eitaa logo
طلبه‌ی قم(محمد مختاری)
53 دنبال‌کننده
33 عکس
10 ویدیو
15 فایل
﷽ محب اهل‌بيت علیهم‌السلام استاد نویسنده پژوهشگر خانواده و تربیت فرزند سخنران مذهبی مبلغ فضای مجازی اجرای کارگاه‌ گام صفر مقاله و سخنرانی برق دانشگاه سراسری ارتباطات: خواهران: @fatemi9 برادران: @m_mokhtary [👤کانال توسط ایتا احراز هویت شده است.]
مشاهده در ایتا
دانلود
چگونه قدردان زحمات رئیس‌جمهور خستگی‌ناپذیر و همراهان گرانقدر ایشان باشیم؟ ابتدا نیت کنیم و آن عزیزان را در ثواب کارهای خیری که انجام می‌دهیم شریک کنیم. در گام بعدی کمر همت ببندیم و با تبیین ویژگی‌های نامزد اصلح در این چهل و چند روز فرصت باقی‌مانده تلاش کنیم تا با رای مردم فردی مومن، انقلابی و مردمی راهی دفتر کار ریاست‌جمهوری شود.
💬 دعوتید به محفل نویسندگان 📢 درباره فرهنگ، ادبیات و جامعه؛ هم بخوانید و هم بنویسید. ✔️ اینجا؛ مخاطبان‌‌مان را به نوشتن ترغیب می‌کنیم، به دانایی و آگاهی، به زندگی... 🌻نخبگان، استادان و دوستان‌تان را به دعوت کنید.👇 https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6 ✍️شما هم، صفحه داشته باشید، فکر بکرِتان را بنویسید، بازنشر دغدغه‌های شما با ما💐
سلام و احترام دوستان گرانقدر مطلب بالا تبلیغ برای عضو گیری و... نیست. صرفا با هدف آشنایی و مشارکت شما عزیزان در امر نوشتن در کانال قرار گرفته است.
🍃تاکنون 🌐معرفی 160 صفحه شخصی فضلای حوزه در بانک «صفحات نویسندگان حوزوی» https://eitaa.com/howzavian/12700 ، پویش آگاهی است.
والدینی که در موضوع تربیت فرزند مدیریت هوشمند دارند، کارهای کودکانه فرزندان‌ را در سه حیطه دسته‌بندی می‌کنند: _محدوده سبز: کارهای خوب کودک _محدوده زرد: کارهای نه خوب و نه بد، که اشتباهات کودک درحوزه مهارت‌ها را نیز شامل می‌شود. آن‌ها می‌دانند خطای کودک در این حیطه شکالی ندارد و می‌گویند کودک من چندبار اشتباه می‌کند ولی سرانجام یاد خواهد گرفت. _محدوده قرمز: کارهایی که شامل آسيب زدن به خود يا ديگران يا تجاوز به حقوق سایر انسان‌ها است. متاسفانه خیلی وقت‌ها تنبیه‌های بعضی از پدرها و مادرها در برابر کارهای محدوده زرد کودکان که همان کارهای اشتباهِ بی‌خطر هستند، صورت می‌گیرد. در حالی که شایسته است اشتباه بودن کارهای بی‌خطر را ناديده بگیریم و به جای تنبیه، شیوه‌ی درست را به او بیاموزیم. تشویق و تقویت کارهای خوب نیز نباید فراموش شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان
چند روز هست که با خودم فکر می‌کردم معرفی فرد اصلح را برای تصدی جایگاه ریاست جمهوری از کجا باید شروع کنیم؟
امروز در سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در حرم امام خمینی(ره) ویژگی‌های‌ مهمی از مرحوم شهید رئیسی بیان شد. فکر می‌کنم خود این موارد خوبی برای تشخیص باشند.
