eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
395 دنبال‌کننده
129.2هزار عکس
88.6هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 یه میم حق نبینیم؟ 😂
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸عکس حاج قاسم برروی میز کار خبرنگار هندی 🔹«سایوراب کومار» خبرنگار هندی می‌گوید از زمانی که برای پوشش اتفاقات سوریه به این کشور رفت به حاج قاسم علاقمند شده و از آن زمان عکس سردار را برروی میز کار خود قرار داده است.
🔸فایننشال تایمز: گروه ۷ بر سر ارسال تسلیحات بلندمدت به اوکراین به توافق رسید
استقبال از رئیسی در کاخ ریاست جمهوری کنیا 🔹«ویلیام سامویی روتو» رئیس‌جمهور کنیا در محل کاخ ریاست‌جمهوری این کشور به صورت رسمی از آیت‌الله رئیسی که در رأس هیئت عالی‌رتبه اقتصادی و سیاسی به کنیا سفر کرده است، استقبال کرد. 🔹در مراسم استقبال رسمی، پس از گرفتن عکس یادگاری روسای جمهور ایران و کنیا، اعضای هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور معرفی شدند. 🔹همچنین همزمان با ورود رئیسی به کاخ ریاست جمهوری کنیا ۲۱ گلوله توپ به افتخار ورود رئیس جمهور ایران و هئیت ایرانی شلیک شد.
آمریکا پس از پنج سال رسما به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) بازگشت
رایزنی‌های محرمانه در آمریکا برای ارسال موشک‌های بالستیک دوربرد به اوکراین 🔹روزنامهٔ نیویورک‌تایمز نوشته دولت بایدن به‌طور محرمانه بحث‌هایی را دربارهٔ احتمال ارسال موشک‌های بالستیک تاکتیکی دوربرد سطح به سطح به اوکراین انجام داده است.
بازداشت یکی از اعضای شورای شهر ایلام 🔹دادستان عمومی و انقلاب ایلام: یکی از اعضای شورای شهر ایلام دیروز به‌دلیل اتهامات مالی بازداشت شد. 🔹یکی دیگر از اعضای شورای هم به‌دلیل نشر اکاذیب به ۳ ماه و یک روز حبس محکوم شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞اقدام به خودکشی دختر تبریزی از روی پل ایده‌لو / مردم وارد عمل شدند 🔺رکنا: اقدام به خودکشی دختر جوان در اتوبان پاسداران تبریز از روی پل ایده لو با دخالت مردم ناکام ماند. ⚠️اگر کوچکترین تمایل یا فکری درباره خودکشی دارید بلافاصله با سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی یا سامانه ۱۴۸۰ صدای مشاور تماس بگیرید
🔺این تقریبا آخرین نقشه سوریه است، 🔹 وضعیت استقرار نیروها در آن به وضوح مشخص است. قرمز دولت مرکزی، زرد گروه‌های تروریسیتی پ‌‌ک‌ک وابسته به امریکا و رژیم صهیونیستی، بنفش ارتش اشغالگر ترکیه و تروریست‌هایش، رنگ‌های سبز در شمال غرب القاعده، ارتش اشغالگر ترکیه و تروریست‌های وابسته به اردوغان، لکه‌های سیاه محل تردد و فعالیت عناصر داعش و سبز فسفری که در مرز عراق و اردن قرار دارد، منطقه تحت اشغال تروریست‌های امریکایی و گروهک‌های وابسته به آن‌ها است. رنگ آبی در جنوب غرب هم، منطقه اشغالی جولان است که بیش از نیم قرن است اشغالگران صهیونیست در آنجا حضور دارند.
📱 وزیر امور خارجه: آفریقا سرزمین فرصت‌های رو به پیشرفت است.
سازمان لیگ خطاب به باشگاه‌ها: بیانیه ندهید ⚽️ سازمان لیگ فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتر و لیگ یک، خواستار عدم صدور بیانیه از سوی باشگاه‌ها شد. ⚽️ سازمان لیگ: متأسفانه فصل قبل باشگاه‌ها موارد اعتراض در موارد اجرایی، داوری و سایر موارد را با صدور بیانیه و از طریق رسانه‌های گروهی و عمومی انجام می‌دادند که این رویه خارج از مقررات و عرف اداری و اساسنامه فدراسیون فوتبال می‌باشد و از طرفی، باعث ایجاد التهاب در جامعه می‌گردد.
زلنسکی: از بمب‌‌ خوشه‌ای در‌ خاک روسیه استفاده نمی‌‌‌‌کنیم 🔹رئیس‌جمهور اوکراین: از بمب‌های خوشه‌ای آمریکا تنها علیه تأسیسات نظامی در مناطق تحت کنترل روسیه و نه علیه خاک روسیه استفاده می‌شود.