eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
396 دنبال‌کننده
129هزار عکس
88.5هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
ذخایر ارزی کشور بیش از ۲۰ میلیارد دلار افزایش یافت رئیس‌کل بانک مرکزی: 🔹‌ذخایر ارزی کشور بیش از ۲۰ میلیارد دلار افزایش یافته و در خارج از کشور در دستر ما قرار دارد پس هیچ مشکلی در تامین ارز نداریم. 🔹ضمن اینکه مقایسه تخصیص ارز در سامانه نیما با سال گذشته واقعیت‌ها را نشان می‌دهد. 🔹از ابتدای سال تا کنون ۲ میلیارد دلار با قیمت‌های حدود ۳۹ هزارتومان عرضه شده است. 🔹فضای روانی ایجاد شده با واقعیت‌ها بسیار متفاوت است،‌ آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد ما ۲۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار بیشتر از وارداتمان صادرات داشته‌ایم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس بانک مرکزی: صرافی‌ها می‌توانند تا ۵۰۰۰ یورو به هر متقاضی بفروشند و اگر کسری داشته باشند، ما آن را تامین می‌کنیم.
احتمال محرومیت یوونتوس از شرکت در لیگ اروپا 🔹نشریه گاتزتا دلواسپورت ایتالیا اعلام کرد که کسر ۱۵ امتیاز تنها مجازاتی نیست که برای باشگاه یوونتوس به خاطر سندسازی در مورد خرید بازیکنانش طی دو سه فصل گذشته و پرداخت حقوق به آنها در نظر گرفته می‌شود، چرا که احتمالاً اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) نیز این باشگاه را مجازات خواهد کرد.
🔴پس از پیشروی های ارتش روسیه در دو روز گذشته در محور زاپروژیه ارتش اوکراین تعداد قابل توجهی از نیروهای ذخیره خود را دوباره به این مناطق اعزام کرده است 🔹️ در حال حاضر درگیری های شدید در این منطقه گزارش شده است .
شکست هندبال ایران مقابل لهستان 🔹تیم ملی هندبال کشورمان در سومین و آخرین دیدار خود در دور اصلی مسابقات قهرمانی جهان مقابل لهستان، میزبان مسابقات با نتیجه ۲۶ بر ۲۲ شکست خورد. 🔹نیمه نخست این دیدار ۱۶ بر ۱۰ به سود لهستان به پایان رسیده بود.
فرمانده کل سپاه خطاب به اتحادیه اروپا: شما مانند کودکان، می‌توانید فقط از دور فحش دهید 🔹سنگ‌ریزه‌هایتان به ما نمی‌رسد اما دست ما به شما می‌رسد.
🔻اعتراض روشنفکران و متفکران فرانسوی به «جرم بودن رابطه جنسی با کودکان» 🔹هشتاد تن از معروف‌ترین چهره‌های فرهنگی و روشنفکری فرانسه در ۲۳ ماه مه ۱۹۷۷ نامه‌ی سرگشاده‌ای خطاب به پارلمان فرانسه منتشر کردند که در آن خواستار جرم زدایی از روابط جنسی بین بزرگسالان و کودکان بودند و جرم بودن این کار را خلاف «دموکراسی» میدانستند.
ماکرون رئیس جمهور فرانسه(۱۴ آبان ۱۴۰۱): مردم ایران در حال انجام یک انقلاب هستند. تصویر: ۳ ماه بعد - تظاهرات گسترده در خیابان‌های پاریس👆👆👆😂
🔰 فرزین: در فضای مجازی برای مردم عددسازی می‌کنند فرزین، رئیس بانک مرکزی: 🔸به عمان و کشورهایی که روابط تجاری داریم سفر خواهم کرد. 🔹️ منابع ارزی‌مان آزاد است؛ به بازار آزاد ارز هم ورود خواهیم کرد و نرخ سازی خواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فرمایشات ارزشمند استاد مطهری حلول ماه رجب المرجب مبارکمان باشد
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | آغاز ماه دعا 🔻 حضرت آیت ‌الله خامنه‌ای: « باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این‌] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد بشویم. ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما به‌عنوان ایّام برجسته معرّفی شده‌اند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است.» ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس بانک مرکزی: در بازار آزاد ورود کرده و نرخ‌سازی می‌کنیم منابع ما آزاد شده و این را نه در حرف، بلکه در عمل خواهید دید. ما در واقعیت ارز را تامین می‌کنیم اما برخی در فضای مجازی عددسازی می‌کنند و می‌گویند بازار آزاد است. ما در بازار آزاد هم ورود می‌کنیم. ثبات ارزی با یک قدم ایجاد نمی‌شود. ما این ثبات را گام به گام برای کشور ایجاد خواهیم کرد.