👌 آداب پوشش ۱
🔶 رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
«جامه های سفید دربر کنید که خوشایندتر و پاکیزه تر است».
✅ قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : اِلْبَسُوا اَلْبَيَاضَ فَإِنَّهُ أَطْيَبُ وَ أَطْهَرُ
📚الکافی 6:445 ح1
#رنگ_لباس
@tebbetabiee
👌 آداب پوشش ۲
🔶 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
«از لباس های شما چیزی از لباس سفید زیباتر نیست. بنابراین، آن را بپوشید و مردگانتان را با آن کفن کنید».
✅ قالَ : لَيْسَ مِنْ لِبَاسِكُمْ شَيْءٌ أَحْسَنَ مِنَ اَلْبَيَاضِ فَالْبَسُوهُ وَ كَفِّنُوا فِيهِ مَوْتَاكُمْ.
📚 الکافی3: 148 ح3.
#رنگ_لباس
@tebbetabiee
👌 آداب پوشش ۳
🔶 امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود:
«لباس سیاه مپوشید که آن جامه فرعون است».
✅ لاَ تَلْبَسُوا اَلسَّوَادَ فَإِنَّهُ لِبَاسُ فِرْعَوْنَ.
📚 الفقیه 1: 163 ح766.
#رنگ_لباس.
@tebbetabiee
👌 آداب پوشش ۴
🔶 از امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرمود:
«رنگ سیاه مکروه است، مگر در سه چیز:
چکمه،
عمامه و
عبا».
✅ قالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : يُكْرَهُ اَلسَّوَادُ إِلاَّ فِي ثَلَثَةٍ: اَلْعِمَامَةِ وَ اَلْخُفِّ وَ اَلْكِسَاءِ.
📚 الوسائل 3: 385 باب 17.
#رنگ_لباس.
@tebbetabiee
👌 آداب پوشش
🔶 امیر المومنین علی علیه السلام فرمود:
«بالا کشیدن لباس پاک کننده آن است، زیرا خداوند فرموده است: ( ثِيٰابَكَ فَطَهِّرْ )،
یعنی آن را بالا بکش».
عن أمیر المومنین علیه السلام أنه قال: وَ تَشْمِيرُ اَلثِّيَابِ طَهُورٌ لَهَا وَ قَدْ قَالَ اَللَّهُ تَعَالَى وَ ثِيٰابَكَ فَطَهِّرْ أَيْ فَشَمِّرْ.
📚 تفسیر مجمع البیان: 175.
@tebbetabiee
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شگفتی آفرینش
تغیرات بدن خانمها در زمان بارداری😍🤰🏻
@tebbetabiee
♦️ استفاده از ظروف پلاستیکی و افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲
🔹 یک پژوهش تازه نشان داده که مادهی «بیس فنول A» که به طور اختصاری BPA نامیده میشود سبب کاهش حساسیت بدن نسبت به هورمون انسولین شده و در نتیجه احتمال ابتلا به دیابت را افزایش میدهد.
🔹 این ماده در تولید ظروف و محفظههای پلاستیکی نگهدارندهی مایعات (از جمله آب معدنی)، مواد غذایی و دیگر محصولات مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹 البته عوارض استفاده از پلاستیک و میکروپلاستیکها به این یک مورد خلاصه نمیشود.
@tebbetabiee
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماه غم آمد بزن بر سر و بر سینه مه ماتم آمد😭😭😭
@tebbetabiee
🔻محمد به امتت بگو حجامت کنند.
معراج، نقطه عطفی در تاریخ حیات بشر است و نشانه ی جایگاه رفیع پیامبر اسلام صل الله علیه و آله را نشان می دهد.
حجامت توصیه ی است که فرشتگان بطور مکرر در این سفر به رسولالله صل الله علیه و آله می کنند.
در حجامت چه رازی نهفته است که عرشیان و فرشتگان خاص پروردگار امت بهترین خلق را به آن دعوت می کنند.
مطالعات نشان میدهد بسیاری از بیماریها بدلیل غلظت و مشکلات خونی ایجاد می شود. تا به حال تصور می شد حجامت فقط درمان خلط دم است و درک ما از حجامت فقط غلبه ی خلط دم بود ولی امروز با اطمینان می توان گفت که سایر اخلاط هم باعث غلظت خون می شوند.
یکی از غلظت خونهای شایع ، غلظت خون به گلوکز یا شیرینی هاست ، حتی تحقیقات نشان میدهد، همه ی مواد موجود در بدن در صورت اختلال نظام هاضمه و ماسکه ، جاذبه و دافعه می توانند سبب غلظت خون شوند و باید تاثیر شگرفی در حجامت برای سلامت دید
نقش حجامت در باز شدن سدد و گرفتگی های موضعی هم موضوعی است که می تواند مورد توجه اهل علم قرار گیرد.
