هدایت شده از بانوان نمونه
🔹یکی از پرستاران دوران دفاع مقدس به نام سرکار خانم موسوی تعریف می کردند که :
🔹یک روز که در بیمارستان بودیم حمله شدیدی صورت گرفته بود...
🔹مجروحین زیادی را به بیمارستان ما منتقل می کردند.اوضاع مجروحین به شدت وخیم بود.
🔹در بین همه آنها وضع یکی از آنها خیلی بدتر از بقیه بود. رگ هایش پاره پاره شده بود...
🔹وقتی جراح این مجروح را دید به من گفت که بیارمش داخل اتاق عمل و برای جراحی آماده اش کنم.
🔹من آن زمان چادر به سر داشتم.دکتر اشاره کرد که چادرم را در بیاورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جابه جا کنم .
🔹همان موقع که داشتم از کنار او رد می شدم تا بروم توی اتاق و چادرم را در بیاورم، مجروح که چند دقیقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشه چادرم را گرفت و بریده بریده و سخت گفت:
🔹"من دارم می روم که تو چادرت را در نیاوری. ما برای این چادر داریم می رویم."
🔹چادرم در مشتش بود که شهید شد.
👈 از آن به بعد در بدترین و سخت ترین شرایط هم چادرم را کنار نگذاشتم.
📗کتاب کلید اسرار _ ص ۳۷۶
#بانوان_بهشتی
🧕@banovanebeheshti
🔴 حکایت تکان دهنده فرزند شیخ رجبعلی خیاط از پدرش در مورد یک زن بی حجاب
🔰یکی از دوستان پدرم میگفت: یک روز با جناب شیخ به جایی میرفتیم، یکدفعه من دیدم جناب شیخ با تعجب و حیرت به زنی که موی بلند و لباس شیکی داشت نگاه میکند! از ذهنم گذشت که جناب شیخ به ما میگوید چشمتان را از نامحرم برگردانید و حالا خودش اینطور نگاه میکند! فهمید! گفت:
تو هم میخواهی ببینی که من چه میبینم! ببین! من نگاه کردم دیدم همین طور از بدن آن زن، مثل سرب گداخته، آتش و سرب مذاب به زمین میریزد! و آتش او به کسانیکه چشمهایشان به دنبال اوست #سرایت میکند. جناب شیخ گفت: ... او راه میرود و مردم را همین طور با خودش به آتش #جهنم میبرد.
https://rasekhoon.net/news/show/219656/
کانال معرفتی #بسمت_خدا🌙
https://eitaa.com/joinchat/3463250005Ca6b1a984ed
.
🔰 محرم راه سلوک نزدیک میشود
💠 برای سیر و سلوک، راه میانبری هست که کار یکسال مراقبه را میکند و آن، محرم است.
🔰 مرحوم علامه طباطبایی در تفسیر المیزان از قول استادشان میفرمایند: «مکتب اهل بیت علیهمالسلام، مکتب اِحراق است.»
✅ در روش احراق، برای معالجه امراض روحی، ریشه تعلقات سوزانده میشود.
🌅 مکتب احراق است که جذبه میخواهد، یک جرقه میزند و میسوزاند.
🕌 علامه طباطبایی سپس میفرمایند: «جذبه اولیای خدا عمدتاً یا در حرم هست یا زیارت اباعبدالله علیهالسلام یا در مجلس ذکر اباعبدالله است.»
♻️ ولیِ خدا، چشمش به این مجالس است و حاجت دنیایی نمیخواهد. میخواهد بسوزد و خودش را بگذارد و برود؛ ولی ما میخواهیم چیزی از این مجالس بگیریم و برویم.
✅ مرحوم حاج اسماعیل دولابی میفرمود: «از اهل بیت علیهمالسلام، در زیارتها و در مجالسشان، دست خالیشان را بخواهیم.»
🔶 وقتی کسی در میزند، صاحب خانه، در را باز میکند. اگر دستش پُر بود، مثلاً غذا یا پول و...، یعنی بگیر و برو.
↩️ اگر دستش خالی بود؛ یعنی دستم را بگیر و داخل شو.
🔸 در زیارت، از اهل بیت علیهم السلام، دست خالی بخواهیم. بگوییم دستم را بگیر تا بیایم.
