eitaa logo
سبک زندگی اسلامی
483 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
2.5هزار ویدیو
17 فایل
با یاری خداوندو احادیث و روایات اسلامی به پیشگیری و درمان بیماری دست می یابیم ارتباط با ادمین: @Bahamin_a2
مشاهده در ایتا
دانلود
زن حیوانی با گیسوانی بلند❌ 🔴 زن در نگاه فلاسفه اسلامی "جامعه ساز و تاثیر گذارترین جزء جامعه و بنیان ملت ها است! " 🔴 زن در نگاه فلاسفه غربی "حیوانی با گیسوان بلند،تسلیم شده مرد به وسیله شلاق" است!
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این صدای شهید سید مرتضی آوینی است که می‌شنوید! دشمن دائم با هواپیما حمله ور میشود... سربازان امام زمان از هیچ چیز جز گناهان خویش نمی‌ترسند!
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: در مورد حجاب کسانی که به شرع هم معتقد نیستند قانون را باید رعایت کنند رهبر انقلاب، امروز عصر در دیدار رمضانی مسئولان نظام: حجاب یک حکم مسلم شرعی است و برای بانوان، پوشاندنِ غیر از صورت و دو دست واجب است و از آن صرف نظر نمی‌شود کرد. بانوان ما متعبد هستند و باید رعایت کنند. برای حجاب حکم قانونی وجود دارد و رعایت قانون بر همه واجب است. در این قضیه دخالت بیگانگان واضح و آشکار بود. از بیرون به این قضیه دمیده شد و عده‌ای هم در داخل کمک کردند. خودِ بانوانِ فهمیدۀ ما به این نکته توجه کنند. طبق آن چیزی که در گزارش‌های قابل اعتماد به ما رسید، برخی‌ها را استخدام کرده بودند تا در جامعه هنجارشکنی کنند و حرمت حجاب را بشکنند. دشمنان امروز در مسئلۀ برداشتنِ حجابِ بانوان تلاش می‌کنند اما این اولِ کار است. هدف آن‌ها این است وضعِ کشور را برگردانند به وضعیتِ فضاحت‌بار قبل از انقلاب.
💠 دو راه سعادت هر وقت خوشحال شدید، بر محمد و آل محمد صلوات بفرستید و هر وقت غمناک شدید، استغفار کنید. خدا در را باز می کند. حاج اسماعیل دولابی ره
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمازشب شفاعت می کنند... آیت الله جاودان🎤
دعای کریمانه شب های ماه مبارک رمضان در تمام شبهای ماه مبارک رمضان به ما آموختند که از خدا بخواهید که خدایا تو که دینت را حفظ می کنی ولی آن توفیق را بده که دینت به دست من حفظ بشود ؛ ((و اجعلني ممن تنتصر به لدينك ولا تستبدل بی غیری )) ، طوری نباشد که دینت به دست دیگران احیاء بشود و من در کنار سفره دیگران بنشینم. الهی آمین
29.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در پای ركاب ولیّ عصر (ارواحنا فداه) همه ما علاقه‌ منديم كه در پای ركاب ولیّ عصر (ارواحنا فداه) انجام وظيفه كنيم. يا می‌گوییم «يا ليتنی كنت معكم».اين آرزو نسبت به گذشته يا آينده جزء دستورات دينی ماست؛ نسبت به گذشته اين زيارت «وارث» و «عاشورا» و ديگر زيارتها به ما ياد می‌دهد كه نسبت به گذشتگان بگوييم ‌ای كاش ما با شما بوديم و نسبت به آينده به وجود مبارك ولیّ عصر(ارواحنا فداه) هم عرض می‌کنیم خدايا! آن توفيق را بده كه در پای ركاب ولیّ ات بجنگيم «و قتلاً فی سبيلك مع وليك فوفق لنا»؛ گاهی با كلمه «ليت» و گاهی با محتوای «ليت». به هر تقدير چه در گذشته چه در آينده اين تعليم نسبت به هر دو حال به ما داده شد؛ لكن اين دستور يك آرزوی صِرف نيست، به ما فرمودند اگر بخواهيد ثواب گذشتگان يا آيندگان را داشته باشيد راه گذشتگان را ادامه بده و زمينه ظهور آيندگان را هم فراهم بكن. اگر كسی مطيع خدا و پيامبرش باشد اين همسفر گذشته‌ ها و آينده‌ هاست؛ در سوره مباركه «نساء» مشخص كرد فرمود: «وَ مَن يُطِعِ اللّهَ وَالرَّسُولَ فَأُولئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللّهُ عَلَيْهِم مِنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصَّالِحِينَ وَ حَسُنَ أُولئِكَ رَفِيقاً» فرمود اگر كسی مطيع خدا و پيامبر بود يعنی باتقوا بود، اين با سلسله انبياست با سلسله صديقين است با سلسله شهدا و صالحين است که اينها رفقای خوبی اند.