eitaa logo
مرکز طب اسلامی طیبین (1)
528 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
709 ویدیو
18 فایل
کانال اصلی طیبین در ایتا 🌴 قال رسول الله(ص) : انا طبیب دوار بطبه 🌴 من پیامبر چون دوره گردی درمیان شما میگردم و با قرآن شما را طبابت میکنم. سفارش آنلاین: @Tayebin_Admin تلفن: ۰۹۳۰۶۴۹۹۰۴۹ / ۰۹۱۲۸۶۸۸۷۷۰☎️
مشاهده در ایتا
دانلود
💟آناتومی اسلامی از منظر امام صادق علیه السلام . 🔶تشکیل جنین در رحم : 🌺نخست می پردازیم به چیزی که جنین در شکم - در حالی که در سه تاریکی ، -تاریکی شکم ، رحم ، و بچه دان ،پوشانده شده است - به وسیله آن پرورانده می شود؛ آنجا که هیچ راهی برای به دست آوردن غذایی ، یا دور کردن اذیتی ، یا جلب منفعتی و یا دفع ضرری از خود را ندارد. پس مقداری از خون حیض به سوی او جاری می شود و غذای او می گردد ، همچنان که آب غذای گیاه . 🔶تولد و مراحل بعدی رشد : 🌺خون حیض ، خوراک جنین است تا روزی که خلقتش کامل شود و بدنش محکم گردد و پوستش برای هم جواری با هوا قوت یابد و چشمانش برخورد با نور را تاب آورد. در این هنگام ، درد زادن مادرش را فرا می گیرد و جنین را به شدت بیرون می راند ، و او متولد می شود. 🌺پس خونی که در رحم خوراک جنین بوده ، به جانب سینه های مادر جاری می گردد و مزه و رنگش دگرگون می شود و به صورت غذایی متفاوت - که برای نوزاد از خون حیض مناسب تر و سازگارتر است - در می آید و وقتی نوزاد به آن نیازمند است ، او را کفایت می کند. 🌺نوزاد لحظه ای پس از تولد ، در جستجوی غذا ، زبان را دور لبان خود می گرداند و لب ها را تکان می دهد و بدین ترتیب با سینه های مادرش روبه رو می گردد که هم چون دو ظرف کوچک آب ، برای رفع نیاز او ، اویخته شده اند. از آن پس ، خوراک او شیر است تا وقتی هنوز بدنش تر و تازه ، روده هایش نازک و اعضایش نرم و لطیف اند. 🌺آنگاه چون به راه افتاد و نیازمند غذایی دارای سختی و قوت شد تا با آن بدن خود را محکم و نیرومند سازد ، دندان های آسیا و دیگر دندان ها می رویند تا به وسیله آنها غذا را بجود و نرم کند و به آسانی فرو ببرد. 🌺و چون به حد بلوغ رسد ، اگر پسر باشد ، در صورتش مو بروید که علامت نرینه بودن و مایه عزت مرد است که از بچگی بیرون آمده و به زنان شباهت ندارد. و اگر دختر باشد ، صورتش از مو پاکیزه می ماند تا زیبایی و طراوتش از بین نرود و سبب میل مردان به کاری که دوام و بقای نسل بسته به آن است ، می گردد. .
توافق زهر آلود و شتابزده ۱۷۰۱ امنیت آینده اسرائیل را در حمله به لبنان در بر دارد. دستیابی به رودخانه لیتانی عملا لبنان را به ۴ قسمت تقسیم یا تجزیه میکند. دستیابی به رودخانه و حقابه آن و گشت نیروهای اسراییلی در مرکز لبنان این امکان را به او می‌دهد تا لبنان امنیت ارتش اسراییل را تامین کند لذا در ماه آینده گشت و گذار ارتش اسراییل در لبنان قانونی خواهد بود. بستن دست حزب الله و دور کردن آن از موضع فعلی نیز از نقایص این طرح است. ولی پذیرفتن آتش بس توسط نتانیاهو ذلت و شکست سیاسی او محسوب می گردد.