توصیفات کم‌نظیر امام خامنه‌ای درباره آیت‌الله شهید رئیسی: 🔹در مرزبندی با دشمنان انقلاب صراحت داشت و دوپهلو صحبت نمی‌کرد و به لبخند دشمن اعتماد نمی‌کرد. 🔹مظهر شعارهای انقلاب بود. 🔹مرد کار خدمت و صفا بود. 🔹برای کار شب و روز نمی‌شناخت. 🔹در باب خدمتگزاری به کشور و ملت یک نصاب تازه‌ای به وجود آورد. 🔹ما قبلا شخصیت‌های خدمتگزار داشتیم اما نه در این حد، نه با این حجم نه با این کیفیت، نه با این صداقت، نه با این پرکاری و شب و روز نشناختن. 🔹در مسائل خارجی از فرصت‌ها به بهترین وجه استفاده کرد. 🔹این‌همه سفر خارجی آثار ارزشمندی هم برای امروز کشور و هم برای فردای کشور دارد. 🔹ایران را در چشم رجال سیاسی دنیا بزرگتر و برجسته‌تر کرد. 🔹انقلاب اسلامی و ملت ایران را در اظهارات خارجی خود درست تعریف کرد و شناساند. 🔹سبک مدیریت او در بین همکاران خود سبک ویژه‌ای بود. 🔹با همکاران خود، با وزرا با مدیران دولتی با صفا و صمیمت رفتار می‌کرد. 🔹برای مردم کرامت و عزت قائل بود. 🔹به مردم و جوانان برای اظهار نظر میدان می‌داد و حرمت مردم را نگه می‌داشت. 🔹به جوان‌ها اعتماد می‌کرد و آنها را تکریم می‌کرد. 🔹به کسانی که به خود او بدی کرده بودند با کرامت برخورد می‌کرد و به کسانی که به او اهانت کرده بودند پاسخ تند و زشت و عصبی نمی‌داد.
بسمه تعالی و این کودک مجاهدمحمد مختاری امام جواد (علیه‌السلام) در سن هشت سالگی به امامت رسیدند و پس از آن در طی هفده سال تلاش و مجاهدت کار را به جایی رساندند که نیمی از مردم سرتاسر قلمرو وسیع عباسیان حضرت جوادالائمه (علیه‌السلام) را رهبر فکری خود و شایسته‌ی جایگاه خلافت می‌دانستند. پس از آنکه معتصم عباسی(لعنت الله علیه)، خلیفه‌‌ی ظالم معاصر حضرت، متوجه شد که امام نهم شیعیان خط مبارزاتی ویژه‌ای را با هدف بازگرداندن منصب نبوی به جانشینان حقیقی ایشان (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم) دنبال می‌کند، تصمیم بر قتل آن حضرت گرفت و ایشان را مسموم کرده و به شهادت رسانید. ما از نقش امام جواد علیه‌السلام در حفظ تشیع چه تعریفی به جامعه ارائه کرده‌ایم؟
سلام و احترام شاخص‌های فرد اصلح برای منصب ریاست‌جمهوری که برگرفته از ۶ سخنرانی رهبری در سال‌های ۹۱ و ۹۲ است، خدمتتان تقدیم می‌شود: کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد. ۹۱/۱۰/۱۹ نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد. ۹۲/۰۱/۰۱ توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد. ۹۲/۰۲/۰۷ معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد. ۹۲/۰۲/۰۷ با برنامه، باتدبیر و باحکمت باشد. ۹۲/۰۲/۰۷  سیاست‌های اقتصاد مقاومتی داشته باشد. ۹۲/۰۲/۰۷ مهذب به اخلاق باشد، به حاشیه‌ها نپردازد و وعده بی‌مبنا ندهد. ۹۲/۰۲/۰۷ تدین، تعهد، آمادگی و توانائی انجام کار بزرگ مدیریت عالی اجرائی کشور را داشته باشد. ۹۲/۰۲/۱۶ کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانون‌مدار باشد و درد مردم را حس کند. ۹۲/۰۲/۱۶ پیش‌برنده کشور در عرصه‌های مادی و معنوی باشد. ۹۲/۰۲/۲۵  انسانی شایسته‌، وارسته‌، باعزمِ، مؤمن، انقلابی و با همت جهادی باشد. ۹۲/۰۲/۲۵  همتش بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهای انقلاب باشد. ۹۲/۰۲/۲۵ شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشد. ۹۲/۰۲/۲۵ بتواند با امانتِ کامل بار سنگین ریاست جمهوری را بر دوش بکشد.  ۹۲/۰۲/۲۵ بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند.  ۹۲/۰۳/۰۶  ریخت‌و‌پاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد.  ۹۲/۰۳/۰۶
برگه ارزیابی و نمره‌دهی نامزدهای ریاست‌جمهوری برای تسهیل در انتخاب فرد اصلح