امروزه هوا درمانی یکی از روشهای است که پس از سالها بی توجهی توسط طب شیمیایی مورد استفاده قرار گرفته که در طب اسلامی با عنوان ریح درمانی یک روش موثری تلقی می شد که حجامت از عوامل مهم در رساندن ریح به عضو و موضع بیماری است در واقع غلظت خون ، از رسیدن ریح (باد) به موضع بیماری جلوگیری می کند و باعث مزمن و سخت شدن بیماری می شود.
تحقیقات نشان میدهد با افزایش بیماریهای عصبی رو به رو هستیم و جالب است بدانید غلظت خون یکی از مهمترین عوامل ایجاد بیماریهای عصبی است. مطالعات نشان میدهد یکی از مهمترین دلایل اختلالات هورمونی و حتی نازائی ها ریشه در غلظت خون دارد.
امروزه تاثیرات غلظت خون و ردپای آن در ایجاد بسیاری از بیماریها، مورد توجه محققان طب اسلامی قرار گرفته است و آنان را متقاعد ساخته است برای عبور از بحران بیماریها چاره ی جز بست و گسترش حجامت بین مردم وجود ندارد، با هر حجامتی که انجام می دهید یک گام به سوی سلامتی حرکت می کنید.
از غلظت خون بیمناک باشید.
@tebbetabiee
طب طبیعی (اسلامی)
🔻محمد به امتت بگو حجامت کنند. معراج، نقطه عطفی در تاریخ حیات بشر است و نشانه ی جایگاه رفیع پیامبر ا
🔻کمالگرایی یک بیماری است .
🐳 بیماری کمالگرایی یا غلظت خون دموی در حال افزایش است. افراد زیادی بدلیل ضعف اراده و تصمیم گیری در اداره امور زندگی خود دچار مشکل هستند. آنها رویاها و آرزوهای بزرگ دارند ولی توان برنامه ریزی و اجرای آن را ندارند ، به شدت خود را توانمند می بینند ولی شجاعت بروز خود را ندارند و همیشه در خیالات عمر می گذرانند و فرصت سوزی می کنند.
🐳 تحقیقات نشان می دهد این افراد دچار میل به خوردن و آشامیدن هستند و میزان خلط دم در آنها بیشتر از حد طبیعی است و افزایش رطوبت در آنها عملکرد عضو طحال را دچار اختلال می کند و دفع خلط سودا در ایشان مختل می گردد .
آناتومی دموی ولی سبک زندگی سوداوی از مهمترین شاخصهای این اشخاص است.
تغییر میزان سوخت و ساز بدن و افزایش رطوبت و کم تحرکی و بی انگیزگی بزرگترین چالش پیش روی این اشخاص است
🐳 ما برای درمان این بیماری درمانهای ساده و موثری را پیشنهاد می کنیم که به اراده ی الهی نتایج شگفت انگیز داشته است.
حجامت های با فاصله ی بیست روز یکبار در سه موضع سر ، عام و ساقین و همچنین استفاده از داروی طحال و همچنین از خشک کنندها توانسته ایم این اشخاص را به زندگی واقعی برگردانیم.
@tebbetabiee
#یادداشت_۱۶۷
۱۷ تیرماه ۱۴٠۳/ سال چهارم
از مگامال تا مگا هیئت!!!!
تا کنون بارها عرض کرده ایم که یکی از مهم ترین تفاوت های تمدن مدرن با تمدن اسلامی، در گزاره بنیادین و محوری: لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ (۲۵حدید) است.
مدل مدیریتی اسلام به این شکل است که واحدهای مدیریتی را کوچک، پراکنده و غیر متمرکز می کند. آنگاه وظایف را به همه می سپارد و ازین رهگذر، #مشارکت_حداکثری ایجاد میکند، مردم را رشد می دهد و ظرفیتها را فعال می کند. مدرنیته در مقابل، واحدهای مدیریتی را کلان و متمرکز می کند و با این روش، قریب به اتفاق مردم را از #مشارکت کنار می نهد و بسترهای رشد را عقیم می کند.
فی المثل برای دفاع از کشور، یک #ارتش منسجم متمرکز ایجاد می کند، انسانها را استخدام میکند و وظیفه دفاع را تنها به آنها می سپارد. اما اسلام، دفاع را بر عهده همگان می گذارد و مردمش را با: جَٰهَدُواْ بِأَمۡوَٰلِهِمۡ #وَأَنفُسِهِمۡ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ(۱۵حجرات) پرورش می دهد. امری که در اندیشه فقیه تمدنی عصر ما با عنوان #بسیج ظهور و بروز یافت.
