👶🏻"سویق کودک"👇🏻
❀⇐ کمک به وزن گیری کودک
✺⇐ افزایش تراکم استخوان😍
❀⇐ کمک به رفع یبوست👌🏻
✺⇐ تامین ویتامین های بدن و تقویت سیستم ایمنی
❀⇐ افزایش اشتها
ترکیب این سویق از سویق های گندم و جو است که با شیر محلی و روغن حیوانی، فرنی خیلی روانی درست میشود تا کودک نوش جان کند.
@tebbetabiee
#سوال 👆🏻
#جواب 👇🏻
.🔆راهکارهای چاقی صورت 😌
👈🏻برای چاقی صورت باید مکمل #چاق_کننده را تهیه کنید و طبق دستورالعمل زیر مصرف کنید:
١_ بعد از غذا یک لیوان عرق نعناع معمولی مصرف کنید✅
٢_ شبها قبل از خواب یک قاشق غذاخوری جوانه گندم طبیعی را میل کنید. اگر جوانه گندم به صورت پودر است آن را با یک استکان عرق یونجه مخلوط کنید و سپس مصرف کنید👌🏻
@tebbetabiee
مادران و پدران عزیز اگر میخواین بچه ی شما بدبخت و بداخلاق و مریض روحی روانی و دیوانه بشه شبکه ی پویا رو باز کنید و بزارید شب تا صبح شبکه ی پویا و نهال رو ببینه. با توجه به اینکه خیلی از برنامه های پخش شده نمادها و فرهنگ های غربی و شیطان پرستی رو داره پخش میکنه از بچه ی سالم خود جلوی تلویزیون خداحافظی کنید 🤚
@tebbetabiee
خواص سنگ فیروزه برای روح و روان:
سنگ فیروزه، سنگ صلح و آرامش است و سبب افزایش قدرت عشق و دوستی، صداقت، عقل و حکمت می شود.
فیروزه مظهر خوش یمنی، آرامش و محافظت در برابر نیروهای منفی است. برای دور کردن انرژی های منفی به ویژه #چشم_زخم از سنگ فیروزه استفاده نمایید.
این سنگ ما را در برابر حوادث و بلایا محافظت می کند. برای آسان شدن کارها و رونق در کسب و کار از این سنگ استفاده نمایید. نیروهای مغناطیسی موجود در فیروزه سبب آرامش و بیدار شدن نیروهای درونی می گردد.
@tebbetabiee
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید باور نکنید ولی تعدادی از جمعیت شیرهای تلف شده در طبیعت بخاطر این میمیرند که سر آنها داخل پوست شکار گیر کرده و نمیتوانند خودشان را از آن خلاص کنند!😨
@tebbetabiee
مردم ایران خداقوت 🌹🌹🌹
مانند همیشه گل کاشتید. ان شاء الله خدا همواره یار و یاورتون باشه و عاقبت بخیری نصیب خودتون و اون بچه های گلتون بشه که در سختی ها و هر جایی که نظام شکوهمند انقلاب اسلامی ایران نیاز به حضور شما داشت دریغ نکردید و اومدید 🤲🤲
خاک پاهای خسته شما سرمه چشمان من و امثال من.
مردم ایران دوستتون دارم و عاشقتونم ❤️❤️❤️
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بیستهای خطرناک❗️
⛔️ اگر همه نمرات دانشآموزی بیست باشد #خطرناک است. این یعنی دارد به او #فشار میآید و تو متوجه نیستی. این فشار بالاخره از جایی بیرون خواهد زد.
⛔️ چگونه نظام #آموزشی فعلی دارد فرزندان ما را #کوتوله بار میآورد.❗️
⛔️ فرزند ما هر تواناییای که داشته باشد در این سیستم #ارزشی ندارد و فقط به او میگویند نمره ریاضی تو چند است.
#دکتر_سعید_عزیزی
@tebbetabiee
📝 دانشگاههای بی مسئولیت
✍🏼دکتر محمد فاضلی
✅سایت دانشگاه ملبورن را نگاه کنید! می گوید *من یک engaging university هستم که نسبت به حل مسائل ایالت که اصلیترین آن آب است، تعهد دارم.*
میگوید در ده سال گذشته چقدر روی آب ایالت کار کردهام و دستاوردهای آن چه بوده است.
