🟢 خنثیسازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
🔹 روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه: با اشراف اطلاعاتی دقیق، یک تیم تروریستی که از قبل شناسایی و تحت رصد اطلاعاتی قرار داشت، با اقدام بهموقع پاسداران گمنام امام زمان (عجلاللهتعالیعجل) در قرارگاه قدس و سازمان اطلاعات سپاه استان، قبل از اجرای اقدام تروریستی به کمین افتاد.
🔹 در این عملیات یک نفر از تروریستها به هلاکت رسید و تعدادی نیز دستگیر شدند و سایر عناصر متواری در حال تعقیب میباشند.
🔹 این تیم قصد داشت علاوه بر اجرای عملیات تروریستی بر روی مقرهای نیروهای حافظ امنیت که برای دفاع در برابر دشمن متجاوز در منطقه استقرار یافتهاند، اقدام به راهبندان جاده زرآباد به کنارک نمایند که با اقدام بهموقع رزمندگان اسلام ناکام ماندند.
🔹 خدشه در امنیت مردم عزیز استان سیستان و بلوچستان خط قرمز بوده و تیمهای تروریستی که به سفارش دشمن شکستخورده مأموریت انجام میدهند، تحت اشراف اطلاعاتی قرار دارند.
📩 تهران آریا؛ رسانه تخصصی پایتخت ایران
🆔 @tehranarya
نخستوزیر بلژیک استعفا داد
🔹نخست وزیر بلژیک پس از آنکه ائتلاف پنج حزبی او نتوانست در مورد بودجه سال ۲۰۲۷ به توافق برسد، استعفای خود را به پادشاه فیلیپ ارائه کرد.
📩 تهران آریا؛ رسانه تخصصی پایتخت ایران
🆔 @tehranarya
🔴 نگرانی دیپلماتهای ناتو از پیامدهای شکست احتمالی جمهوریخواهان در انتخابات میاندورهای آمریکا
🔹دیپلماتهای ناتو نگران هستند که شکست احتمالی جمهوریخواهان، ترامپ را به کاهش بودجه این ائتلاف وادار کند.
🔹این نگرانی وجود دارد که ترامپ نیروهای بیشتری از ارتش آمریکا را از اروپا خارج کند یا مانع خرید تسلیحات برای اوکراین شود.
📥 تهران پرس؛ رسانه تخصصی شهر تهران
🆔 @Tehranpress1
🔻دقایقی پیش صدای پنج انفجار در جزیره قشم به گوش رسید
🔹این انفجارها به صورت ممتد و پشت سر هم صورت گرفت و با توجه به شدت انفجارها به نظر می رسد اصابت در داخل جزیره بوده است.
🔹برخی قشموندان نیز از پرواز دو هواگرد در آسمان قشم را گزارش کرده اند.
🔹منابع محلی و استانی تاکنون در این زمینه اظهار نظر رسمی نکرده اند.