در واقع اونچه که از رسانهها میبینیم، چیزی هست که رسانه میخواد تا باور کنیم، حتی اگه بخشی از حقیقت باشه و یا حتی دروغ باشه، به این میگن واقع نمایی..
#سوادرسانه
@tasnifschool
آیا می دانستید با ارتقای سواد رسانه ای خود می توانید فرآیند های ذهنی خود را خودکار به جریان بیندازید تا در راستای خواسته ها و نیازهای شما عمل کند نه خواسته های رسانه های جمعی!
#سوادرسانه
@tasnifschool
آیا تا به حال به یک سری رسانه ها برخورد کرده اید که آنها توانسته اند شما را مجاب کنند تا مطالبی رو که بیان می کند بپذیرید ؟ آنها از چه تکنیک هایی استفاده کرده اند؟ با ما همراه باشید
#سوادرسانه
@tasnifschool
رسانه ها برای همراه سازی مخاطبان خود همواره از تکنیک های خاصی استفاده می کنند که تمامی آنها بر پایه اصل اقناع بنا نهاده شده است.
#سوادرسانه
@tasnifschool
برای آشنایی با تکنیک های زبان اقناع با ما همراه باشید....
تکنیک اول _ گواهی دادن
#سوادرسانه
@tasnifschool
یکی از ابعاد مهم سواد رسانه ای، آگاهی از تأثیرات اجتماعی و سیاسی رسانه ها است.
تغییر ماهیت زندگی خانوادگی، استفاده از اوقات فراغت و نتایج مباحثات سیاسی سه نمونه از این موارد هستند.
رسانههای جمعی تلاش میکنند تا ارزشها و نگرشهای اجتماعی را منطقی نشان دهند.
#سوادرسانه
@tasnifschool
برای آشنایی با تکنیک های زبان اقناع با ما همراه باشید....
تکنیک دوم - سلبریتی ها ( ستاره ها)
#سوادرسانه
@tasnifschool
رای آشنایی با تکنیک های زبان اقناع با ما همراه باشید....
تکنیک سوم - رشوه دادن
#سوادرسانه
@tasnifschool
برای آشنایی با تکنیک های زبان اقناع با ما همراه باشید....
تکنیک چهارم - همرنگ جماعت شدن
آیا می دانید وقتی یک تبلیغ تلویزیونی نشان داده می شود که تعداد زیادی از افراد ، پول شان را در فلان بانک می گذارند، یا تعداد زیادی از افراد از این نوع برند کت وشلوار استفاده می کنند؛ رسانه ها با استفاده از این تکنیک قصد تشویق و ترغیب مخاطبان را دارند که با جماعت همراهی کنند.
@tasnifschool
برای آشنایی با تکنیک های زبان اقناع با ما همراه باشید....
تکنیک پنجم - تداعی معانی (association)
#سوادرسانه
@tasnifschool
تکنیک ششم - استفاده از نخبگان
اگر می بینید در یک پیام تبلیغاتی برای ترویج شیرمادر برای نوزاد، بازیگر آن، لباس یک پزشک را پوشیده و یا گوشی مخصوص پزشکی از گردنش آویزان است مطمئنا او یک پزشک نیست اما ادای یک پزشک را در می آورد تا ما به حرف های او بیشتر اعتماد کنیم. حالا اگر پزشک معروفی بیاید و چنین توصیه ای بکند مطمئناً تاثیر بیشتری خواهد داشت.
#سوادرسانه
@tasnifschool
به نظر شما جنگ جهانی سوم، از کدام نوع جنگ می تواند باشد؟
جنگ جهانی سوم ؛جنگِ روایت رویدادها است ؛ جنگ در معناسازی برای حقیقت است. در این جنگ شما حتی اگر با موشک قلب دشمن را متلاشی کنی، میتواند برای خودش روایت پیروزی سر دهد و با موشکهای شک و تردید و فِیک نیوز، بَرنده و بُرّنده عمل کند؛ هر کسی مسلط تر و مسلح تر به سوادرسانه باشد و فرماندهیِ رسانهها و ساماندهیِ افکار عمومی را در دست بگیرد، در حالی که دارد میبازد، حقیقت را به نفع خودش میسازد.
#سوادرسانه
@tasnifschool
تکنیک هفتم- شدت( استفاده از برخی کلمات)
وقتی فروشگاهی در تبلیغات، خود را ارزان ترین و یا بهترین / پر فروش ترین / فروشگاه شهر عنوان می کند شما برای خرید از آن بیشتر ترغیب می شوید.
#سوادرسانه
@tasnifschool
تکنیک هشتم- تکرار و بازگویی
این تکرار معمولا به دو روش انجام می شود. یکی، تکرار تصاویر، صداها و یا کلمات خاصی در درون پیام است برای اینکه معنای اصلی پیام در ذهن ما مستحکم شود و دیگری، تکرار کامل و چند باره خود پیام ( تیزرهای تلویزیونی، بنرهای تبلیغاتی سایت ها، بیلبوردها، یک خبر مهم و ... ) است برای اینکه بیشتر در ذهن ما تثبیت شود.
