فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هم اکنون پیکر شهید سردار سید رضی موسوی وارد حرم حضرت عباس علیه السلام شد.
🔸 خط و نشان جدید ایران خودرو برای مشتریان!
🔹 ایرانخودرو با تاکید بر الزام اجرای استانداردهای ۸۵ گانه در محصولات، اعلام کرده است : در صورت عدم تمدید مجوزهای سازمان ملی استاندارد برای تولید هر گروه از محصولات، نسبت به توقف خط و جایگزینی با محصول دیگر تصمیمگیری خواهد شد.
زارعپور: افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه اپراتورها را نمیپذیریم
🔹وزیر ارتباطات گفت: سازمان تنظیم مقررات شروطی را برای افزایش قیمت تعرفه اپراتورها مشخص کرده که هنوز تصمیمی گرفته نشده، اما قطعاً افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه را نمیپذیریم.
🔹«عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات در حاشیه نشست هیأت دولت در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: حتماً در بازنگری که طی روزهای آینده انجام میشود، اپراتورها را مکلف میکنیم که بستههای متنوعتری را برای مردم فراهم کنند.
🔹وی در خصوص مشکل پیش آمده برای اینترنت در روزهای گذشته، افزود: اختلالی در یکی از مراکز مخابراتی تهران بود که برطرف شد
🔹اگرچه از سال ۹۶ تعرفهها دست نخورده، اما سازمان تنظیم مقررات شروطی را برای افزایش قیمت مشخص کرده است، هنوز تصمیمی گرفته نشده است، اما قطعاً افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه را نمیپذیریم.
ملیسازی دادهها لازمه حکمرانی بر هوش مصنوعی
🔹بنیانگذار آزمایشگاه داده و حکمرانی گفت: کشور در ابتدا باید دادههای خود را ملی کرده باشد تا بتواند حکمرانی بر داده و پس از آن حکمرانی بر هوش مصنوعی داشته باشد.
🔹یکصد و پنجاه و یکمین نشست علمی تخصصی این مرکز، با عنوان نقش هوش مصنوعی در نظام حکمرانی کشور با حضور دکتر سارا بوربور؛ عضو هیاتعلمی دانشگاه تربیتمدرس و سرپرست ستاد فراداده مرکز ملی فضای مجازی بهعنوان مدیر علمی و دکتر حسین میرزاپور؛ بنیانگذار آزمایشگاه داده و حکمرانی و عضو هیاتمدیره همراه اول و دکتر جواد الهی؛ مدرس و پژوهشگر هوش مدیریت بهعنوان سخنرانان این نشست، برگزار شد.
🔹دکتر سارا بوربور؛ عضو هیات علمی دانشگاه تربیتمدرس و سرپرست ستاد فراداده مرکز ملی فضای مجازی بهعنوان مدیر علمی نشست، گفت: هوش مصنوعی در انتها میخواهد به هوش یک انسان برسد و شبیه هوش یک انسان کار کند؛ اما این هوش مصنوعی اطلاعات پیشین ندارد و باید در ابتدا به این ماشین، اطلاعات پیشینی داده شود و به این ماشین آموزش داده شود که چگونه عمل کند.
شکاف دیجیتالی چیست؟
🔹شکاف دیجیتالی به نابرابریهای اقتصادی، آموزشی و اجتماعی بین دو گروه افرادِ دارای دسترسی به کامپیوتر و اینترنت و افراد محروم از کامپیوتر و اینترنت اشاره دارد.
🔹شکاف دیجیتالی، چالشی است که امروزه دنیای مجازی با آن رو به رو شدهاست. شکاف دیجیتالی به نابرابریهای اقتصادی، آموزشی و اجتماعی بین دو گروه افرادِ دارای دسترسی به کامپیوتر و اینترنت و افراد محروم از کامپیوتر و اینترنت اشاره دارد.
🔹شکاف دیجیتالی به فاصلهی رو به رشد میان افراد روستایی، ضعیف، مسن و محروم – با دسترسی اندک به کامپیوتر و اینترنت – و طبقهی ثروتمند و متوسط جوان ساکن شهرها و حومههای آنها اشاره دارد.
🔹این شکاف میتواند مانعی برای دسترسی به منابع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باشد.
🔹بروز شکاف دیجیتالی تأثیرات زیادی در تجارت الکترونیک، اقتصاد و آموزش خواهد داشت. حاصل این امر عقبافتادگی در علوم و فناوری کشورهای در حال توسعه خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افسر بازنشسته ارتش آمریکا:
اگر این سرزمین برای شما اسرائیلی ها است چرا مجبورید برای دفاع از وطنتان از خارج اسرائیل سرباز بیاورید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشتریهایم اگر بفهمند اهل نماز و روزه نیستم کارشان را میبرن جای دیگر!
