🚫 چهارشنبه 28 تیر ماه ۱٪ سهم توسط صندوق ها کشف قیمت خواهد شد.
⬅️سپس ۱٪ دیگر بین سهامداران حقیقی عرضه خواهد شد.
#عرضه_اولیه
⛔️تفاوت نسبت به عرضه های قبلی:
پس از کشف قیمت، نماد معاملاتی #فصبا به منظور طی مراحل افزایش سرمایه از محل صرف سهام و از طریق سلب حق تقدم متوقف خواهد شد.
در واقع سهم پس از عرضه اولیه بسته خواهد ماند.
پس از برگزاری مجمع فوق العاده برای افزایش سرمایه تا زمان مجمع و تصویب افزایش سرمایه سهم بسته خواهد ماند که ممکن است چند ماه طول بکشد.
زمان پذیره نویسی پس از برگزاری مجمع است و افزایش سرمایه شرکت به میزانی خواهد بود که طی آن ۱۸ درصد از سهام شرکت از طریق واگذاری حق تقدمهای سلب شده به عموم عرضه میشود.
⚠️توجه: پس از کشف قیمت و عرضه، نماد معاملاتی «فصبا» جهت طی مراحل افزایش سرمایه از محل صرف سهام و از طریق سلب حق تقدم، متوقف خواهد شد.
لذا متقاضایان باید آثار ناشی از افزایش سرمایه در میزان مالکیت خود پس از افزایش سرمایه و نیز توقف نماد معاملاتی برای این موضوع را مدنظر قرار دهند.
👇👇👇
@teknekir
🎯#بازار
✍🏽 حقیقتا بنده شرایط بازار رو تا حدود زیادی مشابه با مهرماه تا بهمن ماه سال ۱۳۹۷ میبینم !
در آن مقطع بعد از اولین موج جهش ارزی ، دولت به ارز جهانگیری ۴۲۰۰ تومانی و الزام و اجبار شرکت ها ( بخصوص پتروشیمی و فولادی ها ) به عرضه محصولات با نرخ دستوری کرد.
نرخ تسعیر ارز مبنای محاسبه خوراک پتروشیمی ها که قبلا با دلار ۳۸۰۰ تومانی محاسبه میشد ، در مهرماه ناگهان تغییر کرد و با جهش شدید بر مبنای متوسط ماهانه نرخ ارز در سامانه نیما محاسبه شد که عددی حدود ۸۰۰۰ تومان بود !
قیمت گذاری دستوری محصولات فولادی و پتروشیمی موجب کاهش شدید عرضه و صادرات این شرکت ها و در مقابل افزایش شدید قاچاق معکوس این محصولات در قالب ضایعات فولادی و پتروشیمی شد که در نتیجه باعث التهاب بیشتر در بورس کالا و سایر بازارها شد !
میزان صادرات شرکت های صادراتی در حوزه فولاد ، پتروشیمی و معدنی کاهش یافت که منجر به افت حدود ۳۰٪ تا ۴۰٪ ورود ارز به کشور شد و در نهایت در زمستان جهش ارزی جدیدی اتفاق افتاد!
و اتفاقات زیاد دیگری مثل افت شدید ارزش معاملات بازار سرمایه ، رشد نرخ بهره ، ترس و نا امیدی شدید سهامداران و سرمایه گذاران و ... که تا حدود زیادی مشابه وضعیت امروز است.
✍🏽حتی از نظر نموداری هم شباهت زیادی بین وضعیت امروز و وضعیت اصلاح سال ۹۷ وجود دارد ، چه از نظر عمق ریزش قیمت ها و چه از نظر زمانی !
شاخص از ۹۵۰۰۰ واحد در خرداد ۹۷ تا ۱۹۵۰۰۰ واحد در مهرماه ۹۷ رشد کرد و دقیقا چند روز قبل از خبر نرخ خوراک و تغییر نرخ تسعیر ارز از ۳۸۰۰ تومان به نرخ نیمایی اصلاح خود را آغاز کرد و تا ۱۵۰۰۰۰ هزار واحد ریزش داشت.
