🔶 در سالروز رحلت «حضرت ابوطالب» برای شادی دل نازنین حضرت أمیرالمؤمنین علیه السلام، به نیابت از ایشان ختم اعمال زیر جهت هدیه به روح مطهر پدر و مادر آن حضرت (حضرت ابوطالب و حضرت فاطمه بنت أسد) برگزار گردید.
💠 سوره «یس»: 👈 ۳۵
💠 سوره «توحید»: 👈 ۲۵۳۵
💠 صلوات: 👈 ۱۸۲۶٠
💠 لعن مخصوص قاتلین حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها:«لَعنَ اللهُ قَاتلِیکِ وَ ضَارِبیِکِ و ظَالِمِیکِ وَ غَاصِبی حقِّکِ یامُولاتِی یا فاطمَة الزهراء»: 👈 ۱۹٠٠
✅👈 أجر همه شرکت کنندگان با حضرت علی علیه السلام.
✅👈 حاج آقا رنجبر
🔶 گچکارها اول گچ را غربال می کنند تا چیز درشت و خشنی بین آن نباشد و بعد از آن استفاده می کنند.
🔶 نانواها هم غربال دارند، اگر آردهای خود را غربال نکنند یک لقمه خوش از گلوی ما پایین نمی رود.
🔶 ما آدم ها هم باید در حرف زدن ها و گفتگوهای خود غربال داشته باشیم؛ یعنی قبل از اینکه حرف بزنیم، اول حرف ها را در ذهن خود غربال کنیم و حرف های درشت و خشن و توهین آمیز را از بین حرف ها بیرون بکشیم.
🔶 اگر این کار را نکنیم، همین گفتگوها و بگو مگوها آسیب های زیادی به اعتماد و صمیمیت و آرامش ما وارد خواهند ساخت.
🔶 غربال سخن مثل این است که پیش از آنکه خانمی به همسر خود بگوید: تو همیشه دیر می آیی. آن را غربال کرده و کلمه «همیشه» را که درشت و آزار دهنده است جدا کند و به زبان نیاورد و گرنه به همسرش بر خواهد خورد و در نتیجه برخورد خواهد کرد و حق هم دارد؛ چون خلاف واقع است، زیرا او همیشه دیر نمی آید.
📚 نقره سپید، ص ۸۶
🆔 لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 حاج آقا رنجبر
💠 ظرفی که پر از آب و روی اجاق است و دارد می جوشد، کافی است یک استکان آب سرد روی آن ریخته شود که در این صورت درجا از جوش می افتد.
💠 البته این کافی نیست؛ چون خیلی طول نمی کشد که دوباره به جوش می آید. بلکه باید از روی اجاق هم بردارید و کنار بگذارید که دیگر خود بخود سرد می شود.
💠 ما آدم ها هم همینطور هستیم، گاهی یکی در محیط خانه حرفی می زند و ما جوش می آوریم و آشفته و عصبانی می شویم.
💠 جالب است هم دین و روانشناسان می گویند: اگر شما در حین عصبانیت بلند شده و آبی به سر و صورت خود بزنید، خشم شما فروکش می کند.
💠 البته به همین هم بسنده نکنید بلکه سعی کنید از محیط خانه و یا هر کجا که هستید، فاصله گرفته و دور شوید.
💠 البته یک نکته بسیار دقیق هم در اینجاست که باید رعایت کرد، و آن اینکه ممکن است شما از آن محیط فاصله بگیرید ولی باز در ذهن خود روی همان موضوع متمرکز شده و فکر کنید و این درست مثل این است که همچنان در متن دعوا باشید.
💠 لذا وقتی از محیط فاصله می گیرید باید از جهت ذهنی هم فاصله بگیرید و ذهن خود را به سمت مسائل دیگر و حتی عکس آن سوق بدهید.
