طب اسلامی
♨️ تشخیص چهره در خیابانهای چین 👈دولت چین با پیشرفت تکنولوژی شبکهای گسترده از دوربینهای تشخیص چهر
♨️ پارلمان اروپا به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی رای داد
👈اعضای پارلمان اروپا روز چهارشنبه به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی در فضاهای عمومی رای دادند.
🤔آیا فرایند قانونی نصب دوربینهای تشخیص چهره در ایران طی شده است ؟!
https://parsi.euronews.com/2023/06/14/meps-endorse-blanket-ban-on-live-facial-recognition
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ پارلمان اروپا به ممنوعیت تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی رای داد 👈اعضای پارلمان اروپا روز چهارشنب
♨️ فناوری تشخیص چهره؛ سیستمی که آشکارا حقوق بشر را نقض میکند
👈این فناوری نه تنها ناقض حقوق اقلیتها است بلکه دادههای مربوط به میلیونها چهرۀ جمعآوری شده نیز معمولا بدون رضایت و اطلاع صاحبان چهرهها گردآوری شده است.
منبع :
https://parsi.euronews.com/2023/04/14/facial-recognition-technology-a-system-that-clearly-violates-human-rights
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ فناوری تشخیص چهره؛ سیستمی که آشکارا حقوق بشر را نقض میکند 👈این فناوری نه تنها ناقض حقوق اقلیته
♨️ هراس از نقض حریم خصوصی با دوربینهای تشخیص چهره اروپا
👈 ایرنا : طرح اتحادیه اروپا برای استفاده از دوربینهای تشخیص چهره پلیس ملی و راهاندازی شبکهای از دادههای اطلاعاتی در این زمینه، نگرانیها درخصوص برخورداری این هدف از انگیزه جاسوسی و نقض حریم خصوصی را افزایش داده است.
منبع :
https://www.irna.ir/news/83686199
@tebeslami_ir
🔴 بمباران اتمی میشدیم تاثیرات تشعشع از این کمتر بود
‼️ هزار بار گفتم باز هم میگم تو تمام #واکسن های سینوفارم و آسترازنکا و... ژن خوک بوده و هر کسی زده یا همجنس باز شده یا حامی همجنسبازی... غیرت و حیا رو برده... جامعه خوکی واکسن زده ها...
#عوارض_واکسن
#محاکمه_وزیران_بهداشت
#ستاد_صهونیستی_کرونا
#نه_به_واکسن
#قاتلان_سفید_پوش
#وزارت_کشتار_جمعی
#سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو
#سازمان_تروریستی_بهداشت
@tebeslami_ir
💥گزارشها حاکی از آن است که یک هلیکوپتر «پشههای مرگبار» را در AFRAM 2023، یکی از بزرگترین جشنوارههای آفریقایی آمریکایی در ساحل شرقی، رها کرد.
(معلوم نیست این پشه ها با نیش زدن چه موادی وارد بدن میکنن !دوباره شروع شد تا زامبی نکنن مردم رو ول نمیکنن😡)
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ❌ ظهور مدعی درمانگری و مُنجی دروغین در پاکستان |•
✍ استاد #ایمان_اکبرآبادی ؛
اکثر مدعیان دروغین مهدویت و یا تصوف و درمانگری با موجودات و نیروهای متافیزیکی و ماورایی در ارتباط هستند.
موجودات ماورایی پس از حلول در جسم افراد، علائم بیماری را خنثی میکنند و بیمار بیکباره احساس میکند که سالم شده است. در صورتی که موجود جن با تسلط بر او، در ظاهر مسئله بیماری را زدوده و پس از مدّتی علائم بیماری در شخص بازگشته و او را از بین میبرد.
مدعیان دروغین معنویت و مهدویت و تصوف برای اثبات ادعای ارتباط با عالم غیب و مقدّس سازی وجه خود، از این موجودات منحرف جنی کمک میگیرند و این موضوع به وضوح در قرآن کریم سوره مبارکه الجن آیه ۶ اشاره شده است.
#مدعیان_دروغین
#سواد_ماوراالطبیعه
#علوم_ماورا
#جریان_دجال
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت زن سوپر استار در موسیقی و برهنگی.
روزگاری همه مردم سوسن را در ایران با انگشت نشان می دادند
#استاد_حسن_عباسی
@tebeslami_ir
🔴 از بین رفتن قرنیه چشم تعدادی از بیماران به دلیل مصرف یک دارو!
