🍃🌸
#احکام_شرعی
⁉️سوال:اگر کسی در نزد ما قرائت نمازش اشتباه باشد لازم است به او بگوییم؟
✅👈🏻پاسخ ازنظر تمام مراجع
📝⇦پاسخ آیت الله خامنه ای: اگر ناشی از جهل به حکم باشد ارشاد جاهل بنا براحتیاط واجب است در غیر اینصورت لازم نیست و شما وظیفهای ندارید.
📝⇦پاسخ آیت الله سیستانی: اگر از روی جهل به مسأله باشد بله
📝⇦پاسخ آیت الله وحید: او را راهنمایی کنید.
📝⇦پاسخ آیت الله مکارم : کسانی که احکامی را نمی دانند لازم است آن احکام به آنها گوشزد شود.
📝⇦پاسخ آیت الله فاضل :گفتن آن واجب نيست ولي اگر باروشي که ديگران نفهمد به او تذکر بدهيد کار خوبي است.
✅ @telaavat
4_5956273715678283942.mp3
1.73M
#تلاوت_صبحگاهی_قران_کریم
🎙قاری: عبدالباسط
سوره مبارکه ملک
✅ @telaavat
#حدیث_قدسی
💎خداوند تبارک و تعالی در حدیثی قدسی میفرماید:
🌘ای فرزند آدم! وقتی در دنیا گرفتاری برای تو پیش آمد به بندگانم ناله و شکایت نکن، به همان نحوی که من شکایت تو را نزد فرشتگانم نمیکنم، آنگاه که آنان بدیها و زشتیهای تو را نزد من میآورند.
📚پندهای خدا (محمد مهدی تاج)
🆔 @telaavat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃#زیارٺ_حضرٺ_ولی_عصر (؏ـج) در روز جمعہ
🔻چند دقیقہ وقتتون رو نمیگیره...
⚠️برای امام زمان وقت بذاریم...
🕊✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🕊
@telaavat
🍃🌸🍃🌸🍃
#غروب_جمعه_دلتنگیهایش
🔹حجت الاسلام فاطمی نیا:
🌄غروب جمعه که میگذرد
امام زمان نظر میکند بر منتظرانش و
میفرماید: ممنونم که بیادمن بودید...
امانشد...
🔹لحظه ی دیدارمان به وقت دیگریست...
برای فرجم دعا کنید...
#العجل_یامولای_یاصاحب_الزمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✅ @telaavat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلاوت_صبحگاهی_قرآن_کریم
🎤تلاوت بسیار زیبا با صدای قاری: #حسین_اصفهانیان
آیه ۲۳ سوره مبارکه شوری🔹
🆔 @telaavat
امام صادق(علیه السلام):
«يَومُ النَّيروزِ هُوَ اليَومُ الَّذي يَظهَرُ فيهِ قائِمُنا أهلَ البَيتِ»
نوروز، روزى است كه قائم ما اهل بيت در آن ظهور می كند.
📚 بحارالأنوار، ج52، ص276
🍃 @telaavat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر تیغ عالم بجُنبد زِ جای
نبُرد رگی تا نخواهد خدای
🌺 در آستانه سال نو از خدا بخوایم تغییر کنیم
#کلام_رهبری
@telaavat
👆👆👆
🌸 رهبر انقلاب سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری کردند
🍃🌺 @telaavat
🌷السّلامُ علیک یا ربیعَ الاَنام و نضرة الایّام
🌷سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران
◀️در عبارتی که از زیارت امام عصر(عج) نقل شد، حضرت بقیة الله(ع) «ربیع انام » خوانده شده و وجود گرانقدرش تشبیه گردیده به فصل حیات آفرین بهار و باران ثمربخش بهاری برای موجودات.
آری، این نور ملکوتی و جلوه ایزدی ، همچون بهار، زندگی و نشاط می آفریند و دلهای مرده و قلبهای پژمرده را روح و صفا می بخشد، آنهم نه تنها برای آدمیان و نه فقط در محدوده جن و انس، بلکه در تمام جهان آفرینش!
◀️همانطور كه فصل بهار آغاز تقویم و رویش و رشد و نمو است، وجود گرانقدر ایشان نیز به عنوان یكی از ائمه اطهار(ع) سرفصل خلقت است. چنانكه در زیارت جامعه كبیره نقل گردیده:(بكم فتح الله ). بحث از مهدویت وانتظار و ظهور به معنای اتمام تاریخ و سرنوشت انتهایی زمین و زمان نیست بلكه بحث از بهانه آغاز ومبداء خلقت است!
