⭕️ انحصار وحشتناک دندانپزشکان
🔹در خبری به نقل از دبیر سابق شورای آموزش #دندانپزشکی وزارت بهداشت آمده که یک نیازسنجی تا سال ۱۴۰۴ انجام شده و این نیازسنجی نشان از یک #شیب_کاهشی در پذیرش دانشجو در این رشته دارد! اما آیا واقعا تعداد دندانپزشک در ایران به حدی است که نیاز به کاهش پذیرش دانشجوی دندانپزشکی داشته باشیم؟!
🔺 #سرانه_دندانپزشک در ایران در بهترین حالات ۳۲-۳۵ در هر صدهزار نفر اعلام میشود. آماری که در منطقه نسبت به قزاقستان، عربستان سعودی، قطر و کویت پایین تر است و کمتر از نصف آمار دندانپزشکان در فلسطین اشغالی، سوریه جنگزده، اردن و لبنان میباشد! در سطح جهانی هم از بریتانیا، کره جنوبی، استرالیا، کانادا، روسیه، ایالات متحده، فرانسه، ایتالیا کمتر است و کمتر از نصف آمار میانگین اتحادیه اروپا، ژاپن، آلمان و برزیل میباشد!
🔹اما این همه ماجرا نیست؛ مطابق آمار سایت سازمان نظام پزشکی، ۲۴ هزار دندانپزشک عمومی و ۲ هزار دندانپزشک متخصص در این سازمان عضویت دارند که به نقل از قائم مقام وزیر بهداشت تعداد ۲۰ هزار نفر از مجموع این ۲۶ هزار نفر مشغول به فعالیت هستند. یعنی چنانچه قبلا گفته شد که #انحصار_پزشکان بیشتر و شدیدتر از آنست که در آمار اعلام میشود؛ همین موضوع درباره دندانپزشکان نیز صادق است و سرانه دندانپزشک فعال در ایران بهازاء هر صدهزار نفر معادل ۲۴ نفر میباشد! این یعنی آماری وخیم تر از حد تصور و نزدیک به کشور جنگزده #عراق و حدود یک چهارم آمار کشور جنگزده #سوریه!
🔹حال در این شرایط جای سؤال است در حالیکه آمار سرانه دندانپزشک در کشور حتی در وضع فعلی اسفبار و نشان از #تعارض_منافع در پذیرش دانشجو برای حفظ #اشرافیت_طبقهای دندانپزشکان دارد؛ تصمیمگیری برای شیب کاهشی در پذیرش دانشجوی دندانپزشکی چه توجیهی جز بازتولید #انحصار و حفظ #درآمد_نجومی این قشر میتواند داشته باشد؟ نهادهای نظارتی نظیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجلس و قوه قضائیه چه زمانی بالاخره جلوی تصمیمگیریهای غلط و منفعتطلبانهی انحصارطلبانِ حاکم در #وزارت_بهداشت خواهند ایستاد؟!
✍ #امید_نیکو
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
4_5863874160094085503.mp3
3.3M
⭕️ مذهبی شرمنده نباشید...
🔹هشدارهای حسن رحیم پور ازغدی به مذهبی ها: نترسید از خرمقدس گفتن ها،از سرزنش ها...
✅ به تریبون مستضعفین بپیوندید:
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹دوستانی که ادعا میکردند برای مقابله با تحریمهای آمریکا باید به کنوانسیونهای #پالرمو و #CFT بپیوندیم، کجای مجلس و مجمع نشستند؟!
🔹دوستانی که ادعا میکردند با«حق شرط» میتونیم بپیوندیم، چی؟!
وزیرخارجه آمریکا رسما گفته ایران باید فورا و«بدون حق شرط» به کنوانسیون های «پالرمو و CFT» بپیونده!
✍ #حسین_حاجیلو
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️در سالگشت هجران حضرت روح الله یادی کنیم از فرزند خلفش مرحوم آقا روح الله نامداری که خیلی از ما نسل سوم و چهارمی ها خمینی را با کتاب جدال دو اسلام او شناختیم.
#الفاتحه_مع_الصلوات
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ بازی بزدل ترامپ و اراده ایران!
(قسمت اول)
🔹دونالد ترامپ از ابتدای ریاست جمهوری اش تا به امروز در مواجه با تحولات جهانی و بازیگران مختلف با تصمیمات غیرمنتظره ، سرسختانه و یکجانبه گرایی قصد دارد بازیگران عرصه بین الملل را دچار ترس و تسلیم در برابر خواسته های خود کند.
🔹تصمیمات و اظهاراتی که هرچند بعضا تند و تهاجمی است اما در چارچوب اولا راهبرد سیاست خارجی آمریکا مبنی بر « Amrican first» یا همان «اول آمریکا» قرار داد و دوما براساس مشی معامله گری و تاجرانه ترامپ پیگیری می شود.
