eitaa logo
طب اسلامی
2.7هزار دنبال‌کننده
463 عکس
1.6هزار ویدیو
110 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رب گوجه ♻️آیا میدانید مردم ساکن اغلب کشورهای اروپایی در طبخ غذاهای خود از استفاده نمیکنند و این درحالیست که امروزه اگر رب را از آشپزخانه‌های ایرانی حذف کنیم عملا کارایی خود را از دست می‌دهند. ❌ استفاده بی حد و مرز از این ماده‌ی به شدت سرد موجب ایجاد ، ، ، کاهش شدید ، ، ، ، و کوفتگی، ، و.... می گردد
می تواند باعث خنکی، نرمی و صافی پوست های حساس و تحریک شده گردد، پوست های چرب را پاکسازی کرده و به تعادل برساند. ? گلاب می تواند پوست های معمولی را احیا کرده و به آنها جوانی و زیبایی ببخشد . ? گلاب به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان ها و ویتامین های گوناگون، می تواند از بروز علایم پیری پیشگیری کرده و پوست را تغذیه کند ? گلاب دارای خواص ضد عفونی کننده طبیعی، ضد التهابی و ضد باکتری نیز می باشد . ?برای بهرمندی از مواهب بی نظیر گلاب، هر شب قبل از خواب مقداری گلاب را با آبفشان به صورت و پوست خود بیفشانید. همچنین نوشیدن شربت گلاب و عسل موجب طراوت بدن و دفع سموم از بدن می گردد.
چرا در مراسم عزا گلاب استفاده میشود ؟? ?چون گلاب غم زداست ! گلاب ترشح ئیدروفین و اندروفین را در مغز متعادل میکند ، غم و اندوه را ازبین مبیرد و احساس آرامش به فرد میدهد
پیشگیری ویروس کرونا از نظر دکتر خیراندیش 1 . مصرف سوپ شلغم با ترکیب هویج و سبزی تند که در داخل عرق نعناع پخته شده باشد 2 . مصرف سوپ گندم پخته شده با عرق یونجه به همراه سبزیجات تند 3 . مصرف جوشانده نعناع، شوید، زنیان و عسل 4 . دود کردن اسفند در هر 8 ساعت 1 یا 2 روز یکبار بادکش گرم در ناحیه کتف ها انجام شود و این کار 7 تا 14 مرتبه تکرار شود 6 . استشمام گل یا عطر مریم و نرگس را فراموش نکنید 7 . از مصرف خوراکی های با طبع سرد خودداری نمائید 8 . از مصرف انواع فست فود به ویژه شبانگاه خودداری نمائید 9 . دمای اتاق را بیش از حد گرم نکنید و بین 18 تا 22 درجه قرار دهید
درمان ویروس کرونا از نظر دکتر خیراندیش 1 . با ترکیب 14 قطره اسانس نعناع به همراه 30cc روغن بنفشه جلو و داخل بینی را مرطوب نگه دارید. 2 . 1 واحد سیاه دانه نیمکوب به همراه 3 واحد عسل را مخلوط کرده و هر 8 ساعت به اندازه یک قاشق غذاخوری میل نمائید. 3 . آب ولرم را با 3 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و نوک لب پر قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده و هر 2 ساعت 1 لیوان میل نمائید. 4 . 7 حبه سیر را با 1 لیوان شیر به آرامی پخته و سپس یک قاشق چای خوری عسل به آن اضافه کنید. نصف استکان صبح و نصف استکان شب میل شود. توجه داشته باشید محل اصلی درگیری ویروس کرونا ریه است و این ترکیب درمان سرفه ها و تمام مشکلات ریه است. 5 . اسطوخودوس هندی به همراه سنبل الطیب را به مقدار مساوی مخلوط کرده و کمی عسل به آن اضافه کنید. این ترکیب را هر شب قبل از خواب میل نمائید. توجه داشته باشید که این واحدها در اندازه و مقادیر زیاد نیز می توانید با حفظ نسبت تهیه نمائید.
نحوه ضدعفونی محیط ها در مقابل ویروس کرونا 1 . محیط منزل، مسجد، امام زادگان و... با گلاب به صورت اسپری کردن روی دست ها و صورت ضدعفونی شود. 2 . محیط های بسته همچون فروشگاه ها، هتل ها، فرهنگ سراها و... با دود کردن اسفند به همراه کندر ضدعفونی شود. استفاده از گلاب نیز توصیه می شود. 3 . فضاهای باز همچون خیابان ها، کوچه ها، ایستگاه های اتوبوس و... با محلول آب و آهک پمپاژ شود. آهک سبب ته نشینی و محاصره ویروس می شود. در آخر پیشنهاد می کنیم سخنان تکمیلی و کاربردی حکیم خیراندیش در خصوص کرونا را نیز گوش دهید. در این پادکست دکتر خیراندیش به تبیین تاریخچه پیدایش ویروس ها، نحوه انتشار و بیماری زایی آنها در طول تاریخ، برخورد مردمان گذشته با بیماران ویروسی، نقش طبیعت در پیدایش و زدایش ویروس ها، بررسی ویروس کرونا از منظر مزاج شناسی، تبیین نقش فصول در پیدایش ویروس کرونا، چرائی عدم ابتلاء کودکان به ویروس کرونا و علت ابتلاء افراد سرد مزاج بالای شصت سال و ده ها مورد دیگر پرداخته است.
طرز تهیه سکنجبین گل سرخ این سکنجبین برای معده های گرم مفید است. مقداری شکر سرخ را در گلاب گرم حل نمایند و با فشارآن را صاف کنند و هم وزن آن یا کمی بیشتر سرکه بریزند و بجوشانند تا قوام آید و پس از سرد شدن میل نمایند مقدار هر خوراک ازاین سکنجبین 40گرم است.
سکنجبین های دارویی – مقدمه سکنجبین ظاهرا سکّ انگبین و یا سرکه انگبین بوده است . سِکْ در فارسی به معنای سرکه بوده چنانکه به آش سرکه در ادبیات فارسی سِکْ با گفته می شود وانگبین نیز برای عسل اصطلاح می شده زیرا سابقا وقبل از کشف شکر از گیاهان، سکنجبین که معرّب سکنگبین است با عسل درست می شده است. ولی پس از کشف طرز تهیه واستحصال شکر از چغندر ونیشکر برای تهیّه سکنجبین از شکر سرخ وسرکه استفاده شده است وظاهراً تا دوره فعالیت پزشکی شیخ الرئیس ابوعلی سینا با توصیه حکمای یونان ودانشمندان قبل از شیخ الرئیس، با عسل درست می شده است ولی طبق نظر شیخ الرئیس به لحاظ مقابله با خشکی سرکه، به جای عسل از شکر سرخ استفاده کرده اند تا جمع رطوبت شکر سرخ با خشکی سرکه موجب شود شربت معتدل مفیدی به دست آید. سکنجبین بسته به اینکه برای چه نوع مزاج در نظراست مصرف شود وبرای درمان چه نوع بیماری به کار رود ممکن است با سرکه، تمرهندی، آب نارنج، آب اترج، لیمو ترش، سیب ترش، گلابی ترش ویا به ترش واز نظر شیرینی ممکن است با عسل، شکرسرخ یا با دوشاب انگور وشیره خرما وغیره باشد ودر هریک ازموارد وترکیبهای فوق ممکن است با نسبتهای مختلف بسته به اینکه بخواهند ترش باشد یا شیرین درست می شود. وبا درنظر گرفتن اینکه طبیعت شکر سرخ گرم ومرطوب وطبیعت سرکه سردوخشک است برای بیماری های مختلف ودرمزاجهای متفاوت انواع واقسام متعددی دارد. مثلا اگر سرکه وشکرسرخ مساوی گرفته شود شربتی مایل به سردی به دست می آید که برای تقویت کبد ومعده وانواع تبها ورفع تشنگی مفید است. ودرمورد مزاجهای معتدل ممکن است مقدار شکر سرخ دوبرابرسرکه یا بیشترباشد. تا شربت معتدلی حاصل شود واگر درنظر باشد برای مزاجهای گرم تهیه شود سرکه آن بیشتر گرفته می شود ودرعین حال اگر برای مزاجهای سرد باید مصرف شود شکرسرخ آن خیلی بیشتر در نظر گرفته می شود وهمچنین در موردبیماریهایی مختلف که در نظر است با سکنجبین درمان شوند بسته به نوع بیماری سکنجبین با تخم گیاهان سرد ویا تخم گیاهان گرم درست می شود. مثلاً در مواردی که دردی در سینه نباشد و فصل مصرف، فصل سرد سال باشد و مزاج نیز سرد باشد باید که ترشی، ربع حتی خمس شیرینی باشد و اگر نه گرم باشد و نه سرد ترشی دو سوم یا نصف شیرینی گرفته می شود و اگر در ریه دردی باشد مانند بیماری سل وبه دلایلی برای درمان بیمار مصرف سکنجبین ضروری تشخیص داده شود باید باداروهایی نظیر صمغ عربی ویا کتیرا مخلوط ومصرف شود.