برای تعجیل در فرج آقا امام زمان عج دعاکنیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @telaavat
#تفسیر_قرآن_کریم
*بسم الله الرحمن الرحیم*
💫ذلِكَ الَّذِي يُبَشِّرُ اللَّهُ عِبادَهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى وَ مَنْ يَقْتَرِفْ حَسَنَةً نَزِدْ لَهُ فِيها حُسْناً إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ شَكُورٌ 💫
🌹اين (فضل بزرگ) چيزى است كه خداوند به بندگانش، آنان كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند بشارت مىدهد. (اى پيامبر! به مردم) بگو: من از شما بر اين (رسالت خود) هيچ مزدى جز مودّت نزديكانم را نمىخواهم و هركس كار نيكى انجام دهد، براى او در نيكويى آن مىافزاييم. همانا خداوند بسيار آمرزنده و قدردان است.
💠نکته ها👇 تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی:
◀️در آيه قبل خوانديم كه پاداش مؤمنان نيكوكار، باغهاى بهشتى و رسيدن به تمام خواستهها و فضل بزرگ پروردگار است. در اين آيه سخن از پاداش كسى است كه با هدايت خود صدها ميليون نفر را به اين باغها و خواستهها رسانده است، يعنى پيامبر اسلام.
◀️اگر هديه يك شاخه گل تشكّر و پاداش لازم دارد، نجات بشريّت چه پاداشى خواهد داشت.
با نگاهى به قرآن مىبينيم كه شعار تمام انبيا اين بود كه ما جز از پروردگارمان پاداشى نمىخواهيم. در سوره شعراء از آيه 109 تا آيه 127، سخن حضرت نوح، هود، صالح، لوط و شعيب عليهم السلام و در سوره سبأ آيه 47، سخن پيامبر اسلام چنين است: مزد و پاداش من تنها بر خداوند است. «إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى اللَّهِ»*
◀️البتّه شكى نيست كه مراد انبيا اين بود كه ما پاداش مادى نمىخواهيم، ولى اطاعت كردن و هدايت شدن شما را مىخواهيم، زيرا همه آنان پس از آنكه در سوره شعراء درخواست مزد را منتفى دانستند، به مردم سفارش تقوا و اطاعت از خداوند مىكردند. «فَاتَّقُوا اللَّهَ وَ أَطِيعُونِ»* پس انبيا پاداش مادى نمىخواهند، ولى مزد معنوى و هدايت مردم را خواهانند كه اين مزد در واقع به نفع خود مردم است، نظير اينكه استادى به شاگردش بگويد: من از تو مزدى نمىخواهم و پاداش من تنها يك چيز است و آن اينكه تو درس بخوانى كه در واقع اين پاداش براى شاگرد است.
مزد رسالت پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله چيست؟ پيامبر اسلام نيز از مردم درخواست مزد مادى نداشت، ولى چندين مرتبه از طرف خداوند با كلمه «قُلْ» مأمور شد تا مزد معنوى را كه به نفع خود مردم است، از مردم تقاضا كند. «قُلْ ما سَأَلْتُكُمْ مِنْ أَجْرٍ فَهُوَ لَكُمْ» «1»
اين مزد معنوى نيز در دو تعبير آمده است. يك بار مىفرمايد: من هيچ مزدى نمىخواهم جز آنكه هر كه خواست راه خدا را انتخاب كند، «إِلَّا مَنْ شاءَ أَنْ يَتَّخِذَ إِلى رَبِّهِ سَبِيلًا» «2» و يك بار در آيه مورد بحث كه مىفرمايد: «لا أَسْئَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْراً إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبى» بنابراين مزد رسالت دو چيز است: يكى انتخاب راه خدا و ديگرى مودّت قربى. جالب آنكه در هر دو تعبير كلمه «إِلَّا» مطرح شده است، يعنى مزد من تنها همين مورد است.
با كمى تأمل مىفهميم كه بايد راه خدا و مودّت اهل بيت يكى باشد، زيرا اگر دو تا باشد، تناقض است، يعنى نمىتوان گفت: من فقط تابستانها مطالعه مىكنم و بار ديگر گفت: من فقط زمستانها مطالعه مىكنم. زيرا محصور بايد يك چيز باشد.
پيامبر اسلام از طرف خداوند يك بار مأمور مىشود كه به مردم بگويد: مزد من تنها انتخاب راه خداست و بار ديگر مأمور مىشود كه بگويد: مزد من فقط مودّت قربى است. در واقع بايد اين دو درخواست يكى باشد. يعنى راه خدا همان مودّت قربى باشد.
