✅👈 نشانه خیر خواهی خداوند
💠 عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَم قَالَ: «مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ الْخَيْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ الْحُسَيْنِ وَ حُبَّ زِيَارَتِهِ وَ مَنْ أَرَادَ اللَّهُ بِهِ السُّوءَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ بُغْضَ الْحُسَيْنِ وَ بُغْضَ زِيَارَتِهِ».
💠 امام صادق علیه السلام فرمود: كسى كه خداوند خير را براى او اراده كرده باشد در قلبش محبّت امام حسين عليه السّلام را قرار داده و در دلش محبّت زيارت آن حضرت را مىاندازد.
💠 و كسى كه خداوند سوء و بدى را برايش بخواهد در قلبش بغض امام حسين عليه السّلام قرار داده و در دلش بغض زيارت آن حضرت را مىاندازد.
📚 کامل الزیارات، ص ۱۴۲
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 آیت الله سعادت پرور رحمة الله علیه
🔷 روز اوّل محرم ۱۴٠۳ ه ق براى درك فيض و عزادارى، خدمت آيت اللَّه بهجت مشرف شدم. در مجلس كنار ايشان نشستم و تا فاصلهاى كه مرثيهخوان بيايد، حاضران و ايشان، سخنانى دربارهى عزادارى نقل نمودند.
🔷 يكى از فضلاى مجلس از يكى از فضلاى شهرستان نقل كرد كه: در سفرى به كربلا مشرف شده بودند، خادمش مىرود، گوشت مىخرد و مىآورد، سپس روى آتش مىگيرد تا كباب شود، ولى رنگ گوشت از حال اوليهاش (كه قرمز بوده) تغيير نمىكند.
🔷 آن عالم به خادم مىگويد: چرا گوشت را نپختهاى؟ مىگويد: من كاملاً روى آتش گرفتهام، ولى تغيير نكرده.
🔷 مىپرسد: چه كردهاى؟ مىگويد: پس از خريدن گوشت، آن را در جيبم گذاشتم و به حرم سيّدالشهدا عليه السّلام مشرف شدم. آن عالم مىگويد: علت همان است!
🔷 بنده از آن شخص پرسيدم: آن عالم علت را نفرمود؟ گفت: خير.
🔷 آيت اللَّه بهجت فرمود:«شايد علت همان باشد كه هر كس و هر چيز به حرم بروند، به آتش نسوزند!».
📚 رسائل عرفانى، ص ۱۵۸
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ مراسم عزاداری شب و شام شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها در منزل آقای محمدرضا توسلی (فرزند عالم سالک حاج شیخ جعفر توسلی رحمة الله علیه) برگزار میگردد.
✅👈 ویژه برادران
🖤 وقتی چند سال پیش، یکی از علما، وجود حضرت رقیه سلام الله علیها را انکار کرد؛ عارف روشن ضمیر حاج آقا توسلی رحمة الله علیه به ایشان پیام دادند: کار اشتباهی کردید.
🖤 آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف خودشان به زیارت قبر عمه سه ساله اش می روند.
⬛ پنجم صفر، سالروز شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها تسلیت باد.
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 حاج آقا رفیعی
🔶 وقتی سال ۱۳۸۵ در سوریه منبر می رفتم، یک خانم و آقا معلّمی پیش من آمدند، دختر خانم ۱۶ و یا ۱۷ ساله ای هم همراهشان بود.
🔶 در حالی که گریه می کردند، گفتند: ما هر سال برای زیارت سوریه می آییم. ما بچه دار نمی شدیم، پزشکان هم گفته بودند اولادار نمی شوید.
🔶 ما آمدیم کنار قبر حضرت رقیه سلام الله علیها و به این نازدانه متوسّل شدیم، خداوند این دختر را به ما داد. اسمش را هم رقیه گذاشته ایم. گفتند: این فرزند اوّل و آخر ماست.
📚 روضه های استاد رفیعی، ص ۱۵۵
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 مستأجر بهشت
🔷 عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ عَلَيْهِ السَّلَام قَالَ:«مَنْ لَمْ يَأْتِ قَبْرَ الْحُسَيْنِ وَ هُوَ يَزْعُمُ أَنَّهُ لَنَا شِيعَةٌ حَتَّى يَمُوتَ فَلَيْسَ هُوَ لَنَا بِشِيعَةٍ وَ إِنْ كَانَ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ فَهُوَ مِنْ ضِيفَانِ أَهْلِ الْجَنَّةِ».
