#ترجمهی_سورهی_مبارکهی_نحل
با اينحال پروردگار تو كسانى را كه از روى نادانى مرتكب گناه شده، سپس بعد از آن توبه نموده و كار شايسته كردهاند، آرى پروردگار تو آنان را پس از توبهشان مىآمرزد و بر آنان رحمت مىآورد. (119)
به يقين، ابراهيم به تنهايى يك امّت بود.
پرستشگر خدا و فرمانبردار او، و حقگرا و از هرگونه انحرافى به دور بودن و هرگز از مشركان نبود. (120)
نعمتهاى خدا را سپاسگزار بود و خدا او را برگزيد و براى خويش خالص گردانيد و او را به راهى راست هدايت كرد. (121)
و ما در دنيا زندگى نيكويى به او داديم و قطعا او در آخرت از شايستگان خواهد بود. (122)
سپس به تو وحى كرديم كه از آيين ابراهيم كه حقگرا و از انحراف پيراسته بود و هرگز از مشركان نبود پيروى كن. (123)
تعطيلى كار در روز شنبه به عنوان تكليف و آزمونى بر يهود مقرّر گرديد تا دست از كار بكشند و به عبادت خدا بپردازند، ولى آنان پس از ابلاغ اين حكم در آن اختلاف كردند (گروهى آن را پذيرفتند و گروهى با آن مخالفت كردند و گروهى نيز با نيرنگ حرمت آن را شكستند) و قطعا پروردگار تو روز قيامت ميان آنان درباره آنچه بر سرش اختلاف مىكردند، داورى خواهد كرد. (124)
مردم را با برهان و اندرز نيكو به راه پروردگارت فراخوان و در اين رهگذر با بهترين شيوه با آنان مجادله كن. قطعا پروردگار تو به كسى كه از راه او گمگشته داناتر است و او به هدايتيافتگان نيز آگاهتر است. (125)
و اگر مىخواهيد كافران را به سزاى عقوبتهايى كه به شما رساندهاند مجازات كنيد، مانند همان عقوبتى كه به شما رسيدهاست آنان را عقوبت كنيد نه بيشتر از آن، و اگر شكيبايى كنيد و از عقوبت آنان درگذريد، قطعا چشمپوشى براى صبرپيشگان بهتر از انتقام است. (126)
اى پيامبر، شكيبايى كن، و شكيبايى تو جز به توفيق خدا نيست، و بر كفر ورزيدن كافران اندوه مخور و از نيرنگهايى كه مىكنند دلتنگ مباش. (127)
زيرا خدا با كسانى است كه تقوا پيشه كردهاند و با كسانى است كه نيكوكارند. (128)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
281_parhizgar.mp3
زمان:
حجم:
871.3K
📖صفحه ۲۸۱
👤️استاد #شهریار_پرهیزگار
#تحلیل_تلاوت :
سوره نحل آیات ۱۱۹ تا ۱۲۳ مقام صبا
سوره نحل آیات ۱۲۴ تا ۱۲۸ مقام بیات
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
281_menshavi.mp3
زمان:
حجم:
902.5K
📖صفحه ۲۸۱
👤️استاد #محمد_صدیق_منشاوی
#تحلیل_تلاوت :
سوره نحل آیات ۱۱۹ تا ۱۲۶ مقام سه گاه
سوره نحل آیات ۱۲۷ تا ۱۲۸ مقام رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷 نکته تفسیری صفحه ۲۸۱🌷
راه و روش دعوت پیامبر(ص):
پیامبر اسلام، آخرین فرستاده ی خدا، وظیفه ی بسیار سنگینی به عهده داشت. او وظیفه داشت پیام خدا را به تمام انسان هایی که در زمان او حضور داشتند و نیز انسان هایی که تا پایان دنیا متولّد می شوند، برساند و آنان را با آفریدگار جهان و برنامه ریزی دقیق او برای سعادتشان که دین نام دارد آشنا کند. بدون شک وظیفه ی پیامبر، سخت ترین کار بود؛ زیرا مخاطبان دعوت او، تمام انسان ها تا روز قیامت هستند، و برقراری ارتباط با میلیاردها انسان و قانع کردن ایشان، کاری بس سخت و دشوار به حساب می آید. پس خداوند در این آیه به پیامبر خود دستور می دهد که مردم را به سه روش زیبا به راه خدا دعوت کند؛ روش هایی که هر انسان آزاده و خردمندی در برابر آن ها سر تسلیم فرود می آورد. نخستین روش پیامبر برای دعوت به سوی خدا، استفاده از حکمت و دانش و منطق و استدلال بود. آری، نخستین و مهم ترین گام در دعوت به سوی حق، استفاده از منطق صحیح و استدلال های حساب شده است. اسلام، دین منطق و علم است و همواره مردم را به اندیشه و تفکّر دعوت می کند. بررسی قرآن و آیاتی که در آنها به عقل و فکر و اندیشه اشاره شده، این ادعا را اثبات می کند. از نظر اسلام، هر مسلمان باید با منطق و دلیل به اصول دین خود پی ببرد، و تقلید از گذشتگان در این باره پذیرفته نیست. آیات قرآن و سخنان پیشوایان دین، سرشار از دلیل و منطق و استدلال، و توبیخِ بی خردی و تقلید کورکورانه است.