🔰 دهه اول مجلس امام حسین علیهالسلام، برای این است که هر چه غیر از خدا و اهل بیت علیهمالسلام است را بسوزانیم و این، اثر ویژهای است که در مجلس اباعبدالله وجود دارد. نگاهمان به امام حسین علیهالسلام، نگاه سلوک باشد و این یک دهه، فرصتی استثنایی برای یک طهارت استثنایی است.
هدایت شده از مستحبات و مکروهات
📿خواب های مکروه
⛔️ خوابیدن بین الطلوعین(از طلوع فجر تا طلوع آفتاب)
امام باقر علیه السلام:
ابلیس سربازانش را هنگام غروب افتاب از طرف مغرب می فرستد تا زمانی که سرخی غروب برطرف شود.و سربازان روز را از زمان طلوع فجر پخش می کندتا هنگامی که افتاب طلوع می کند.
پیامبرصل الله علیه وآله:
در این زمان ها(غروب و مابین الطلوعین)بسیار به یاد خدا باشید،زیرا این دو زمان،زمان غفلت است که انسان اسیب می بیند از جایی که غافل است.
پیامبرصل الله علیه وآله:
پناه ببرید به خدا از شر شیطان و سربازانش در این دو زمان و برای کودکانتان دعا بخوانید در این دو زمان،زیرا این دو زمان،زمان غفلت و بی توجهی است.
پیامبر صل الله علیه وآله:
خدای سبحان کراهت دارد از خوابیدن قبل از نماز عشاء.
امام علی علیه السلام:
خوابیدن بین نماز مغرب و عشاء سبب فقر می شود.
امام صادق علیه السلام در تفسیر ایه"تتجافی جنوبهم عن المضاجع"می فرماید:انان نمی خوابند تا این که نماز مغرب و عشاء را بخوانند.
✅ نکته:خوابیدن در زمان نماز مغرب و عشاء، در حقیقت هنگام نفود و وفور شیاطین است.
⛔️ خوابیدن بعد از ظهر(عصر)
پیامبرصل الله علیه وآله:
خوابیدن در اول روز خلاف خلقت(می طلبد که انسان به کار و تلاش بپردازد)است.و خوابیدن وسط روز نعمت است.و خوابیدن بعد از نماز عصر حماقت است و ما بین نماز مغرب و عشاء، رزق و روزی را قطع می کند.
📚دراست فی طب الرسول المصطفی ج۴ مبحث ارشادات فی النوم
📚عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۱ص۷۴
📚من لایحضره الفقیه ج۴ص۳۵۹
📖@moogharrabon
4_5913315968179768844.mp3
16.17M
🎙بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین عالی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۵/۰۴
#از_تبیین_تا_قیام
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
☀️سحرخیزی و اعتدال مزاج
🔘 آيت الله شاه آبادی، استاد عرفان حضرت امام خمينی رحمه الله بودند درباره پدر بزرگوارشان می فرمايند:
🔺«موضوعی كه مرحوم والد به آن عنايت ويژه ای داشتند و آن را در قرب به حق مؤثر می دانستند، بيداری شب و سحرخيزی بود.
▫️ میفرمودند «اگر برای نافله شب بيدار شديد و ديديد برای نافله خواندن آمادگی روحی نداريد، بيدار بمانيد. بنشينيد حتی چای بخوريد. انسان بر اثر همين بيداری، آمادگی برای عبادت را پيدا می كند».
🍃همچنين فرمود: «بيداری سحر هم برای مزاج مادی مفيد است و هم برای مزاج معنوی.»
بارها در منبرهايشان مي فرمود: «برای دنيايتان هم كه شده، سحرها بيدار شويد. چون بيداری سحر، وسعت رزق، زيبايی چهره و خوش اخلاقی می آورد».
📚معاونت پژوهشى بنيادشهيد شاه آبادى، عارف كامل،،1380،ص48
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5915706134659864273.mp3
14.17M
🎙بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین رفیعی در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۵/۰۵
#از_تبیین_تا_قیام
🏴 Farsi.Khamenei.ir
🛑 ساعت حدود ۱۰ صبح عاشورا/ آغاز نبرد تن به تن و حمله سراسری سپاه کوفیان
▪️عمرسعد اولین تیر را به سمت سپاه امام (ع) رها کرد و خطاب به لشگریانش فریاد زد: «نزد عبیدالله شهادت بدهید که من اولین تیر را رها کردم.» بعد از انداختن تیر توسط عمر سعد، کماندارهای لشکر کوفه همگی با هم شروع به تیراندازی کردند.
▪️امام(ع) به یارانش فرمودند: «اینها نماینده این قوم هستند. برای مرگی که چاره ای جز پذیرش آن نیست. آماده شوید.» چند نفر از سپاه امام در این تیر باران شهید شدند. (تعداد دقیق مشخص نیست تعداد شهدای تیراندازی با تعداد شهدای حمله اول ۵۰ نفر ذکر شده است.)
▪️بعد از تیراندازی ،«یسار»، غلام «زیاد بن ابیه» و «سالم» غلام عبیدالله ابن زیاد از لشکر کوفه برای نبرد تن به تن ابتدای جنگ بیرون آمدند.
▪️عبدالله بن عمیر اجازه نبرد خواست. امام حسین(ع) نگاهی به او کرد و فرمود: «به گمانم حریف کشنده ای باشی» عبدالله آن دو نفر را کشت. البته انگشتان دست چپش قطع شد.
▪️بعد از این نبرد تن به تن، حمله سراسری سپاه کوفه شروع شد. ابتدا حجار به جناح راست سپاه امام حسین (ع) حمله کرد؛ اما حبیب و یارانش در برابر او ایستادگی کردند. زانو به زمین زدند و با نیزهها حمله را دفع کردند.
▪️همزمان شمر به جناح چپ سپاه امام(ع) حمله برد. زهیر و یارانش به جنگ مهاجمین رفتند. خود شمر در این حمله زخم برداشت بعد از عقب نشینی هر دو جناح کوفی، عمر سعد ۵۰۰ تیر انداز فرستاد که دوباره سپاه امام(ع) را تیر باران و آن حملات، علاوه بر از پا درآمدن هر ۲۳ اسب لشکریان امام(ع) تعدادی دیگر از اصحاب شهید شدند. الفتوح آن نفرات را ۵۰ نفر و این شهر آشوب ۳۸ نفر ذکر کرده است.
▪️اولین شهید، ابوالشعثا بود و ۸ تیر انداخت که ۵ نفر از دشمن را کشت. امام(ع) او را دعا کرد. گروهی از سپاه شمر خواستند از پشت سر به امام(ع)حمله کنند زهیر و ۱۰ نفر به آنها حمله کردند.
🛑 ساعت حدود ۱۱ صبح عاشورا / نبرد تن به تن و دفع حملات کوفیان
▪️بعد از این حملات، امام(ع) دستور تک تک به میدان رفتن را به یاران داد. اصحاب با هم قرار گذاشتند تا زندهاند نگذارند کسی از بنیهاشم به میدان برود.
▪️آنها برای شهادت با هم مسابقه داشتند. بعضی «در مقابل نگاه امام(ع)» شهید شدند. یکی از اولین کسانی که کشته شد، پیرمرد زاهد، جناب بریر بود. مسلم بن عوسجه بعد از او کشته شد. حبیب بر سر بالین او رفت و گفت کاش میتوانستم وصیتهای تو را اجرا کنم. مسلم با دست امام حسین(ع) را نشان داد و گفت: «وصیت من این مرد است».
▪️یک بار هفت نفر از اصحاب امام(ع) در محاصره واقع شدند، حضرت عباس(ع) محاصره آنها را شکست و نجاتشان داد.
🛑حوالی ساعت ۱۳ در ظهر عاشورا
▪️حبیب بن مظاهر آن فقیه بزرگ موقع اذان ظهر شهید شد. چون که نوشتهاند امام(ع) خطاب به اصحاب فرمود: یکی برود با عمر سعد مذاکره کند و بخواهد برای نماز ظهر جنگ را متوقف کند. یکی از لشکر کوفه صدا زد: «نماز شما قبول نمیشود.» حبیب به او گفت: «ای حمار! فکر میکنی نماز شما قبول میشود و نماز پسر پیامبر(ص) قبول نمیشود؟» به جنگ او رفت لشکریان کوفی به کمک هم آمدند و حبیب را پس از محاصره به شهادت رساندند.
▪️امام(ع) از شهادت حبیب متاثر شد و برای اولین بار در روز عاشورا گریست. رو به آسمان کرد و گفت: «خدایا رفتن جان خودم و دوستانم را به حساب تو میگذارم.»