🔹خروج آمریکا از برجام، اعمال تعرفه بر فولاد و آلومینیوم اتحادیه اروپا، ، راه اندازی جنگ تجاری با چین ، تهدید کره شمالی به حمله اتمی ، تهدید ونزوئلا به حمله مستقیم نظامی همگی اولا براساس یکجانبه گرایی و ایجاد ارعاب به قصد ایجاد اشتباه محاسباتی در طرف مقابل است و دوما ذیل مشی تاجرانه او قابل تبیین است. به گونه ای که به ادعای وی هم در عرصه بین الملل به پیروزی برسد و هم دستاورد عینی برای آمریکا داشته باشد.
🔹ترامپ برای تغییر محاسبات ذهنی طرف مقابل و نهایتا تسلیم آن از راهبردهای فشارحداکثری، مواضع تند و غیرمنتظره و بازدارندگی تهدید استفاده می کند. یکی از بهترین تئوری برای مدل سازی رفتاری ترامپ بررسی تصمیمات و اقدامات آن در چارچوب تئوری « Game of chicken» یا همان بازی بزدل است.
در این بازی دو ماشین با سرعت به طرف یکدیگر حرکت می کنند، قبل از برخورد دو ماشین که منجر به نابودی و مرگ آنها منجر خواهد شد یکی از آنها باید از مسیر منحرف شود. بازنده کسی است که اول فرمان ماشین اش را بچرخاند و از جاده منحرف شود. به کسیکه از جاده منحرف می شود و بازنده می شود اصطلاحا «بزدل» می گویند و طرف مقابل که تا انتها مسیر را ادامه داده و باعث تغییر در تصمیم و رفتار دیگری شود برنده خواهد بود. کاملا روشن است اگر یکی از طرف ها مطمئن شود طرف مقابل احساس ترس خواهد کرد و از جاده منحرف می شود، به راهش ادامه خواهد داد و پیروز ماجرا خواهد بود.
🔹دونالد ترامپ در اغلب موارد بازیگران عرصه بین الملل را در این چارچوب تئوری بازی بزدل قرار می دهد و با سیاست فشار حداکثری، تهدیدهای نظامی و جنگ تجاری در کنار عملیات روانی گسترده سعی دارد بازیگران مقابل را دچار خطای محاسباتی و نهایتا وادار به تسلیم کند. و دقیقا در مواردی که طرف مقابل تسلیم این بازی نشده است براساس همان مشی تاجرانه و محاسبه گرایانه ترامپ، این آمریکا بوده است که به نتایج خود نرسیده است. از به حمله موشکی به مواضع سوریه که با مقاومت دولت سوریه و جبهه مقاومت همراه شد تا ایستادگی دولت ونزوئلا در برابر فشارهای آمریکا.
🔹ترامپ درچارچوب همین تئوری بازی بزدل ابتدا با نقض های مکرر و صریح برجام و تهدیدهای متعدد به خروج از برجام از باقی ماندن ایران در برجام درصورت خروج آمریکا مطمئن شد، سپس با خیال آسوده فرمان خروج از برجام را داد و اروپا را هم به عنوان زندانبان ایران برای باقی ماندن در برجام نگه داشت. گواه ماجرا اظهارات مکرر مقامات دولتی مبنی بر حفظ برجام بدون آمریکا است.
🔹جاییکه حسن روحانی دقیقا در17 اردیبهشت97 یعنی یک روز قبل از خروج آمریکا از برجام گفت: «اگر اهداف ما از برجام بدون آمریکا محقق شود چه بهتر!» و پالسی آشکار به ترامپ داد تا خیالش از واداده بودن تیم سیاست خارجی ایران راحت شود. حال آنکه تا قبل از 18 اردیبهشت97 و خروج رسمی آمریکا از برجام بدلیل اعمال تحریم های متعدد، باقی بودن تحریم های ثانویه ، اعمال تحریم های کاتسا و... عملا برجامی برای ایران نمانده بود و اگر آن زمان ترامپ مطمئن می شد با خروجش از برجام، ایران هم خارج خواهد شد حتما تصمیم دیگری می گرفت.
🔹حتی بلافاصله بعد از اعلام رسمی آمریکا مبنی بر خروج از برجام، آقای روحانی در یک پیام رسمی اعلام کرد: «برجام بدون آمریکا ادامه می یابد...خوشحالم که یک موجود مزاحم از برجام خارج شده است و بیتردید راه خود را با موفقیت ادامه میدهیم.» و در اینجا هم خیال ترامپ کاملا مطمئن شد و هم اروپایی ها! و امروز با گذشت یکسال از خروج آمریکا از برجام ، اروپایی ها هم تعهدات نیم بند و کم اثر خود که صرفا در غالب موارد غیرتحریمی دارو و موادغذایی اجرایی نکرده اند و بلکه خریدنفت از ایران را به صفر رسانده اند و همگام با آمریکا خواستار مذاکره ایران در حوزه های موشکی و قدرت منطقه ای شده اند.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
ادامه دارد...
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕️ بازی بزدل ترامپ و اراده ایران! (قسمت اول) 🔹دونالد ترامپ از ابتدای ریاست جمهوری اش تا به امروز در
⭕️بازی بزدل ترامپ و اراده ایران!