ریاست جمهور تا حالا چند بار غلط های اضافه کرده اما هنوز تودهنی نخورده این پرچمی که او بلند کرده بدرد تمیز کردن کثافت بچه هم نمیخوره ما قطعا آن پرچم را لوله کرده و نفاق او را برملا خواهیم کرد این موجود اگر عرضه دارد در مناظره تلویزیونی شرکت کند تا از دستاوردهای سه ماهه اش دفاع کند آنوقت خواهد فهمید نهج البلاغه را با ق نمی نویسند. این رئیس جمهور دومین رئیس جمهور ایران است که صندلی ریاست از ایشان خجالت می کشد. قابل توجه است نتانیاهو نیز در این مقطع پارچه سفید در دست گرفته است ولی هنوز آثار حملات او در لبنان پاک نشده است که به سوریه حمله کرده است. خر چه داند قیمت نقل و نبات
دوست بازنشسته‌ای تعریف می‌کرد: چند روز پیش تعداد زیادی بالغ بر هزار نفر بازنشسته جمع شدیم جلوی مجلس شورای اسلامی که اعتراض به حقوق کم خود کنیم، و کلی شعار علیه مسئولین هم دادیم ولی هیچ کاری هم با ما نداشتند. نیروی انتظامی هم بود ولی فقط نگاه می‌کردند حتی چند تا آبدارچی خود مجلس سه چهار تا کتری بزرگ چای رو با لیوان یکبار مصرف  آوردند و به ما مرتب تعارف می‌کردند که چای بخوریم! از یکی از آبدارچی ها  پرسیدیم که چرا نیروی انتظامی با ما کاری ندارد؟ انگار ما را نمی‌بینید که داریم شعار علیه مسئولین میدهیم؟ در جواب گفت: دستور دادند با شما کاری نداشته باشند و به ما هم گفتند چای به شماها بدهیم! پرسیدیم: چرا؟ بما گفتند: این‌ها همه بازنشسته‌ و سن‌شان بالاست و اکثرشون مشکل پروستات دارند و چایی که بخورند دنبال توالت می‌گردند و حداکثر تا یک ساعت دیگه خودشون اینجا را ترک می‌کنند! 😄😂😂 # رفع مشکل پروستات در سالمندان طی یک هفته با هزینه کم و توانایی بالا با تدابیر مرکز طب اسلامی . ۰۹۱۲۸۶۸۸۷۷۰. ۰۹۳۰۶۴۹۹۰۴۹. شهرری ۲۴ متری بیات مسجد قمر بنی هاشم
🔰آئین سنتی سمنوپزان ایام فاطمیه ◾️پخت ۴۰۰ کیلو سمنو 🔸 تهیه جهیزیه برای زوج‌ نیازمند با سود حاصل از فروش سمنوها 🔹 قیمت فروش: کیلویی ۱۲۰ هزارتومان 🔹آی‌دی و شماره جهت خرید: @s_m_81 09128493162 🔸 شماره کارت: 5892101373483250 (به نام سجاد محمدی) الّلہُم‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّکَـ‌الْفَࢪج 🌷🌿مرکزطب اسلامی🌿🌷 عوائد خرید جهیزیه باطلاع خیرین و اعضای محترم کانال خواهد رسید.
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرگ بر اصل ولایت فقیه. ( ۱ ) شعاری که زود آمد و زود رفت و نسل جوان باید مفهوم این سوال را بداند اگرچه نسل قدیم بهتر میداند و بیشتر میفهمد ولی گاها نیز این شعار را تکرار میکند. ولی بلاخره باید دانست این رهبر ۸۵ ساله در کشور چکار میکند و چرا هنوز ما بعد از ۵۷ سال یک خودروی خوب درسطح جهانی نداریم؟ صنعت کشور در اختیار دولت و روسای جمهور است اگر کاستی و گرانی و بی کیفیتی در آن است باید نهادهای متعدد دولتی پاسخگو باشند. اما رهبر چه کار میکند و چرا دخالت نمیکند؟ رهبر، راهبری امورات و پیشرفت های دفاعی و نظامی زیر مجموعه خود را بهعده دارد. قطعا ساعت های متمادی از تلویزیون بحث کارشناسان ،تولیدکنندگان و مسئولان خودروسازی را مشاهده کرده ایم، حاصل آن چه شد؟ بجز واردات ماشینها و کارخانجات ورشکسته خارجی و گران فروختن آنها به مردم ثمره ای داشته است؟ رهبر، بسیج و سپاه در این چند سال بدون تبلیغات تلویزیونی چکار می‌کرده اند؟ شاهکارهای رهبری بله یکی دیگر از تولیدات صنایع نظامی ساخت ناو هواپیمابر است. باند متحرک پهبادهای ایرانی ، حمل کننده قایق های جنگی و هلی‌کوپتر با قابلیت پرواز هواپیماهای جنگی است که در مراحل پایانی آن قرار دارد. ساخت ناوی شبیه ناو هواپیمابر آمریکا، همیشه آرزوی یک ایرانی بوده است که توسط رهبری این آرزوی جوانان کشور برآورده شد. لذا دیگر حسرت داشتن ناو هواپیمابر آمریکایی آرزوی یک ایرانی نخواهد بود. در صنعت ماهواره، موشک، تجهیز نیروهای دریایی ، زمینی و هوائی وصنایع دفاعی، رهبر پیر و فرزانه ما هم به قدرت جهانی ایران میاندیشد هم پیر و جوان ایرانی را به آرزوهای خود میرساند.
