15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نظامیان تیپ تهاجمی "ادلوایس" اوکراینی به طور دسته جمعی در جناح آرتیوموفسک (باخموت) تسلیم روس ها شدند.
⭕️درخواست دبیر کل سازمان ملل از رژیم صهیونیستی برای توقف شهرک سازی
🔺«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد، شهرکسازیهای رژیم صهیونیستی را نگرانکننده توصیف کرد.
🔸به نقل از رویترز، یک سخنگوی سازمان ملل گفت : آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل از «اسرائیل» خواست تصمیمات نگرانکننده و هشداردهنده درباره فعالیتهای مرتبط با شهرکسازی در کرانه باختری اشغالی را متوقف و لغو کند.
🛑تزاچی هانگبی مشاور امنیت داخلی اسرائیل دیروز گفت که پروازهای مستقیم حج از اسراییل به عربستان سعودی در سال جاری انجام نخواهد شد.
🚨بایدن تهدید پوتین برای استفاده از سلاح های هسته ای تاکتیکی را واقعی و جدی توصیف می کرد.
24.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨جنگنده های روسی Su-25، ماموریت جنگی آزمایشی خود را با موفقیت انجام می دهند
🔸در این ویدئو، قابلیت های رزمی گسترده و قدرت آتش Su-25 نشان داده می شود که در منطقه عملیات نظامی روسیه در اوکراین کارکرد زیادی دارد. این جنگنده ها، روزانه حملات دقیقی را به تاسیسات و تجهیزات نظامی نیروهای مسلح اوکراین انجام می دهند.
⛔️این مخالفت در حالی است که دقیقا در تابستان پارسال گردهمایی منافقین در آلبانی "به دلیل تهدیدات امنیتی" لغو شد ( قبل از آن به گفته دولت آلبانی یک حمله سایبری به زیرساختهای این کشور صورت گرفته بود). بنابراین طبیعتا این سوال پیش میآید که این اعلان خطر نیز ناشی از "ضربه به مقر منافقین در شمال پاریس است"؟
🔺چرا ایران با وجود رابطه ظاهرا خوب با ترکیه اقدامی دیپلماتیک علیه شبکه های قمار ایرانی فعال در خاک ترکیه نمیکند؟!