(قسمت دوم)
🔹ترامپ که مشاهده کرد در این مسیر فشارحداکثری تا تغییر محاسبه طرف مقابل دارد امتیاز می گیرد آن هم بدون هیچگونه واکنشی از طرف مقابل ، فشارخود را بیشتر کرده و روی به تهدیدنمایی و ایران هراسی در منطقه آورده است. از عزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن تا اقدامات ایذایی در منطقه و تهدیدهای زبانی و پیوست های عملیات روانی برای تغییر رفتار ایران و رفتن ایران به پای میزمذاکره و معامله برقدرت موشکی و نفوذ منطقه ای. درصورتیکه تمامی مقامات و کارشناسان نظامی آمریکایی خود اذعان دارند دنبال جنگ نظامی نیستند و اصولا این تحرکات صرفا برای ارعاب طرف مقابل است.
🔹رهبرمعظم انقلاب هم فرمودند : «شبحِ جنگ را بزرگ می کنند برای اینکه یا ملّت را بترسانند یا ترسوها را بترسانند؛ چون بالاخره ما یک مشت ترسو هم داریم دیگر اینها را بترسانند.»
🔹در این بازی غرب گرایان داخلی هم با ایجاد دوگانه غیرواقعی جنگ-صلح در حال دادن پالس به آمریکا هستند تا با تشدید فضای رسانه ای سایه جنگ یا صلح (بخوانید سازش)، منجر به تغییر رفتار ایران و برجام های بعدی بشود یا جریانی که با اعلام استراتژی صبر و انتظار به امید آمدن یک رئیس جمهور دموکرات توصیه به ماندن در برجام می کنند. امری که خود دقیقا در همان پازل آمریکا خواهد بود و گِرا روشنی است که اصولا آمریکا هرکاری انجام دهد ما از برجام خارج نخواهیم شد.
🔹از طرف دیگر با همین دو اقدام بسیاردیرهنگام و ضعیف دولت در سالگرد خروج آمریکا از برجام در تعهدات هسته ای خود ذیل برجام و عدم توجه به رجزخوانی های آمریکا در منطقه و پاسخ های درخور مقامات نظامی کشور به آنها و در کل ارسال پیام ایستادگی در برابر زیاده خواهی ها، فورا شاهد هستیم این بار ترامپ است که در حال تغییر مسیر و انحراف از جاده است و از موضع تهدید نظامی به سمت تمایل و اظهار چندباره برای گفتگو و حتی دادن شماره به سفارت سوئیس روی آورده است و برای مذاکره چندکانال ارتباطی خود را فعال کرده است و حالا مایک پمپئو نیز از۱۲ شرط خود کوتاه آمده است و درخواست مذاکره بدون پیش شرط کی کند. لذا تجربه تاریخی و البته رفتار دولت کنونی آمریکا نشان داده، ایستادگی و مقاومت منجر به شکست دشمنِ بزدل و ترسو خواهد شد.
🔹همانطور که رهبرمعظم انقلاب با ادبیات ذیل گفتمان انقلاب اسلامی مطرح کردند این تقابل جنگ اراده هاست و «گزینهی قطعی ملّت ایران مقاومت در مقابل آمریکا است و در این رویارویی، در این مقاومت، او وادار خواهد شد به عقبنشینی. و بحث مقاومت هم بحث برخورد نظامی نیست؛ این که حالا بعضی هم مسئلهی جنگ را در روزنامه و در فضای مجازی و مانند اینها مطرح می کنند حرف بیخودی است. جنگی بنا نیست انجام بگیرد و به توفیق الهی انجام هم نخواهد گرفت. نه ما دنبال جنگیم، آنها هم به صرفهشان نیست که دنبال جنگ باشند و میدانند که به صرفهشان نیست. ما هم که خب اهل ابتدا به کارِ نظامی نیستیم ــ هیچ وقت نبودیم، الان هم نیستیم ــ این برخورد، برخورد ارادهها است؛ این رویارویی، رویارویی ارادهها است؛ و ارادهی ما از آنها قویتر است. ما علاوهی بر ارادهی قوی، توکّل به خدا را هم داریم. »
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خمینی تنش زا از زبان استاد حسن رحیم پور ازغدی
🔹انقلاب اسلامی دچار سادیسم نبود، شما دچار مازوخیسم هستید.
شما خودآزار هستید، امام دیگر آزار نبود.
✅ به تریبون مستضعفین بپیوندید:
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ خطر امام بیخطر!
🔹هنر امام، ایجاد مرزبندی با قرائت بیخطر از اسلام و آوردن اسلام به صحنه و شکلدهی انقلاب و حکومت دینی بود.