طرز تهیه سکنجبین سیر از این سکنجبین برای کنترل سیاتیک استفاده می کنند. دانه های سیر 180گرم، سرکه کهنه انگوری 500گرم وشکر سرخ 750گرم. سیررا خورد کرده با 250گرم سرکه به مدت 4روز در ظرف بلوری بخیسانند وبا فشار صاف کنند مابقی سرکه را روی تفاله باقی مانده پس از صاف کردن، می ریزند و پس از 4روز آن را مجددا صاف کنند. ودوصاف را مخلوط کرده سپس شکر سرخ را به آن اضافه می کنند تا حل شود. مقدار خوراک از این سکنجبین 30 – 20 گرم در روز است.
طرز تهیه سکنجبین معتدل سکنجبین معتدل با تخم گیاهان این سکنجبین برای رفع انسداد کبدی وطحال خوب است ومدّر است وبرای انواع تبها واستسقا مفیداست. طرزتهیه تخم کاسنی 10گرم، تخم رازیانه10گرم، تخم کرفس 10گرم، تخم خیار 16گرم، مغز تخم خربزه 16گرم، پوست ریشه کاسنی 16گرم و پوست ریشه رازیانه 16گرم، مجموع را نیم کوب ودر یک و نیم لیتر آب و 750گرم سرکه انگوری کهنه 24ساعت بخیسانند وسپس باآتش ملایم بجوشانند تا 500گرم بماند، آن را صاف نموده و3کیلو گرم شکرسرخ مخلوط وبجوشانند تا قوام آید. نسخه ای دیگر برای سکنجبین معتدل با تخم گیاهان این سکنجبین برای کاهش انواع تب وضعف کبد واستسقای گرم مفید است. تخم کشوث 10گرم، تخم رازیانه 10گرم، پوست ریشه کاسنی 10گرم، انیسون 7گرم، غنچه گل سرخ بدون کوزه زیرآن 7گرم، تخم کاسنی 7گرم، مغزتخم خربزه 7گرم، تخم خیار 7گرم، تخم کرفس 7گرم، ریشه رازیانه 7گرم، پوست ریشه کَََََبَرْ7گرم، ریشه کاسنی 7گرم، وعناب 20عدد.مجموع را مخلوط ونیم کوب کرده در 500گرم سرکه انگوری ویک لیتر آب 24ساعت بخیسانند وسپس بجوشانند تا نصف شود وآن را صاف کرده وبا 750گرم شکر سرخ مخلوط کرده وبرروی شعله آتش ملایم بجوشانند، کف آن را بگیرند وبه قوام آورند. نسخه ای دیگر برای سکنجبین معتدل این نوع سکنجبین برای رفع ناراحتی های کبد وسردرد های کبدی مفید است. تخم کاسنی، بادیان، انیسون، تخم کرفس، تخم خیار، ازهریک 17گرم پوست ریشه بادیان وپوست ریشه کرفس، ازهریک 35گرم وریشه کاسنی 70گرم. مجموع را نیم کوب کرده در 5/2لیترآب و500گرم سرکه انگوری کهنه 24ساعت بخیسانید سپس بجوشانند تا ثلث آن بماند وآن راصاف کرده با 500گرم شکر سرخ بجوشانند تا قوام آید. هر خوراک ازاین شربت 50 – 35 گرم است. اگر سرفه باشد سرکه مصرف ننمایید. برای بعضی مزاجها این سکنجبین را ممکن است بیش ترشیرین کرد وبه جای 500گرم شکر سرخ 3کیلو گرم شکر سرخ مصرف نمود.