بریده ای از سریال «مستوران»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پسر ایرج قادری شلنگ رو گرفت روی براندازها :)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید یه قانونی مجلس تصویب کنه که این افرادی که به سگ های ولگرد غذا میدن جریمه سنگین بشن تا این طوری طبیعت رو به گند نکشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اولین مصاحبه رسمی رئیس حزب بعث سوریه و محکومیت ترور شهید سید رضی موسوی
♦️دست متقاضیان از وام فرزندآوری کوتاهتر شد
🔹طبق گزارش بانک مرکزی شبکه بانکی کشور در طول آذر ماه امسال، به ۶۸ هزار متقاضی دریافت این وام در مجموع حدود چهار هزار میلیارد تومان وام فرزندآوری پرداخت کردهاند.
🔹به این ترتیب واجدان شرایط از آغاز سال تا پایان آذر ماه ۵۵۸ هزار و ۹۳۸ فقره وام فرزندآوری به مبلغ ۳۴ هزار و ۵۶۱ میلیارد دریافت کردهاند.
🔹با وجود اینکه طبق آمارهای بانک مرکزی مبلغ وامهای پرداختی در ۹ ماهه امسال، ۳۹/۵ درصد بیشتر از دوره مشابه سال قبل بوده اما بررسیها حاکی از آن هستند که در سال گذشته و بازه زمانی ۱۰ فروردین تا ۲۴ آذر ماه، بانکها به ۶۸۰ هزار نفر وام فرزندآوری داده بودند. به عبارت دیگر، در سال جاری و حتی در یک دوره زمانی طولانیتر، تعداد وامهای فرزندآوری پرداخت شده ۱۸ درصد کمتر از سال گذشته بوده است./
رشد ۲.۹ درصد تورم ماهانه در آذر
▪️تورم سالیانه کم شد
🔹بر اساس گزارش جدید مرکز آمار، در آذر ماه شاخص قیمت مصرف کننده خانوارهای کشور به عدد ٢١٧ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ٢.٩ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۴۰.۲ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل، ٤٤.٤ درصد افزایش داشته است.
🔹تورم ماهانه و نقطه به نقطه افزایش اما تورم سالیانه کاهش داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر ارتباطات: هیچ مسئلهای در سامانۀ رجیستری نداریم
زارعپور در پاسخ به سوال خبرنگار خبرفوری مبنی بر وجود روشهایی جهت دور زدن رجیستری برخی تلفنهای همراه، گفت:
میبایست زیرساخت ها به روزرسانی شود اما چنین چیزی نیست و سامانه رجیستری با دقت در حال فعالیت است.
♦️نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی در ایران یک پنجم کشورهای صنعتی است
🔹کارشناسان معتقدند مهمترین شاخص ارزیابی نظام مالیاتی در هر کشوری نسبت مالیات به تولید ناخالص ملی است.
🔹در دنیا این موضوع دامنه متنوعی را شامل میشود اما جایگاه کشور ما در این شاخص بسیار پایین است؛ به طوری که از میان ۱۵۵ کشور رتبه ۱۴۹ را کسب کردهایم.
🔹حال سوال این جاست که چرا نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی افت کرده است؟
🔹عدم افزایش نسبت درآمدهای مالیاتی به GDP در ایران میتواند ناشی از فرار مالیاتی گسترده و معافیتهای بیقاعده مالیاتی در اقتصاد غیرشفاف ایران باشد.
🔹فرار مالیاتی بخشی از گروههای شـغـلـی مانـنـد پزشکان، طلافروشان، وکلا و ... یکی از عوامل ناعدالتی مالیاتی در ایران بوده و موجب شده سهم این درآمدها در ایران کاهش یابد.
♦️عرضه شاهین و ساینا از فردا در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو
سامانه تخصیص خودروهای یکپارچه داخلی اعلام کرد:
🔹با توجه به برنامه تولید گروه سایپا محصولات شاهین با گیربکس اتوماتیک و ساینا SDA از طریق این سامانه ازفردا (پنجشنبه، هفتم دیماه) به مدت پنج روز عرضه می شود.
🔹طرح های فروش این عرضه شامل طرح عادی (کنترل های مرتبط با رعایت محدودیت های ماده ۴ دستورالعمل تنظیم بازار خودروهای سواری مصوب شورای رقابت جهت متقاضیان طرح عادی انجام می شود)، طرح خودروهای فرسوده (خودروهایی که مورد تایید ستاد نوسازی و اسقاط خودروهای فرسوده باشند)، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (فقط مختص مادرانی که حائز شرایط قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که مورد تایید سازمان ثبت احوال کشور است) خواهد بود./ایرنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ژنرال بازنشسته ارتش تونس:
📍22 ارتش عربی چه کرده اند که صحبت و انتقاد از ایران را به میان میآورید؟
#عربی
📌متن شبهه👇
علم اگراشتباه کند اشتباهش راخواهد پذیرفت،
امامذهبیون شماراخواهندکشت تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند...