🔹با غالب شدن انقلاب، انقلاب و اسلام مدعیهای زیادی پیدا کرد. سید علی خامنهای در سال 58 و در سالگرد شهید مصطفی خمینی، با درک این خطر، برای مرزبندی انقلابیها با مدعیان اسلام و انقلاب، لغت خط امام را ساخت و شاخصهای اندیشه امام را بازخوانی کرد (کاری که بعدها در دوره ریاستجمهوری و بهویژه رهبری او و بیش از همه در 14 خردادها مکرراً تکرار شد). اما ماجرا به همینجا ختم نشد.
🔹بعد از چند سال، نسخه سیاسی خط امام تولید شد. در دهه شصت و هفتاد، جناح چپ (اصلاحطلبان امروز) و در دهه هشتاد و نود جناح راست (اصولگرایان فعلی) از خط امام برای مبارزه سیاسی با رقیب بهره جستند. ویژگی این مدل برداشت از خط امام، بزرگ کردن بخشهایی از اندیشه امام و بیتوجهی به بخشهای دیگری از آن بود
🔹تحریف مکتب امام، سکه بازار شد و روایتی خلاف واقع از اندیشه امام ارائه دادند، امامی که قدرت را گرفته و تحویل آنان داده، امامی که دولت مدرن ایجاد کرده، امامی که اندیشه ثابتی نداشته و مدام تغییر نظر داده، خمینی اولی که به سبک پادشاهان خمینی دوم و سوم و ... در خاندانش هست، امامی که صرفاً به دنبال حاکم کردن روحانیون بوده، امامی که تنها قدرت و حکومت (با ادبیات دینیتر ولایت) محور کارش بوده، اصل برای او صرفاً رشد معنوی بوده، امامی که مسئله اصلیاش حقوق شهروندی بوده، امامی که مهمترین اندیشهاش حفظ سنتها و ارزشها در حوزه فرهنگ بوده و انواع و اقسامی از اندیشه امام، آغشته به تحجر و التقاط و سرمایهداری و وابستگی و دیکتاتوری و صوفیگری و... خلاصه «امامی، مخالف امامی که بود» ایجاد کردند.
🔹امام ذیل اندیشههای دیگر مطرح شد، ذیل جنگ سنت و مدرنیته، عشق و عرفان و شوریدگی معنوی، سوسیالیسم، لیبرالیسم، سنتگرایی، تأسیس تمدن اسلامی، پستمدرنیسم و...
🔹تکنولوژی تولید امام بیخطر تولید شد. امامی که برندگی ندارد و درنهایت افراد را به قیام برای خدا و ایجاد تغییر برنمیانگیزد. تفسیر فانتزی و گرد از دغدغههای امام ارائه شد، بهگونهای که اندیشههای اجتماعی، استقلالخواهانه، عدالتخواهانه و آزادیخواهانه امام و انقلاب از برندگی افتاد و اندیشه و سیره معنوی او نیز درونگرایانه و همنتیجه عرفای سنتی شد به نام جامعیت و عقلانیت و هوشمندی، افراد به تحیر کشانده شدند و اولویتهای اندیشه و عمل امام برای آنها پوشیده ماند یا این اولویتها بزرگ و کوچک شد. مسیر با مقصد (تربیت و معنویت) جابجا شد. اینگونه افراد حتی با خواندن صحیفه امام و جدال دو اسلام به انفعال کشیده شدند.
🔹اینگونه التقاطیها و بیشتر متحجرین، غربگراها و بهویژه طرفداران سرمایهداری و وابستگی، سنتیها بهویژه محافظهکاران و... اندیشه امام را از هسته اصلیاش تهی کردند. تغییرگراترین اندیشه تاریخ را به حفظ وضع موجود کشاندند و انقلابیها را به نام انقلاب و خط امام و تفسیر امام از اسلام و... به انفعال.
🔹عنصر محوری اندیشه امام، قیام برای خدا و توحیدی کردن و حاکم کردن اراده خدا بر فرد و خانواده و جامعه و تاریخ است. این قیام، مستلزم درگیری با طواغیت درونی و بیرونی است. اسلام عارفان مبارزهجو، در مکتب امام، معنویت را همراه و در مسیر مبارزه تعریف میکند. اسلام ناب، جامعیت دارد و متوجه همه آرمانهاست؛ اما هم میان آرمانها و هم در تقابل با دشمنان (دیگریها، معارضین و رقبا) اولویتگذاری دارد. متوجه عقلانیت و معنویت هست، اما در دنیای خارج رویکرد اجتماعی و تغییر بنیادین و نپذیرفتن وضع موجود را به همراه دارد و با نابرابریها و فقر و غنا و استضعاف و استکبار و بیتوجهی به معنویت و آزادی و عقلانیت و... درگیر است.
🔹اولین گام مهم در گام دوم انقلاب، شناخت انقلاب و امام، آنچنانی است که بودند و هستند، نه آنچنانکه تفسیر و تحریف و بیخطر میشوند! و گام بعدی درگیری و مرزبندی با دیگریها و رقبا و معارضین انقلاب بهویژه متحجرین و محافظهکاران است که انقلاب بیش از همه در تقابل با آنان ساماندهی شد.