🔷 امام صادق علیه السلام فرمود: كسى كه به زيارت قبر حضرت امام حسين عليه السّلام نرود و گمانش اين باشد كه از شيعيان ما است و با اين حال فوت كند، او شيعه ما نيست و اگر از اهل بهشت هم باشد ميهمان بهشتيان محسوب مىشود.
📚 کامل الزیارات، ص ۱۹۳
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 آیت الله سیّد محمدحسین تهرانی
🔷 سال ۱۳۸۳ ه ق در ایّام ذی الحجّه و محرّم، ميل شديد و اراده آمد تا به سوى عتبات عالیات تشرّف حاصل آيد؛ و گذرنامه براى اخذ ويزا حاضر، و بليط اتوبوس هم از ميهن تور تهيّه شد، و بنا بود كه پس فردا حركت نمائيم.
🔷 چون براى خداحافظى به ديدن ارحام می رفتم، يكى از همشيرهها كه اينك نُه سال است به رحمت ايزدى پيوسته است گفت: شما كه اينك به زيارت می روى، وضع منزل بدون سرپرستى مستقيم خود شما طورى است كه به هم می ريزد، و شايد به بعضى از اهل شما تعدّى و اجحاف گردد!
🔷 عرض كردم: من براى زيارت می روم و راضى نيستم در اين امرِ تقرّبى، به كسى ظلم وارد شود. الآن از رفتن صرف نظر كردم. همان روز رفتم و بليط را پس دادم.
📚 روح مجرّد، ص ۹۱
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 استاد علی صفایی رحمة الله علیه
🔷 عبادت همين اعمالى است كه در شرع مطرح است مثل نماز و روزه و حجّ و زكات و صدقات و... كه به حدّ رجحان و يا ضرورت رسيده باشد.
🔷 عبادت، امر مى خواهد چه امر استحبابى و چه وجوبى. عبادت اخلاص مى خواهد. پس آنچه كه در عبادت مطرح است و شرط مىباشد، يكى امر است و ديگرى اخلاص.
🔷 عبوديّت؛ يعنى همين اعمالى كه او مى خواهد و بايد امر و اخلاص داشته باشد. و گذشته از اين دو، هم مطابق امر او باشد و هم در هنگامى آورده شود كه مزاحم نداشته باشد و كار و امر ديگرى مزاحم آن نباشد.
🔷 اگر من به نماز مشغول شوم در حالى كه مكلّف به احسان به مادرم هستم و اين كه عهده دار او باشم و يا مشغول عبادتى بشوم در حالى كه مكلّف به اصلاح امر مؤمنى هستم، اين عبادت هست ولى عبوديّت نه؛ چون مزاحم دارد و من مهمترين كار و عمل را نياورده ام.
🔷 لذا در عبوديّت سه چيز مطرح است: نيّت، سنّت، اهميّت، در عبوديّت گذشته از اين امر و اخلاص و نيّت و مراعات سنّت، مراعات اهميّتها مطرح است.
📚 دعاهاى روزانه حضرت زهرا، ص ۵۸
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 در کربلا برایم دعا کنید.
🔷 ابو هاشم جعفرى گفت: بر حضرت امام هادی علیه السلام وارد شدم در حالی كه حضرت تبدار و بيمار بودند به من فرمودند: اى ابا هاشم شخصى از دوستان ما را به کربلا بفرست تا برايم دعاء كند.
🔷 از نزد آن حضرت بيرون آمدم در اين هنگام با على بن بلال مواجه شدم، فرمایش حضرت را برايش بازگو نموده و از وى خواستم تا این کار را قبول کند.
🔷 على بن بلال گفت: شنيدم و اطاعت مىكنم ولى مىگويم: حضرت خودشان از حائر افضل و برتر هستند زيرا ايشان به منزله كسى است كه در حائر مىباشد (يعنى حضرت سيد الشهداء) و دعاء آن جناب براى خودشان افضل و برتر است از دعاء من براى ايشان در حائر.
🔷 من محضر امام مشرف شده و سخن على بن بلال را خدمتش عرض كردم، حضرت به من فرمودند: به او بگو: رسول خدا از بيت و حجر الاسود افضل بودند ولى در عين حال دور بيت طواف مىكرده و حجر را استلام مىفرمودند.
🔷 خداوند متعال بقاع و مواضعى دارد كه مىخواهد در آنجاها خوانده شود تا دعای، دعا كننده را مستجاب فرمايد و کربلا از جمله اين مواضع مىباشد.
📚 کامل الزیارات، ص ۲۷۴
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi