eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
395 دنبال‌کننده
128.7هزار عکس
88.2هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساکنان جزیره مائویی هاوایی برای فرار از آتش سوزی جنگل ها به اقیانوس می‌پریدند! 🔸 طبق آخرین آمار ۵۵ نفر جان باختند. اما به گفته مقامات محلی قربانیان بیشتر از این آمار هستند.
🔴 دولت انگلیس مجبور شد به دلیل شیوع باکتری کشنده در «زندان شناور» مهاجران را تخلیه کند 🔸پناهجویان منتقل‌شده به شناوری در انگلیس که از سوی منتقدان به «زندان شناور» معروف شده است، به علت کشف باکتری کشنده «لژیونلا» در سیستم آب شناور به‌طور موقت تخلیه شدند. 🔸خبر استقرار پناهجویان ایرانی و عراقی در این شناور با انتقادهای گسترده از سوی نهادهای بین‌المللی روبه‌رو شد. 🔸این کار قرار بود در چهارچوب استراتژی کاهش هزینه‌های اسکان مهاجران در خاک انگلیس انجام شود.
داعش مسئولیت حمله در سوریه را به عهده گرفت 🔹داعش مسئولیت حمله در شرق سوریه (حومه شهر المیادین واقع در استان دیرالزور) را به عهده گرقت. 🔹در اثر این حمله به پایگاه لشکر ۱۷ ارتش سوریه در حومه شهر المیادین واقع در استان دیرالزور، بیش از ۳۰ نظامی ارتش سوریه شهید و زخمی شدند.
چین: آمریکا بزرگترین ماشین بی ثبات کننده در جهان است 🔹 «وانگ یی» وزیر خارجه چین، دولت آمریکا را بزرگترین منبع بی ثباتی در جهان و اظهارات مقامات آمریکایی درباره رقابت منصفانه با پکن را یک ژست و نقاب خواند.
نهج‌البلاغه در آیینه تصویر حکمت ۳۷۱
⛔️| هیس، مردان آمریکایی فریاد نمی‌زنند! از هر 6 مرد آمریکایی یک نفر مورد تجاوز قرار گرفته است روزنامه معتبر usa today در گزارش عجیبی به نقل یکی از سازمان‌های حمایت از افراد مورد تجاوز واقع شده اعلام کرد که در آمریکا از هر 6 مرد، یک نفر مورد تجاوز جنسی قرار گرفته است..!
48.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی مرحوم استاد فاطمی نیا در شب شهادت امام سجاد سلام الله علیه
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزی، محاسبات ما نیست . به کمتر از سه بچه اصلا فکر نکن 😳
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عج 🔻در عرصه فضای مجازی چه باید بکنیم؟ (۱) 1⃣ فعلا باید چریکی عمل کنیم❗️ تا زمانی که یک ارتش منظم جهانی بتوانیم درست کنیم👌
جریان اصل انقلابی و ولایی با ۷ جریان روبروست که هر جریان آفند و پدافند خود را می‌طلبد: ۱.جریان التقاط ۲.جریان نفوذ ۳.جریان تحریف ۴.جریان خواص و عوام اغواشده و بی بصیرت ۵.جریان انحرافی ۶.جریان دشمنان تابلودار داخلی و خارجی ۷.لیبرال‌های ریشو و ظاهرالصلاح 🔴خطرناکترین این جریانات ۱ و ۴ و ۷ هستند🔴