واکنش وزارت ارتباطات درباره درآمد چندمیلیاردی از فیلترشکنها
🔹وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به اظهارات عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی مبنی بر درآمد چند میلیاردی ناشی از فیلترشکن واکنش نشان داد.
🔹محمداحسان خرامید رئیس مرکز روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به اظهارات حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی مبنی بر لزوم توضیح وزیر ارتباطات در رابطه با درآمد چند میلیاردی ناشی از فروش فیلترشکنها گفت: پاسخ آقای سلیمی در همان نطق خودشان است. ایشان گفتهاند: "سوال من این است ما چرا حداقل یک دهم قوانین موجود در کشورهای غربی برای مدیریت فضای مجازی نداریم؟
بهزودی؛ برگزاری کنفرانس زیرساخت اطلاعاتی کشور
🔹کنفرانس زیرساخت اطلاعاتی کشور در روزهای ۳۰ و ۳۱ مردادماه ۱۴۰۲ در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود.
🔹هدف از برگزاری این کنفرانس هماهنگی و همرسانی بازیگران و ذینفعان مختلف زیستبوم زیرساخت اطلاعاتی از تجهیزات فعال و غیرفعال مراکز داده تا فراهمکنندگان انواع خدمات ابری در کشور و تلاش برای رفع مشکلات پیش روی صنعت است.
🔹نظام ممیزی و رتبهبندی مراکز داده و خدمات ابری، برنامه توسعه و فرصتهای سرمایهگذاری مراکز داده و خدمات ابری، تأمین و پشتیبانی پایدار مراکز داده و خدمات ابری ازجمله محورهای این کنفرانس دو روزه هستند.
🔹علاوه بر نشستهای تخصصی و سخنرانیها یک نمایشگاه جانبی با حضور شرکتهای فعال این حوزه در حاشیه این کنفرانس برپا خواهد بود.
اعطای پروانههای یکپارچگی شبکه و خدمات ارتباطی به هفت اپراتور
🔹وزیر ارتباطات پروانههای یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی موسوم به UNSP را به هفت اپراتوری که پیشتر به طرح ملی فیبرنوری منازل و کسبوکارها پیوسته بودند، اهدا کرد.
🔹بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات در خصوص همگرایی پروانههای ثابت و سیار و الحاقیههای بعدی آن، اپراتورهای تلفن همراه میتوانند در صورت اخذ این پروانه جدید به سرمایهگذاری در حوزه ارتباطات ثابت وارد شوند.
🔹طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها تاکنون برنامه عملیاتی تعهدی اپراتورها در ۲۹ استان و ۱۱۱۸ شهر نهایی شده است و مابقی شهرها نیز تا پایان دی ماه ۱۴۰۲ تعیین تکلیف میشود
🔹مطابق برنامه ریزیهای صورت گرفته تا پایان امسال ۸ میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار میگیرند و تا پایان کار دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۴ این میزان به ۲۰ میلیون خانوار میرسد.
🔴 اصلًا «دنیا» یعنی چه؟ یعنی پول، یعنی خانه، یعنی شهوت، یعنی مقام، یعنی اسم و شهرت، یعنی پست و مسئولیت، و یعنی جان.
🔹 اگر كسانی برای حفظ جانشان، راه خدا را ترك كنند و آنجا كه باید حق بگویند، نگویند، چون جانشان به خطر میافتد، یا برای مقامشان یا برای شغلشان یا برای پولشان یا محبّت به اولاد، خانواده و نزدیكان و دوستانشان، راه خدا را رها كنند، آن وقت حسین بن علیها به مسلخ كربلا خواهند رفت و به قتلگاه كشیده خواهند شد. آن وقت، یزیدها بر سرِ كار میآیند و بنی امیّه، هزار ماه بر كشوری كه پیغمبر به وجود آورده بود، حكومت خواهند كرد و «امامت» به «سلطنت» تبدیل خواهد شد! مقام معظم رهبری ۱۳۷۵/۳/۲۰
🔴 برنامه های احتمالی آینده ی صداسیما:
🔹 آرایشگر خودت باش(مجری بهنوش بختیاری)
🔹 تفسیر جنبش می تو(هانیه توسلی)
🔹 تفسیر قانون اساسی(النازشاکردوست)
🔹 سمت شیطان(رضاکیانیان)
🔹 چگونه دخترانمان را تربیت کنیم(بهزادفراهانی)
🔹 مبارزه با رانت و پارتی (لیلاحاتمی و ترانه علیدوستی)
🔹 مسابقه ی کی از همه پررو تره(رشیدپور)
🔹 عنقلاب زن زندگی ازادی(مسیح علینژاد)
🔹 خانه و خانواده(گلشیفته فراهانی)
🔹 چگونه فوتبالیست وطن فروش شویم (علی کریمی)
🔹 برنامه ۹۰ با رویکرد بی وطنی (عادل فردوسی پور)
#بازگشت_شهبازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸گزارش جنجالی بیبیسی جهانی درباره مهاجرت صهیونیستها از اراضی اشغالی؛ از هر سه اسرائیلی یک نفر به فکر مهاجرت است!
بیبیسی:
🔹کارشناسان هشدار میدهند که اگر این اتفاق بیفتد، مهاجرت میتواند ویرانگر باشد؛ پزشکان بسیاری به فکر مهاجرت هستند.
سازمانهای جاسوسی انگلیس به دنبال دور زدن مقررات هوش مصنوعی
🔹سازمانهای جاسوسی بریتانیا در تلاش هستند که قوانین سختگیرانه استفاده از دادهها برای آموزش هوش مصنوعی کاهش داده شود.
🔹سازمانهای اطلاعاتی بریتانیا در حال لابیگری با دولت هستند تا قوانین نظارتی را در استفاده از هوش مصنوعی تضعیف کنند. آنها استدلال میکنند که این قوانین محدودیتهای سختگیرانهای را بر قابلیت یادگیری مدلهای هوش مصنوعی با انبوهی از دادههای شخصی، تحمیل میکند.
🔹سازمانهای جاسوسی بریتانیا بهطور فزایندهای از دستگاههای مبتنی بر هوش مصنوعی برای تجزیهوتحلیل حجم عظیم و رو به افزایش دادههایی که در اختیاردارند، استفاده میکنند.
🔹 فعالان حریم خصوصی ادعا میکنند که توانمندیهای هوش مصنوعی در حال پیشرفت، نیاز به مقررات قویتری (بهجای ضعیفتر شدن) دارند.