یعنی چیزی حدود ۳۰٪ اصلاح !!
امروز هم شاخص از حدود ۲۴۵۰۰۰۰ واحد با خبر نرخ خوراک اصلاح خود را آغاز کرده و تا به امروز چیزی حدود ۳۰٪ از رشد خود از کف ۱۲۵۰۰۰۰ واحدی خود را اصلاح کرده.
اصلاح سال ۹۷ حدود ۵ ماه به طول انجامید و امروز هم تقریبا ۳ ماه از اصلاح بازار میگذرد !
✍🏽 امروز نسبت P/E ttm بازار به حدود ۸ واحد رسیده که با آمدن گزارشات سه ماهه احتمالا این نسبت تا کانال ۶ واحد نیز میتواند تعدیل شود.
علاوه بر این ، در مجامع هفته جاری اکثر شرکت های بزرگ تقسیم سود دارند که با این وضعیت بازار احتمالا نمیتوانند بلافاصله گپ ناشی از سود نقدی خود را پر کنند که همین تقسیم سود و بازگشایی آنها باعث میشود که نسبت P/E بازار بیشتر هم افت کند و احتمالا به پایین ترین سطوح تاریخ برسد.
در این شرایط ، احتمالا کم کم اخبار و صحبت هایی در مورد حمایت از بازار سرمایه و جمع کردن بازار خواهیم شنید. حقیقت این هست که در این سطوح ارزندگی و بعد از ۵۰٪ ریزش پرتفوی سهامداران ، اقدامات حمایت از بازار سرمایه بیشتر لطف کردن به حمایت کنندگان است و نه سهامداران !
👇👇👇
@teknekir
#پتروشیمیایی #شیمیایی #گزارش_فصلی #بهار
در این گروه 10نماد را تحت بررسی داریم. این نمادها شامل شيران كلر شكام شمواد شكربن شدوص شسپا شبهرن شرانل شملي هستند.
وضعیت درآمدی:
بهار 1400 : 8.72 همت
بهار 1401: 14.5همت
بهار 1402: 16.8همت
مجموع سال تقویمی 1400: 44.1همت
مجموع سال تقویمی 1401: 66همت
حاشیه سود صنعت در سال 1400: 30درصد
حاشیه سود صنعت در سال 1401: 29درصد
حاشیه سود سیستمی بهار بر پایه احتمال: 30درصد
وضعیت سود خالص:
بهار 1400 : 2.2میلیارد تومان
بهار 1401: 2.9میلیارد تومان
بهار 1402 بر اساس خروجی های سیستمی: 3.4همت
مجموع سود سال تقویمی 1400: 10.2همت
مجموع سال تقویمی 1401: 16.4همت
متوسط p.e گروه : 7.9
متوسط P.e گروه پس از ارسال گزارش فصل بهار:7.2
در نمادهای کلر، شکام، شکربن، شدوص، شبهرن و شملی شانس خوبی برای تقویت p.e و رسیدن به اعدادی در محدوده کمتر از اعداد میانگین تاریخی و کلیت بازار وجود دارد.
👇👇👇
@teknekir
پیشنهاد فرمول نرخ #خوراک برای یک دوره حداقل ۳ یا ۵ ساله
خاندوزی، وزیر اقتصاد:
🔹در جلسه #اضطراری که فردا برگزار میشود در خصوص نرخ خوراک #پتروشیمی ها تصمیم گیری می شود در نظر داریم که فرمولی مشخص شود تا به پیش بینی پذیر شدن متغیرهای اقتصادی کمک کند.
🔹با تعیین یک عدد ثابت برای مدت طولانی برای #قیمت خوراک موافق نیستیم. باید برای نرخ خوراک فرمولی تعیین شود که متناسب با بازارهای جهانی و داخلی و متغیرهای دیگر تغییر کند. پیشنهاد دادیم فرمول نرخ خوراک حداقل ۳ یا ۵ ساله ثابت باشد.
