✍امام صادق (علیهالسلام) میفرمایند:
آنکه برای ظلمی که به ما وارد شده، اندوهگین باشد، نفسش تسبیح و حزنش عبادت است.
📚بحارالانوار ج ۴۴ ص ۲۷۸
@tebbsabzevar
✅ توصیه های سلامتی پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله به امام حسین علیه السلام
✍امام حسین علیه السلام فرمودند: پیامبر خدا صلوات الله علیه و آله به من فرمود: فرزندم! به پشت بخواب تا شکمت کوچک شود. آب را به مکیدن بنوش تا خوردنت بر تو گوارا آید. به شمارِ دفعات فرد، سرمه بکش تا چشمانت روشن شود. و یک روز در میان روغن بزن تا به سنت پیامبر خویش عمل کرده باشی.
📚 دعائم الاسلام، ج ۲، ص ۱۶۴
@tebbsabzevar
✍امام سجاد (علیه السلام):
برای عباس (ع) نزد خداوند جایگاهی
است كه در روز قيامت همه شهيدان به
آن غبطه می خورند.
📚بحار، ج ۲۲، ص ۲۷۴
⚫️ فرارسیدن تاسوعای حسینی تسلیت باد
@tebbsabzevar
🏴تاکید امام حسین علیهالسلام بر حفظ سلامتی
✍امام حسين عليهالسلام:
بادِروا بِصِحَّةِ الأجسامِ في مُدَّةِ الأعمارِ.
در مدت عمر، در حفظ سلامت تن بكوشد.
📚 تحف العقول، ج ۱، ص ۲۳۹
این حدیث به صورت امر و جمع آمده؛ لذا توصیه جمعی است، نه فقط فردی و شخص خاص. متعلق به یک زمان محدود و خاص هم نیست و مبادرت در کل ایام حیات و به صورت مستمر امر شده است. نفرمودند یک کاری کنید که مریض نشوید؛ بلکه فرمودند یک کاری کنید که همواره سلامت باشید؛ چون گاهی بیماری ها دست ما نیست.
اگر حفظ سلامتی و استمرار صحت و سلامتی جنبه دینی و اهمیت نداشت، هیچ وقت امر به مبادرت در حفظ سلامتی نمی شدیم. صحت و سقم ما، جنبه عمومی پیدا می کند و کسی نمیتواند بگوید سلامتی یا بیماری من، فقط به خودم مربوط است؛ مثل امر به معروف و نهی از منکر در ارتباط با گناهان. وقتی امر می شود، یعنی نباید لحظه ای از آن غافل باشیم و بعد بگوییم یادمان رفت یا بگوییم این قدر گرفتار بودم که دیگر حواسم به خودم نبود.
💥بی توجهی به بدن و ظاهر و سلامتی به هیچ وجه نه تنها فضیلت محسوب نمی شود؛ بلکه از عدم حفظ آن منع شده ایم. لذا مومن نباید مریض باشد و تفکرش این باشد که مریضی را خدا داده و دنبال سلامتی نمی روم تا این که خودش اگر صلاح دانست، برطرف کند. وقتی حضرت تاکید بر کل مدت عمر دارند، یعنی باید برای آن برنامه داشت و انواع تهدیداتش را شناخت و برای آن برنامه ریزی کرد.
@tebbsabzevar
◾️◼️◾️◼️◾️
◼️ امشبی را شه دین در حرمش مهمان است
◾️ مکن ای صبح طلوع.....
◼️ عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است
◾️ مکن ای صبح طلوع.....
@tebbsabzevar
◼️ از امام باقر(ع) پرسیده شد که در روز عاشورا چگونه به همدیگر تسلیت بگوییم؟ حضرت فرمودند: بگوئید:
🖤 "أعظَمَ اللهُ اجورَنا بمُصابِنا بِالحُسَینِ، وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ(ع)"
🍁 خداوند اجر ما را به سبب مصیبتی که از حسین به ما رسیده بزرگ گرداند و ما و شما را از کسانی قرار دهد که در کنار ولی دم او، امام مهدی از خاندان محمد(ص)، به خونخواهی او برمی خیزند.
📕طوسی، محمد بن الحسن، مصباح المتهجّد و سلاح المتعبّد، ص 772
🏴 شهادت جانسوز مولا اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفایشان را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان علیه السلام و شما شیعیان داغدار تسلیت عرض مینمائیم.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان
#عاشورای_حسینی_تسلیت_باد.
@tebbsabzevar
◼️◾️◼️◾️
◾️ اعمال #روز_عاشورا
۱ـ عزاداری بر امام حسین(علیه السلام) و شهدای کربلا، در این مورد از امام رضا(علیه السلام) نقل شده است:
هر کس کار و کوشش را در این روز، رها کند، خداوند خواستههایش را برآورد و هر کس این روز را با حزن و اندوه سپری کند، خداوند قیامت را روز خوشحالی او قرار دهد.
۲ـ زیارت امام حسین(علیه السلام).
۳ـ روزه گرفتن در این روز کراهت شدید دارد؛ ولی بهتر است بدون قصد روزه، تا بعد از نماز عصر از خوردن و آشامیدن خودداری شود.
۴ـ آب دادن به زائران امام حسین(علیه السلام).
۵ـ خواندن سوره توحید هزار مرتبه.
۶ـ خواندن زیارت عاشورا.
۷ـ گفتن هزار بار ذکر «اللّهم العن قتلة الحسین(علیه السلام).»