🔹فانا: محمود جباروند دبیرکل و رئیس هیات مدیره انجمن چشمپزشکی ایران در نامهای خطاب به رئیس سازمان غذا و دارو نوشت: با توجه به گزارش تعدادی از مراکز چشمپزشکی سراسر کشور در هفتههای آغازین سال جدید، به دنبال مصرف دارویی که تولید آن مربوط به ۲۰۲۲ و انقضای آن ۲۰۲۵ است اما منجر به کم سو شدن و از بین رفتن قرنیه چشم بیماران شده است و همینطور بروز موارد مشابه در هفتههای پایانی اسفند ۱۴۰۱ در بعضی از مراکز چشمپزشکی آبادان، شیراز، مشهد، تربت حیدریه، گناباد، فردوس، ارومیه، اصفهان، کرمانشاه و کنگاور خواستاریم برای جلوگیری از ایجاد مشکل مشابه در سایر مراکز دستورات لازم و بررسیها انجام گیرد
🔹انتظار میرود سازمان غذا و دارو هرچه سریعتر در این زمینه شفافسازی و اطلاعرسانی کند
www.daroovasalamat.ir/fa/doc/news/49373
#سیاست کثیف سیستم داروسازی و پزشکی یهود
@tebeslami_ir
تصویر این ملعون رو اونقدر در گروه ها انتشار بدید که برسه به دست صاحبش باید از کار بی کارش کنیم تا دیگر هیچ جای دنیا به عنوان پزشک به کارش نگیرن
@tebeslami_ir
کشیدن دندان با انبردست‼️
بخاطر هزینههای دندانپزشکی
یا زمان انتظار بسیار طولانی برای پزشک دولتی طبق نظرسنجی انجام شده در سراسر انگلیس برخی مجبور شدند دندانهای خود را با انبردست بکشند😊
جهان سومه مگه؟😂
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ فناوری تشخیص چهره؛ سیستمی که آشکارا حقوق بشر را نقض میکند 👈این فناوری نه تنها ناقض حقوق اقلیته
♨️ نگرانی از فناوری تشخیص چهره / نه دلیل که باید نگران این فناوری باشید (1)
✍️فناوری تشخیص چهره به سرعت در حال گسترش است. نرم افزاری که با مقایسه تصاویر چهره انسان با یک پایگاه داده از سوابق کل جامعه، افراد را شناسایی می کند و قطعا دنیای آینده ما را نیز تغییر خواهد داد؛ البته این فناوری در همین لحظه که این مطلب منتشر می شود به شدت در چین گسترده شده است اما آیا کل دنیا آماده پذیرش این مهمان ناخوانده در لحظه لحظه زندگی روزمره هست؟ به طور معمول این فناوری در بین نیروهای پلیس بیشتر رواج یافته اما در فرودگاه ها، ایستگاه های راه آهن و مراکز خرید نیز در حال استفاده گسترده است و این می تواند چالش های عجیبی در زندگی آینده همه ما ایجاد کند.
همان طور که گفتیم فناوری تشخیص چهره به شدت در دنیا در حال گسترش است و به همین دلیل بحث بر سر نتایج استفاده از این فناوری در آینده نزدیک بسیار ضروری خواهد بود. برای مثال فعالان، سیاستمداران، دانشگاهیان و حتی نیروهای پلیس در مورد تأثیر شناسایی چهره بر فرهنگ سیاسی مبتنی بر حقوق و دموکراسی ابراز نگرانی های جدی می کنند. البته چنین موضوعی در کشورهایی با ساختار متمرکز سیاسی مانند چین، بحث های زیادی در بر نخواهد داشت اما آیا جهان غرب و کشورهایی که خود را صاحب دموکراسی می دانند نیز می توانند چنین تعرض هایی به حریم شخصی را تاب بیاورند؟ علاوه بر همه این موضوعات در کشور ما ایران این چالش ها در آینده ای نزدیک می تواند به شدت زندگی ما را تغییر دهد.