💠 یعنی کسی که از همسر خود و رفتار او دل چرکین و عصبانی شده، چنین کسی ذهن خود را مصروف رفتار خوبی که از همسر خود در خاطر دارد، نماید.
📚 نقره سپید، ص ۸۹
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
💠 اِبْرَاهِيمُ بْنُ مَيْمُونٍ عَنِ الرِّضَا عَلِيِّ بْنِ مُوسَى أَنَّهُ قَالَ: صَوْمُ شَعْبَانَ كَفَّارَةُ الذُّنُوبِ الْعِظَامِ حَتَّى لَوْ أَنَّ رَجُلًا بُلِيَ بِدَمٍ حَرَامٍ فَصَامَ مِنْ هَذَا الشَّهْرِ أَيَّاماً وَ مَاتَ رَجَوْتُ لَهُ الْمَغْفِرَةَ قَالَ قُلْتُ فَمَا أَفْضَلُ الدُّعَاءِ فِي هَذَا الشَّهْرِ فَقَالَ الِاسْتِغْفَارُ إِنَّ مَنِ اسْتَغْفَرَ فِي شَعْبَانَ كُلَّ يَوْمٍ سَبْعِينَ مَرَّةً كَانَ كَمَنِ اسْتَغْفَرَ فِي غَيْرِهِ مِنَ الشُّهُورِ سَبْعِينَ أَلْفَ مَرَّةٍ قُلْتُ فَكَيْفَ أَقُولُ قَالَ قُلْ:«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ»
💠 امام رضا علیه السلام فرمود: روزه ماه شعبان کفاره گناهان بزرگ است حتی اگر کسی خون حرامی به گردن داشته باشد و در ماه شعبان چند روز روزه بگیرد و از دنیا برود من امیدوارم که آمرزیده شود.
💠 ابراهیم بن میمون گوید: به آن حضرت گفتم: بهترین دعا در این ماه چیست؟
💠 فرمود: استغفار. کسی که در هر روز از ماه شعبان هفتاد مرتبه استغفار کند مانند این است که در ماه های دیگر هفتاد هزار مرتبه استغفار نموده باشد.
💠 گفتم: چگونه استغفار کنیم؟
💠 فرمود: بگو:«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
📚 فضائل الأشهر الثلاثة، ص ۵۶
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🔷 قَالَ أَبَوالْحَسَنِ عَلِيَّ بْنَ مُوسَى الرِّضَا: مَنْ قَالَ فِی كُلِّ يَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ سَبْعِينَ مَرَّةً أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بَرَاءَةً مِنَ النَّارِ وَ جَوَازاً عَلَى الصِّرَاطِ وَ أَحَلَّهُ دَارَ الْقَرَارِ.
🔷 امام رضا علیه السلام فرمود: هر كس در هر روز از شعبان هفتاد بار بگويد:«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ» خدا برائت از دوزخ و جواز عبور از پل صراط برايش می نويسد و او در بهشت جاودانه سکنی می دهد.
📚 أمالی صدوق، ص ۱۲۸
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 زینت آسمانها و زمین
🔷 عَنْ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ وَ عِنْدَهُ أُبَيُّ بْنُ كَعْبٍ فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ مَرْحَباً بِكَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ يَا زَيْنَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ فَقَالَ لَهُ أُبَيٌّ وَ كَيْفَ يَكُونُ يَا رَسُولَ اللَّهِ زَيْنَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ أَحَدٌ غَيْرُكَ فَقَالَ لَهُ يَا أُبَيُّ وَ الَّذِی بَعَثَنِی بِالْحَقِّ نَبِيّاً إِنَّ الْحُسَيْنَ بْنَ عَلِيٍّ فِي السَّمَاءِ أَكْبَرُ مِنْهُ فِی الْأَرْضِ فَإِنَّهُ مَكْتُوبٌ عَنْ يَمِينِ الْعَرْشِ مِصْبَاحٌ هَادٍ وَ سَفِينَةُ نَجَاةٍ وَ إِمَامٌ غَيْرُ وَهْنٍ وَ عِزٌّ وَ فَخْرٌ وَ بَحْرُ عِلْمٍ وَ ذُخْرٌ.