طرز تهیه سکنجبین های معروف به بزوری طرز تهیه سکنجبین بزوری با استفاده از تخم گیاهان مختلف: سکنجبین بزوری گرم که برای انسداد عروق کبد، معده وطحال وبه عنوان مدرّودر موارد استسقا وتبهای سرد وتسکین عطش کاذب مفید است. تخم کرفس 25گرم، تخم رازیانه 25گرم، تخم انیسون 25گرم، ریشه کرفس 35گرم، ریشه رازیانه 35گرم، ریشه کَبَرْ35گرم، تخم کاسنی 25گرم، عصاره گیاه غافث 15گرم وریوند چینی 15گرم. داروهای بالا را نیم کوب نموده و24ساعت در مخلوط 500گرم سرکه انگوری کهنه و5/1کیلوگرم آب می خیسانند. سپس مخلوط را درظرفی با آتش ملایم آنقدر بجوشانند تا آن بخار شود و بماند. سپس ازآتش گرفته وسرد نمایند وخوب آن را مالش دهند وبا فشار صاف کنند و3کیلو شکرسرخ درآن داخل کرده وبا آتش ملایم بجوشانند ومرتباً کف آن را بگیرند تا قوام آید. مصرف این سکنجبین هربار 35گرم است. نسخه ای دیگر برای سکنجبین بزوری با تخم گیاهان گرم: تخم کاسنی 25گرم، تخم کشوث 25گرم، تخم کرفس 25گرم، تخم رازیانه 25گرم وتخم انیسون 25گرم. همه را نیم کوب کرده در750گرم سرکه انگوری کهنه که با مقداری آب مخلوط شده باشد 24ساعت خیس کنند وسپس آن را بجوشانند تا آن برود وآن را صاف کنند وبا 3کیلو گرم عسل یا شکرسرخ مخلوط کرده قوام آورند. نسخه ای دیگر برای سکنجبین بزوری: این نوع برای بیماری های سرد کبد مانند سردرد کبدی مفید است. تخم رازیانه 35گرم، تخم کرفس 35گرم، پوست ریشه رازیانه 45گرم، پوست ریشه کرفس 45گرم وپوست ریشه انیسون 45گرم. مجموع را نیم کوب کرده در 250گرم سرکه انگوری کهنه مخلوط با 5/1کیلو گرم اب 24ساعت بخسانند و سپس آن را بجوشانند تا آن بماند وآن را صاف کنند و500گرم شکر سرخ به آن اضافه کرده قوام آورند. هر خوراک از این شربت70- 45 گرم است. واگر سرفه باشد سرکه داخل مجموع ننمایند واگر بخواهند سکنجبین بزور گرم را طبق این نسخه ولی با عصاره به درست کنند، به جای شکر سرخ هم وزن ان رب به شیرین مخلوط نمایند.
?سکنجبین یک فرآورده طبی است که کاربرد بسیاری در طب دارد. اول بار سکنجبین توسط حکمای فارس ساخته شده است و بعدها به یونانیان رسیده است. سکنجبین ترکیبی از سرکه و عسل است. سکنجبین از جمله ترکیب هایی است که طبیب بنا بر نیاز بیمار می تواند در ترکیبات آن تصرف کند و به همین دلیل در کتب حکما تا هزار و دویست و شصت نوع آن ذکر کرده اند. ?از جمله از خواص آن: ✅ ضد تشنگی است. ✅ یک داروی مفتح سدد است. ✅ یک داروی مقطع اخلاط لزجی است که به سطح و جدار مجاری و اوعیه بدن می چسبند. ✅ یک داروی ملطف است، یعنی مواد غلیظ را لطیف می کند. ✅ یک داروی تغلیظ کننده مواد رقیق است. ✅ یک داروی تسکین دهنده حدت خون و صفرا است. ✅ خشکی کام و دهان را برطرف می کند. ✅ تسهیل کننده جهت خروج اخلاط ریه و دستگاه تنفس. ✅ مخرج اخلاط رقیق از طریق ادرار. ✅ در اطفال مسهلی مناسب است. ✅ پاک سازی مجاری هوا و تنفس. توجه: با تمام خواصی که برای سکنجبین بیان شد، در مضرات سکنجبین غیر ترش، گفته اند برای کسانی که سرفه می کنند یا افرادی که در دستگاه گوارش زخم دارند یا افرادی که به آبله یا سرخک مبتلایند، ضرر دارد و در صورت در دسترس نبودن، مشابه آن شربت گلاب یا شربت نیلوفر است.