دوّمین روش دعوت به سوی خدا، پند و موعظه ی نیکوست. در مرحله ی قبل، فکر و عقل انسان، بیشتر هدف قرار می گرفت؛ در این مرحله، عواطف و احساسات او تحریک می شود. البته از نظر قرآن، هر نوع پند و اندرزی مؤثر نیست؛ بلکه پند و اندرزی تأثیر می کند که نیکو باشد و از هر گونه خشونت، برتری جویی، تحقیر طرف مقابل، تحریک حس لجاجت او و مانند آن دور باشد. چه بسیار پندهایی که به سبب خوب نبودن، اثر معکوس می گذارند؛ زیرا مثلاً در حضور دیگران و همراه با تحقیر طرف مقابل انجام می گیرد، یا از آن بوی برتری جویی پنددهنده شنیده می شود؛ در حالی که پیامبر و امامان ما، همواره از روی خیرخواهی و با ادب و احترام و حفظ آبرو و شخصیّت طرف مقابل، او را نصیحت می کردند.
سوّمین گامِ دعوت به سوی خدا، مناظره با کسانی است که در برابر حق موضع گرفته اند. در اینجا، وظیفه ی پیشوایان دین، مناظره با این افراد است تا با بحثی عالمانه و منطقی، درست بودن دین برایشان ثابت شود. البته این روش نیز باید از هر گونه توهین، تحقیر، بداخلاقی و غرور پاک باشد و با کمال ادب و احترام صورت پذیرد. قرآن به پیامبر دستور می دهد که به بهترین روش با مخالفان خود بحث کند. سیره ی پیشوایان دین نیز به خوبی نشان می دهد که آن بزرگواران با مخالفان خود، عالمانه، قاطعانه، و در عین حال، مؤدّبانه بحث می کردند. ما نیز به پیروی از پیامبر خود وظیفه داریم به خوبی با دین خدا آشنا شویم و اطرافیان، هم شهریان و همنوعان خود را با این سه روش زیبا به سوی خدا دعوت کنیم .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
142673_209.mp3
زمان:
حجم:
4.04M
تندخوانی جزء پنج 👆👆
استاد معتز آقایی
زمان ۳۰ دقیقه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
parhizgar__j05_Tartil.mp3
زمان:
حجم:
14.5M
🔺ترتیل جزء پنجم قرآن کریم
👤 استاد شهریار پرهیزگار
#جزءخوانی_ماه_رمضان
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛
هدایت شده از 👻 کانال تجربیات مرگ ☠
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واقعيتی زيبا از دنيای پس از مرگ
#حاج_آقا_قرائتی
#کانال_تجربیات_مرگ🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tajrobeyemarg
┗━━━♥️═🍃━━━┛
نویسنده آقای جمال صادقی
تحلیل و تفسیر استاد آقای مصطفی امینی خواه
aghaie_j06_Tahdir.mp3
زمان:
حجم:
3.98M
🔺تحدیر (تندخوانی) جزء ششم قرآن کریم
👤 استاد معتز آقایی
#جزءخوانی_ماه_رمضان
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@tartilvathdir96
┗━━━♥️═🍃━━━┛