✅ در روابط عاطفی، اعتماد و آزادی، دو عنصر حیاتی برای ایجاد پیوندی سالم و پایدار هستند. اما گاهی این تعادل شکننده، به واسطه تمایل یکی از طرفین به کنترل دیگری، به هم میریزد. کنترلگری در روابط عاطفی، پدیدهای پیچیده و اغلب ناپیدا است که به تدریج رابطه را از فضای احترام و محبت به سمت محدودیت و اضطراب سوق میدهد..
📌کنترلگری در رابطه به معنای تلاش یک فرد برای اعمال نفوذ بیش از حد بر روی تصمیمگیریها، رفتارها و احساسات شریک زندگیاش است. این فرد تمایل دارد همه چیز را مطابق میل خود پیش ببرد و به نظر و احساسات طرف مقابل اهمیت چندانی ندهد...
@TebyanHamdam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅داشتن استقلال عاطفي در ازدواج بخشي از علايم آمادگي افراد براي ازدواجه. در واقع براي شروع زندگي مشترک، افراد بايد علاوه بر رسيدن به شرايط اقتصادي مناسب و بلوغ جسمي به استقلال عاطفي که يکي از ابعاد بلوغ عاطفي هست، رسيده باشن.
✳️داشتن بلوغ و استقلال عاطفی در ازدواج به قدري اهميت داره که ممکنه تلاشهاي فرد رو براي انتخاب يک همسر مناسب و زندگي مشترک موفق، تحت تاثير قرار بده.
📌به همين دليل، روانشناسان حوزه ازدواج تاکيد ميکنن که رسيدن به بلوغ عاطفي و استقلال عاطفي، يکي از مهم ترين مشخصههاي تصميم گيري درباره ازدواجه.
@TebyanHamdam
✅«اعتماد به نفس داشته باش!» شاید این عبارت رو بارها و بارها بهعنوان نصیحت از طرف دوستان و اطرافیانتون شنیده باشین و هیچ وقت هم به اون عمل نکرده باشین.
⁉️ چقدر درمورد خصوصیات رفتاری و ویژگیهای افرادِ با اعتماد به نفس اطلاعات دارین؟ از اهمیت اعتماد به نفس و مزایای اون در ازدواج و انتخاب همسر و به خصوص در دوره آشنایی چی میدونید؟
✳️ شاید باورتون نشه ولی در خیلی از موارد داشتن اعتماد به نفس و داشتن یه لبخند ملیح دختر خانمها و آقا پسرا تو دوره آشنایی و جلسه خواستگاری، دو طرف رو به هم جذب میکنه و درنهایت منجر به ازدواج میشه! پس اگه قصد ازدواج و تشکیل خانواده دارین و تصمیم دارین با کسی آشنا بشین روی اعتماد به نفستون کار کنید...
@TebyanHamdam