✍ #محمدصادق_شهبازی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وصیت شهید مقاومت (شیخ اباذر): اگر بدنم را قطعه قطعه کنید، در هر قطره ی خونم نام امام خمینی را پیدا میکنید، از علما میخواهیم در این راه قدم بردارند، نه این که فقط در کلام بگوییم ما در خط امام هستیم
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ قبره فی قلوب من والاه...
♦️این چند سالی که از خداوند عمر گرفتم، به جز یک بار که مرقد روز های ساخت و سازش را می گذراند، دیگر یادم نمی آید که به آنجا رفته باشم. چه وقتی کوچکتر بودم و نمای بیرونش را با امامزاده صالح مقایسه میکردم، چه حالا که کمی بزرگتر شدم و نمای درونش را با کاخ سعدآباد مقایسه میکنم.
♦️قطعا جای دلسردی است وقتی که جوان یمنی در آن بحبوحه جنگ و ویرانی در کشورش برای تجدید بیعت به دیدار رهبرش می آید اما چیزی که روبرویش می بیند، رنگین تر بودن خون خانواده رهبری است که حتی برای نوسازی خانه ی فرسوده اش به بنا اجازه نمیداد.
♦️جسم خمینی {شاید} اینجا باشد اما قطعا روح و مزار او اینجا نیست. روح او را میتوان در خانه قم و جمارانش جستجو کرد. میتوان روح او را در کوره آجر پزی ها و حلبی آباد های جنوب شهر جستجو کرد. روح او در تن آن جوان بحرینی است که خانواده اش را از دست داده ولی با تمام توان می جنگد. روح او در تن نوف، دختر 16 ساله ایست که غریبانه در محاصره صهیونیست های از خدا بی خبر افتاده.
مزار او را نباید در آن کاخ مجلل، کنار یار دیر یر ین جستجو کرد. مزار او کابل به خون کشیده شده است. مزار او میانمار و پاراچنار است. مزار او حتی کنار مزار جوانانی است {که سالها کمونیسم آنها را در حصار های آهنین خود زندانی کرده بود}.
♦️این خمینی که برایمان ساخته اند؛ مرا بر نمی انگیزد تا به خود بمب وصل کنم و در سرزمین غریب برایش جهاد کنم. این خمینی انگیزه ای به من نمی دهد که برای نهضتش در زندان تازیانه بخورم. این خمینی برایم توانی نمیگذارد که با وجود قتل عام جمعی نیروهایم، چنین فرمان دهم که فرمان امام است! باید مجنون حفظ شود!))
راضی باشید...
انقلابیون جهان برای بت نازنینی که از خمینی ساخته ایم، تره هم خرد نمیکنند!
♦️بسیار خوشحالم که خیلی از مستضعفین از رسانه ها دورند و نمی فهمند که در رگ و پی این کشور که باید قلب تپنده جهان اسلام باشد؛ دارد چه میگذرد! خوشحالم که از فساد های مالی که طلایه داران انقلاب(!) از هم رو میکنند خبردار نیستند که اگر بودند...
♦️فردا هم اگر به این مرقد بی روح اشرافی میروم، نه ساندیسی در کار است، نه نور افشانی ها مرا به ذوق می آورد و نه آن فرد مذکور کناری رغبتی به دلم می آورد. صرفا به خاطر سید مظلومی می روم که چندین سال است خود را به آب و آتش میزند که مردم برگردیم به صحیفه! برگردیم به راه امام وگرنه این ملت سیلی خواهد خورد!
♦️ای روح الله! چیزی که غصه اش را میخوردی اتفاق افتاد. خوی روسای مان از کوخ نشینی به کاخ نشینی تغییر کرد. برایمان دعا کن که وقت فاتحه خواندن نرسد...
✍🏻 #علیرضا_مشک_افشان
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ به استقبال #خمینی
🔺 آخرین تجلی ذوالفقار بود: مردی که با ابروانش خیبرهای زمان را درهم می شکست؛ مردی که با لبهایش سماع میکرد.
🔹ابروان خمینی، ذوالفقار دوره غیبت بود. مردی که ظهور کرد تا غیبت را باور کنیم. مردی که سلمان فارسی را به همه زبانها ترجمه کرد. مردی که با اباذر برادر بود، اما با اباسیم میانهای نداشت. مردی که با خون، شمشیر را به زانو درآورد. مردی که با بارانهای موسمی نیایش پایان خشکسالی تفسیر بود. مردی که در بازارها، تجلی فروخت و به خیابانهای ما پرچم هدیه داد. مردی که ما را به خودکفایی موجها رساند. مردی که کشاورزی آخرت را رونق داد. مردی که ما را به اوایل آخرالزمان رساند. مردی که کاسههای ترکخورده نیت را از عرفان ناب کوهپایههای پرستش پرکرد و ما را به آب و هوای اهورایی عادت داد.
از مرحوم #احمد_عزیزی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وداع با ماه رمضان از کلام خالصانه و شیرین شهید آیت الله دستغیب
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
4_5942748885138014696.mp3
5.47M
⭕️ گزیده ای از گفتارهای #امام_موسی_صدر درباره عید #فطر با صدای امیرحسین مدرس
🌹عید فطر، عید بندگی مبارک🌹
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ چند خط برای رسانهای که به آن مدیون هستیم...
🔹چند سال است در فضای مجازی سایت و رسانهای شروع به کار کرده به نام EMAM.COM
خروجی تلاش چند بچه حزباللهی که دیدهاند جایی نیست که فقط صحبتها و فیلم و صوتهای #امام_خمینی را منتشر کند و با توجه به ظرافتهای رسانهای امروز و فضای مجازی به دست مخاطب برساند. افتادهاند دنبال پیگیری دغدغه شان، مشکلات گرفتن بودجه و امکانات و آرشیو و فلان و بهمان را به جان خریدهاند و چندسال است مداوم کار میکنند. به لطف زحماتشان، تصویر ذهنی ما از امام که منحصر به برخی روایتهای تلویزیونی بود تغییر کرده و هر روز صوت و تصویر امام را در موضوعات مختلف میبینیم.
🔹این اما یک طرف ماجراست. روی دیگر سکه این است که وقتی مؤسسهای عریض و طویل به نام تنظیم و نشر آثار امام با بودجه و امکانات قابل توجه وجود دارد، اساسا چرا باید چنین خلأیی حس بشود؟چرا آنها چنین کاری نکردهاند؟ لابد خبر دارید که این سایت امام بود که برای نخستین بار تمام صوتها و فیلمهای بیانات امام را منتشر کرد! یعنی در سایتشان در کنار متن هر دیدار، صوت یا فیلم آن هم قابل دسترسی است. چرا قبل از سایت امام، این فیلم و صوتهای امام در دسترس مخاطبین نبود؟ موسسه تنظیم و نشر چرا چنین کاری را نکرد؟ سری به سایت پرتال امام خمینی بزنید و خود قضاوت کنید چنین سایتی زیبنده ی موسسه ای که قرار است متولی حفظ و نشر آثار امام باشد هست یا نه؟
🔹جلوتر بروم، فکر میکنید موسسه تنظیم و نشر با سایت امام چطور تعامل کرد؟ برای یافتن این پاسخ هم دقت کنید که چرا سایت امام ابتدا روی دامنهی دات آی آر بالا بود ولی پس از مدتی به دات کام منتقل شد. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مُجمل...
🔹حقیقتش مدتی است به این نتیجه رسیدهام موسسه تنظیم و نشریها عامدانه برای امام کار نمیکنند، نه دنبال دردسر کاری هستند نه دردسر سیاسی. کسی هم که جرات بازخواستشان را ندارد. گاهی فقط به خاطر منافع جبههی سیاسیشان فیلمی از هشدار امام به شورای نگهبان منتشر میکنند.خیلی حرفهای امام هم که با سیاستورزی امروزشان تناسبی ندارد، پس بی خیالش میشوند. در جدالهای تاریخی درباره امام هم که ساکتند و گاهی لای بقیه حرفهایشان، یک موضع لایت میگیرند.
🔹آقای حسن خمینی! آقای حمید انصاری! سایت امام که الحمدلله راه خودش را میرود و منشأ اثر است. عیبی ندارد، بگذارید بودجههایتان خرج همان پژوهشکده ها و دفاتر موسسه در اصفهان و قم و نجف و تهران و سایت جماران بشود، ولی می رسد روزی که امام یقه تان را بگیرد که نام و نان مرا خوردید، بودجه ی بیت المال را نیز، بگویید چه کردید؟
✍ #امین_فرج_اللهی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️یک مسئول چگونه از یک انباری در اول انقلاب، امروز به یک خانه مجلل در #ولنجک رسیده است؟!
🔹ضعف قانون «از کجا آوردهای» چه بود؟!
🔹ریشهی مشکل نظارت بر اموال مسئولین کجاست؟!
🏷 محمدرضا علیزاده؛ کارشناس ارشد موسسه شفافیت برای ایران
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ماجرای شب شعر رحلت امام در همان روز ارتحال
🔹خاطرات کمترشنیده شده و جالب «محمد کاظم کاظمی» شاعر مطرح زبان فارسی از روز های رحلت امام خمینی (ره)
🔺" اولین کنگره شعر حوزههای علمیه سراسر کشور در خرداد 1368 در مشهد برگزار شد، در دانشگاه رضوی، در مجاورت حرم مطهر و با گردانندگی سیدعبدالله حسینی. علاوه بر شاعران طلبه و روحانی، جمعی شاعر مهمان هم دعوت شده بودند، همچون علی موسوی گرمارودی، علی معلم و...اولین شب کنگره به صورت عادی برگزار شد.
🔹در آن ایام حضرت امام در بیمارستان بستری بودند. یکی از شعرهایی که آن جلسه خوانده شد، مثنوی علی معلم بود که در آن چند بیتی، دعای طول عمر برای امام داشت:
عمرِ آن پیر شوان باد که شوری دارد
از گُل غیبتیان جام حضوری دارد
عمر آن پیر شوان باد که حق میخواند
از بد نامده، نادیده ورق میخواند
عمر آن پیر شوان باد که دیدارش هست
دم بیدارگر و دیدۀ بیدارش هست...
