☑️مدیر دفتر هواپیمایی ترکیش که به آژانس های ایرانی توهین می کند باید اخراج شود
🔹در میان فعالان صنعت هوایی ایران، ترکیش ایرلاین سوژه نخست گفتگوهایی است که از تهیه بلیت برای فرزند یکی از مدیران وزارت راه و با کتمان نجومی درآمد مشمول مالیات شروع شد و با جریمه آژانس های هواپیمایی توسط ترکیش و شکایت آن ها به سازمان هواپیمایی کشوری ادامه یافت.
🔹مدیر فنی یکی از آژانس های قدیمی تهران که برای در امان ماندن از جریمه های احتمالی مدیران ترکیش ایرلاین در تهران حاضر نشد اسم خود و آژانسش فاش شود، گفت:
🔹رفتار مدیران دفتر ترکیش در تهران با آژانس ها اصلا شایسته نیست به ویژه وقتی موضوعی به چالش تبدیل می شود، ادبیات و رفتار نامناسب و زننده ای با آژانس های ایرانی دارند. در موضوعی که چندین آژانس معتبر ایرانی با آن روبرو هستند، ترکیش با ایراد اتهامات و تخلفات موهوم، آژانس ها را جریمه کرد و حاضر نشد اسناد و مدارک مستدل آژانس ها را بررسی کند.
🔹به تازگی شنیدم وقتی آژانس های معترض به هواپیمایی کشوری مراجعه و از رفتار غیرحرفه ای و جریمه های بی دلیل ترکیش شکایت کردند، آقای تونل مدیر دفتر تهران ترکیش با ادبیات زننده ای درباره همکاران ما صحبت کرد که باعث تعجب مدیران سازمان هواپیمایی کشوری شد.
🔹مدیران ترکیه ای که به همکاران ایرانی ما توهین می کنند باید از ایران اخراج شوند. در خواست فعالان صنعت هوایی ایران این است سازمان هواپیمایی کشوری نظارت خود را با جدیت دنبال کند و ترس به خود راه ندهد.
🔹شاید دلیل مماشات سازمان هواپیمایی کشوری از اعمال نظارت جدی بر ترکیش و برخورد با رفتارهای توهین آمیز آنها با آژانس های ایران، ترس از خالی شدن عرصه هوایی ایران از ایرلاین های خارجی باشد، اما ایران و تهران جز مراکز پرفروش ترکیش هستند و ترکیهای ها هرگز عملیات هوایی خود را در ایران متوقف نمی کنند.
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اون دلقک هایی که میگن عوضش امنیت داریم تو کدوم سوراخی مخفی شدن؟
🔹می خواستن ۴۳ تا از این حمله های تروریستی تو ایران انجام بدن!
داشتن اونا رو از سوراخ در میوردن
شما هم زیر لحاف به توتت ادامه بده امنیت یعنی همین
🔴حادثه تروریستی شاهچراغ و مسئله زنجیره امنیت
🔸یکی از پایههای اساسی در مباحث امنیت منطقه جنوب غرب آسیا، پیوستگی امنیت یا امنیت زنجیرهای است. این موضوع البته کلی است اما در خاورمیانه قابلیت صدق بیشتری دارد.
🔹حتما از مقامات مختلف شنیدهاید که برای مثال میگویند " امنیت عراق امنیت ایران و امنیت ایران امنیت عراق است" که این موضوع به همان بحث پیوستگی امنیت اشاره دارد.
🔸به عبارتی ایجاد هر کانون ناامنی در هر نقطه از منطقه جنوب غربی آسیا موجب فعال شدن نیروهای گریز از مرکز در سایر نقاط منطقه میشود و البته در مراحل بعدی این ناامنی به خارج از منطقه، بسته به گستردگی و شدت، سرایت میکند.
🔹حقیقت این است که ما نباید حادثه تروریستی شیراز را خارج از زنجیره حوادث روزهای گذشته ببینیم. در روزها و هفتههای قبل به وضوح شاهد شکلگیری یک زنجیره ناامنی از بیروت، دمشق، رقه و دیرالزور تا خلیج فارس بودیم و فرکانس این ناامنی به شیراز هم رسید.
🔸از این رو برای دفع ناامنی، لازم است تا علاوه بر انهدام زنجیره تامین این عملیات از آمرین و طراحان تا عامل اصلی، نسبت به رفع کانونهای ناامنساز منطقه پرداخت. در حال حاضر دو کانون تجمع تروریستهای داعش یکی در وادی حوران استان الانبار است که با سرفرماندهی پایگاه التنف و صحرای شرقی سوریه پیوستگی دارد
🔹دومین کانون تجمع تکفیریها نیز در مرزهای شمال غربی با جمهوری آذربایجان با محوریت شهر حوارتز است. باید توجه داشت که در عملیاتهای تروریستی و میدانی قبلی که غالبا با هدایت موساد صورت میگرفت، استفاده از سه ظرفیت یعنی اراذل و اوباش، گروههای تروریستی کردستان و منافقین رایج بود که تقریبا هر سه گروه شناسایی و زیر ضربه رفتند اما به وضوح شاهد تغییر جهت استفاده از اتحادیه تروریستهای ترکتبار و مهاجرین افغانستان در کشور هستیم.
🔸هر چند سابقه استفاده از مهاجرین افغان خصوصا در موارد جاسوسی از پایگاههای نظامی و اماکن حساس قدمتی دیرینه دارد و به پیش از سقوط افغانستان به دست طالبان برمیگردد که دست داشتن برخی در شهادت شهید محسن فخری زاده در سال ۹۹ نشانهای بر این ادعاست، اما استفاده میدانی و عملیاتی از این افراد خصوصا از مقطع اغتشاشات ۱۴۰۱ به این سو شایان توجه است.
24.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدیده خطرناکی به نام داعش خراسان!
🔺داعش خراسان در سال ۱۳۹۳ با هدف ناامنسازی و انجام عملیاتهای ویژه روی مردم ایران و افغانستان در افغانستان ایجاد شد.
🔹این گروه مسئولیت حملات تروریستی آبان ماه ۱۴۰۱ و مرداد ماه سال جاری به حرم مطهر شاهچراغ را برعهده گرفت.
🔸 داعش خراسان تماما متشکل از افغانستانیها نمیباشد و این شاخه از داعش به کانون جذب تکفیریهای شرق آسیای میانه تبدیل شده است.