✅ *در کدام سایت دانشگاههای ایران یک بیانیه محلی داریم که گفته باشد نسبت به این استان و شهرستان و این مردم متعهد هستم و این کارها را برای بهبود این وضعیت انجام دادهام؟*
در کدامیک از مدلهای ما برای تخصیص گرنت و حمایت مالی، کار کردن برای مردم محلی یک شاخص بوده است؟ مثلا اگر یک استاد در جمع مردم محلی سخنرانی کرد تا آنها را نسبت به یک پدیده ناخوشایند آگاه کند، یا *اگر کسی در دانشگاه مازندارن برای احیای تالابها و یا نجات پرندگان مهاجر کار کرد، آیا در نظام آموزشی و پژوهشی ما امتیاز دارد؟* یا اینکه میگوییم بهتر بود که به جای این کارها دو تا مقاله مینوشت؟ دانشگاهی که تعداد اعضای هیات علمی آن از هزار تا میرسد به دو هزارتا، و تعداد دانشجویانش از شش هزار تا میشود ده هزار تا، ولی فقر و آسیب در محیط محلی آن افزایش پیدا میکند این دانشگاه بیمسئولیت است.
✅ اگر یک استاد در یک سمن (NGO) برای بهبود کسب و کارهای محلی کار کرد امتیاز دارد؟ یا اینکه میگوییم انگشتت را بگذار روی این دستگاه تا مشخص شود که صبح چه وقت آمدهاید و غروب چه وقت رفتهاید؟
✅ *اگر از فردا صبح همه اساتید دانشگاههای ما برای شش ماه سر کار نروند، اجتماع محلی احساس نمیکند چیزی کم شده است؛ در حالی که اگر نانواها یک روز این کار را بکنند همه متوجه میشوند.* چراکه پرداختن به ماموریتهای محلی در نظام دانشگاهی ما تعریف نشده است. آیا دانشگاه محل گفتگو و مراجعه رسانهها، فعالان مدنی، احزاب سیاسی، شرکتهای خصوصی، اتاق بازرگانی و ... است؟ یا اینکه بدون نیاز به دانشگاه کارشان را پیش میبرند و حداکثر از بین اساتید یکی دو نفر را یارگیری میکنند؟ شأن حضور دانشگاه در محل به صرف افراد است یا به خاطر شأن حقوقی و سازمانی آن؟
✅ *در جایی که دانشکده کشاورزی داریم و در همانجا بیشترین مصرف کود و سم را هم داریم، و ابتلا به سرطان گوارش حاصل از آن هم زیاد است، این دانشکده کاندیدای بیمسئولیتی است.* در جایی ریزگرد داریم و در سی سال گذشته، در پایاننامهها، مقالهها، طرحهای پژوهشی، و رشتههای دانشگاه محلی آن، اثری از ریزگرد نیست. این دانشگاه فکر کرده است که فقط باید مقاله تولید کند تا نرخ رشد مقالات بینالمللی ما در ژورنالهای ISI افزایش پیدا کند. باید به مسئولیت اجتماعی چنین دانشگاهی شک کرد.
✅ *مدل ارزیابی دانشگاههای ما میتواند تغییر کند. نپرسیم چند مقاله به چند زبان نوشتهاید، بپرسیم چقدر موثر بودهاید؟* اجتماع محلی فقط درد مسائل را درک میکند، این دانشگاه است که باید مسأله را شناسایی کند و راهکار ارائه دهد. *هدف نهایی دانشگاه، در کنار تعهدات جهانی و ملی، ارتقا کیفیت زندگی شهروندان است.*
@tebbetabiee
🌎 کوچ علم از دانشگاه
☘ چرا کانادا، فرانسه، استرالیا، انگلستان، ژاپن و ... همانند ایران آمار تولید علم خود را منتشر نمی کنند؟ محال است آمار تعداد مقالات منتشر شده ژاپن را بیابید. چرا؟ چرا فقط کشورهایی مانند پاکستان، برزیل و هند عطش آمار مقالات دارند؟
☘ جالب است بدانیم که ما تنها کشوری هستیم که رشته علم سنجی در ان دایر است؛ چراکه فقط ما سرگرم علم سنجی خودمان هستیم. ما بالاترین انتشار مقالات در این حوزه را در اختیار داریم.