@tebbsabzevar
🏴حق شکم
✍امام سجاد علیه السلام: اما حقی که شکمت بر تو دارد پس از آن به عنوان ظرفی برای جمع شدن حرام چه کم باشد یا زیاد استفاده نکن؛ بلکه حتی در خوراکیهای حلال نیز حد اعتدال را کاملا رعایت کن و برای تقویت از خوراک استفاده کن و هیچ وقت به فکر پر کردن شکم خودت تا حلقوم و نادیده گرفتن دیگران نباش و مروت و انصاف را فراموش نکن. زیرا که نتیجهٔ پرخوری تنبلی و کسالت است و تو را از خیر و صلاح و نیکویی و انجام اعمال صالحه باز میدارد؛ چنانکه نتیجهٔ زیاده روی در نوشیدن مایعات نیز سخافت و جهالت و بیعقلی خواهد بود.
📚رساله حقوق امام سجاد(ع)
✨شهادت امام سجاد(ع) تسلیت✨
@tebbsabzevar
✍امام رضا (ع):
همه خاک ها مانند مردار و خون و گوشت خوک حرام است،مگر تربت امام حسین (ع).زیرا در آن درمان برای همه دردها است.اما زیاداز آن نخورید و در آن امان از هر ترسی است.
📚الکافی ج۲،ص۳۷۸
@tebbsabzevar
✍رسول خدا(ص):
همه چشم ها در قیامت گریانند، جز چشمی که بر مصیبت های حسین علیه السلام بگرید.
📚بخار الانوار ج۴۳،ص۲۹۳
نکته: بعضی ها به پشتوانه چنین روایاتی عمل با واجب و ترک حرام را کنار می گذارند و گمان می کنند با این گریه می توانند همه چیز را درست کنند. این نکته ثابت عقلی است که شرط ابتدایی ورود به جمع یاوران اهلبیت رعایت حلال و حرامی است که اهلبیت آن را از سوی خداوند برای ما تبیین کرده اند. مشخص است که خطا و اشتباه از هر کسی غیر از معصوم سر می زند ولی این خطا به معنی این نیست که از این محیط ولایت خارج شده ایم اما این مسئله اگر به یک روند و چیز ثابتی در سبک زندگی انسان تبدیل شود، واضح است که این دست روایاتی در مورد ما مصداق ندارد.
@tebbsabzevar
🍯#عسل
✅خاصیت و مقدار بیماری هایی که عسل درمان میکند تابع آن گیاهانی است که زنبور از آن ها تغذیه میکند.
🔶زنبور جوری خلق شده است که توانایی جمع کردن شهد تمام گل ها را دارد. گل حتی اگر ریز باشد مانع جمع شدن شهد آن توسط زنبور نمیشود.
🌺چرا خداوند میفرماید:
﴿ ثُمَّ كُلي مِنْ كُلِّ الثَّمَرات﴾
سپس از تمام ثمرات بخور.🌺
👈به جهت این است که عسل درمان کل بیماری ها بشود.
🔶از روایات استفاده میشود که عسل برای درمان کل بیماری ها است. اما شرط عمومیت درمان توسط عسل را خداوند بیان میکند و آن خوردن از تمام گیاهان است.
🔶درمان همه بیماری ها در همین گیاهان است. هر گیاهی درمان یک بیماری یا بیشتر است. ما چون نمیدانیم کدام گیاه برای کدام بیماری است سراغ عسل میرویم.
🔶زنبور، مادهی درمانی کل گیاهان را جمع میکند. حالا اگر زنبوری فقط شکر مصرف میکند یا فقط از جالیز خیار استفاده میکند خاصیتی بیشتر از همان چیزی که مصرف میکند ندارد. اما زنبوری که از صد یا هزار گیاه مصرف میکند عسل آن میتواند درمان حداقل صد یا هزار بیماری باشد. و اگر زنبور از کل گیاهان تغذیه کند عسل آن درمان کل بیماری ها است.
👈تغذیه از کل گیاهان توسط زنبور محقق نمیشود چون گیاهانی هستند که فقط در مناطق خاصی وجود دارند
☘🌱☘🌱☘🌱☘🌱
❓این عسل را از کجا تهیه کنیم، تا درمان کل بیماریهای ما باشد؟!
@tebbsabzevar
📌مکانهای ممنوع برای #تخلی
🔻در آب یا داخل آب(مطلق آب اعم از راکد یا جاری)در مورد آب راکد دو معنا قابل تصور است. یکی اینکه انسان از بیرون آب به داخل آب ادرار کند و دیگری اینکه انسان از داخل آب ادرار کند.(همانا برای آب اهالی و ساکنانی است)
👌اگر #آب_راکد در جائی باشد ممکن است شخصی بعد از ما از آن استفاده کند یا وضوء بگیرد یا آب بنوشد درحالیکه آب آلوده و بیماری زا شده است. اسلام میخواهد این چرخهی بیماری از بین برود.
🔻با ادرار کردن در داخل آب راکد،یک موجود ریز و تک سلولی به نام «آمیبا» وارد بدن میشود. این بیماری سخت است و برخی مواقع کشنده است و یکی از نشانه های آن #خونریزی به همراه #ادرار است.
🌺امام حسن و امام حسین علیهما السلام با شلوار داخل آب فرات رفتند عرض کردم شلوارتان را خراب کردید فرمودند خراب شدن لباس بهتر از خراب شدن دین است زیرا همانا برای آب اهل و ساکنانی است
👌ادرار کردن در #آب_جاری مبتلا به #عدم_کنترل_ادرار میشود و ادرار کردن در آب راکد سبب #قطع_ادرار میشود.
@tebbsabzevar