eitaa logo
حماسه سازان تهران
59 دنبال‌کننده
77 عکس
115 ویدیو
0 فایل
#شبکه_مدیران #جبهه_حماسه_سازان ماموریت ها: ۱.مقابله با بزک پهلوی ۲.تبیین دستاوردها ۳.تبیین ریشه مشکلات دبیرکل: حسین مهدی زاده ارتباط مستقیم با دبیرکل شبکه: @mahdizadeh_hemasesaz پیوند: https://eitaa.com/tehran_network
مشاهده در ایتا
دانلود
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درگیری شدید در برنامه زنده؛ هم‌نوایی رضا پهلوی و سلطنت‌طلبان با جنایتکاران صهیونیست، صدای کارشناس برنامه را هم درآورد! علی جوادی، فعال سیاسی اپوزیسیون: 🔺این تاسف‌بار است که سلطنت‌طلبان به تمجید نتانیاهو، این جنایتکار جنگی برآمده‌اند. این روحیۀ جنگ‌طلبانه، نشان از سیاست‌های خصمانۀ آنها در قبال ایرانیان و حمایت آنان از حمله نظامی به خاک ایران دارد.
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مقامات بریتانیا شروع به دستگیری شهروندان به دلیل پست های رسانه های اجتماعی "حاوی اطلاعات نادرست" کرده اند. ✍چه جالب به خودشون میرسه میشه نشراکاذیب و مورد پیگرد قرار میدن، نوبت ما میرسه میگن مخالفت با آزادی بیان و سرکوب مخالف...!
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این گونه مقاومت در فلسطین ادامه پیدا می‌کند... @jebhe_news
پزشکیان: دولت فقط به اندازه پولی که دارد، به نیازها پاسخ می‌دهد و نباید بیشتر از آن خرج کند. مسعود پزشکیان این‌ را در مراسم معارفه حمید پورمحمدی، رئیس جدید سازمان برنامه و بودجه گفت‌. آقای پورمحمدی در دولت‌های چهار رئیس ‌جمهوری پیشین سمت‌هایی از جمله معاون وزیر اقتصاد، قائم‌مقام بانک مرکزی و معاون سازمان برنامه و بودجه داشته و در سال ۱۳۹۰ هم در پرونده اختلاس سه هزار میلیارد تومانی از شبکه بانکی، دستگیر شد، ولی کارش به دادگاه نکشید. حمید پورمحمدی در ماه‌های اخیر از شیوه تنظیم برنامه‌های پنج‌ساله و بودجه‌های سالانه کشور بسیار انتقاد کرده.
بنکسی از یک اثر هنری جدید در کنار ساختمانی در جنوب غربی لندن رونمایی کرد. او روز دوشنبه تصویری از این اثر را در اینستاگرامش منتشر کرد جایی که قبلا مسئولیت آثارش را بر عهده گرفته بود. روی دیواری در کیو گرین ریچموند با امضا استنسیل این هنرمند گریزپا، بزی روی لبه‌ای ایستاده است و از زیر پایش سنگ می‌ریزد. بنکسی این اثر هنری را در پست اینستاگرام خود بدون هیج شرحی به اشتراک گذاشته است. این قطعه همچنین دارای یک دوربین مداربسته واقعی بود که به سمت بز نشانه رفته بود، اما از آن زمان به موقعیت اولیه‌اش برگشته است. برخی پیشنهاد کردند که تصویر یک بز در پرتگاه نشان دهنده نسل بشر است که در حال حاضر «در لبه انقراض» است. برخی دیگر گنجاندن دوربین مداربسته در آثار هنری را این گونه تفسیر کردند که نشان می‌دهد حتی در دور از دسترس‌ترین فضاها، حریم خصوصی وجود ندارد. .در همین حال، یک نفر این سؤال را مطرح کرد که آیا این کار اصلاً معنایی دارد و بنکسی نوشت: «فقط فکر کردم یک بز آنجا با‌ حاله»
محمد یونس، اقتصاددان برنده جایزه نوبل و گزینه معترضان بنگلادش برای رهبری دولت کیست؟
🔺 محمد علی ابطحی خطاب به منتقدان: باید از کابینه پزشکیان دفاع کرد! معاون پارلمانی در دولت اصلاحات: 🔹پزشکیان بعد از معرفی اعضای دولت، مظلوم قرار گرفته. کابینه‌ای با اکثریت وزرای اصلاح‌طلب پر سابقه، تعدادی جوان، معاونت زنان مقبول. 🔹و یادمان هست که در قانون اساسی قدرت تقسیم شده است. پزشکیان قرار نبود دعوا کند. که مردم هم خسته از دعوا شده‌اند. من به همین دلیل بدون توجه به خصوصیات وزرا معتقدم باید از کابینه پزشکیان دفاع کرد.