👇👇👇
@teknekir
اعلام جزئیات برنامه حمایتی از بورس با روش بیمه سهام
🟠قادر معصومی خانقاه، مدیر صندوق سرمایه گذاری مشترک توسعه بازار سرمایه در گفت و گو با بورس ۲۴ از انتشار اوراق تامین مالی خبر داد و گفت: از ابتدای هفته بعد، به میزان ۵۰ هزار میلیارد ریال(۵ همت) اوراق تبعی از نوع تامین مالی در بازار توسط این صندوق منتشر می شود.
🟠وی گفت: یعنی ۵ هزار میلیارد تومان تامین مالی بابت حمایت از بازار و همچنین پرداخت بخشی از تعهدات صندوق به شرکت های کارگزاری انجام خواهد شد.
🟠به گفته وی، سال گذشته نیز ۲ همت اوراق تبعی از نوع تامین مالی برای حمایت از بازار توسط این صندوق منتشر شد.
👇👇👇
@teknekir
⛔️#توقف_های_بازار_امروز
⬇️مجمع سالیانه⬇️
#خصدرا #دحاوی #ثعتما
#حرهشا #کویر #فاذر
#خاهن #وسرمد #شپنا
#فولاد #خنصیر #خرینگ
#فنوال #کروی #شتران
#غاذر #حگردش #حسیر
#لکما #وگردش #حفارس
#قچار #غنیلی #بپردیس
#وخاور #حشکوه #وهامون
#خپویش #کگاز #فولای
#خفناور #غگرجی #آپ
#وپارس #آریان #کترام
#وسین #تپکو #غناب
#زکوثر #حآفرین #غبهنوش
#کقزوی #عالیس #غمارگ
#سکارون #وحکمت #زنجان
#سباقر #آرمان #فاسمین
#کاسپین #پلاست #ملت
#کمین #غگرجی #وصندوق
#نوین #فکمند #بنو
#پاکشو #خبنیان #سخواف
#شرنگی #ومعلم #آتیه
#ولکار #وآذر #ثعمرا
#وپسا #فن_آوا #قشیر
#وتوشه #کمینا #کباده
#غالبر #فردوس #وپست
#بالاس #وپخش #نیرو
#آبین #چکارن #خفولا
#سصفها #سمگا #حریل
#فایرا #دانا. #آینده
#سمایه #قصفها #بخاور
#شسم #ساذری #ولراز
#پارتا #فردوس #دی
#های_وب #سدبیر #خودرو
#فملی #وسین
⬇️مجمع_افزایش_سرمایه ⬇️
#سمگا افزایش سرمایه 50 درصدی از اندوخته
#غکورش افزایش سرمایه 100 درصدی از انباشته
1402/04/27
👇👇👇
@teknekir
پتروشیمیها: دیگر تزریق ارز به بازار را از امروز متوقف خواهیم کرد
🔹شرکتهای پتروشیمی به عرضه ارز خود به این سامانه، شرکتهای پتروشیمی همچنان از اجرای دستورالعملها و بر خلاف تعهد بانک مرکزی دیگر ارز به بازار تزریق نخواهیم کرد./دنیایاقتصاد
👇👇👇
@teknekir
کلیه پرداختی #دولت به دستگاهها به صورت اعتباری خواهد شد
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه:
🔹کمیسیون در مصوبهای دولت را مکلف کرد تا کلیه پرداختیها به دستگاه ها به صورت اعتباری باشد.
🔹با این کار، عملا #پول از خزانه به صورت مستقیم به حساب ذی نفع نهایی وارد شده و جلوی بسیاری از انحرافات بودجه ای نیز گرفته می شود همچنین مانعی برای خلق نقدینگی توسط بانکها است.
👇👇👇
@teknekir