☘ هدف علم سنجی که از حوزه کتابداری آمده است، در واقع مجله سنجی است نه حقیقت علم. علم سنجی قدرت تحلیل محتوای علم را ندارد. مبدع این اصطلاح اصلاً چنین منظوری نداشته است. علم سنجی صرفاً بیانگر شاخص های کمّی است نه کیفی.
☘ در سنت های اصیل علمی، تولید مقاله هیچ گاه نشان دهنده تولید علم نبوده است. راجرز کتابی نوشته به نام اشاعه نوآوری. تا به حال 2500 مقاله در خصوص این کتاب منتشر شده است. این مقالات تولید علم نیست، یک مناقشه علمی است. این نبردهای علمی زمینه ساز تولید علم است نه الزاما خود علم.
☘ اگر ایین نامه ارتقا تا ده سال دیگر همین باشد، ما علاوه بر سرآمدی در تولید مقاله، بیشترین استاد تمام دنیا را نیز خواهیم داشت!
☘ حدود 400 جایزه علمی در دنیا وجود دارد که هیچ یک از شاخص های ISI استفاده نمی کنند.
☘ در سنت پژوهشی انگلستان اصلاً به شاخص های ISI، ضریب تأثیر و مانند آن توجهی نمی شود. آنها مجدد به ارزیابی مقالات به شیوه خودشان مبادرت می کنند و به پرداخت پژوهانه و مانند آن .. اقدام می کنند.
☘ نظام رتبه بندی دانشگاه های ایران بر اساس نظامی است که خارج از ایران برنامه ریزی می شود و ما بین المللی کار کردن را با اعمال این شاخص ها اشتباه گرفته ایم در حالی که خود آمریکا که واضع ISI است، به طور ناچیز از این نظام استفاده می کند.
☘ ایران از بیانیه سانفرانسیسکو که هشداری به همه بود درس نگرفت. در این بیانیه بیش از چند هزار دانشمند و پژوهشگر و حدود 800 مجله علمی معتبر دنیا اعلام کردند که مبنا را در ارزیابی ها بر اساس مجلات قرار ندهید.
☘ از یکی از اساتیدی که 400 مقاله بین المللی داشتند سوال کردم فقط یکی از مشکلاتی را که در کشور حل کرده اید نام ببرید؟ پاسخ سکوت بود.
☘ از مدیران کشور 97% از مقالات ISI استفاده نمی کنند، 93% نیز مجلات داخلی را نه می شناسند و نه از آنها استفاده می کنند؟! برای چه کسی می نویسیم؟
☘ وقتی شاخص ارزیابی اچ اندیکس شد، پژوهشگر با چه انگیزه ای روی پروژه ملی کار کند!؟ دلیل عمده این اتفاق این است که قاطبه افراد تنها به فکر ارتقای خویش هستند نه کشور!
#علوم_اسلامی_را_احیا_کنیم
@tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوردن تخم مرغهای بازاری به شدت پرهیز کنید.
اگر به آینده بچه هاتون و #فرزندآوری در نسلتون فکر میکنید فقط تخم مرغ محلی بدید بچه هاتون بخوردند.
چرا؟ برای دریافت پاسخ، کلیپ را ببینید.
تخم مرغ های بازاری به شدت عقیم کننده هستند 😱😱😱
میوه هایی هم که اصلشون تخم داشته و الان تخم ندارند عقیم کننده هستند. مانند پرتقالهای تامسون که تخم ندارند و هدیه غرب برای عقیم کردن مردم و کنترل جمعیت است. 😭😭😭
#استادمحمدمهدی_قاسمی
@tebbetabiee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو امام زمان رو هفته به هفته یادت رفت ولی هر خیری بهت رسید...
@tebbetabiee