👇در اینجا نه دلیل را برای شما بیان می کنیم که ما باید نگران استفاده از فناوری تشخیص چهره در فضاهای عمومی باشیم :
1️⃣ نظارت شدید خودکار بر زندگی روزمره
در بحث نگرانی از فناوری تشخیص چهره بحث های نظارت شدید دولت بر رفتار عمومی در ابتدای موضوعات قرار می گیرد به عبارتی با استفاده از این فناوری نظارت بر رفتار شهروندان از سوی دولت به شدت زیاد می شود. بگذارید با یک مثال واقعی تر بحث را باز کنیم، دوربین مدار بسته در حال حاضر در سراسر شهرهای ما گسترده شده اند، اما برای استفاده دولت از فیلم این دوربین ها علیه شما، آنها باید کلیپ های خاصی از شما را پیدا کنند که کاری را انجام می دهید تا به استناد به این فیلم ها جرمی به شما نسبت داده شود.اما با مجهز شدن این دوربین ها به فناوری های مبتنی بر تشخیص چهره چنین نظارت هایی به شدت افزایش می یابد و تشدید می شود. بنابراین فناوری تشخیص چهره ، نظارت بر رفتار های عمومی را به سطوح جدیدی می رساند. همچنین این فناوری این امکان را برای نظارت زنده و خودکار بر روی افراد در هنگام انجام کارهای روزمره فراهم می کند و به مقامات این فرصت را می دهد تا هر حرکت شما را ردیابی کنند. این یک فیلم هالیوودی نیست، این داستانی است که همین لحظه در حال اجرایی شدن در دنیای واقعی است.
2️⃣ عدم وجود چارچوب قانونی یا نظارتی مشخص
اکثر کشورها قانون خاصی برای استفاده از دوربین مداربسته تشخیص چهره ندارند که استفاده از این فناوری را تنظیم کند. اگرچه برخی از قانونگذاران در تلاشند این مورد را تغییر دهند اما برای رسیدن به یک قانون مشخص و درست راه بسیاری باید طی شود. به همین دلیل است که این بلاتکلیفی حقوقی راه را برای سو استفاده از این فناوری باز می کند، مانند به دست آوردن تصاویر ما بدون اطلاع و رضایت ما و استفاده از آنها به روش هایی که تصویب نمی کنیم.
3️⃣ نقض حریم خصوصی
حق حریم خصوصی، حتی در فضاهای عمومی نیز اهمیت دارد. این موضوع از فاش شدن هویت ما در مقابل دخالت دولت ها و بدون درخواست دولت یا شرکت های خصوصی محافظت می کند. ضبط و ذخیره سازی و تجزیه و تحلیل تصاویر ما در مقیاس بزرگ و گسترده در فناوری تشخیص چهره، این حق عمومی و انسانی را تضعیف می کند زیرا این بدان معناست که ما دیگر نمی توانیم در ملا عام کاری انجام دهیم بدون اینکه دولت در مورد آن آگاهی نداشته باشد. بنابراین در بحث نگرانی از فناوری تشخیص چهره نقض حریم خصوصی افراد مهمترین دغدغه عمومی به حساب می آید.
4️⃣ تخریب فرهنگ سیاسی دموکراتیک
موضوع مهم دیگر این است که نظارت گسترده عموم مردم با استفاده از فناوری دوربین های تشخیص چهره می تواند افراد را از حضور در رویدادهای عمومی منصرف کند. این موضوع می تواند مشارکت در اعتراضات سیاسی و کارزارهای تغییر جامعه را نیز به طور کامل خفه کند. همچنین این تکنولوژی می تواند رفتار ناسازگار را به شدت سرکوب کند و بدین شکل ما شاهد یک جامعه مرده خواهیم بود. این اثر خنثی کننده نقض جدی در حق آزادی اجتماعات ، و آزادی بیان به حساب می آید.
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ نگرانی از فناوری تشخیص چهره / نه دلیل که باید نگران این فناوری باشید (1) ✍️فناوری تشخیص چهره به
♨️ نگرانی از فناوری تشخیص چهره / نه دلیل که باید نگران این فناوری باشید (2)
5️⃣ این تکنولوژی رضایت مندی شهروندان را کاهش می دهد
در مورد چگونگی استفاده از فناوری تشخیص چهره در واقع اطلاعات دقیق و خاصی وجود ندارد. این بدان معنی است که به عموم مردم فرصتی داده نمی شود که با ضبط، تجزیه و تحلیل و ذخیره تصاویر خود در پایگاه داده موافقت داشته باشند. به همین دلیل با محروم کردن شهروندان از رضایت عمومی در زندگی، آنها را از انتخاب و کنترل استفاده از تصاویر خود محروم می کنیم.