«یک پرسش مهم و البته مغفول در یافتن اصلح» ✍ احمد اولیایی 🔹مناظرات و میزگردها عموما در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و مانند آن برگزار می‌شود و حال آنکه یک پرسش مهم در قوه مجریه و دولتی که اتفاقا در ایران، خیلی بزرگ است، وجود دارد؛ «شما به عنوان نامزد ریاست جمهوری، این دولت بزرگ را چگونه اداره می کنید؟ نه ناظر به عرصه‌ها، بلکه خود این دولت به مثابه سازمان عظیم را؟» 🔸این پرسش را برای فهم بهتر می‌توان به سوال_مثال‌های زیر خرد کرد؟ _ ایده شما برای ارتباط موثر با کارکنان دولت چیست؟ _ رفتار سازمانی شما چگونه خواهد بود؟ _ با کارمندانی که از نظر گفتمانی با شما مخالفند، چگونه برخورد می‌کنید؟ _ آیا می‌دانید اراده رئیس دولت تا به پایین‌دست دولت برسد می‌تواند با چه موانعی روبرو شود؟ _ در میان میلیون‌ها کارمند دولت، «دستور» تا چه میزان کشش دارد؟ _ آیا می‌دانید اگر تعدادی از کارمندان فقط در ارجاع نامه های شما چند روز تعلل کنند، چه اتفاقی در نتیجه می‌افتد؟ _ گروه‌های ذی‌نفوذ و گروه‌های ذینفع در وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها را چگونه مدیریت می‌کنید‍؟ _ تضاد‌های میان کارکنان دولت را چگونه مدیریت می‌کنید؟ _ مثلا می‌دانید دو مدیر کل استانی اگر به تضاد بخورند اساسا اراده شما در یک ایده متوقف می‌شود؟ _ شکاف مهارتی کارکنان دولت را چه می کنید؟ _ در طول چهار سال، چقدر میتوانید کارمندان این دولت عظیم را جابجا، اخراج، مواخذه یا تنبیه کنید؟ _ چه مقدار هم‌ترازی میان کمال‌گرایی شما با کمال‌گرایی کارکنان دولت لازم است تا شما موفق شوید؟ _ «عدم قطعیت» یعنی نامطمئن بودن برخی کارکنان به ایده‌های شما. میدانید عدم قطعیت چه مقدار کار شما را کند می‌کند؟ _ میدانید که کارمند قوی، ایده دارد و ممکن است مقابل ایده و دستور شما براحتی مطیع نباشد و کارمند بی‌ایده هرچند مطیع است اما اساسا کاربرد ندارد. با این دوگانه چه می‌کنید؟ _ «برنامه ریزی بیش از حد» چه مقدار مخل حرکت دولت خواهد بود؟ _ اساسا چهار سال مدیریت دولت با میلیون ها کارمند، چقدر وقت برای تحول‌گرایی شما باقی می‌گذارد؟ _ساحت اجرا، چه بایسته هایی دارد؟ 🔹این‌ها فقط بخشی از گره های عادی و پیش‌روی رئیس‌جمهور در اداره دولت است. 🔸بنگرید ببینید کدامیک به این پرسش‌ها پاسخ بهتر و البته برآمده از تجربه دارند؟ «اداره» نوعی تجربه زیسته می‌خواهد.
🔰 وبینار آنلاین غدیر در کتب اهل سنت 🔹 با ارائه: حجت الاسلام والمسلمین صالحی 🗓 یکشنبه و دوشنبه 3 و 4 تیرماه 1403 ⏰ ساعت 10 الی 11 صبح 🔸 شرکت در وبینار از طریق لینک زیر: 🌐 https://bbb01.dte.ir/b/cze-c53-ljg-nkm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام و احترام
امیدوارم از فیوضات عید بزرگ غدیر استفاده کافی برده باشید.
تعدادی از دوستان راجع به انتخابات می‌پرسند..
بنده به آن نامزدی که دار و دسته‌ی آقای روحانی دور و برش جمع شده‌اند رای نخواهم داد. تجربه‌ی رفتار غربی‌ها با برجام، واکسن کرونا، ترور شهید سلیمانی و...ثابت کرد آمریکایی‌ها هیچ‌گاه خیرخواه ما نیستند. لذا کسانی که نگاهشان به دستان غربی‌ها است و سرنوشت مردم ایران را به عطسه و سرفه‌ی ترامپ و بایدن و... گره زده‌اند افراد مفیدی برای مدیریت اجرایی کشور‌ نخواهند بود. مسیر این‌ها بر خلاف شهید رییسی است. بنابراین رای دادن به جریان غربگرا را در مجموع برای ایران و ایرانی مفید نمی‌دانم.
حسن روحانی از طرفداران خود خواسته است که به مسعود پزشکیان رای بدهند. با همان حرفهای تکراری! با همان نگاه به دستان غربی‌ها! با همان FATF بازی‌ها!
بنویسید قاضی‌زاده هاشمی انصراف داد؛ بخوانید آقا سید امیرحسین عزیزتر شد.