🔷 امام حسين عليه السّلام فرمود: بر رسول خدا صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم وارد شدم و ابيّ بن كعب نزد ايشان بود.
🔷 رسول خدا فرمود: مرحبا بر تو اى ابا عبد اللَّه! اى زينت آسمانها و زمين! ابىّ گفت: اى رسول خدا چگونه غير شما مىتواند زينت آسمانها و زمين باشد؟
🔷 فرمود: اى ابىّ، سوگند به آن خدایی كه مرا به حق به پيامبرى برانگيخت، همانا مقام حسين بن على در آسمان بزرگتر و با عظمتتر از منزلت او در روی زمين است.
🔷 همانا در سمت راست عرش خداوند نوشته شده است:«او چراغ هدايت و كشتى نجات و امامى سستى ناپذير، با عزّت، افتخار آفرين، راهنما، دریای علم و ذخيرهاى گرانبها است».
📚 كمال الدين و تمام النعمة، ج ۱ ص ۲۶۵
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 آیت الله خرّازی
🔶 آیت الله احمدی میانجی نقل کردند: خدمت آیت الله بهاءالدینی بودم. عده ای از پاسداران هم بودند.
🔶 ایشان گفتند: امام زمان علیه السلام درباره یکی از پاسداران حاضر که من او را می شناسم، فرموده اند:«او پاسدار من است».
📚 روزنه هایی از عالم غیب ص ۸
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 باب الحسین
🎤👈 علاّمه امینی رحمةالله علیه
💠 من معتقدم همان طوری که آقا أمیرالمؤمنین علیه السلام باب علم رسول الله صلّی الله علیه و آله و سلّم است که فرموده:«أَنَا مَدِينَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِيٌّ بَابُهَا». هر کس بخواهد به شهر علم رسول الله برود، باید از درب آن وارد شود.
💠 حضرت أبوالفضل العباس علیه السلام هم باب الحسین علیه السلام است و باید از کانال ایشان به حضرت سیّدالشهداء علیه السلام رسید.
📚 بر منبر خاطره، ص ۲۶۸
❌ نشر با ذکر منبع👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🎤👈 حاج آقا فاطمی نیا
🔶 علاّمه طباطبایی از استادشان آیت الله میرزا علی قاضی رحمة الله علیه نقل نمودند که ایشان گفته اند: تمام فیض ها از مسیر حضرت أباعبدالله علیه السلام به عالم می رسد؛ و پیشکار ایشان هم حضرت أبوالفضل علیه السلام هستند.
📚 نکته ها از گفته ها، ج ۱ ص ۱۵۴
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🔷👈 حواله امام زمان علیه السلام به حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام
💟 آيت الله مرعشى نجفى رحمة اللّه علیه: يكى از علماى نجف اشرف، كه مدتى به قم آمده بود، براى من چنين نقل كرد كه من مشكلى داشتم به مسجد جمكران رفتم و درد دل خود را به محضر امام زمان عليه السّلام عرضه داشتم.
💟 براى اين منظور مكرر به مسجد جمكران رفتم ولى نتيجه اى نديدم.
💟 روزى هنگام نماز دلم شكست و عرض كردم: مولا جان! آيا جايز است كه در محضر شما و در منزل شما باشم و به ديگرى متوسّل شوم⁉️
💟 شما امام من مى باشيد، آيا زشت نيست با وجود امام حتى به علمدار كربلا قمر بنى هاشم عليه السّلام متوسّل شوم و او را نزد خدا شفيع قرار دهم⁉️
💟 از شدّت تأثّر بين خواب و بيدارى قرار گرفته بودم. ناگهان با چهره نورانى قطب عالم امكان حضرت حجة بن الحسن العسكرى عليه السّلام مواجه شدم.
