eitaa logo
♦️تا ظهور مولا (عج)♦️
395 دنبال‌کننده
128.7هزار عکس
88.2هزار ویدیو
203 فایل
🤲🏻🌹کانال تحلیلی خبری ؛فقط در جهت ظهور و جهاد تبیین🌹🤲🏻
مشاهده در ایتا
دانلود
امام علی علیه السلام می فرمایند: آنکه عاشق چیزی باشد به ذکر آن خو می گیرد.
🔴کانال 12عبری: اکثر کشورهای غربی و عربی اتباع خود را از لبنان خارج کرده اند‌‌.
🔴11 نیروی ارتش و افسر رژیم صهیونیستی در نبردهای 24 ساعت گذشته نوار غزه به هلاکت رسیدند.
هر روز صبح 1 سیب بخورید ، براساس تحقیقات سیب خون را پاکسازی میکند و بهترین زمان مصرف آن صبح است ! خوردن سیب 15 دقیقه قبل از هر وعده غذایی به دلیل فیبر بالا و احساس سیر بودن باعث کاهش شدید وزن میشه ‌‌‎‌‎‌‌‌‌
🔻بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.. مواد مغذی در بادام زمینی مانند فولیک اسید و اسیدفیتیک تأثیراتی ضد سرطان دارند.
درمان سرماخوردگی، تنگی نفس با گل گاو زبان! ☕️ دمنوش گل گاو زبان به همراه کمی لیمو عمانی و عسل برای درمان سرماخوردگی، تنگی نفس و گلو درد، مفید است. این دمنوش سرفه های فصل سرما را درمان می کند و به صورت مرهمی قوی عمل خواهد کرد. 🔹گل گاوزبان ، سرفه های مزمن، وقفه های تنفسی و آسم های خفیف را درمان می کند و می توان گیاه گل گاوزبان را با بابونه، سنبل الطیب، شقایق مخلوط نموده و دم کرده حاصل از این چند گیاه را روزی 3-2 بار برای درمان سرفه های خشک بنوشید.
«خانواده داری آموختنی است.» ✍️ عادت داشتم به سحرهای حرم. اما بعضی روزها را که حس می‌کردم بچه‌ها روز قبل هنوز از بودنم در کنارشان تأمین نشدند، می‌ماندم و در اتاقِ خودشان نماز صبح و تعقیبات می‌خواندم، بعد هم صبحانه‌ای متفاوت که برایشان جذاب باشد، آماده می‌کردم و بیدارشان می‌کردم تا هم نماز بخوانند و هم صبحانه بخوریم همه باهم! • این نکته را باباجانم یادم داده بود! «که مراقب باش تا بچه ها را از محبت سیراب نکردی، دنبال سیر شدن معنوی خودت نرو، چون هرگز چیزی دستگیرت نخواهد شد.» •بچه‌ها اسم این روزها را که بیشتر باهمیم گذاشته‌اند «روز خانواده» و اگر نیاز داشته باشند به حضور بیشترِ ما در خانه‌، اعلام می‌کنند که می‌شود آیا فردا هم روز خانواده باشد؟ که عموماً این اتفاق می‌افتد. • چند روز پیش، پسر کوچکترم با پدرش قرار داشتند دوتایی بروند هیئت که از هفته پیش برای این مراسم که گردهمایی چندین مداح نامی بود، لحظه‌شماری می‌‌‌کرد. • از قضا من این قصه را فراموش کرده بودم و زودتر رفتم منزل و یک شام حسابی درست کردم و منتظرشان ماندم تا از کلاس زبان برگردند. • در باز شد و بوی غذا او را کشاند به آشپزخانه، در قابلمه را برداشت و از دیدن غذای مورد علاقه‌اش هم خوشحال شد و هم ناراحت! گفت : مامان چرا وقتی ما نیستیم خانه، این غذا را درست کردی؟ تازه یادم آمد که امروز همان سه شنبه مورد انتظار اوست! گفتم : من فراموش کرده بودم مامان، اصلاً یادم نبود که تو امروز با بابا قرار هیئت داری. حالا اشکالی ندارد، دو تا حالت که بیشتر نداریم، یا شما بروید هیئت و بیایید و آخر شب غذا بخورید. یا اینکه بمانید و یک «روز خانواده» خوب برای هم بسازیم. • گفت : دومین حالت که اصلاًااا ... و یک نق ریزی زیر لبش زد و با حالت کلافگی رفت داخل اتاقش. • نمی‌دانم چه در اتاق گذشت، چون هر از گاهی صدای اوف و اَه و نُچ از اتاقش می‌آمد. • یک ساعتی گذشت و اذان مغرب شد، از اتاقش آمد بیرون و کنار سجاده من نشست... گفت : مامان من خیلی با خودم فکر کردم، در روزهایی که در خانه «روز خانواده» داریم، شما هم از عشقتان که سحرهای حرم است می‌گذرید تا کنار ما باشید و آن روزها بهترین روزهایی است که ما باهم کیف می‌کنیم. با خودم گفتم مامان برای «روز خانواده» از عشقش می‌گذرد، من هم باید همینکار را کنم پس. ✘ من این هیئت را نمی‌روم و امشب می‌مانیم خانه و باهم غذا می‌خوریم. √ از این نتیجه‌ای که گرفته بود شگفت‌زده شدم، اما از اینکه توانست از این میلِ بشدت عمیق بگذرد برای خانواده، بی‌‌نهایت خوشحال شدم. سرش را روی سینه گذاشتم و فشردم و گفتم: تو باعث افتخار مامانی! من مطمئنم بعدها پسر و دختر خودت، هم به تو افتخار میکنند و هم در آغوشت امنیت را می‌نوشند.
یایر آلتمن، روزنامه نگار اسرائیلی: 🔹همه در مورد شمال صحبت می کنند، اما این یکی از سخت ترین روزهای ما در غزه است، اگر نگوییم سخت ترین
وبگاه عبری: تلفات حملات حزب‌الله بالاست وبگاه عبری والا: تعداد عملیات‌های حزب‌الله در شمال و تعداد تلفات بسیار زیاد شده، مسئولان هنوز اجازه انتشار آمار را نمی‌دهند. بیمارستان‌های صفد به صورت شبانه‌روزی مشغولند و روزانه ده‌ها مجروح پذیرش می‌کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی وضعیت فوتبالیست مملکت اینه و عادل فردوسی پور هم منتشرکننده چنین مزخرفاتیه انتظار داریم نتیجه نوجوان‌ها که الگوشون اینه چی بشن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ؛اعتصاب سراسري كشاورزان آلماني در اكثر شهر و اتوبان هاي آلمان در اعتراض به افزايش ماليات
استاد عالی: ▫️در روز، حضرت هزاران بار برای ما دعا می‌کنند تا از بلایا محفوظ بمانیم، پس کمترین کاری که می‌تونیم بکنیم، تقدیم کردن صلوات با "وعجل فرجهم" به محضر ایشان است.