هدایت شده از کانال رسمی سازمان بازنشستگی نیرو های مسلح
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
#سبک_زندگی
#حدیث_روز
🔰پیامبر اعظم صلى الله عليه و آله وسلم؛
🔶 أكْيَسُ الكَيِّسِينَ مَن حاسَبَ نَفْسَهُ و عَمِلَ لِما بَعدَ المَوتِ ، و أحْمَقُ الحَمْقى مَنْ أتْبَعَ نَفْسَهُ هَواهُ ، و تَمنّى على اللّه ِ الأمانِيَّ.
🔹 زيركترين زيركان كسى است كه از نفْس خويش حساب كشد و براى بعد از مرگ كار كند، و احمق ترين احمق ها كسى است كه نفْس خود را دنباله رو هوس خويش كند و از خدا آرزوها طلبد.
📎بحار الأنوار : ج ۱۶ ص ۶۹
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
🔶نگاهی بر حضور زنان در دفاع مقدس
🔹زمان جنگ زنان شجاع و فداکار هشت سال دوشادوش مردان به دفاع از میهن خود پرداختند، آنان در پستهای مختلفی حضور داشتند و دست به فعالیتهایی بینظیری زدند.
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅sapp.ir/safir_channel سروش
هدایت شده از کانال رسمی سازمان بازنشستگی نیرو های مسلح
سیزدهمین جلسه تدوین
تاریخ #حماسه_رزم لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع)
با مدیریت فرمانده این لشکر سرافراز و چهره ماندگار دفاع مقدس ، سردار #حاج_علی_فضلی ، روز سه شنبه 4 مهرماه در سالن همایش #گلزار_شهدای بهشت زهرا سلام الله علیها با حضور فرماندهان گردان و واحدهای لشگر10 برگزار شد.
در این جلسه ، بعد از گزارش قرارگاه پژوهشی ماموریت های بعد از دفاع مقدس لشگر سر افراز سیدالشهداء(ع) و فعالیت های انجام شده در کارگروه ها استان البرز و استان قزوین ، سردار فضلی فرمانده لشگر10 سردار فضلی رهنمودهای لازم را بیان نموده و مثل همیشه تاکید داشتند که در تحقیق و تدوین وقایع نهایت دقت و صداقت در ثبت و انتقال یافته ها صورت گیرد.
🔷لازم به ذکر است برادر یوسف مولایی مسوولیت کارگروه قرارگاه پژوهشی ماموریت های لشگر10 بعد از سال های دفاع مقدس را به عهده دارند.
@alvaresinchannel