💟 بدون تأمّل به حضرت سلام عرض كردم. حضرت با محبّت و بزرگوارى جوابم را دادند و فرمودند: نه تنها زشت نيست و نه تنها ناراحت نمى شوم به علمدار كربلا متوسل شوى بلكه شما را راهنمايى هم مى كنم كه به حضرتش چه بگويى.
💟 چون خواستى از حضرت ابوالفضل عليه السّلام حاجت بخواهى، اين چنين بگو: «يا ابا الغوث ادركنى»؛ اى پدر پناه دهندگان، پناهم بده.
📚 مير مهر ص ۱۱۵
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🎤👈 آیت الله خرازی
🔷 شخصی را می شناسم که سرطان بدخیمی داشت، او را عمل کرده و قسمتی از روده بزرگ او را همراه غدّه ای که در آن بود، برداشتند.
🔷 به همین منظور شش بار او را شیمی درمانی کردند، ضعف و ناتوانی زیادی بر او غلبه کرده بود.
🔷 شبی در عالم خواب دید که به او می گویند: امام سجاد علیه السلام به عیادت شما آمده اند.
🔷 از خواب بیدار شده و پس از آن خواب، حال او روز به روز بهتر شد. هم اکنون که سال ۱۳۸۳ ه ش است و نوزده سال از عمل جرّاحی او می گذرد، اثری از سرطان در او وجود ندارد.
📚 روزنه هایی از عالم غیب، ص 97
✅👈 نکته: روزی در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها از آیت الله خرازی پرسیدم: آیا آن شخص بیمار خودتان بودید؟ گفتند: بله
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
💠 امام صادق علیه السلام فرمودند:«مَنْ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ فِی شَعْبَانَ رَبَّاهَا اللَّهُ جَلَّ وَ عَزَّ لَهُ کَمَا یُرَبِّی أَحَدُکُمْ فَصِیلَهُ حَتَّی یُوَافِیَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَ قَدْ صَارَتْ لَهُ مِثْلُ أُحُد».
💠 هر کس در ماه شعبان صدقه دهد، خداوند آن صدقه را رشد دهد، همچنان که یکی از شما شتر تازه متولد شده ای را تربیت می کند تا آنکه در روز قیامت به صدقه دهنده برسد در حالتی که به اندازه کوه اُحُد شده باشد.
📚 أمالی صدوق، ص ۱۲۸
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 حاج آقا رنجبر
🔷 خانم ها را دیدید که با چه صبر و حوصله ای سبزی ها را پاک می کنند؟
🔷 خیلی عیب جویانه دنبال قسمت های زرد و پلاسیده و خشک و گِل آلود می گردند و آنها را جدا کرده و دور می ریزند.
🔷 این هم یک نوع عیب جویی است؛ ولی به انگیزه پاک کردن و تمیز کردن. چون سبزی ها وقتی پاک و تمیز می شوند، هم زینت سفره می شود و هم قابل استفاده و خوردن می شود.
🔷 اگر عیب جویی در بین همسران یک چنین وضعیتی داشته باشد؛ یعنی آقا بگرد و عیب های همسرش را پیدا کند و خانم بگرد و عیب های شوهرش را پیدا بکند، برای آنکه هر یک پاک و زیبا شده و بیشتر مفید بوده و قابل توجه باشند. این نوع عیب جویی خیلی خوب است.
🔷 در روایات داریم که دوست واقعی کسی است که عیب انسان را به او هدیه کند.
🔷 ولی اگر عیب جویی ها به انگیزه تخریب و تحقیر باشد؛ یعنی شما بخواهید ارزش و قیمت طرف را پایین بیاورید.
🔷 درست شبیه همین کاری که در بازار می شود که بعضی از خریدارها برای اینکه توی سر جنس بزنند و ارزش و قیمت آن را پایین بیاورند، با وجود اینکه می دانند که آن جنس خیلی هم ارزش دارد، می گردند و یک عیب ها و نقص هایی پیدا می کنند تا بخاطر آن قیمت را پایین بیاورند.