📌پاسخ به شبهه👇
🔹 برخی از کسانی که این متن را منتشر کرده اند، به جای لفظ "متعصبان" لفظ "مذهبیون" را آورده اند و به هر حال، معلوم نیست جمله اصلی چه بوده و از چه کسی نقل شده.
❌ اما چه بگوییم مذهبیون و چه بگوییم متعصبان، در هر صورت چنین مقایسه ای غلط است زیرا:
👈اولاً این دوگانه سازی ها خارج از محیط علمی و پژوهشی بیشتر با هدف تخریب چهره دین ساخته می شود. چند قرن است که دانشمندان و عالمان دینی درباره رابطه علم و دین بحث های عمیقی انجام داده اند بدون اینکه به روی یکدیگر خنجر بکشند.
👈 ثانیاً مقایسه کردن «علم» با «پیروان یک دین» یا «پیروان متعصّب یک دین»، مقایسه ای غلط است.
✅ درست این است که «پیروان علم» را با «پیروان دین» یا «پیروان متعصّب علم» را با «پیروان متعصّب دین» مقایسه کنیم.
🤔 البته این مقایسه هم دقیق نیست چون باید نوع دین و عقیده هم مشخص شود. چون موضع ادیان و پیروان آنها در برابر علم متفاوت است. مثلاً کلیسای مسیحی قرون وسطی، علم را با تعالیم ارسطویی و کتاب مقدّسی مخالف میدید اما کلیسای امروز علم را پذیرفته است. دین اسلام همیشه با روش علم سرِ دوستی داشته هر چند برخی یافته های علمی را به حق نمی پذیرد. همچنین می توان گفت ادیان شرقی مواجهه ای با علم نداشته اند.
💠 اگر بخواهیم علم را با دین (به معنای وحی خداوند که حاوی راه سعادت بشر است) مقایسه کنیم، درست این است که بگوییم:
🖊 «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما دین هرگز و ابداً اشتباه نمی کند.»
⁉️ چرا علم اشتباه می کند ولی دین اشتباه نمی کند؟
🔸 در این مباحث وقتی می گویند «علم» مقصودشان علم تجربی است. علم تجربی با روش استقرائی به نتیجه می رسد. روش استقرائی، روشی است که به انسان شناختی قطعی و یقینی نمی دهد و همیشه درصدی از احتمال خطا در آن وجود دارد. بنابراین علم مرتکب خطا می شود.
🔹 اما دین به معنایی که گفتیم، از آنجا که عین وحی الهی و کلام اوست، هیچ گاه خطا در آن رخ نمی دهد چون خداوند متعال به هیچ چیز جهل ندارد، فراموشی ندارد، خستگی و حواس پرتی ندارد و هرگز در انتقال معلومات به بشر از طریق وحی خطا نمی کند.
🔹 البته اگر مقصود ما از دین، وحی الهی نباشد بلکه مقصود، فهم و تفسیر ما از وحی باشد، باید بگوییم که در فهم و تفسیر ما از وحی، احتمال خطا و اشتباه وجود دارد. اما اینگونه نیست که پیروان ادیان، هیچگاه اشتباه خود را نپذیرند؟ پس چطور می شود که مثلا یک یهودی، مسیحی می شود و یا مسیحی مسلمان می شود و یا یک اهل سنّتی شیعه می شود و ...؟
✳️ اگر بگویید که دین، گاهی پیروان متعصّبی دارد که دست از تفسیر اشتباه خود از دین بر نمیدارند و این تعصب باعث شده در تاریخ خونهای زیادی ریخته شود، خواهیم گفت که علم هم پیروان متعصّبی دارد که تلاش می کنند علم را در مقابل دین قرار بدهند و حاضر نیستند درک کنند که آموزه های برخی ادیان هیچ تعارضی با علم ندارد. علم هم پیروانی دارند که تمام تلاش خود را به کار گرفته اند که دین داران را از دینداری خود منصرف کرده و آنها را به تبعیت از علم وادارند. اگر پیروان علم متعصب نیستند، چرا دست از سر دینداران بر نمی دارند؟!
👈👈 علم هم پیروانی دارد که همواره در خدمت قدرتها بوده اند. پیروان علم تفنگ و توپ و تانک و موشک ساختند نه دین. پیروان علم سلاح کشتارجمعیِ شیمیایی و اتمی ساختند نه دین.