#شبهات_ماه_محرم
💢 آیا پوشیدن #لباس_سیاه در اسلام کراهت ندارد؟
پس چرا در ایام #عزا عده ای تا پایان محرم و صفر سیاه میپوشند؟
✅استفاده از رنگ مشکی در مراسم عزاداری نه تنها کراهت ندارد. بلکه بخاطر همدردی با اهل بیت پیامبر (ص) ثواب نیز دارد.
از فرزند امام سجاد(ع) نیز نقل شده است که وقتی امام حسین (ع) #شهید شد زنان بنیهاشم در عزای آن حضرت #لباس_سیاه پوشیدند و این لباس را در گرما و سرما #تغییر نمیدادند.
📚الحدائق الناظرة فی احکام العترة الطاهرة، ج 7، ص. 118
علاوه بر این سیاه پوشی، خاصیت سازندۀ دیگری به نام #احیای امر اهل بیت(ع) دارد که مطلوب و محبوب آن ذوات مقدس است که فرمودند: «رحم الله من احیا امرنا» یعنی کسی که امر ما را احیا کند، مشمول #رحمت حق باد.
از نظر #تاریخی، چنانکه مورخین نوشته اند، بعد از واقعۀ جانسوز عاشورا، زنان خاندان پاک رسول الله(ص) اولین کسانی بودند که تا یک سال لباس #سیاه به تن داشتند و چنان مشغول عزاداری بودند که امام سجاد(ع) برای آنها غذا فراهم می ساختند. در طول #تاریخ نیز پوشیدن لباس سیاه در عزاداری اهل بیت(ع) به صورت یک سنت ارزشمندی در بین شیعیان و #محبان رایج بوده است.
📚وسائل الشیعة، ج12 ، ص20
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
یدیعوت آحارونوت: اسرائیل در آستانه زلزله بزرگی قرار دارد!
🚨#فوری
☑️یک نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی: از این پس نتانیاهو یک دیکتاتور خالص است!
🔴طبق این قانون، دیوان عالی رژیم صهیونیستی قدرتی در برابر نتانیاهو ندارد و نمی تواند در تصمیمات او دخالت کند.
⁉️ آیا لاریجانی رفت اسکاتلند؟
📵 برخی در فضای مجازی ادعا کردند لاریجانی برای همیشه به اسکاتلند رفت!!
✅ خبر مربوط به سفر لاریجانی به اسکاتلند و اقامت او در این کشور دروغ است.
🎤مصاحبه لاریجانی در شب سوم محرم در پادگان ۰۶ ارتش را ببینید.
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
🔴 شهادت دو مامور در ایذه 🔴دو مامور انتظامی، شهید علی شیر فرهادی و شهید سلمان غریبی در درگیری با سار
📢 تکمیلی؛ یک نفر از اشرار به هلاکت رسید
فرمانده انتظامی شهرستان ایذه:
🔹 ماموران پاسگاه انتظامی هلایجان در اجرای حکم دستگیری سارقان مسلح در مخفیگاه خود واقع در روستای بیشه شیرین شهرستان ایذه وارد عمل شدند.
🔹سارقان به محض مشاهده ماموران اقدام به تیراندازی کردند که در آتش متقابل، یکی از متهمان به هلاکت رسید.
🔹در این درگیری ۲ تن از ماموران پلیس به نامهای ستوانیکم علی غلامی و ستوانسوم سلمان غریبی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرحوم آیت الله العظمی علوی گرگانی: عزای امام حسین علیه السلام تماشا کردن داره؟ یاالله، برو توی جمعیت به سر و سینه بزن..