🔷 چنین وضعیتی اگر در زندگی زنانشویی اتفاق بیافند خیلی خطرناک است.
📚 نقره سپید، ص ۱۲٠
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅👈 مناجات بینظیر
🔷👈 سوال مقام معظم رهبری از امام خمینی رحمة الله علیه: در میان دعاها به کدام دعا بیشتر علاقه مند و دلبسته هستید⁉️
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🔷 قَالَ رَسُولُ اللَّه صلّی الله علیه و آله و سلّم: أَكْثِرُوا فِی شَعْبَانَ الصَّلَاةَ عَلَى نَبِيِّكُمْ وَ أَهْلِهِ وَ سُمِّيَ شَهْرُ شَعْبَانَ شَهْرَ الشَّفَاعَةِ لِأَنَّ رَسُولَكُمْ يَشْفَعُ لِكُلِّ مَنْ يُصَلِّی عَلَيْهِ فِيهِ
🔷 پیامبر اکرم صلّی اللّه عليه و آله و سلّم فرمودند: در ماه شعبان زیاد به پیامبر و اهل بیتش علیهم السلام صلوات بفرستید.
🔷 ماه شعبان ماه شفاعت نامیده شده است؛ زیرا پیامبر شما برای هر کس که در این ماه بر او صلوات بفرستد، شفاعت می کند.
📚 بحارالانوار، ج ۹۴ ص ۷۸
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🎤👈 حاج آقا محقق کاشانی
💠 حجة الاسلام شیخ احمد رحمانی همدانی نقل کرد: روزی در محضر آیت الله ملاّ علی معصومی همدانی بودم که ایشان گفتند: حدود پنج سال قبل پیرمرد نورانی و ناشناس بر من وارد شد.
💠 احساس کردم بوی عطر دلپذیری از او استشمام می کنم. سلام و کرد و نشست. هر لحظه آن بوی خوش توجّه مرا جلب می کرد. او ماند تا نوبت به ایشان رسید. آمد پهلوی من نشست و گفت: برای حساب خمس شرفیاب شده ام. صورت اموال خود را به دست من داد.
💠 از بس آن بوی عطر مرا جلب کرده بود که می خواستم از او بپرسم این چه عطری است که شما استفاده کرده اید؟ دیدم سؤال من ابهام دارد و شاید برداشت کند که من می خواهم از آن عطر برای من بیاورد. منصرف شدم و گفتم با شئونات من مناسب نیست. صبر کردم تا موقع رفتن او شد، خلاصه نتوانستم تحمّل کنم. به ناچار از او درباره آن عطر سؤال کردم.
💠 خندید و گفت: آقا، اگر مرجع تقلید من نبودید ابراز نمی کردم، اما احترام شما بر من لازم است. می گویم به شرط آنکه تا زنده هستم آن را به کسی نگویید. من عادتم این است که زیاد صلوات می فرستم. از هر فرصتی استفاده می کنم و به ذکر صلوات مشغول می شوم.
💠 شبی در عالم رؤیا محضر مبارک خاتم الانبیاء صلّی الله علیه و آله و سلّم مشرّف شدیم، ما سه نفر بودیم که در مقابل حضرت قرار گرفته بودیم. حضرت رو به ما کردند و فرمودند: کدام بک از شما بیشتر بر من صلوات می فرستد؟ خواستم بگویم من. گفتم: از کجا معلوم که من بیشترین صلوات را می فرستم. آنها از مافی الضمیر افراد مطّلع هستند. سکوت کردم.
💠 مرتبه ی دوم باز حضرت سؤال فرمودند که کدام یک از شما بیشتر بر من صلوات می فرستد؟ باز به همین جهت ساکت ماندم. در مرتبه ی سوم، حضرت فرمودند: شما بیشترین صلوات را بر من می فرستی، جلو بیا. برخاستم و دو زانو در خدمت آن حضرت نشستم. حضرت خم شدند و لب های مرا بوسیدند.
