🚨حکومت نیجر به مأموریت سفرای ایالات متحده، فرانسه، نیجریه و توگو پایان می دهد
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی برادر اهل سنت در ماه محرم، شهرستان کلاله.
🇮🇷این جواب اهل تسنن است به عبدالحمید که گفته در عزا و اربعين امام حسین علیه السلام شرکت نکنند!
عضو گروهک تروریستی منافقین در فنوج دستگیر شد
🔺 فرمانده نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان: با اشراف اطلاعاتی و پس از رصد لحظه به لحظهای اقدامات و تحرکات یک عضو گروهک تروریستی منافقین، سرانجام مخفیگاه وی در فنوج شناسایی و با اشراف دقیق اطلاعاتی طی یک عملیات منسجم و هماهنگ، دستگیر شد.
🔺 در تحقیقات اولیه مشخص شد این فرد که دارای تابعیت ایرانی است با یک برنامهریزی هدفمند در این منطقه به تبلیغ و خرابکاری و شعارنویسی برای گروهک تروریستی منافقین به پشتوانه مالی گروهک اقدام میکرده است.
✍آیت اللّه بهجت، درباره زیارت عاشورا میفرمود:
«مضمون زیارت عاشورا گواه و روشن کننده عظمت آن است. در سندها آمده است که زیارت عاشورا از حدیثهای قُدسی است. برای همین، با وجود فراوانی کارهای علمی موجود نزد علما و اساتیدمان، آنان همیشه مراقب خواندن زیارت عاشورا بودند. مرحوم آیت اللّه شیخ محمدحسین اصفهانی از خداوند متعالی میخواست کلمات پایانی عمرش، زیارت عاشورا باشد و پس از آن به سوی باری تعالی بشتابد؛ خداوند نیز دعای وی را اجابت کرد و پس از اتمام خواندن زیارت عاشورا روحش به ملکوت اعلی شتافت و قرین رحمت گردید».
مراقبۀ بعد از #عاشورا
برای انسانی که به #عاشورا رسیده است، #مراقبۀ _بعدازعاشورا، مراقبه در مراتب #حضور است.
چنین فردی باید محاسبه کند که آیا توانسته است به آنهایی که همه چیز خود را در راه #ولی_خدا بذل کردهاند، بپیوندد؟
آیا به جایی رسیده است که حاضر باشد در مقابل ولی خدا قطعه قطعه شود، فقط برای آنکه ولی خدا بتواند یک #نماز دیگر بخواند؟
#آیت_الله_میرباقری
کتاب #مراقبههای_عاشورایی
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«گفتگوهای امام حسین سلام الله علیه با اصحاب»
#محرم