*نامه ای به ۵تن از سران اصلاحات*
*یک عضو شورای مرکزی فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در نامه ای به ۵ نفر از سران اصلاح طلب خواستار بیان مواضعشان نسبت به بیانیه اخیر میرحسین موسوی شد.*
به گزارش ایسنا، متن نامه مجتبی توانگر نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
*«حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای سید حسن خمینی*
*حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای سید محمد خاتمی*
*حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای سید محمد موسوی خوئینیها*
*جناب آقای دکتر اسحاق جهانگیری*
*جناب آقای دکتر محمدرضا عارف*
سلام علیکم
*نوشتار اخیر آقای میرحسین موسوی نقطه عطفی در حیات سیاسی جریان اصلاحات است زیرا از یک سو ادبیات نوشتار، راوی کینه و کنایههای تحریفآمیز و غیراخلاقی است و از سوی دیگر سرانجام پس از سالها تظاهر به ملیگرایی، ماهیت ایرانستیز خود را آشکار کرد*.
*او که روزگاری به هتاکان روز عاشورا لقب «مردان خداجو» داد، امروز در کنار تکفیریها علیه سربازان حضرت زینب(س) با قلم، انتحار میکند*.
*۱۳ سال قبل در شرایطی که جامعه جهانی آماده پذیرش و نرمش در برابر خواسته بهحق جمهوری اسلامی در مذاکرات بود و حتی آمریکاییها به صورت مکتوب اعلام نرمش و انعطاف کرده بودند، با عملکرد آقای موسوی و برچسب تقلب به انتخاباتی که ۴۰میلیون ایرانی در آن مشارکت کرده بودند، به سبب شکلگیری یک شکاف سیاسی و اجتماعی که کشور را تا آستانه پرتگاه جنگ داخلی پیش برد، ناگهان ورق علیه ایران برگشت و موجی از تحریمها و قطعنامههای سنگین علیه ایران تصویب شد که تاکنون گره کور آن باز نشده است.*
*عجیب این که امروز هم در شرایطی که از یکسو شواهد نشان میدهد منطقه غرب آسیا آبستن اتفاقاتی است و محور مقاومت از پس بیش از یک دهه نبرد با تروریستهای تکفیری آماده زورآزمایی با ماجراجوییهای جدید اسرائیلیهاست و از سوی دیگر مراودات کشور با همسایگان وارد فاز جدیدی شده و حتی مسئله عادیسازی روابط با عربستان نیز در حال پیشرفت است و درست در زمانی که گمانهها درباره به نتیجه رسیدن مذاکرات هستهای برای لغو تحریمها بیش از هرزمان دیگری جدی شده تا شاید اقتصاد کشور و معیشت مردم از زیر فشار اقتصادی ناشی از این تحریمها رها شود، ناگهان باز بیانیهای از سوی آقای موسوی منتشر میشود که از یک سو ضد منافع و امنیت ملی است و از سویی مخرب انسجام و همگرایی است که در این شرایط کشور نیاز دارد تا بتواند با اتکا به آن از برهه کنونی عبور کند؛ چیزی شبیه اتمسفر سال ۸۸ که آقای موسوی یک تنه آن را علیه منافع ملی برهم زد.*
*برآیند تحلیلی نوشتار آقای موسوی نشان میدهد که او راهبردی به غایت خطرناک برای مردم شریف ایران و دلربا برای دشمنان جمهوری اسلامی را طراحی میکند که اقدامی ناهمسو با استیلای کانونهای پیشرفت در نسل جدید ایران و از سوی دیگر پیوند با ویرانطلبان ایرانستیز از تکفیریها تا منافقین است.*
*جریان اصلاحات از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ به صورت رسمی اعلام حمایت تمام عیار نسبت به رفتار و گفتار آقای میرحسین موسوی داشته است و این روند حمایت از عملکرد وی در جریان اصلاحات، در همه این سالها استمرار داشته است به نحوی که کنشگران سیاسی اصلاحطلب در کارزار رقابت سیاسی انتخاباتهای ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، همواره خواهان رفع محدودیتهای قانونی درباره او بودهاند. بنابراین در برهه کنونی که آقای میرحسین موسوی به صراحت خواهان تغییر راهبردی الگوی سیاستورزی جریان اصلاحات است و آنان را به سمت رفتارهای ضدمیهنی و ضد منافع ملی راهنمایی میکند؛ مهم است که جامعه بداند واکنش این جریان به مواضع اخیر چهره مورد حمایت خود چیست و با او چه میکند؟* *مسلما این نوشتار ظهور یک تناقض تاکتیکی در جریان اصلاحات نیست بلکه بزنگاهی راهبردی برای شناخت نیروهای سیاسی همسو با اصلاحات است و قطعا تقلیل نوشتار مذکور به موضعگیری فردی، امری خلاف واقع است زیرا اگر به ناهنجاریهای رفتاری آقای موسوی معتقد بودید، نباید در ادوار تاریخی گذشته، پیگیر بازگشت کنشگری آسیبرسان به آرمان اصلاحات میبودید*.