💠 از وقتی که حضرت بوسه بر لبانم زد، این بوی خوش از من متصاعد است و من اصلاً عطر استفاده نکردم و هر چه حمّام هم می روم و صابون هم می زنم، اثر ندارد و این بوی خوش از من جدا نمی شود. البته هر کسی این بوی خوش را استشمام نمی کند، بلکه معدودی از افراد هستند که متوجّه می شوند. آنگاه آیت الله ملاّ علی معصومی گفتند: من هم موفّق شدم جای بوسه پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم را بوسیدم.
💠 آقای رحمانی بعداً اضافه کرد که در سال های آخر عمر آخوند ملاّ علی همدانی، تقریباً ایشان بینایی خود را از دست داده بود و از فاصله بسیار نزدیک کمی دید داشت، به قدری که نوشته می خواند، اما وقتی کسی بر ایشان وارد می شد، تشخیص نمی داد، بلکه سؤال می کرد و او را معرفی می کردند، ولی هرگاه آن پیرمرد از در می رسید، با استشمام آن بوی خوش، او را می شناخت و احتیاج به معرّفی نداشت.
📚 بر منبر خاطره، ص ۲۸۲
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅👈 آیت الله بنابی
🔷 گناه، موجب نامحرم شدن انسان با امام زمان علیه السلام می شود.
🔷 امام زمان علیه السلام، مشتری دلهای متعفن نیست.
🆔 لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 نقاب دیدار
🎤👈 آیت االه بهجت رحمة الله علیه
🔷 کجا رفتند کسانی که با صاحب الزمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف ارتباط داشتند؟
🔷 ما خود را بیچاره کرده ایم که قطع ارتباط نموده ایم و گویا هیچ چیز نداریم، آیا آنها از ما فقیر تر بودند؟!
🔷 اگر بفرمایید: به آن حضرت دسترسی نداریم، جواب شما این است که چرا به انجام واجبات و ترک محرّمات ملتزم نیستید، او به همین از ما راضی است، زیرا:«مَنْ وَرِعَ عَنْ مَحَارِمِ اللَّهِ فَهُوَ مِنْ أَوْرَعِ النَّاسِ».
🔷 ترک واجبات و ارتکاب محرّمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.
📚 در محضر آیت الله بهجت، ج ۱ ص ۳۶۱
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🎤👈 آیت الله کوهستانی رحمة الله علیه
💠 آنقدر حضرت علی اکبر علیه السّلام شفاعت می کند که نوبت به امام حسین علیه السّلام نمی رسد.
📚 بر قله ی پارسایی، ص ۲۹۲
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
🔷👈 اعتراف خبیث ترین دشمن اهل بیت علیهم السلام
✅ روزی معاويه لعنة الله علیه از اطرافيانش پرسيد: در این زمان سزاوارتر از همه به خلافت مسلمین كيست؟
✅ اطرافیان متملق، به ستايش خليفه پرداختند و او را لايق اين منصب معرفی كردند.
✅ ولی معاويه گفت:«خير، سزاوارترين مردم به خلافت، على بن حسين عليهما السّلام است كه جدّش رسول خداست و شجاعت و دلاورى بنى هاشم، سخاوت بنى اميّه و شکوه و جلال قبیله ثقيف در او جمع است».
📚 بحارالانوار، ج ۴۵ ص ۴۵
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
✅👈 کانال کمیل: محل شهادت ابراهیم هادی.
✅👈خواهی نشوی رسوا، همرنگ شهیدان شو.
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
پول تبرکی.MP3
3.88M
✅👈 عنایت امام زمان علیه السلام به حاج آقا توسلی رحمة الله علیه.
🎤👈 مصاحبه با ابوفاطمه
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi