eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
396 دنبال‌کننده
128.8هزار عکس
88.3هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹 امیر سرتیپ دوم خلبان جانباز محمود ضرابی از پیشکسوتان نیروی هوایی ارتش و دبیر کانون خلبانان ایران صبح امروز شنبه ۸ مهر دعوت حق را لبیک گفت و به یاران شهیدش پیوست.
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑وزارت دفاع روسیه تصاویری از تخریب مواضع شبه نظامیان نیروهای اوکراینی در منطقه اسبورنویه توسط توپخانه منتشر کرد. -نیروهای اوکراینی سایت های استتار شده ایجاد کردند، اگرچه ارتش روسیه این سایت ها را تخریب کرد.
🇵🇸 🇮🇷 موسسه گفتگوی دینی وحدت برگزار می‌کند: نشست «حوزه‌های علمیه و دیپلماسی عمومی در ارتباط با ملّت فلسطین» ✅ موسسه گفتگوی دینی وحدت به مناسبت هفته وحدت اسلامی و میلاد پربرکت پیامبر رحمت حضرت محمد(ص) و موسس مذهب امام جعفر صادق(ع) و در راستای روش شناسی گفتگوی دینی با هدف شناسایی راه‌کارهای عملیاتی تحقق وحدت اسلامی، نشست «حوزه‌های علمیه و دیپلماسی عمومی در ارتباط با ملّت فلسطین» را برگزار می‌نماید. 🎙سخنران: دکتر سید مجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی‌ ⏳زمان: شنبه 1402/7/8 ساعت: 16 ❇ مکان: قم. خیابان صفائیه. کوچه ممتاز. کوچه 3. پلاک 35 موسسه گفتگوی دینی وحدت ⏹ زبان ارائه سخنرانی عربی می‌باشد. 🔗 لینک پخش برخط نشست(بدون نوشتن نام کاربری و رمز عبور فقط از طریق کلیک «مهمان» وارد نشست شوید) : https://www.skyroom.online/ch/saman2/1614-15875
☑️بشار اسد: توافق ایران و عربستان غافلگیری بسیار خوبی بود 🔸بشار اسد رئیس جمهور سوریه در اظهاراتی ضمن تمجید از میانجیگری‌های چین، توافق ایران و عربستان را دستاوردی بسیار بزرگ و غیرمنتظره توصیف کرد.
🔺حمایت قانونی از تجاوز به کودکان در فرانسه 🔹از میان هر 25 مورد تجاوز جنسی به کودکان در 2021 که گزارش شده است (آماری از موارد گزارش نشده موجود نیست)، تنها یک مورد به صدور محکومیت منجر شده! 🔸اینجا فرانسه بهشت پدوفیل‌های چشم و دل‌سیر است.
🔴 سازش در میدان کشتی 🔹 طیِ ساعات گذشته خبرِ آشتیِ علی خطیر، مدیرعامل باشگاه استقلال و جواد نکونام، سرمربی این تیم مخابره شد. حالا نخستین تصاویر از جلسه‌ی آتش بسِ استقلالی‌‌ها منتشر شده؛ قابی با حضور چهره‌های نام‌آشنای کشتی ایران، از دبیر و درستکار، تا یزدانی و زارع و عموزاد. البته با یک مهمانِ ویژه؛ حاج محمودِ کریمی، مداح اهل بیت که روز گذشته هم‌نشینِ گوش‌شکسته‌ها در کمپ تیم‌های ملی شد. به‌هرجهت، آنچه اکنون رخ داده، خبر از سازش در اردوگاه آبی‌ها می‌دهد و باید دید کیفیت رابطه استقلالی‌ها در آینده چگونه خواهد شد.
14.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی از روند امدادرسانی‌ گروه‌های جهادی به مناطق سیل‌زده آستارا 🔹توضیحات مسئول قرارگاه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق درباره سیل آستارا و دعوت از تمامی مسئولین و هموطنان برای کمک به مردم. 🔹طبق بازدیدهای میدانی و گزارش‌های دریافتی از مسئولین منطقه و نیروهای مردمی و جهادی، آب گرفتگی حاصل از سیل رفع شده و لایروبی گِل و لای نیز انجام شده؛ اما شدت خسارات وارده به زندگی حدود ۱۴۰۰ خانوار، قابل توجه است.
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
|جمیله علم الهدی: نتوانستیم به طور کامل از تهاجم فرهنگی از طریق رسانه‌ها در امان باشیم 🔹عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در نشست هم اندیشی با موضوع «راه ما برای آینده»:راه ما در جمهوری اسلامی قطعا به «آینده‌نگری اسلامی» وابسته است. 🔹احیای خانواده در جمهوری اسلامی در دستور کار قرار دارد. همچنان رسانه ها از در و دیوار دانشگاه و مدرسه و خانه وارد شده و به ما آسیب می زنند.
🔴قالیباف: حداکثر تا ۱۰ روز آینده کل مطالبات گندم‌کاران پرداخت می‌شود 🔹رئیس مجلس:براساس پیگیری‌های انجام شده حداکثر ظرف ۱۰ روز آینده کل بدهی دولت به گندم‌کاران پرداخت خواهد شد.
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محسنی اژه‌ای: در قضیه متروپل اگر اصول پدافند غیرعامل لحاظ می‌شد خسارت کمتر بود رئیس قوه قضائیه: 🔹در قضیه متروپل، چنانچه اصول ناظر بر پدافند غیرعامل به طور دقیق و کامل لحاظ می‌شد، قطعا از ابعاد خسارت به بار آمده، کاسته می‌شد. 🔹باید تمام تدابیر و اقدامات تمهید و اتخاذ شود تا اصل پیشگیری از حوادث، همواره مقدم باشد؛
🔴قالیباف: مشخص شود چرا شرکت نفت بدهی‌اش به بانک‌ها را پرداخت نمی‌کند رئیس مجلس: 🔹از ۷۰۰ همت بدهی شرکت‌های دولتی حدود ۵۰۰ همت متعلق به شرکت نفت است. 🔹باید مشخص شود که چرا در طول سال‌های قبل شرکت نفت این بدهی را پرداخت نکرده است.
📢 آیت الله شوشتری : نزد هر استادی که رفتید اگر بر دریا راه می‌رفت ، اگر پرواز می‌کرد ، اگر غیب می‌گفت اما 🔴با رهبر معظم و معزز انقلاب زاویه داشت ، سریع برخیزید و بیرون روید که او شیطانی مجسم است!