▪️امام(ع) نماز را شکسته و به قاعده «نماز خوف» خواند. گروهی از اصحاب به امام(ع) اقتدا کردند و بقیه به دفاع پرداختند. زهیر و سعید بن عبدالله حنفی خودشان را سپر امام کردند. نوشته اند سعید بن عبدالله ۱۳ تیر و نیزه خورد و به شهادت رسید. در آخرین نفس از امام پرسید: «آیا وفا کردم؟» و حضرت با نفسی مطمئن به او وعده بهشت داد
▪️۳۰ نفر از اصحاب امام(ع) تا وقت نماز زنده بودند و بعد از این ساعت شهید شدند.
▪️بعد از شهادت اصحاب، نوبت به بنی هاشم رسید. اولین نفر، حضرت علی اکبر پسر امام حسین(ع) بود او به طرز شگرفی شبیه جدش رسول خدا بود.
▪️البته "الفتوح" عبدالله بن مسلم بن عقیل را اولین شهید بنی هاشم یاد کرده است. این عبدالله بن مسلم، به طرز ناجوانمردانهای شهید شد. شهادت او بر جوانان بنی هاشم گران آمد.
▪️دسته جمعی سوار مرکب شدند تا به دشمن حمله برند. امام آنها را آرام کرد و فرمود: «ای پسرعموهای من بر مرگ(رستگاری) صبر کنید. به خدا پس از این هیچ خواری و ذلتی نخواهید دید.»
هدایت شده از ■ توحید تشیع ■
اربعین زیارت عاشورا
از روز عاشورا تا اربعین حسینی علیهالسلام، طبق توصیه بزرگان سلوک، شایسته است چله زیارت عاشورا که با صد لعن و صد سلام همراه است، برگزار شود.
بهزودی توصیههای استاد #مؤیدی در این باره، منتشر خواهد شد. همراه بمانید ...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«تــوحــیــد تــشــیّــع» ● @ShiaTowhid
هدایت شده از ■ توحید تشیع ■
توحید تشیّع - استاد مؤیدی - اربعین قرائت زیارت عاشورا.ogg
1.88M
«اربعین (چلّه) زیارت عاشورا»
حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی
از روز عاشورا تا اربعین حسینی علیهالسلام
~ ۴ دقیقه | ۲ مگابایت
👈 متن زیارت عاشورا | نسخه آیتالله سید علی قاضی
👈 نکات مکتوب این قطعه صوتی
👈 پاسخهای استاد به پرسشهای مربوط به چلّه زیارت عاشورا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«تــوحــیــد تــشــیّــع» ● @ShiaTowhid
هدایت شده از ■ توحید تشیع ■
اربعین زیارت عاشورا
و چگونگی برگزاری آن
• یکم؛
در این اربعین، بهتر است زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام خوانده شود. البته طبق روایتی از حضرت امام هادی علیهالسلام، میتوان تنها به تکرار صدباره عبارت «اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعاً» در فراز لعن و عبارت «اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ» (طبق نسخه مرحوم آیتالله قاضی) در فراز سلام، اکتفا نمود.
• دوم؛
در این اربعین و در قرائتهای روزانه زیارت عاشورا، باید به مقام نوری حضرت سیدالشهدا علیهالسلام توجه شود. اصلِ این توجه بسیار اهمیت دارد؛ گاهی حتی با یک «یا حسین» نیز این توجه ایجاد شده و کارها میکند!
• سوم؛
بهتر است زیارت عاشورا در روز عاشورا در یک جلسه و زیر آسمان خوانده شود. نیز تکرار صدباره فراز لعن بهصورت کامل و از «اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ…» تا «اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعاً» و فراز سلام نیز از «اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ…» تا «وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ» باشد. اگر این امر ممکن نیست، دستکم بهصورت مختصر بهجا آورده شود.
• چهارم؛
در بین نسخههای زیارت عاشورا، نسخهای که مرحوم آیتالله سعادتپرور در کتاب «ثمرات حیات» (جلد سوم) به نقل از مرحوم آیتالله قاضی ذکر فرمودهاند، معتبرتر است. هر چند نسخهای نیز که مرحوم حاجشیخعباس قمی در مفاتیحالجنان آوردهاند، دارای اعتبار است. نباید تفاوتهای جزئی سبب توقف شود. چنانکه گذشت، اصل و مهم، توجه به مقام نوری حضرت سیدالشهدا علیهالسلام است.