🔺استاد معلم به این بیتها که رسید، با توجه به وضعیت حضرت امام، شوری در محفل افتاد و صدای احسنت احسنت و آمین از میان جمعیت بلند شد. جلسه به پایان رسید که مجری جلسه سید عبدالله حسینی خبری اعلام کرد، این که حال حضرت امام به وخامت گراییده و از همه مردم خواستهاند که برای ایشان دعا کنند. جمعیت حاضر در جلسه با گریه و زاری و اندوه تمام به حرم امام رضا رفتند و تا دیروقت شب به دعا مشغول بودند.
🔹صبح حوالی ساعت هفت بود که رادیو آن خبر ناگوار را اعلام کرد. من با تأثر تمام به محل اقامت شاعران رفتم تا ببینم که برنامه چیست. معلوم نبود که کنگره متوقف میشود، یا نه. در آنجا هر کس در اتاقش در اندوه بود و یا مشغول سرایش شعر. استاد معلم در یک اتاق، علیرضا قزوه در اتاقی دیگر، مصطفی محدثی، عبدالجبار کاکایی، موسوی گرمارودی، همه. حسامالدین سراج هم با تأثر مشغول نوحهخوانی بود.
🔹هنوز یکی دو ساعت نگذشته بود که بسیاری از دوستان شعرهایی نوشتند و به من هم حالی دست داد و مثنوی «بنشین زار زار گریه کنیم» را نوشتم که البته هفت هشت بیت بیشتر نبود.
🔹علی معلم مثنوی مفصل و غرایی نوشت:
مفت حیرتسبقان! سیلی الفت کاری است
رخ مأنوسترین آینهها زنگاری است
🔹مصطفی محدثی این غزل را نوشت:
گدازههای بلا را چگونه بنویسم
غروب روح خدا را چگونه بنویسم
🔹و علیرضا قزوه به گمانم که مثنوی را سرود:
ای جماعت خاک غم بر سر کنید
غربت خورشید را باور کنید
🔹با این وصف، مسئولان کنگره ترجیح دادند که کنگره را تعطیل نکنند و بلکه آن را ویژه رحلت حضرت امام برگزار کنند. همه چیز برنامه تغییر کرد. دکور مناسب با رحلت انتخاب شد و نام برنامه «در سوگ آفتاب» گذاشته شد. جمعیت فراوانی به جلسه آمدند، به طوری که حتی استاد معلم جای نشستن نیافت و بین مردم در روی زمین نشست.
🔹شاعران، شعرهایشان را در جلسه خواندند. و من هم آن مثنوی را خواندم. از حوالی بیت دوم و سوم بود که دیگر بغض کردم و گریهام گرفت. دیگر تمام شعر را با گریه خواندم و جمعیت هم به گریه افتادند. حال غیر قابل توصیفی بود. من هیچیک از شعرهایم آن طور با گریه نخواندهام.
🔹و به این ترتیب، اولین سرودههایی که برای رحلت حضرت امام پدید آمد، در همان شب، در یک محفل بزرگ قرائت شد و به نظرم این پدیدهای منحصر به فرد است، چون خیلی کم اتفاق میافتد که هنوز یک شب از درگذشت یک رهبر بزرگ نگذاشته باشد، یک شب شعر باشکوه برای او برگزار شود. معمولاً برنامههایی از این قبیل چند روز فاصله به کار دارد تا شعرهای لازم سروده شود.
🔹و البته سرایش شعر بعد از آن هم ادامه داشت. بعضی شاعران در روزهای بعد، شعرهایی پختهتر از آن سرودهها نوشتند و این شعرها به زودی در کتابهایی گرد آمد. تا جایی که من سراغ دارم، تا کنون ـ گذشته از مرثیههای عاشورایی و مرثیه برای ائمه ـ برای هیچکسی در زبان فارسی این قدر مرثیه سروده نشده است که برای حضرت امام سروده شده است"
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ چرا 15 خرداد به روایت امام بایکوت شد؟
🔹 امام در آخرین دست نوشته خود یعنی #منشور_روحانیت که غم نامه تلخی از درگیری با متحجران ظاهر الصلاح است صریحا اعلام می کنند که: «در 15 خرداد 42 مقابله با گلولۀ تفنگ و مسلسل شاه نبود که اگر تنها این بود مقابله را آسان می نمود. بلکه علاوه بر آن از داخل جبهۀ خودى گلولۀ حیله و مقدس مآبى و تحجر بود؛ گلولۀ زخم زبان و نفاق و دورویى بود که هزار بار بیشتر از باروت و سرب، جگر و جان را می سوخت و می درید»
🔹چرا این جنبه از تاریخ برای هیچ کدام از نسل ما روشن نیست؟ آیا مخفی کردن این مستندات تاریخی با یک برنامه حساب شده صورت گرفته؟! چرا روایت امام از اتفاق مهمی مثل #پانزده_خرداد که طلیعه انقلاب است پوشانده شده؟ این #روحانیون_مقدس_نما که حضرت امام آنان را عامل این وضعیت می دانند چه کسانی بوده اند؟ چرا آنان و روشهای شان به جامعه معرفی نشده تا جلوی تکرارشان گرفته شود؟
🔹 و تامل برانگیزتر از همه اینکه: چرا تیغ ما همچنان در قبال روشنفکری غربگرا تیز و در نقد #تحجر_دینی، کند و ناتوان است؟!