(۲) ما یکبار شعار مرگ بر خودرو نگفتیم اما بارها گفتیم مرگ بر اصل ولایت فقیه ، او می‌دانست قلب آگاه ایرانی این شعار را نمی‌دهد و این شعار از القای یهود و نفوذی‌های داخلی در مغز جوان ایرانی قرار گرفته لذا نشنیده گرفت و آرزوهای ما را برآورده کرد و قدرت ایرانی را در اوج قرار داد بنحوی که کشوری هوس حمله به ایران را حتی تصور نکند. حال وجدان آگاه ایرانی بهتر است بگوید ، جان ما و جان سیدعلی و خداوند سایه او را تا ظهور حضرت حجت سلام الله بر ما و ایران حفظ نماید. بهتر است بدانیم در بودجه صنایع نظامی، دریافت خمس و زکات و فطریه و ...از مردم هنوز گزارشی از دزدی اختلاس و ...مشاهده نگردیده و اختراعات اکتشافات و تولیدات صنایع نظامی بسیج سپاه و ارتش بهترین نظم مالی، و برترین پیشرفت های نظامی را از خود به نمایش گذاشته و مایه فخر و مباهات کشور شده اند. میشود گفت کاش دولت هم در اختیار ولی فقیه بود تا کشور در تمام زمینه ها در اوج بود. مومنان این توان را در او میبیند ولی در قانون اساسی اختیارات رهبری محدود و اختیارات دولت ها را افزون تصویب کرده است که بنظر نگارنده ظلم به توان رهبری حاضر محسوب می گردد.
ادامه ۳ حدود و اختیارات دولت ها حال دولت ها با زیر مجموعه های بزرگ خود از معاونت ها استانداران فرمانداران بخشداران دهداران وزارتخانه های عریض و طویل با بودجه کل کشور اختیار سازمانهای متعدد دولتی خصوصی و خصولتی میتوانند آرزوهای مردم را برطرف کنند می‌توانند قیمتها را کنترل و ثابت نگه دارند تورم، اقتصاد، گرانی، بهای ارز ، حفظ ارزش پول ایرانی ، ساخت پالایشگاه، توسعه معادن را مد نظر داشته باشند و حقوق کارمندان خود را بهینه پرداخت نماید. در عوض دریافت مبالغ فروش نفت و گاز، گازوئیل مازوت پتروشیمی، دریافت مالیات های متعدد، دریافت پول آب برق گاز تلفن اینترنت کارخانجات منازل و اشخاص، عوارض خانه ،ماشین، اجاره ، عوارض معاملات خرید و فروش هر نوع کالا ارزش افزوده ، عوارض خرید چلوکباب و طلا، عوارض اتوبانها، عوارض نوسازی شهرسازی پسماند و پیشماند فاضلاب و خدمات شهرداری، عوارض نصب تابلوهای مغازه ها و بنر ها و بیلبردهای تبلیغاتی، عوارض گمرک هوایی ، زمینی و دریایی ، عوارض کوله برای پیاده، عوارض ورود خروج از کشور، عوارض ورود به جزایر ایرانی، عوارض کالای متروکه، عوارض فرودگاهی ، عوارض واردات و صادرات کالا به کشور ، دریافت مالیات از بانک ها، موسسات شرکت ها بر اساس ترازنامه سالیانه، دریافت عوارض ارزش افزوده متعدد از یک کالا از واردکننده ،بنکدار، پخش کلی، توزیع ، مغازه دار و مردم که خود معادل نیمی از بهای آن کالا محسوب میگردد ، دریافت عوارض پیشخوان های دولتی، دریافت جرائم دولتی ، جرایم راهنمایی ، جرایم دیرکرد، و انواع جرایم، دریافت عوارض خدمات ثبت قضایی ، دریافت هزینه های دادرسی ، و الا ماشاالله مبالغی است که دولت با تصدی‌گری خود آنها را دریافت مینماید ولی در پرداخت یارانه، که وجه آن را قبلاً از مردم ستانده به یاجوج و ماجوج متوسل می‌شود. آیا تا بحال گفته ایم مرگ بر روحانی یا مرگ بر بنی صدر شرح مطالب فوق فقط برای آن بود که بدانیم دست دولت ها چقدر باز است و دست رهبری چقدر بسته بودجه کل کشور در اختیار دولت است نه در اختیار رهبر کل نهادهای کشور در اختیار دولت است نه رهبر اما خروجی آنها بسیار متفاوت است حال قضاوت با شما بقول امام اگر سپاه نبود کشور هم نبود...