• پنجم؛
طبق نقل مرحوم آیتالله سعادتپرور و بنا بر سفارش بزرگان، بهتر است صبحهنگام، زیارت عاشورا را تا ابتدای فراز لعن خوانده و لعنها و سلامها را در طی مدت روز تکرار کرد. اینچنین و در طول روز، توجهی پیوسته به مقام نوری سیدالشهدا علیهالسلام جاری خواهد بود.
• ششم؛
لعنها و سلامها را حتی میتوان در رفتوآمدها و مانند آن تکرار کرد. هر چند بهتر است در شرایطی تکرار شوند که اسباب توجه فراهم است.
• هفتم؛
اصل این اربعین از روز عاشورا آغاز شده و در اربعین حسینی علیهالسلام به پایان میرسد. اما اگر فرصت روز عاشورا برای شروع اربعین از دست رفت، از هر روز که آغاز شد، چهل روز ادامه یابد.
• هشتم؛
در روزهای میانی این اربعین، اگر یک یا چند روز فراموش شد، پس از روز آخر، به همان تعداد ادامه داده شود تا قرائت چهل روزه زیارت عاشورا تکمیل گردد.
• نُهم؛
دو رکعت نمازِ زیارت، پس از قرائت زیارت عاشورا مورد سفارش است. اگر پس از نماز نیز زیارت علقمه خوانده شود، بسیار شایسته است.
• دهم؛
بانوان محترم، در ایامی که عذر شرعی دارند، فقط امکان بهجا آوردن نماز زیارت را ندارند؛ در این مدت زیارت عاشورا را قرائت کنند.
• یازدهم؛
اگر در مدت این چهل روز، شخص بهصورت غیرعامدانه گناهی مرتکب شود، سزاوار نیست اربعین را رها کند. بلکه بهتر است آن را به پایان رسانیده و اربعینی دیگر را با پاکی و طهارت برگزار کند.
• دوازدهم؛
خطاب سلام در «وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ» حضرت علیاکبر علیهالسلام است؛ فراز سلام، شهدای کربلا را مورد خطاب قرار میدهد.
• سیزدهم؛
حقیقت لعن، درخواست محرومیت از رحمت رحمانی الهی از خداوند است که با بروز آن، قدرت ستمکاری از آنان سلب میشود. لعن، رذائل اخلاقی گوینده آن را نیز از بین میبرد.
• چهاردهم؛
بهتر است در این مدت بر فرستادنِ بسیار صلوات اهتمام ورزید.
برگرفته از نکات بیانشده در جلسات وعظ اساتید محترم اخلاق، آیتالله #تحریری، حججاسلام آقایان #مؤیدی، #ایوبی و #وطن_خواه (حفظهماللهتعالی)
👈 متن زیارت عاشورا | نسخه آیتالله سید علی قاضی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«تــوحــیــد تــشــیّــع» ● @ShiaTowhid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 تک بیتی که حضرت آیت الله علامه مصباح یزدی(رحمه الله علیه) روزهای آخر عمر زمزمه می کردند.
🔸با بیان حجت الاسلام والمسلمین میرزا محمدی(حفظه الله)
🆔 @hamzevasl
تفصیل وسائل الشیعة إلی تحصیل مسائل الشریعة ج ۱۶، ص ۲۸۱
امام سجاد (علیه السلام)
مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ اَلْحُسَيْنِ فِي مَعَانِي اَلْأَخْبَارِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ اَلْحَسَنِ اَلْقَطَّانِ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ يَحْيَى بْنِ زَكَرِيَّا عَنْ بَكْرِ بْنِ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ حَبِيبٍ عَنْ تَمِيمِ بْنِ بُهْلُولٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ عَبْدِ اَللَّهِ بْنِ اَلْفُضَيْلِ عَنْ أَبِيهِ عَنْ أَبِي خَالِدٍ اَلْكَابُلِيِّ قَالَ سَمِعْتُ زَيْنَ اَلْعَابِدِينَ عَلِيَّ بْنَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِمَا اَلسَّلاَمُ يَقُولُ: اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تُغَيِّرُ اَلنِّعَمَ اَلْبَغْيُ عَلَى اَلنَّاسِ وَ اَلزَّوَالُ عَنِ اَلْعَادَةِ فِي اَلْخَيْرِ وَ اِصْطِنَاعِ اَلْمَعْرُوفِ وَ كُفْرَانُ اَلنِّعَمِ وَ تَرْكُ اَلشُّكْرِ قَالَ اَللَّهُ تَعَالَى إِنَّ اَللّٰهَ لاٰ يُغَيِّرُ مٰا بِقَوْمٍ حَتّٰى يُغَيِّرُوا مٰا بِأَنْفُسِهِمْ ، وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تُورِثُ اَلنَّدَمَ قَتْلُ اَلنَّفْسِ اَلَّتِي حَرَّمَ اَللَّهُ قَالَ اَللَّهُ تَعَالَى فِي قِصَّةِ قَابِيلَ حِينَ قَتَلَ أَخَاهُ هَابِيلَ ، فَعَجَزَ عَنْ دَفْنِهِ فَأَصْبَحَ مِنَ اَلنّٰادِمِينَ ، وَ تَرْكُ صِلَةِ اَلْقَرَابَةِ حَتَّى يَسْتَغْنُوا وَ تَرْكُ اَلصَّلاَةِ حَتَّى يَخْرُجَ وَقْتُهَا وَ تَرْكُ اَلْوَصِيَّةِ وَ رَدِّ اَلْمَظَالِمِ وَ مَنْعُ اَلزَّكَاةِ حَتَّى يَحْضُرَ اَلْمَوْتُ وَ يَنْغَلِقَ اَللِّسَانُ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تُنْزِلُ اَلنِّقَمَ عِصْيَانُ اَلْعَارِفِ بِالْبَغْيِ وَ اَلتَّطَاوُلُ عَلَى اَلنَّاسِ وَ اَلاِسْتِهْزَاءُ بِهِمْ وَ اَلسُّخْرِيَّةُ مِنْهُمْ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تَدْفَعُ اَلْقِسْمَ إِظْهَارُ اَلاِفْتِقَارِ وَ اَلنَّوْمُ عَنِ اَلْعَتَمَةِ وَ عَنْ صَلاَةِ اَلْغَدَاةِ وَ اِسْتِحْقَارُ اَلنِّعَمِ وَ شَكْوَى اَلْمَعْبُودِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تَهْتِكُ اَلْعِصَمَ شُرْبُ اَلْخَمْرِ وَ اَللَّعِبُ بِالْقِمَارِ وَ تَعَاطِي مَا يُضْحِكُ اَلنَّاسَ مِنَ اَللَّغْوِ وَ اَلْمِزَاحِ وَ ذِكْرُ عُيُوبِ اَلنَّاسِ وَ مُجَالَسَةُ أَهْلِ اَلرَّيْبِ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تُنْزِلُ اَلْبَلاَءَ تَرْكُ إِغَاثَةِ اَلْمَلْهُوفِ وَ تَرْكُ مُعَاوَنَةِ اَلْمَظْلُومِ وَ تَضْيِيعُ اَلْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ اَلنَّهْيِ عَنِ اَلْمُنْكَرِ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تُدِيلُ اَلْأَعْدَاءَ اَلْمُجَاهَرَةُ بِالظُّلْمِ وَ إِعْلاَنُ اَلْفُجُورِ وَ إِبَاحَةُ اَلْمَحْظُورِ وَ عِصْيَانُ اَلْأَخْيَارِ وَ اَلاِنْطِيَاعُ لِلْأَشْرَارِ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تُعَجِّلُ اَلْفَنَاءَ قَطِيعَةُ اَلرَّحِمِ وَ اَلْيَمِينُ اَلْفَاجِرَةُ وَ اَلْأَقْوَالُ اَلْكَاذِبَةُ وَ اَلزِّنَا وَ سَدُّ طَرِيقِ اَلْمُسْلِمِينَ ، وَ اِدِّعَاءُ اَلْإِمَامَةِ بِغَيْرِ حَقٍّ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تَقْطَعُ اَلرَّجَاءَ اَلْيَأْسُ مِنْ رَوْحِ اَللَّهِ وَ اَلْقُنُوطُ مِنْ رَحْمَةِ اَللَّهِ وَ اَلثِّقَةُ بِغَيْرِ اَللَّهِ وَ اَلتَّكْذِيبُ بِوَعْدِ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تُظْلِمُ اَلْهَوَاءَ اَلسِّحْرُ وَ اَلْكِهَانَةُ وَ اَلْإِيمَانُ بِالنُّجُومِ وَ اَلتَّكْذِيبُ بِالْقَدَرِ وَ عُقُوقُ اَلْوَالِدَيْنِ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تَكْشِفُ اَلْغِطَاءَ اَلاِسْتِدَانَةُ بِغَيْرِ نِيَّةِ اَلْأَدَاءِ وَ اَلْإِسْرَافُ فِي اَلنَّفَقَةِ عَلَى اَلْبَاطِلِ وَ اَلْبُخْلُ عَلَى اَلْأَهْلِ وَ اَلْوَلَدِ وَ ذَوِي اَلْأَرْحَامِ وَ سُوءُ اَلْخُلُقِ وَ قِلَّةُ اَلصَّبْرِ وَ اِسْتِعْمَالُ اَلضَّجَرِ وَ اَلْكَسَلِ وَ اَلاِسْتِهَانَةُ بِأَهْلِ اَلدِّينِ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تَرُدُّ اَلدُّعَاءَ سُوءُ اَلنِّيَّةِ وَ خُبْثُ اَلسَّرِيرَةِ وَ اَلنِّفَاقُ مَعَ اَلْإِخْوَانِ وَ تَرْكُ اَلتَّصْدِيقِ بِالْإِجَابَةِ وَ تَأْخِيرُ اَلصَّلَوَاتِ اَلْمَفْرُوضَاتِ حَتَّى تَذْهَبَ أَوْقَاتُهَا وَ تَرْكُ اَلتَّقَرُّبِ إِلَى اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ بِالْبِرِّ وَ اَلصَّدَقَةِ وَ اِسْتِعْمَالُ اَلْبَذَاءِ وَ اَلْفُحْشِ فِي اَلْقَوْلِ وَ اَلذُّنُوبُ اَلَّتِي تَحْبِسُ غَيْثَ اَلسَّمَاءِ جَوْرُ اَلْحُكَّامِ فِي اَلْقَضَاءِ وَ شَهَادَةُ اَلزُّورِ وَ كِتْمَانُ اَلشَّهَادَةِ وَ مَنْعُ اَلزَّكَاةِ وَ اَلْقَرْضِ وَ اَلْمَاعُونِ وَ قَسَاوَةُ اَلْقَلْبِ عَلَى أَهْلِ اَلْفَقْرِ وَ اَلْفَاقَةِ وَ ظُلْمُ اَلْيَتِيمِ وَ اَلْأَرْمَلَةِ وَ اِنْتِهَارُ اَلسَّائِلِ وَ رَدُّهُ بِاللَّيْل
هدایت شده از ■ توحید تشیع ■
متن زیارت عاشورا | نسخه مرحوم آیتالله قاضی رحِمهاللهتعالی؛ برگرفته از کتاب «ثمرات حیات» (مرحوم آیتالله سعادتپرور)، جلد سوم، صفحه ۱۰۲.
👈 توصیههای حجتالاسلاموالمسلمین استاد مؤیدی درباره چلّه (اربعین) زیارت عاشورا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«تــوحــیــد تــشــیّــع» ● @ShiaTowhid
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-1276109055_-221286762.mp3
15.34M
🎙بشنوید | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین رفیعی در آخرین شب مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۵/۰۷
#از_تبیین_تا_قیام
🏴 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از دکتر سید محسن میرباقری
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ آیا لعنهای زیارت عاشورا انرژی منفی دارد؟!
حرفی که ممکن است این روزها بشنویم👈 لعن و مرگ بر کسی آن را به خود انسان برمیگرداند!👉
❓اصلا چرا این همه لعن در زیارت عاشورا است؟
📨 با نشر این کلیپ شما هم در
ثواب آگاه سازی دیگران شریک باشید.
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
کانال رسمی دکتر میرباقری 👇
🆔 @mirbagheri_ir
✅نماز اول وقت بخوانید تنگدستی شما رفع میشود!
✍آیت الله بهجت (ره) : از آقا سید عبدالهادی شیرازی رحمهالله کهماشاءالله، واقعاً عالم حسابی بود، نقل کردهاند که در کوچکی بعد از فوت پدرم میرزای بزرگ تکفّل خانواده به عهدهی من بود. میگوید: ایشان را در خواب دیدم. از من پرسیدند: آقا سید عبدالهادی، حال شما چطور است؟ میگوید در جواب گفتم: خوب نیست.
فرمود: به بچهها و اهل خانه سفارش کنید که نماز اول وقت بخوانند، تنگدستی شما رفع میشود.
📘در محضر بهجت، ج۳، ص ۱۸۸.