🌷بسم الله الرحمن الرحیم
🌿『السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ، السَّلامُ عَلَیْكِ یَابِنْتَ فَاطِمَةَ وَخَدِیجَةَ، السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ،السَّلامُ عَلَیْكِ یَابِنْتَ الْحَسَنِ وَالْحُسَیْنِ، السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ ، السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَابِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَكَاتُهُ.』
@TaTafsir_kootah 🇮🇷
آیه 205🌹ازسوره بقره 🌹
وَإِذَا تَوَلَّىٰ سَعَىٰ فِي الْأَرْضِ لِيُفْسِدَ فِيهَا وَيُهْلِكَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ ۗ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الْفَسَادَ
و هنگامی که [چنین دشمن سرسختی] قدرت و حکومتی یابد، می کوشد که در زمین فساد و تباهی به بار آورد، و زراعت و نسل را نابود کند؛ و خدا فساد و تباهی را دوست ندارد.
آیه 205🌹ازسوره بقره 🌹
وَإِذَا:وهنگامی که
تَوَلَّىٰ:به قدرت برسد
سَعَىٰ:می کوشد
فِي:در
الْأَرْضِ:زمین
لِيُفْسِدَ:تا فساد کند
فِيهَا :درآن
وَيُهْلِكَ:ونابود کند
الْحَرْثَ:کشت
وَالنَّسْلَ:ونسل را
ۗ وَاللَّهُ:والله
لَايُحِبُّ: دوست ندارد
الْفَسَادَ: تبهکاری را
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
3⃣ #جزء_خوانی ؛
برای افرادی که دوست دارند بیشتر قرآن بخوانند.
@TaTafsir_kootah 🇮🇷
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تصاویراین کلیپ برگفته
از تکنولوژی هوش مصنوعی
فقط چند ثانیه با شهدا 🌹
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
002205.mp3
118.1K
سوره بقره
وَإِذَا تَوَلَّىٰ سَعَىٰ فِي ٱلۡأَرۡضِ لِيُفۡسِدَ فِيهَا وَيُهۡلِكَ ٱلۡحَرۡثَ وَٱلنَّسۡلَۚ وَٱللَّهُ لَا يُحِبُّ ٱلۡفَسَادَ (٢٠٥)
و هنگامى كه [چنين دشمن سرسختى] قدرت و حكومتى يابد، مى كوشد كه در زمين فساد و تباهى به بار آورد، و زراعت و نسل را نابود كند؛ و خدا فساد و تباهى را دوست ندارد.
#برای_حفظ
@TaTafsir_kootah 🇮🇷
تلاوت و تفسیر کوتاه
سوره بقره وَإِذَا تَوَلَّىٰ سَعَىٰ فِي ٱلۡأَرۡضِ لِيُفۡسِدَ فِيهَا وَيُهۡلِكَ ٱلۡحَرۡثَ وَٱلنَّسۡلَ
#نکته_ها
كلمه «تولّى» را دو نوع مى توان معنا نمود: يكى به معناى به قدرت و حكومت رسيدن كه در ترجمه آمده است. و ديگر به معناى اعراض كردن است كه در اين صورت معناى آيه اين مى شود: هرگاه از حقّ و هدايت الهى اعراض نمود و از نزد تو بيرون رفت، به سراغ فتنه و فساد مى رود.
در آيه قبل، گفتار به ظاهر نيكوى منافقان مطرح شد و در اين آيه رفتار مفسدانه ى آنان را بيان مى كند.
قرآن مى فرمايد: «الّذين ان مكنّاهم فى الارض أقاموا الصلوة واتوا الزّكوة وأمروا بالمعروف ونَهوا عن المنكر» [592] اگر صالحان حكومت را بدست گيرند، نماز به پا مى دارند و زكات مى دهند و امر به معروف و نهى از منكر مى كنند. و بدين وسيله رابطه خود را با خداوند و محرومان جامعه حفظ مى كنند، ولى اگر نا اهل به قدرت رسيد و ولايت مردم را بدست گرفت، بخاطر طوفان هوسهاى درونى و ناآگاهى ها و فشارهاى بيرونى، همه چيز جامعه را فداى خود مى كند. به گفته ى الميزان؛ تاريخ گواه آن است كه چه مسلمان نمايانى به نام اسلام و تظاهر به ايمان، بر مردم حاكم شده و حَرث و نَسل را نابود ساختند.
كسانى كه با جعل قوانين و تهاجم فرهنگى و تبليغات و مواد مخدّر، سبب نابودى اقتصاد و نسل نو مى شوند، مصداق اين آيه و «مفسد فى الارض» هستند.
هلاك حرث به معناى محو كشاورزى، و هلاك نسل، انحراف نسل آينده است. مراغى و فخررازى در تفاسير خود احتمال داده اند كه مراد از «حرث» زنان باشند، بدليل «نساؤكم حرث لكم» [593] و مراد از «نسل» فرزندان. يعنى طاغوت ها، نظام خانواده و تربيت فرزندان را نابود مى كنند.
-----
592) حج، 41.
593) بقره، 223.
#تفسیر_نور
@TaTafsir_kootah 🇮🇷