🔴 گزارش کیهان از پشت پرده جنگ زرگری اصلاحطلبان علیه کابینه پیشنهادی پزشکیان ⏪ گزارش خبری تحلیلی کیهان: کابینه معرفی شد دعوای سهم‌خواهان ادامه دارد ▪️معرفی وزرای پیشنهادی دولت به مجلس، جنگ قدرت و سهم‌خواهی را در اردوگاه اصلاحات ـ اعتدال شدت داد. ▪️روز گذشته، به دنبال ارسال لیست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس از سوی رئیس‌جمهور، مدعیان اصلاح‌طلبی جنگ روانی گسترده‌ای را برای اصولگرا نمایاندن وزیران پیشنهاد شده کلید زدند. یکی از اهداف آنها فرار از مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در زنگ حساب است. ▪️چنان‌که قبلا خود را تضمین روحانی اعلام کردند و دولت وی را رحم اجاره‌ای خواندند اما بعد از تصاحب قدرت و تحمیل فجایع تاریخی و سوءمدیریت عمدی، گفتند دولت روحانی، دولت ما نبود و ربطی به ما نداشت. این بار هم مدعیان اصلاحات خیال شوم جای خالی دادن از مسئولیت عملکرد خود را دارند. ▪️پیش از این هم غنیمت‌طلبی از پزشکیان به حدی رسیده بود که مدعیان اصلاحات ـ اعتدال به جان یکدیگر افتاده بودند و به اذعان یکی از آن مدعیان، شعار «برای ایران» قبل از انتخابات به «برای وزارت» تبدیل شده است. ▪️گزارش‌ها حاکی است، حساب‌های کاربری که در توئیتر از آذری جهرمی و ظریف حمایت می‌کردند، به دلیل عدم رضایت از ترکیب پیشنهادی وزرا، خبر از استعفای ظریف داده‌اند تا پزشکیان را تحت فشار قرار دهند. ▪️جاه‌طلبان مدعی اصلاحات دولت را نردبانی برای ادامه اجرای اهداف شوم خود در دولت روحانی می‌بینند و ازسهم‌خواهی دست نکشیده‌اند. رئیس‌جمهور و مجلس نباید به آنها اعتماد کنند.
کیهـــان آنلاین: 🔰تهدید رئیس جمهور با مُهره سوخته ظریف! 🔸این که محمد جواد ظریف استعفا کرده و از دولت رفته، یا تهدید به این کار کرده، مهم نیست. مهم این است که گویا او و کارفرمایانش، خود را قیم و آقا بالا سر رئیس جمهور می پندارند، و نه حداکثر، مشاور آقای پزشکیان. 🔻او در متنی که منتشر کرده، می نویسد: «از ۱۹ وزیری که امروز معرفی شدند، ۳ نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم، و یک نفر، نامزد پنجم کمیته‌ها و یا شورای راهبری بودند... در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مرم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالان‌های سیاست داخلی پوزش می‌خواهم». 🔸ظریف اذعان دارد که آقای پزشکیان، ۱۰ نفر از ۱۹ وزیر پیشنهادی را از میان پیشنهادهای شورای مشورتی، انتخاب کرده است. برخی رسانه های اصلاح طلب هم امروز نوشتند که ۶۰ درصد وزرای پیشنهادی، عینا همان پیشنهادهای شورای راهبری زیر نظر ظریف هستند. 🔻اما گویا ظریف توقع داشته رئیس جمهور محترم، آلت دست و ماشین امضای او و برخی متهمان امنیتی عضو شورا باشد و از این پدرخواندگان سیاسی تمکین و تبعیت کند! آیا بدتر از این می شود به رئیس جمهور اهانت کرد؟! یعنی ظریف توقع داشته رئیس‌جمهور به مثابه گماشته او و برخی افراطیون سابقه دار عمل کند؟ 🔸در این میان، برخی تحلیل ها بر آن است که ظریف پیشاپیش, از نتیجه منفی استعلام (برای تصدی معاونت خودساخته راهبردی) مطلع شده و بنابراین، پیشدستی و فرار به جلو کرده است. (برخی هم ماجرا را به ممنوعیت های قانونی مربوط به اقامت یا تابعیت نزدیکان مدیران مرتبط می دانند). 🔻نهایتا به نظر می رسد آقای ظریف و تیم پدرخواندگان پشت سر او، بازی تهدید و فشار به رئیس جمهور و باج خواهی بی حد و مرز را خیلی زود شروع کردند تا معلوم شود نفس تشکیل شورای کذایی، یک تحمیل شیک، با روکش و نقاب مشورت نخبگانی برای باج ستانی توتالیتری بوده است. 🔸بازی با مهره ظریف برای مرعوب کردن رئیس جمهور، پرده ای جدید از بازی ضد امنیتی خطرناکی است که مجرمان و محکومان امنیتیٕ جمع شده در گروهک موسوم به شورای راهبری به اجرا گذاشته اند.