6️⃣ اشتباهات گسترده در محاسبات
مطالعات متعدد نشان داده است که الگوریتم های آموزش داده شده بر روی مجموعه داده های این فناوری با اشتباهات گسترده روبرو است و در نتیجه افراد رنگین پوست، به ویژه زنان رنگین پوست را اشتباه شناسایی می کند. چنین الگوریتمی به ویژه اگر منجر به دستگیری های غیرقانونی شود، یا اگر سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی را به تبعیض علیه زنان و مردم از نژاد اقلیت سوق دهد، به شدت نگران کننده خواهد بود.
7️⃣ افزایش سوبرداشت های مغرضانه
افرادی که از نرم افزار تشخیص چهره استفاده می کنند به اشتباه اعتقاد دارند که این فناوری بدون خطا است و این موضوع می تواند منجر به تصمیمات نادرست در سیستم ها و سازمان های نظارتی شود. کاملا واضح است که نتایج تولید شده توسط ماشین ها و فناوری های با چنین نواقصی نباید نحوه رفتار آژانس های دولتی یا شرکت های خصوصی با افراد را تعیین کند. بر اساس یک اصل کاملا منطقی اپراتورهای آموزش دیده انسانی باید کنترل معنی داری بر این تکنولوژی داشته باشند و براساس قانون تصمیم بگیرند.
8️⃣ سو استفاده توسط گروه های مخفی دولتی
پایگاه های داده ای که حاوی تصاویر چهره ما هستند باید زنگ هشدار را به صدا درآورند. این موضوع حاکی از آن است که شرکت های خصوصی و آژانس های اجرای قانون تصاویر ما را برای ساختن لیست های مظنونین احتمالی بدون اطلاع و رضایت ما می توانند این اطلاعات را به اشتراک بگذارند. این تهدیدی جدی برای حقوق فردی و آزادی های مدنی ما است. امنیت این پایگاه های داده و آسیب پذیری آنها در برابر عملکرد هکرها نیز باعث نگرانی مضاعف خواهد شد. نگرانی از فناوری تشخیص چهره در چنین موضوعاتی بیشتر شبیه فیلم ها هیجانی و هالیوودی می شود اما باید این اخطار را به شما بدهیم که در واقعیت این کار در حال انجام است و نظارت شدیدی در آینده بر رفتار شما اعمال خواهد شد.
9️⃣ سو استفاده از تکنولوژی تشخیص چهره علیه اقشار ضعیف
برای نظارت بر جرایم احتمالی که در سطح شهرها رخ می دهد می توان از فناوری تشخیص چهره استفاده کرد. اما همچنین این فناوری می تواند به صورت انتخابی و با نیت های دیگر نیز به کار گرفته شود. به عنوان مثال برای شناسایی مهاجران و پناهندگان و یا حتی برای سرکوب کردن جناح های سیاسی دیگر. همچنین دولت هایی که به نقض آشکارحقوق اقلیت ها در کشورشان متهم هستند می توانند از این فناوری برای سرکوب بیشتر این اقلیت ها استفاده کنند.
بحث شدیداً مورد نیاز
با نگرانی های فراوان در مورد فناوری تشخیص چهره ، ما به شدت به گفتگوی برجسته تری در مورد تأثیر این فناوری بر حقوق و آزادی های مدنی نیاز داریم. بدون تنظیم صحیح این سیستم ها، ما می توانیم دولت های پلیسی را در کشورهای مختلف دنیا ایجاد کنیم که در نهایت به از دست رفتن آزادی های اجتماعی و تشکیل دولت های سرکوب گر منتهی می شود. فاشیسم با این تکنولوژی یک قدم به جامعه جهانی نزدیک تر می شود. منبع
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️تخریب محرم
هر ساله با شروع محرم جریان کفر که از آگاهی و بیداری مردم نسبت ظلم و شباهت و امتداد خود با یزیدیان صدر اسلام بیم ناک است ،اقدام به برجسته کردن حاشیه ها و تولید مغالطه برای فریب افکار عمومی می کند تا به گمان خود مانع از پدیدار شدن خورشید حق شود
✅با پخش این کلیپ در شکست پروژه یزیدیان زمان بکوشیم
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹روش درست کردن
ماء الشعیر طب سنتی
(بهترین نوشیدنی فصل گرما)
@tebeslami_ir
ایران همگام با چین و آمریکا در بحران سازیها
کروناهراسی و دروغ تغییرات آب و هوا
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ فناوری تشخیص چهره؛ سیستمی که آشکارا حقوق بشر را نقض میکند 👈این فناوری نه تنها ناقض حقوق اقلیته
♨️ دانشگاه کمبریج فاش کرد :
استفاده غیراخلاقی پلیس انگلیس از فناوری شناسایی چهره
🔸طبق تحقیق دانشگاه کمبریج، نیروی پلیس انگلیس هنگام استفاده از فناوری «شناسایی چهره زنده»(LFR) حداقل استانداردهای اخلاقی و حقوقی را رعایت نکرده است.
✍️به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان پس از تحلیل شیوه استفاده از LFR توسط پلیس متروپولیتن و ساوث ولز به این نتیجه رسیدند که فناوری مذکور نباید در هیچ فضای عمومی استفاده شود.
منبع :
https://www.mehrnews.com/news/5621133
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ دانشگاه کمبریج فاش کرد : استفاده غیراخلاقی پلیس انگلیس از فناوری شناسایی چهره 🔸طبق تحقیق دانشگاه
♨️ تکنولوژی تشخیص چهره در برخی ایالت های آمریکا ممنوع شد
👈شورای شهر سانفرانسیسکو در یک رای گیری استفاده پلیس و دیگر ادارات شهری از تکنولوژی «تشخیص چهره» را ممنوع کرد.
🔸سانفرانسیسکو اولین شهر ایالات متحده است که این فناوری به سرعت در حال توسعه را غیرقانونی اعلام کرده است.
مدافعان حریم خصوصی و آزادی های مدنی نگران گسترش این فناوری هستند.
این ممنوعیت بخشی از اجرای قانونی فراگیرتر است که ادارات شهری را ملزم می کند برای خرید فناوری های تجسسی یا استفاده از آن چه در حال حاضر در دست دارند از هیات رئیسه شورای شهر مجوز بگیرند.
👈آرون پسکین، یکی از اعضای شورای شهر سانفرانسیسکو، می گوید: «ما می توانیم بدون تبدیل شدن به کشوری امنیتی ، امنیت داشته باشیم.» منبع
@tebeslami_ir
طب اسلامی
♨️ دانشگاه کمبریج فاش کرد : استفاده غیراخلاقی پلیس انگلیس از فناوری شناسایی چهره 🔸طبق تحقیق دانشگاه
♨️ در نامه ای به دولت مطرح شد؛
درخواست ۳۱ سازمان برای ممنوعیت استفاده از شناسایی چهره در انگلیس
👈۳۱ سازمان در نامه ای سرگشاده از دولت انگلیس خواسته اند استفاده از دوربین هایی با فناوری شناسایی چهره توسط پلیس را ممنوع کند.
✍️به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایونینگ استاندارد، گروهی از سازمانهای حمایت از حقوق شهروندی از دولت انگلیس خواستهاند دوربینهای حاوی فناوری شناسایی چهره را ممنوع کند. این در حالی است که پلیس و وزارت کشور انگلیس متهم شدهاند در خصوص دستورالعمل استفاده از این فناوری، پارلمان را دور زدهاند.
🔹۳۱ سازمان از جمله سازمان عفو بین الملل، آزادی و حریم خصوصی بین الملل یک نامه سرگشاده منتشر و ادعا کردهاند دستورالعمل این فناوری که به پلیس، شوراهای محلی و سازمانهای مجری قانون اجازه میدهد از فناوری شناسایی چهره در سراسر انگلیس و ولز استفاده کنند، خلاف دستور دادگاه درباره فیلمبرداری تهاجمی است.
https://www.mehrnews.com/news/5287189
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
China 🇨🇳⚠️💀⚠️💀⚠️💀
زندان افرادی که #امتیاز_اعتبار_اجتماعی شان کم است.
باید در سلول کوچک سر پا بایستند. با ماسک
چین 🇨🇳⚠️💀⚠️💀⚠️💀
@tebeslami_ir
28.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 طب مولکولی (پزشکی مدرن )
چرا پزشکان طب مولکولی هنگام عدم تشخیص بیماری داروهایی تجویز میکنند که خود مسبب بیماریهای بیشتر میشود.
@tebeslami_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشرحداکثری
🚨 دعوت از همه مبلغین/فقط ۵ دقیقه
♻️ تبیین مباحث مرتبط با ارزش فرزند،ارزش مادر و مادری،آسیب های تک فرزندی و...
🔰 #حجتالاسلام__وافی
@tebeslami_ir