#سوادرسانه
@tasnifschool
تکنیک نهم- شوخی و طنز
هنگامی که ما می خندیم، احساس خوبی داریم. بنابراین اگر یک تیزر تبلیغاتی بتواند ما را بخنداند می تواند این احساس خوب را به محصول مورد نظرش در ذهن ما پیوند بزند. در نتیجه هنگامی که ما در فروشگاهی به محصول مورد نظر آن پیام رسانه ای برخورد می کنیم، همان احساس نشاط ممکن است منجر به خرید محصول آنها شود
#سوادرسانه
@tasnifschool
بکاربردن یک موسیقی آرامش بخش بهمراه تصاویر دلپذیر و کلمات خودمانی در پیام های رسانه ای قادر است فضایی گرم و صمیمی و دوستانه ایجاد کند .
#سوادرسانه
@tasnifschool
چهره چندش آور سوسک در یک آگهی بازرگانی به خاطر این است که مطمئنا بعد از آن یک اسپری سوسک کش برای نجات شما ترسیم شود. هشدارهای سیاستمداران و یا گروه های حامی آنها و ترسیم هراس آور وضعیت موجود در اخبار، سخنرانی ها و گزارش های آنها هم نمونه دیگری برای استفاده از این تکنیک است تا خود و برنامه های خود را نجات بخش وضعیت ترسیم شده معرفی کنند.
#سوادرسانه
@tasnifschool
تکنیک چهاردهم- تکنیک دروغ بزرگ
راه رهایی از دروغ بزرگ چیست؟
راه رهایی از این تکنیک ، خارج شدن از جو روانی و فضایی رسانه ای موجود است . تا وقتی از محیطی که همه آن دروغ را پذیرفته اند خارج نشوید امکان عدم پذیرش آن برای شما فراهم نمی شود
#سوادرسانه
@tasnifschool
🖼 #لوح_آموزشی
🔺تلفیق هوش رسانه ای و خلاقیت !!!
✅در فعالیت های رسانه ای، علاوه بر انگیزه و پشت کار، هوش رسانه ای و داشتن خلاقیت عامل مهمی برای موفقیت است.
✴️《مدرسه تصنیف》
رسانه ای برای آموزش آنچه شما برای دیدن "حقیقت" نیازمندید.
🆔@tasnifschool
هدایت شده از نواب همتیان | غوغا
🎯کاربرد کشته سازی در جنگهای نوین
.
کشته سازی در جنگ های هیبریدی وشناختی امروز یک ابزار برای تولید روایت است.نوعی تهیه خوراک رسانهای.در شرایط کنونی کشته سازی برای کشته سازی معنا ندارد. اصلا سود و منفعتی هم ندارد.که مثلا بکشیم تا عدد کشته های حریف بالا برود. نه. اینطور نیست.چون فضای فعلی افکار عمومی فضای خطی و تک روایتی نیست.که فقط درگیر اصل اتفاق باشد.مخاطب کنونی در جهان شبکه های اجتماعی،واقعه و اتفاق را برای دریافت جزییات اتفاق بررسی نمیکند. علاوه بر بررسی جزییات، دنبال کشف تاثیر آن در فضای کلان افکار عمومی هم هست. متوجه اتفاق شد میرود سراغ روایت ها. سپس میرود سراغ فراروایت ها. تا کنش ترجیحی خودش را کشف کند.بخاطر همین کشته سازی پروژه ای است در خدمت یک روایت کلانتر
.
این روزهاکشته سازی برای این رقم میخوردکه نیروهای پلیس محکوم به کشتن باشند. پس روایت کلان اینست که پلیس باید محکوم باشد. پلیس باید بترسد از زدن. پلیس باید ضعیف باشد در برخورد. و کلانتر از اینها کشته سازی برای تولید روایتی صورت میگیرد که بشود در رسانه ها از آن استفاده کرد.یعنی کشته سازی در میدان و بهره برداری در رسانهها.یکی میزند.دیگری شیون و زاری میکند تا اراده به تصمیم در مخاطب آنگونه شود که آن رسانه میخواهد.پس دو کاربرد اساسی دارد.تولید خوراک برای رسانههایی که قرار است بر اساس آن اتفاق روایت مورد نظر خود را در ذهن مخاب بکارند.و دوم برای گیج کردن مخاطب و مبهم کردن فضا برای نیروهای امنیتی
.
نزدیک میشود، خونسرد با دست چپ اسلحه را بیرون میآورد،به نفر کناریاش تیر میزند و خونسرد به مسیر خود ادامه میدهد.این روزها خیلی مراقب باشید.پروژه کشته سازی جدی است.مخصوصا تلفات گرفتن از زنها و بچه ها.به جهت دراماتیکتر بودن حوادث و اتفاقات پیرامون زنها و بچه ها. تلفات گرفتن از زنها و بچه ها آن روایت مرجح را بهتر و قویتر در اذهان شکل میدهد.این روزها در تجمعات متراکم حضور نداشته باشید. و مراقب دیگران هم باشید.مخصوصا زنها و بچه ها و افراد مسن.شما حضور نداشته باشید در تجمعات، کار نیروهای امنیتی در شناسایی این افراد راحت تر خواهد بود
.
@navab_hematiyan
✅ مدرسه تصنیف رسانه تقدیم می کند:
👨💻وبینار تحلیل بازی محبوب call of duty
📌لینک ثبت نام:
https://tasnifmedia.ir/news/84557
مدرسه تصنیف:
@tasnifschool
📌وبینار کارخانه تولید محتوا
📋ویژه فعالین و علاقه مندان در حوزه تولید محتوا
و برندینگ
📅دوشنبه 21 آذر ساعت 17
برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید
tasnifmedia.ir/17345
مدرسه تصنیف:
@tasnifschool