📚 تفسیر نور حجت الاسلام قرائتی
🆔 @telaavat
🍀پيامبر گرامی اسلام صَلى الله عَليه وَ آلهِ و سلَّم فرمودند:
💢سه چیز است که در هر کسی باشد خداوند او را در پناه خود جای دهد و رحمت خود را بر او بگستراند و او را داخل بهشت کند:
👌آنکه وقتی عطایی ببیند شکر گزارد، و وقتی قدرت دارد عفو کند، و وقتی به خشم آید، سستی پیشه نماید.
📚نهج الفصاحه
✅ @telaavat
✅رابطه فراگیر شدن ظلم و ظهور
#استاد_قرائتی
┄┅┅❅❁❅┅┅┄
➣ @telaavat
🌸کلام امیر
💎توصیه ای ناب برای افزایش رزق و روزی
💥اسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَهِ
🌸 رزق و روزی را با صدقه و بخشش فرود آورید.
📚نهج البلاغه،حکمت 137
@telaavat
👆👆👆
📌چگونه در قلب فرزندان خود نفوذ کنیم؟
💢بسیاری از ما همیشه به عنوان یک اصل مهم از جادوی تعریف و تمجید فرزندان خود غافل بودهایم. جادوی ستایش و تمجید کاری میکند که هرگز ایرادگرفتن نمیکند. عادت کنیم همیشه با ستایشِ نکات مثبت اخلاقی فرزندانمان، به آنها این نکته را بباورانیم که آنها انسان قابلی هستند.
💥دین مبین اسلام با منعکردن ما و گناهشمردن گمانهای بد، به نوعی به ما راه محبوبیت و نفوذ کلام و آسایش روحی را تعلیم داده است.
🔰پیرمردی را میشناختم که فرزند ثروتمندی داشت ولی به پدر نمیرسید و پدر در بنگاه معاملاتی آبدارچی بود، ولی پدر هرگز از پسرش بد نمیگفت و به دروغ میگفت: پسرم برایم فلان مبلغ پول را ریخت و راضی به کارکردن من نیست ولی من برای تفریح و اینکه حوصلهام سر نرود، اینجا میآیم... به راحتی دروغ میگفت و از پسرش تعریف میکرد که از ریشه این تعریف دروغ بود... سرانجام این تعریف کار خودش را کرد و پسر، پدرش را در آغوش خود گرفت و برگشت.
✨نیک باشی و بدت گوید خلق
✨به که بد باشی و نیکت بینند
♨️سعی کنیم بعد از نماز فرزندانمان را در آغوش بگیریم و برای آنها در حالی که میشنوند دعای خیر کنیم.
✍یاد دارم مرحوم پدرم (ره) همیشه بعد از نماز مرا در آغوش میگرفت و میگفت: خدایا! من از این پسرم راضی هستم، اهل علم است و اصلاً در خانه شلوغ نمیکند و همیشه حرف مرا گوش میدهد، خدایا! بر پسرم خیر و نیکی عطا کن! و من با این که چهارسال بیشتر نداشتم و میدانستم پدرم تعاریفی که از من میکند دروغ است، ولی سَرم را پایین انداخته و رام میشدم و لذت میبردم.... در سن نوجوانی روزی پدرم سیلی نرمی به گوشم زد و من بسیار ناراحت شدم و اخم کردم. پدرم تبسّمی کرد و مرا در آغوش گرفت و گفت: خدایا! تو شاهد باش من پسرم را زدم با اینکه میتوانست به من توهین کند و حرف بدی بزند ولی سکوت کرد، تو را به عظمتت سوگند میدهم، فرزندان او را بهتر از آنچه خودش در مقابل من هست قرار بده، و من نه تنها کینهام از بین رفت بلکه چشمانم پُر از اشک شد و دست پدرم را بوسیدم.
💫🌟امیر مؤمنان علی علیه السَّلام در وصیتنامهٔ خود به امام حسن (ع) با این عنوان نامه را شروع میکند: "از پدری پیر به فرزندی جوان...."
✅گاهی پیری و ناتوانیِ خود را به فرزندانمان یادآوری کنیم. مثال: اگر پسر ما راه خلاف میرود بگوییم: من پیر شدهام پسرم و چند صباحی بیش زنده نیستم و تمام نگرانی من از آیندۂ توست... این جمله بسیار اثر بخشتر از این جمله است که بگوییم: فکر کردی من پیرم؟ میدهم گردنت را بشکنند و یا از ارث محرومت میکنم، و.....
🆔 @telaavat