*آقایان سیدحسن خمینی، سید محمد خاتمی، سید محمد موسوی خوئینیها، اسحاق جهانگیری و محمدرضا عارف؛ محتوای موضع اخیر آقای موسوی به گونهای است که اگر جریان اصلاحطلب، امروز با این مواضع کینهتوزانه و ضد منافع ملی تعیین تکلیف نکند در حقیقت با خودشان تعیین تکلیف کرده و خود را مقابل مردم و انقلاب قرار دادهاند.* *لذا دیگر نمی توان ادعای پرتکرار اصلاحطلبی در چارچوب قانون اساسی را از کسانی پذیرفت که آشکارا با مواضع ضد قانون اساسی و ضد منافع ملی آقای میرحسین موسوی تعیین تکلیف نکردهاند. کسانی که در ماجرای شهادت شهید سلیمانی و تشییع تاریخی پیکر سید شهدای مدافع حرم توسط مردم نسبت به او و آن حرکت مردمی ابراز ارادت میکردند
امروز باید ثابت کنند که آن ادعا و ابراز ارادت، سیاسیکارانه و مزورانه بوده یا برخاسته از اعتقادشان به انقلاب اسلامی و مدافعان حرم؟*
*امیدوارم کسی در جریان اصلاحات این شرایط مهم و نقطه عطف را درک کند و یکبار برای همیشه تکلیف این جریان را با دوگانگیهای رفتاری و گفتاری در مقابل مواضع ضد امنیت ملی و منافع مردم روشن کند.»
@tebbetabiee
♻️درمان فوری تب
🔸همه یاد بگیرید در موارد اورژانسی تب را کنترل کنید
🍃برگ کاسنی تازه یا خشک کوبیده شده+روغن بنفشه زیتونی داخل دستمال ریخته و روی پیشانی گذاشته شود.
🍃پیاز رنده شده کف پا ها ببندید
🔶خوراکی های تب بُر
🔺خوردن زیاد سیب و آب سیب
🔺خوردن دو تا سه قاشق عسل طبیعی
🔺خوردن عناب به اندازه ی یک میوه
🔺خوردن 7 عدد سیاهدانه
🔺خوردن پیاز خام یا پخته
🔺نوشیدن آب و مایعات خنک
🔺خوردن سنجد
🔺خوردن شش گرم و نیم دم کرده اسفرزه
🔺خوردن سویق تب بر(ترکیب سویق سیب و عدس) یا هر کدام به تنهایی
@tebbetabiee
♻️در فصل تابستان از آب دوغ خیار غافل نشوید
🥒آب دوغ خیار اشتها را باز می کند
🥒 باعث راحتی هضم می شود
🥒به علت طبع خنکی که دارد، عطش را رفع می کند .
🥒 از خستگی و رخوت ناشی از گرمی هوا می کاهد.
🥒در وعده ناهار یا شام می تواند انرژی از دست رفته شما را تامین کند.
🥒 این غذا برای کسانی که عطش دارند یا حرارت پوست بدنشان بالاست، بسیار لذت بخش و مفید است.
@tebbetabiee
علی بن محمد بن علی جرجانی (۷۴۰ گرگانج – ۸۱۶ق شیراز) معروف به میر سید شریف از نامداران علم کلام، حکمت و ادب و منطق بودهاست.
وی شیعه فضلیه مذهب و خافیه مسلک است که بیشترین آوازهاش به دلیل شروح و حواشی ارزشمند وی بر آثار پیشینیان مذهبی خود است. میر سید شریف بر این باور بود که در تصویری که فردگرایان مطلق از شیعه و سنی ساخته اند، ویژگی اصلی یکپارچگی اسلامی را تغییر دادهاند، و از اینرو میر سید شریف در مقام تجدید حیات آن برآمد و دین خدا را فقط اسلام و اسلام را فقط در رسالت محمد و امامت دوازدهگانه و خلافت اهل فضل تعریف می نمود.
میر سید شریف ـ همچون سعدالدین تفتازانی ـ مدتی از شاگردان قطبالدین رازی بوده و میان این دو شاگرد مناظراتی نیز صورت گرفتهاست. به گفتهای برخی مورخان: در اکثر مجالس، میر سید شریف به سبب حدّت طبع و جودت ذهن بر تفتازانی در بحث غلبه میکرد. میر سید شریف جرجانی در سال ۷۴۰ قمری/۱۳۴۰ میلادی در روستای طاغو در استرآباد گرگان یا به روایتی دیگر در قریه طاغو (طاعون) در نزدیکی اورگانج (استان خوارزم در غرب ازبکستان کنونی) متولد شد. او از علما و دانشمندان دوره آلمظفر و تیموریان بوده است. سال ۸۱۶ در روز چهارشنبه، ششم ربیعالثانی در شیراز بدرود حیات گفته و آرامگاه وی در محله سردزک شیراز میباشد.بسیاری از مؤلفین اهل سنت، وی را سنی حنفی مذهب دانستهاند ولیکن نقل واضح و منشعب از آراء او مشخص است که او از مؤلفین شیعه ی فضلیه مذهب بوده است.
