🌹 دعای شب عید غدیر خم
🔹«سیّد بن طاووس رضوان اللّٰه تعالی علیه» در کتاب شریف «اقبال الاعمال» این دعا را برای شب عید غدیر خم ذکر نموده است:
🌸 اللَّهُمَّ إِنَّكَ دَعَوْتَنَا إِلَى سَبِيلِ طَاعَتِكَ وَ طَاعَةِ نَبِيِّكَ وَ وَصِيِّهِ وَ عِتْرَتِهِ دُعَاءً لَهُ نُورٌ وَ ضِيَاءٌ وَ بَهْجَةٌ وَ اسْتِنَارَةٌ؛ فَدَعَانَا نَبِيُّكَ لِوَصِيِّهِ يَوْمَ غَدِيرِ خُمٍّ؛ فَوَفَّقْتَنَا لِلْإِصَابَةِ وَ سَدَّدْتَنَا لِلْإِجَابَةِ لِدُعَائِهِ. فَأَنَبْنَا إِلَيْكَ بِالْإِنَابَةِ وَ أَسْلَمْنَا لِنَبِيِّكَ قُلُوبَنَا وَ لِوَصِيِّهِ نُفُوسَنَا وَ لِمَا دَعَوْتَنَا إِلَيْهِ عُقُولَنَا؛ فَتَمَّ لَنَا نُورُكَ.
🌸 يا هَادِیَ الْمُضِلِّينَ أَخْرِجِ الْبُغْضَ وَ الْمُنْكَرَ وَ الْغُلُوَّ لِأَمِينِكَ أَمِير ِالْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ مِنْ وُلْدِهِ مِنْ قُلُوبِنَا وَ نُفُوسِنَا وَ أَلْسِنَتِنَا وَ هُمُومِنَا وَ زِدْنَا مِنْ مُوَالاتِهِ وَ مَحَبَّتِهِ وَ مَوَدَّتِهِ لَهُ وَ لِلْأَئِمَّةِ مِنْ بَعْدِهِ زِيَادَاتٍ لَا انْقِطَاعَ لَهَا وَ مُدَّةً لَا تَنَاهِیَ لَهَا وَ اجْعَلْنَا نُعَادِی لِوَلِيِّكَ مَنْ نَاصَبَهُ وَ نُوَالِی مَنْ أَحَبَّهُ وَ نَأْمُلُ بِذَلِكَ طَاعَتَكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
🌸اللَّهُمَّ اجْعَلْ عَذَابَكَ وَ سَخَطَكَ عَلَى مَنْ نَاصَبَ وَلِيَّكَ وَ جَحَدَ إِمَامَتَهُ وَ أَنْكَرَ وَلَايَتَهُ وَ قَدَّمْتَهُ أَيَّامَ فِتْنَتِكَ فِی كُلِّ عَصْرٍ وَ زَمَانٍ وَ أَوَانٍ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ.
🌸اللَّهُمَّ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ رَسُولِكَ وَ عَلِيٍّ وَلِيِّكَ وَ الْأَئِمَّةِ مِنْ بَعْدِهِ حُجَجِكَ، فَأَثْبِتْ قَلْبِی عَلَى دِينِكَ وَ مُوَالاةِ أَوْلِيَائِكَ وَ مُعَادَاةِ أَعْدَائِكَ مَعَ خَيْرِ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ تَجْمَعُهُمَا لِی وَ لِأَهْلِی وَ وُلْدِی وَ إِخْوَانِیَ الْمُؤْمِنِينَ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِين.
🌸خداوندا
ما را به راه فرمانبری از خودت و اطاعت از پیامبرت و از وصیّ او و از خاندانش دعوت فرمودی، دعوتی که نور و روشنایی و شادابی و نورانیّت در بردارد. در پی آن، پیامبرت در روز غدیر خم ما را به جانشین خود دعوت نمود و خداوندا! تو ما را به آنچه درست بود، موفّق کردی و در پذیرش دعوت پیامبرت ثابتقدم ساختی؛ پس به تو روی نمودیم و قلبهایمان را به پیامبرت تسلیم و نفسهایمان را برای وصیّ او و اندیشههایمان را به آنچه ما را به آن دعوت کردی، تسلیم نمودیم و در پی آن، نورِ تو برای ما به حدّ کمال رسید.