باز در نظام تولید مدرن، #کارخانه کلان متمرکز را داریم با نتیجه ای واضح: یک ارباب و مالک با کسب سود حداکثری و صدها کارگرِ بله قربان گو و بی اختیار با سودی حداقلی. همین مدل تولید متمرکز، یکی از اصلی ترین ریشه های نظام سرمایه داری، نابود کننده عدالت و ایجاد کننده فاصله طبقاتی است.
در اسلام اما با تربیت انسانها بر اساس #مشاغل_برتر مانند کشاورزی، باغداری و دامداری، مکروه دانستن اجیر و استخدام دیگران شدن(کافی ج۵ص۹٠) و لزوم #نظارت هر فرد به غذایی که می خورد(عبس۲۴)، یک نظام تولیدی غیرمتمرکز، سبک، ارزان و بسیار باکیفیت طرح ریزی می شود. با نظام تولیدی اسلام، #مشارکت_حداکثری در تولید غذای طیب ایجاد می شود و ضمنا هر کسی آقای خودش است، همانطور که خدا او را آقا و آزاد آفریده(نامه۳۱ نهج البلاغه).
مثال دیگر این نزاع تمدنی در مدل توزیع و بازار است. مدرنیته هرچه بیشتر پیش می رود، بازار هایی متمرکز تر، بزرگتر و در نتیجه گرانتر درست می کند. #مگامال هایی که برای حدود نود درصد مردم، امکان خرید یک غرفه هم در آنها وجود ندارد. چرا که بسیار کم است و در نتیجه گران. به همین راحتی در عرصه توزیع و بازار هم #مشارکت_حداکثری را از دست می دهید.
اما اسلام عزیز و مردمی، درست در نقطه مقابل تمدن طاغوتی انحصاری، بازار پراکنده فراوان #رایگان می سازد و در اختیار همه مردم قرار می دهد(کافی ج۵ص۱۵۵) .
میتوان دهها مثال دیگر هم آورد. مثلا می توان مدل معیوب و پر اشکال و متمرکز #سدسازی را با مدل پیشرفته، پراکنده و سبُک #آب_انبار داری مقایسه کرد و امثله دیگر.
در همین راستا و با توجه به اینکه در ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه السلام هستیم، باید توجه کنیم که اسلامی ترین مدل برپایی مجالس سوگواری، آنست که نیروهای بیشتری را درگیر خود کند و از ظرفیت انسان های بیشتری استفاده کند. با توجه به مسائل فوق الذکر، باید به دنبال تکثیر هیئتها باشیم نه تکبیر آنها!
هیئت کلان متمرکز، جدای از اشکالات متعددی که دارد، نمی تواند بسترساز خوبی برای «لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ» (۲۵حدید) باشد.
اما هیئتهای کوچک و #روضه_های_خانگی، می تواند یکی از مهم ترین عوامل #مشارکت_حداکثری در مراسم انسان ساز محرم باشد. فی المثل فلان هیئت که بیست سی هزار نفر مستمع دارد و تنها با یک سخنران و یک مداح مدیریت می شود، در صورت تبدیل به روضه های خانگی کوچک بیست سی نفره، بسترساز تربیت حدود هزار و پانصد مداح و همین تعداد سخنران است. به جای پرداخت هزینه های سنگین سیستم صوتی، در بسیاری از موارد، حتی نیازمند یک بلندگوی ساده هم نیست. به جای استخدام یک یا چند تیم خبره آشپزی، مدل روضه خانگی هزاران هزاران نفر را درگیر پخت غذای مجلس سیدالشهدا علیه السلام می کند. بدیهی است که کیفیت غذای مجالس کوچک، بسیار بهتر از غذاهایی است که برای هیئت های بزرگ طبخ و آماده می شود. چه اینکه حجم کار اندک است و سبک. از دیگر سوی هرکسی برای اهالی خانه و همسایه های خودش غذا تهیه می کند که موجب دقت و اهتمام بیشتر است.
باز برخلاف #مگا_هیئت ها، برپایی جلسات خانگی کوچک، قریب به اتفاق کوچه خیابان های شهر را بهره مند از حال و هوای روضه و ذکر معارف اهل بیت علیهم السلام می کند.
البته که می توان به فواید بی بدیل دیگری هم اشاره کرد. امید که با برپایی #روضه_های_خانگی، شاهد #مشارکت_حداکثری و بهره مندی حداکثری از این فرصت گرانقدر شویم.
@tebbetabiee