فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختر مهراب قاسم خانی را که خفت گیری کرده بودند، سارق مسلح جلوی مهراب اشک می ریخت و می گفت ضمانت می دهم دیگر تکرار نکنم. قاسم خانی هم می گفت از اینجا به بعدش به من مربوط نیست و با قانون است.
🔹همین ماجرا برای علی دایی هم بود که سارق گردنبندش را نبخشید.
🔸این شهره ها که امروز هشتگ نه به اعدام می زنند و از انتقام علیه ما حرف می زنند، این طور حتی سارق گردن بندشان را نبخشیدند.
آن وقت میخواهند چاقو کش و قاتل و تروریست های مسلح که جان ماموران امنیت را گرفتند و شهر را برای سه ماه آشوب کردند بخشیده شوند.
#به_بهانه_مهسا
🇮🇷 @tashakkol_iau_bardasht
هدایت شده از اداره کل تشکلهای اسلامی دانشگاهیان
⏪امام باقر علیه السلام فرمودند:
قائم قیام نمیکند، جز در هنگامی که ترسی شدید مردم را فرا گرفته، بحران ها، آشوب ها، گرفتاری ها و بیماری آنان را در برگرفته باشد، کشتار وحشیانه، درگیری شدید و تفرقه دینی بین مردم محسوس شود و به گونه ای دچار رنج و افسردگی شده باشند که صبح و شام آرزوی مرگ کنند . آری وی در ناامیدی مطلق مردم، ظهور و خروج خواهد کرد.
📜 بحارالانوار، ج۵۲ ،ص۳۴۸
┄┅✼🍃🌺🍃✼┅┄
🇮🇷@tashakkol_iau
💠 کلام نور
قانع باش تا عزیز گردی💪
🌷امیرالمومنین علی سلام الله علیه
📚منتخب میزان الحکمه-ح 4226
👈 قناعت یعنی «بسندهکردن به ضروریات و اولیات زندگی» و عزت یعنی «نفوذناپذیری» | کسیکه قانع نیست، بندهی خواستههایش است | هرچقدر کمتر نیازمند و محتاج باشی، عزیزتری. ملّت مصرف کننده، ذلیل و خوار خواهد شد...(آنهم نه فقط در اقتصاد) | در خانه، مصرف فرزندان را متناسب با کار و تولیدشان درنظر بگیریم | مطلوب : تولید ⬆️ مصرف ⬇️
#عزت
#قناعت
#مصرف
🇮🇷 @tashakkol_iau_bardasht
#داستانک | یک امت، یک خواسته
◽️حمایت از فلسطین در جام جهانی ۲۰۲۲
◽️حالا دنیا نظارهگر یک امت واحد است.
#فلسطین | #جام_جهانی
🇮🇷 @tashakkol_iau_bardasht
⭕️ شگردهای جریان سازی رسانهای:
⭕️ ويژگي اصلي اقناع، تشويق افراد به جاي توجيهگري است. البته همانگونه كه گفته شد، اين تشويق، از طريق دستكاري پنهان بيشتر نمايان ميشود و اگر پيامگيرنده با اين تصور روبهرو شود كه پيامگذار با استفاده از واقعيتهاي مجازي، درصدد جذب وي به عنوان مخاطب رسانهاي است، نه تنها اقناعسازي از فرآيند خود فاصله ميگيرد، بلكه زمينههاي رويگرداني پيامگيرنده يا اقناعشونده را از پيام اقناعي فراهم ميسازد.
در واقع، فرآيند اقناعسازي ـ كه مقدمهاي بر جريانسازي است ـ هميشه بوده است و رسانهها همواره وساطت آنها را بر عهده نداشتهاند.
به همين دليل، ريموند بوئر در مقام روانشناس اجتماعي، در مقاله خود با عنوان «حدود ترغيب و اقناع» ميگويد: «كابوس دستكاري و فريب و ترغيب پنهان، تمام سرزمينهايي را كه تاكنون بشر در آنها سكني گزيده، تسخير كرده است»
همانگونه كه در تعريف ديده ميشود، مهمترين ويژگيهای اقناع يا متقاعدسازي عبارتند از:
الف) موفقيتزدايي؛
ب) عامدانه بودن جريان متقاعدسازي؛
ج) متقاعدشونده داراي درجهاي از آزادي است؛
د) از طريق اقناع حاصل ميشود.
در فرآيند اقناع، موفقيت، نقطه پايان جریان است؛ به اين معنا كه دستيابي به نتيجه در متقاعدسازي، يكي از شرطهاي اساسي است.
🇮🇷 @tashakkol_iau_bardasht
هدایت شده از اداره کل تشکلهای اسلامی دانشگاهیان
⁉️ از هزار اشرف منافقین چه می دانیم؟ / چهره های سفید با بک گراند سیاه
📝 یعقوب ربیعی
🔹 یکی از شعارهای قدیمی منافقین "هزار اشرف می سازیم" هست که از شیوه شبکه سازی انقلابیون آمریکای جنوبی مانند چگوارا کپی شده است. برای تحقق این شعار در سال های گذشته، سازمان منافقین اقدام به ساخت گروه های کوچک سمپاتی موسوم به "کانون های شورشی" زد. اما به علت بدنامی منافقین، این گروه ها هیچ وقت نتوانستند موفق عمل کنند. رویکرد جدید منافقین در اغتشاشات اخیر استفاده از چهره ها و گروه های سفید بود.
🔹 شکل گیری گروه های موسوم به " جوانان محلات " و استفاده از چهره های سفیدی مانند حامد اسماعیلیون را باید یک بازسازی از چهره کریه سازمان منافقین دانست. به عبارتی این کار را باید ریبرند کردن (rebrand) منافقین دانست. این باعث می شود که کسانی که در این گروه ها عضو شده اند ندانند بازیچه گروهک تروریستی ای مانند منافقین شده اند.
🔹 البته این رویکرد در سلطنت طلبان هم با استفاده از گرروه هایی مانند فرشگرد پیاده سازی شد که در آینده به آن خواهیم پرداخت. آنچه اهمیت دارد معرفی این گروهها و روشن کردن ماهیت آنها برای جامعه است تا با اسم های فریبنده بازیچه دست های خون آلود امثال رجوی نشوند.
┄┅✼🍃🌺🍃✼┅┄
🇮🇷@tashakkol_iau