🌸ای هدایتگرِ گمراهان!
کینه و انکار و غلوّ دربارۀ امانتدار تو، امیرالمؤمنین و امامان از فرزندان او را از قلبها و نفسها و زبانها و همّتهای ما بیرون ران و بر ولایت و محبّت و مودّت ما به او و امامان پس از او بیفزا؛ آنچنانکه افزایش آن را پایانی و امتداد آن را نهایتی نباشد و ما را چنان قرار ده که در راه ولیّ تو با آنکه عداوت او را پیشه کرده است، دشمنی بورزیم و با آنکه دوستش دارد، دوستی کنیم و ای مهربانترین مهربانان! با آن کار، فرمانبری از تو را آرزومندیم.
🌸خداوندا
عذاب و خشم خود را بر آن کس که با ولیّ تو دشمنی ورزد و با امامتِ وی لجوجانه مخالفت کند و ولایت وی را انکار نماید و آن کس که او را در ایّام فتنه و امتحانت در هر زمان و هنگام پیشانداختی، قرار ده.
🌸خداوندا
به حقّ محمّد صلّی الله علیه و آله و سلّم فرستادهات و علی علیه السّلام ولیّت و امامان پس از وی علیهم السّلام حجّتهایت، قلب من را بر دینت و بر دوستی و ولایت اولیائت و دشمنی دشمنانت ثابت بدار و همراه آن خیرِ دنیا و آخرت را بهگونهای که من و خانواده و فرزندان و برادران ایمانیام را شامل گردانی، نصیب فرما؛ که تو بر هر چیز توانایی، ای مهربانترین مهربانان.
🌹 التماس دعای خیر و فرج
🌸 #کانال_نسیم_بهشت:👈 @vamah
🌸
🍃🌸
🌸🍃🌸
هدایت شده از کانال رسمی استاد فرحزاد
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ مهم ترین روز تقویم 🔶️
🎬 #استاد_فرحزاد
⏱️ زمان: دو دقیقه و سیزده ثانیه
📱 @ostadfarahzad
امروز #شنبه
۱۸ مرداد ماه ۱۳۹۹
۱۸ ذی الحجه ۱۴۴۱
۸ اوت ۲۰۲۰
🌳🌱🌳🌱🌳🌱🌳🌱
http://eitaa.com/tavafe_dell
https://t.me/tavafe_dell
🕊 بخوان دعای فرج را
دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است
بال و پر دارد ...
به امید ظهور
منجی بشر مهدی زهرا
#دعای_فرج را میخوانیم ...
روزتون امام زمانی انشالله ...
🍃🌤🌤✨🌤✨🌤✨
@tavafe_dell
🌷🌱#برنامه #عبادی اذکار _
روز#شنبه
هجدهم ذیحجه
🌼 ۷۰ استغفار به نیابت امام علی علیه السلام ثوابش برای همه محبین مولا🌱🌸
🌴 دعای یامن تحل دعای هفتم صحیفه به نیابت از امام زمان علیه السلام برای خلاصی ازویروس کرونا
🌴 ۱۰۰مرتبه سبحان الله والحمدلله ولااله الاالله والله اکبر به نیابت ازامام علی علیه السلام ثوابش برای خق دارانمان
🌴۱۰۰مرتبه صلوات به نیابت ازامام مادر وپدرپیامبرصلی الله علیه وآله برای تعجیل درفرج وسلامتی حضرت وبرطرف شدن موانع ظهور
۱۰۰مرتبه یاحی ویاقیوم یامن لااله الاانت به نیابت ازنبی اکرم صلی الله علیه وآله برای توفیق ازدیادعقل خودمون وحق دارانمون
۱۰۰مرتبه صلوات هدیه به اموات بدوارث وبی وارث به نیابت ازرسول اکرم صلی الله علیه وآله
کانال معنوی طواف دل
تلگرام🔻
https://t.me/tavafe_dell
ایتا 🔻
http://eitaa.com/tavafe_dell
ارتباط با ادمین
@shamim_e_khanevade