🔴 اولین واکنش عارف پس از استعفای ظریف معاون اول رئیس جمهور: راهبرد انتخاب مدیران و وزرا در این دولت توجه به تفکر سیاسی نیست و باید مدیران دولت چهاردهم به دنبال تحقق آرمان‌ها و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مطالبات مردم و وعده‌های داده شده توسط رئیس‌جمهور و در رأس همه آنها حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم باشند.
🔺پس لرزه کابینه پیشنهادی پزشکیان /چرا وزیر اهل سنت خط خورد؟ /میانگین سنی در تعارض با جوانگرایی است /چرا ۳ وزیر رئیسی در کابینه باشند؟ روزنامه دنیای اقتصاد در واکنش به کابینه پیشنهادی رئیس جمهور نوشت: 🔹اسامی وزرای پیشنهادی پزشکیان از همان دقایق اول قرائت از سوی رئیس مجلس با واکنش‌هایی از سوی چهره‌های سیاسی، فعالان فضای مجازی و روزنامه‌نگاران روبه‌رو شد. 🔹منتقدان تاکید داشتند که این کابینه مورد انتظار کسانی که به پزشکیان رای داده و خواستار تغییر در وضعیت گذشته بودند، نیست. 🔹همزمان با این انتقادها برخی لیست مذکور را محصول تقسیم جناحی دانستند. 🔹از جمله آنکه برای مثال از ظفرقندی به عنوان سهم اصلاح‌طلبان پیشرو، نوری‌قزلجه و همتی سهم کارگزاران، میدری، ستارهاشمی، پاک‌نژاد و فرزانه صادق سهمیه بهبودخواهان، عباس صالحی، صالحی‌امیری، عراقچی و سیمایی سهمیه دولت روحانی، اسکندر مومنی، دنیامالی و علی‌آبادی سهم اصولگرایان، خطیب و نصیرزاده و رحیمی به عنوان وزرای توافقی و اتابک سهم بخش خصوصی یاد کردند.
🔴آقای پزشکیان، آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! ✍️محسن رنانی رئیس جمهورِ فقط یک ماه عزیز، انگار تو ایرانی نیستی!؟ تو نمی‌دانی که برای مردم ایران تراز سیاست‌مدار صادق و پاک و قدرتمند، فقط امیرکبیر است و مصدق و موسوی؟؟ پس برای چه نشسته‌ای و دم فروبسته‌ای؟ نکند در پشت صحنه با اصحاب قدرت بسته‌ای؟ آیا با وجود آن که اصلی‌ترین وزیرانت را زدند؛ و مجبورت کردند همان که قبلا تو را برای مجلس و ریاست جمهوری رد صلاحیت کرده بود، اکنون وزیر کنی؛ و رقیبت را که خودشان برای ریاست جمهوری تاییدش کرده بودند حالا برای وزارت دولت تو هم رد صلاحیت کردند؛ و یک نظامی اصول‌گرای حامی حصر و برخورد با حجاب اختیاری را برای وزارت کشور به تو تحمیل کردند؛ و یک بوروکرات چفیه‌انداز را که تازه اکنون دانشجوی دکتری دانشگاه دفاع ملی است، گفته‌اند بگذاری وزیر آموزش؛ تو باز هم مانده‌ای که بمانی؟ مگر تو انصاف نداری که این‌گونه حقوق ناشی از رای مردم را به پای قدرت قربانی کرده‌ای؟ ما داشتیم گزینش پیران فرسوده و خنثایی را که در اطراف خود گماشته ‌بودی و ارتباط تو را با دیگر یارانت قطع کرده‌اند هضم می‌‌کردیم که ناگاه با فهرست وزرایت شوکه شدیم. نه، تو یا باید پای یک وزیر کشور اصلاح‌طلبِ تحول‌خواه می‌ایستادی؛ یا باید پای یک وزیر آموزش‌وپرورش دانشمند و تحول‌خواه که نخواهد مغز بچه‌های مردم را با باورهای خام ایدئولوژیک ایمان سوز پر کند می‌ایستادی؛ یا آن که همان جا عندالمجلس استعفا می‌دادی و با افتخار به خانه می‌رفتی، تا ما دلمان خنک شود! ما سالهاست خون جامعه‌مان به کمبود هورمونهای افتخارآمیز امیرکبیر و مصدق و موسوی دچار شده است! فکر کردیم تو آمده‌ای تا این کمبود را جبران کنی!! چرا اصرار داری سپهسالار ناصری یا قوام‌السلطنه پهلوی یا خاتمی ولایت باشی؟؟ مگر این قدرت چقدر مزه دارد که رهایش نمی‌کنی؟ پس کو نتیجه آن همه نهج‌البلاغه که خواندی؟ پس کو آن همه قول که دادی؟ چرا جرأت نداری بعد از یک ماه که تو را انتخاب کرده‌ایم بیایی افشاگری کنی و همه چیز را بگویی؟ چرا اینقدر منفعل؟ چرا همین حالا که هنوز وزیر کشورت و وزیر ارتباطاتت همان وزرای دولت قبلی هستند دستور نمی‌دهی که گشت ارشاد را برچینند و فیلترینگ را حذف کنند و اگر نکردند عزلشان کنی؟؟ آقای پزشکیان آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! هنوز رئیس‌جمهور نشده رفوزه شدی! ای کاش می‌دانستی که در ایران رئیس‌الوزرای عاقبت به‌خیر فقط کسی است که یا در حمام رگش را بگشایند یا با تبعید به روستا دق مرگش کنند و یا در حصر، گرد مرگ بر سر و رویش بپاشند. مسعود گرامی! می‌دانم که بین دو تیغه قیچی مردمی رنجیده و حکومتی مستبد گرفتار شده‌ای و این آغاز مصیبت است. چهار سال آینده را (اگر دو طرف بگذارند بمانی) مصیبت خواهی داشت. اما بمان و این مصیبت را بر دوش بکش که ایران نیازمند است. تو تنها رئیس‌جمهور ایرانی که باید چوبه‌دار خود را بر دوش بکشی، چون دیری نخواهد گذشت که هر دو طرف به خون تو تشنه خواهند بود. از یک طرف توقعات آرمانی یک نسل ناصبور، و از سوی دیگر تعصبات ایدئولوژیک یک نظام حکمرانی ناتوان اما مغرور. اما تو بمان، که آینده‌ای پرابهام و گذرگاههایی سخت در پیش داریم و وجود یک رئیس‌جمهور متعادل در آن شرایط سخت، از نان شب برای‌ ما واجب‌تر است. می دانم که حکمتی داشته است که هنوز بعد از یک ماه که از انتخابات گذشته با مردم خودت صحبت نکرده ای! می دانم که حکمتی داشته است که برای انتخاب برخی وزرایت مقاومت نکرده‌ای! من تاکنون شما را از نزدیک ندیده‌ام اما از این همین دور می‌فهمم که برای قربانی شدن آمده‌ای نه قربانی کردن؛ و اگر غیرازاین باشد،‌ همه ما باخته‌ایم! آقای دکتر پزشکیان: من ۲۲ سال پیش، گرفتن پست و مقام دولتی را در این ساختار سیاسی برای خود حرام کرده‌ام و تاکنون رعایت کرده‌ام. با درخواست شما، بدون هیچ مواجب و منفعتی، سه هفته به تهران آمدم و شبانه‌روزی با شورای راهبری همکاری کردم و به خانه برگشتم. اگر هیچ اثری از عزم شما برای حفظ سرمایه‌اجتماعی خودتان پدیدار نشود، ما نه تنها کمکی نمی‌توانیم بکنیم بلکه ممکن است مجبور شویم بابت همان سه هفته همکاری هم استغفارنامه بنویسیم. همه ما منتظر گفت‌وگوی شما با مردم و تصمیم شما برای حفظ دستاوردهای انتخاب چهاردهم هستیم. با احترام – محسن رنانی – ۲۲ مرداد ۱۴۰۳