⭕️ #ورق_بزنید | با نوجوان بیمسئولیت چه کنیم؟
مسئولیتپذیری توی مسائل مالی و اقتصادی میتونه روی زندگی آینده نوجوونها تاثیر زیادی داشته باشه، اما برای اینکه این مسئولیتپذیری رو پیدا کنن، لازمه از راهکارهایی استفاده کنین که بهشون اشاره کردیم.
#کیف_پول
@TebyanOnline
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #اینفوموشن | ۹ توصیه امیرالمومنین علیهالسلام به حکومت در فقرزدایی جامعه
@TebyanOnline
🔸 اختلال پرخوری عصبی چیه و چه علائمی داره؟!
🔸اختلال پرخوری عصبی (Bulimia Nervosa) یک اختلال خوردن است که با دورههای مکرر پرخوری و رفتارهای پاکسازی بعدی مشخص میشود. افراد مبتلا به این اختلال مقادیر زیادی غذا را در مدت زمان کوتاهی مصرف میکنند (پرخوری) و پس از آن، به دلیل ترس از افزایش وزن، اقدامات پاکسازی مانند استفراغ اجباری، استفاده از ملینها، رژیمهای غذایی شدید، یا ورزش افراطی انجام میدهند.
علائم اختلال پرخوری عصبی
🔹پرخوریهای مکرر، که در آن فرد احساس کنترل نکردن بر رفتار خوردن خود دارد
🔹استفاده از روشهای پاکسازی برای جلوگیری از افزایش وزن، مانند استفراغ اجباری یا استفاده بیش از حد از ملینها
🔹احساس شرم، گناه، یا افسردگی پس از پرخوری
🔹دغدغههای شدید و مداوم در مورد وزن و شکل بدن
@TebyanOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 آخرین مرحله عشق
همین یک سخن است
بگذارید خدا کار خودش را بکند...
🌙 #شب_بخیر
@TebyanOnline
🔶 #نشان | وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَٰئِكَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ
🔸علم اگر چه زینت جان آدمی است اما رفتارساز نیست. برای اینکه درخت دانش به میوۀ خوشگوار عمل آراسته شود، باید دانش را به جان خود گره بزنیم تا بشود عقیده. چشمۀ عقیدۀ که در قلبجاری شد آن وقت مزرعۀ عمل را هم آبیاری خواهد کرد.
بقره آیه ۸۲
@TebyanOnline
🟣 ۲هزار میلیارد تومان کلاهبرداری آشکار!
🔹 طی چند سال گذشته شرکتهایی با استفاده از اعتبار صداوسیما، رسانهها، استفاده از سلبریتیها و افراد معروف، شهرداری و بیلبوردهایی در اتوبان و خیابانها تبلیغات گستردهای انجام دادند و بعد از جلب اعتماد مردم، از آنها سواستفاده و کلاهبرداری کردند، برخی چراغخاموش صحنه را ترک کردند و برخی هم تشت رسواییشان افتاد!
🔹 بایا، اول مارکت، کرم و صابون حلزون، موسسات ملی و بانکی، پدیده شاندیز و باندهای کلاهبرداری به اسم فروش سرویس آشپزخانه و ظروف قابلمه با تخفیفات استثنایی از جمله شبکههای کلاهبرداری این سالها بودند که مالباختگان آنها بلاتکلیف ماندند.
🔹 در ماههای اخیر اعتراض مردم نسبت به عدم تعهد کوروش کمپانی و تحویل آیفون ۲۰ میلیونی بلند شده بود و دقیقا باید بپرسیم چطور در این مدت و با شکایتهای مردمی، دستگاههای قضایی به ماجرا ورود نکردند؟
🔹 مالک فراری کوروش کمپانی در مصاحبهای که چندان قدیمی نیست، موفقیتش را دعای خیر مردم میدانست و در نهایت دعای خیر مردم را با کلاهبرداری ۲ هزار میلیارد تومانی جواب داد.
🔹 کوروش کمپانی به عنوان یک شرکت داخلی دفتر رسمی داشت و به صورت فیزیکی و کاملا قانونی مشغول کار بود و تمام مجوزهای لازم از نهادهای مربوطه را هم داشت. حالا سوالی که مطرح میشود این است که نقش نهادهای نظارتی طی این سالها چه بوده؟ چرا مجوز شرکت در این ۵ سال باطل نشد؟
🔹 و در نهایت تکلیف شرکتهایی که دقیقا کاری مشابه کوروش کمپانی را با همان تبلیغات گسترده انجام میدهند چیست؟ آیا باید حتما یک کلاهبرداری دیگر شکل بگیرد تا دستگاههای امنیتی و نظارتی به ماجرا ورود کنند؟
@TebyanOnline