیماری های صعب العلاج تبدیل به حیاط خلوت طب شیمیایی گشته بود .
✔️ تفاوت طب اسلامی با طب سنتی وطب سوزنی وسایر طب ها این بود که #طب_اسلامی وارد حیاط خلوت طب شیمیایی شد و شروع به درمان بیماری های پر سود همچون ام اس، سرطان، پارکینسون و... نمود و از طرفی مردم نتایج مثبت این طب را به چشم خود دیدند، صاحبان طب شیمیایی به سرعت دریافتند که این طب با دیگر طب ها متفاوت است و در صورتی که مقابل آن نایستند دیگر حرفی برای گفتن ندارند و تجارت پرسود ناشی از بیماری های صعب العلاج را هم از دست خواهند داد. این بود که تا توانستند مقابل این طب ایستادند .
✅ اما ما می بینیم اشتیاق مردم نسبت به این طب روز به روز بیشتر شده است به این صورت که اگر این طب روزی بصورت رسمی کار خود را آغاز کند این طب شیمیایی است که به حاشیه رانده خواهد شد و طب مکمل خواهد شد.
#پایان_دیکتاتوری_طب_شیمیایی_نزدیک_است.
#آینده_متعلق_به_طب_اسلامی_است.
_____
🌼 آیت الله تبریزیان : ما در طب اسلامی بیماری هایی را درمان کردیم که طب شیمیایی 💊🔪💉 راه درمانی برای آن نداشت و بیمار محکوم به بیماری تا آخر عمر و یا مرگ بود.
📨 دفتر آیت الله تبریزیان
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟 شاهزاده روم ⇦مادرِ امام زمان(عج)
🔊 استاد رائفی پور
❓ #دشمن کجاها را میزند ؟!!!
✍️ این خیلی مهم هست که بدانیم در جنگ نرم و جنگ رسانه ای، دشمن کجاها و چه اشخاصی را میزند و برای چه میزند؟!!!
⏪ آیت الله #علم_الهدی
⏪ آیت الله #مصباح_یزدی
⏪ آیت الله #جنتی
👈 میگویند برای زدن #ولایت_فقیه ، اول حلقه اطرافش را بزنید .
⁉️ این همه امام جمعه داریم ، چرا آیت الله علم الهدی را نشان گرفته اند ؟!!!
✔️ چون امام جمعه انقلابی و از حامیان سرسخت ولایت فقیه است.
⁉️ این همه پیرمرد تو این مملکت هست ، چرا جوکهای عمر حضرت نوح و این خزعبلات را فقط نثار آیت الله جنتی می کنند ؟!!
✔️ چون از حامیان سرسخت ولایت فقیه هست.
👈 دشمن میداند برای زدن ریشه نظام جمهوری اسلامی ایران ، باید ولایت فقیه را بزند و چون نمیتوانند از ابتدا سراغ ولایت فقیه بروند ، حلقه اطراف را میزنند!!!
⁉️ چرا استاد #حسن_عباسی
⁉️ چرا استاد رحیم پور #ازغدی
⁉️ چرا استاد #پناهیان
⁉️ چرا استاد #رائفی_پور
و... را تخریب می کنند؟!!!!
✅ چون اینها سخنگوی #انقلابیون هستند. چون اینها خط شکن جبهه انقلاب هستند ، چون صحبتهای اینها بسیاری از مردم و جوانان را بیدار نگه میدارد. چون اینها دشمنان داخلی و خارجی را رسوا می کنند!!!
⚠️ مراقب باشیم ، دشمن جاهایی را میزند که مهم هستند. شخصیتهایی را تخریب می کند که حامی اصلی ولایت فقیه و #جبهه_انقلاب هستند.
⚠️مراقب باشیم ما را با شایعات و سیاه نمایی ها فریب ندهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 توصیه مهم حضرت علی علیه السلام به فرزندشان امام حسن مجتبی
🔊 حجت الاسلام فرحزاد
⚡️ هر چقدر به زمان ظهور نزدیک می شویم آزمایشات الهی سخت تر می شود
آیتاللهناصری، در ادامه سلسله جلسات اخلاقی خود در اصفهان با اشاره به خطبه ۱۶ نهج البلاغه:
🔶آنچه از فرمایش حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) به دست می آید، این که در آخر الزمان و قبل از ظهور حضرت مهدی(عج) امتحانات الهی به قدری شدید است و مردم غربال می شوند که بسیاری از مردم از این امتحان سر افکنده می شوند و از غربال ها رد می شوند.
🔶ما باید مواظب باشیم که از غربال ها نیفتیم و از این امتحانات الهی آخر الزمان سر بلند بیرون بیائیم، لذا رسیدن به مقام ولایت کار آسانی نیست.
🔶ما نمی توانیم از خداوند تقاضا کنیم که ما را به آزمایش و امتحان الهی مبتلا نسازد، می توانیم از خدای متعال درخواست کنیم که خداوند توفقیق عبادت و بندگی به ما بدهد تا بتوانیم از امتحانات الهی سربلند بیرون بیاییم.
🔶ما هر مقداری که به زمان فرج حضرت ولی عصر(عج) نزدیک می شویم، امتحانات الهی نیز بیشتر و سخت تر می شود و ناراحتی ها نیز بیشتر می شود، لذا ما باید تقوا را پیشه خود سازیم و بر زبان و چشم خود کنترل داشته باشیم.
🔶مسلمان واقعی باید تسلیم حق باشد. شیطان قسم خورده که به عزت و جلال خدا همه بنده ها را بیچاره و منحرف می کند، الا کسانی که در عبادت خدا خالص باشند، ریا کار نباشند و توجه به حق داشته باشند.
🔶 آیه ۸۱ سوره اسراء که می فرماید: "جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا" اشاره مستقیم به ظهور حضرت بقیه الله«عج» است، لذا هنگام ظهور خداوند صدای حضرت را به جمیع موجودات می رساند و می فهماند.
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تنها راه ساخته شدن مملکت فقط یک چیز است
🔊 استاد رائفی پور
👈 بسیار مهم حتما ببینید