@tebbetabiee
نظر ابن سینا در مورد سرطان:
ممکن است ورم سرطان در اندرون بدن پیدا شود و به حالت پنهانی باشد. در این باره چنانکه بقراط فرماید، بهتر آن است ورم تحریک نشود، زیرا همین که به حرکت درآمد به مرگ بیمار خاتمه می یابد. اما اگر ورم را به حالت خود بگذاری و به علاجش نپردازی ممکن است مدت ماندگار بودن ورم به طول انجامد و تا حدی بیمار احساس بهبودی کند، به ویژه اگر غذای بیمار سازگار باشد، یعنی غذاهایی بخورد که سردی بخش و رطوبت زا باشند و ماده ی غذایی آرام و سالم تولید کنند، غذاهای سازگار با بیمار سرطان زده از قبیل: آبجو(ماءالشعیر)، ماهی رضراضی، زرده ی تخم نیم بند و امثال آنهاست.
به جز جراحی، ابوعلی سینا نسخه های متعدد دارویی نیز برای سرطان های مختلف تجویز کرده است که بعضی خوراکی هستند و بیشتر به صورت موضعی استفاده می شوند
جالب است که نظر شیخ این است که توده تحریک نشود ...در پزشکی سراسر مشکل دار جدید بلافاصله از توده وتومور نمونه برداری میکنند که موجب تحریک و بدتر شدن حال بیمار است
@tebbetabiee
۲ مارس، ۱۶.۵۲شبهه تقویم ایران.mp3
9.79M
پاسخ به شبهه زرتشتیها که تقویم ما چرا متأثر از اعراب است و بوی ایران نمی دهد
@tebbetabiee
طب طبیعی (اسلامی)
نظر ابن سینا در مورد سرطان: ممکن است ورم سرطان در اندرون بدن پیدا شود و به حالت پنهانی باشد. در این
ابوعلی سینا از سرطان به عنوان "ورم سرطانی" یاد می کند و آن را به خوبی تعریف کرده و دسته بندی می کند.
ورم سرطان چند نوع گوناگون دارد که از این قرار هستند:
1) ورم سرطانی که بسیار درد دارد.
2) ورم سرطانی که کمتر درد همراه دارد و آرام است.
3) ورم سرطانی که چرک می کند. این نوع سرطان از ماده ی سودایی به وجود آمده است که آن ماده ی سودایی نیز سوخته ی خلط صفرایی خالص است و با ماده ی دیگری مخلوط نیست.
4) ورمی سرطانی که ثابت و بی حرکت است و چرکین نمی شود.
گاهی رخ می دهد که ورم سرطان چرکین به ورم سرطان بدون چرک تبدیل شود. گاهی هم اتفاق می افتد که ورم سرطانی بدون چرک به ورم سرطانی چرکین تبدیل شود. این حالت وقتی رخ می دهد که طبیب آن را عمل کرده و با نیشترزنی ورم را به چرک کردن درآورده است و در نتیجه کناره های ورم غلیظ تر و سخت تر شده اند.
@tebbetabiee
⭕️ بانک نگو، بلای عظیم بگو !
بر اساس اطلاعاتی که خود بانک ها امسال در اختیار بانک مرکزی قرار داده اند و بانک مرکزی چندی پیش منتشر کرده: بانک ها جمعاً ۵٠٠ هزار میلیارد تومان بیش از حد قانونی، تسهیلات (وام) مازاد به سرمایه داران پرداخت کردند! برای درک بزرگی این رقم، باید بدانید کل بودجه عمرانی کشور با ٣١ استان و ۴۵١ شهرستان، ١٣٩ هزار میلیارد تومان یعنی حدوداً یک سوم این تسهیلات مازاد است.
(عمده ی این تسهیلاتی که بانک ها پرداخت کرده اند با خلق پول بوده است!)
می دونید این حجم از نقدینگی وقتی به بازار مسکن و خودرو و سکه سرازیر شود چه بلایی بر سر زندگی و معیشت مردم می آورد؟
آقایون مسئول! جلوی رباخواری و خلق پول و بنگاه داری بانک ها بایستید!
@tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛مکانهای ممنوعه برای نگهداری گوشی همراه...
@tebbetabiee
4_5819064658920737471.mp3
30.78M
🎙 #استاد_نظری_زاده :
#سطح_سه
جلسه پانزدهم
✅پیشگیری از بیماری های زنان
✅سبک زندگی قدیم صحیح بود که زنان بیمار نمی شدند
✅برای سلامتی، باید سبک زندگی اسلامی ایرانی را احیا کرد
✅درمان برخی از مشکلات زنان مثل کیست و نازایی و ...
@tebbetabiee