✍️ #علیرضا_کمیلی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صحبت های صریح خانم دکتر سهیلا صادقی در حضور رهبر معظم انقلاب:
🔹درگیری های اخیر در دانشگاه تهران پیرامون حجاب نشان میدهد که دانشگاه فاقد طرح جامع و استراتژی مشخص برای مدیریت اینگونه مسائل است و نشان میدهد برخی از مسئولین نسبت به دغدغه های فرهنگی حساسیت لازم را نشان نمیدهند غافل از اینکه اگر چیزی به اسم جمهوری اسلامی و ارزش های آن نباشد هیچ دلیلی برای مسئولیت حضرات و تداوم مدیریت آنها وجود ندارد.
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️کدام نیمهی خرداد؟
🔹سالها تا مصرع «انتظار فرج از نیمهی خرداد کشم» را میشنیدم، یاد رحلت #امام_خمینی میافتادم و به انتظار او برای عروج میاندیشیدم. حالا البته این معنا را رد نمیکنم، اما معنای اول این گزاره برایم بیشتر جلوه دارد.
🔹«سالها میگذرد، حادثهها میآید | #انتظار فرج از #نیمه_خرداد کشم». امام در دل حوادث پیاپی، دلبستهی انتظاری است که البته از زمان خاصی پررنگ و معنادار شده است. حادثه #پانزده_خرداد ۱۳۴۲ ه.ش. مبدأ #انتظار_حقیقی برای کسی چون امام است.
🔹این نشانهگذاری نمادین علاوه بر آن که میتواند تعریف متفاوت امام از #انتظار_فرج مسلمین یا انتظار فرج موعود را بیان کند، نشانه اهمیت قیام ۱۵ خرداد از منظر امام نیز هست. امام #انقلاب_اسلامی را با #هویت دینی و مردمی آن میشناخت و برای حرکت خود، بر اساس قیامی هویتسازی کرد که متکی به حضور سیاسی و مبارزهجویانه مردم دیندار بدون دخالت ایدئولوژیهای چپ و راست و ملیگرا و... بود.
🔹نیمه خرداد ۶۸ البته بسیار مهم است. شوک جهانی درگذشت امام، تشییع ده میلیونی او، تجدید بیعت مردم ایران و جهان با او و نهایتاً انتخاب شبیهترین شاگرد او برای رهبری انقلاب اسلامی هر کدام واقعهای مهمند. اما همه اینها ریشه در نیمه خرداد ۴۲ دارند. هرچند در آن سال، نه دامنه #نهضت_امام چندان گسترده شده بود، نه سربازان امام از گهوارهها برخاسته بودند و نه کسی باور میکرد امواج این قیام مذهبی بتواند همه جریانات معارض و رقیب را درنوردد.
🔹حادثه نیمه خرداد ۴۲ ظاهراً کوچک بود و زود جمع و جور شد، اما ماند و #جهانی شد، چون اصالت و هویت داشت، چون #مردمی، آرمانی و رو به #آینده بود. و امروز همچنان نیمه خرداد زنده است، اگر آنچنان باشیم. و فریب جنود ابلیس، از جمله #یأس را نخوریم.
سالها میگذرد، حادثهها میآید | انتظار فرج از نیمه خرداد کشم
✍ #محمد_جواد_میری
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پولهای کثیف در فیلمها و سریالها
🔹رقص مخاطبان به ساز سرمایهگذاران روی شیشه!
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔺خمینیِ سوگ را همه میپسندند. از راست و چپ و اصولگرا و اصلاحطلب و معتدل. خمینیِ محترمِ موزهنشین، بابِ طبع همهی محافظهکاران است؛ از املاکنجومیها تا حقوقنجومیها.
🔺چنین خمینیای را تکریم کردن که کاری ندارد. هنر آن است که مخاطبِ طوفانِ دوگانهی اسلام ناب و اسلام آمریکاییاش باشی و تاب بیاوری.
مرد میخواهد که از محکِ سخت و بیتعارفِ خمینی، بدون لرزش و لغزش و خطا بگذرد.
🔺خمینیچیِ واقعی کسیست که پُتکهای سهمگین کلامش را آنگاه که بر هر چه تحجرگرایی و تجددمآبی میتازد، تاب بیاورد.
🔹براستی که خمینیکُشهای وطنی چه هوشمندانه به جانِ خمینی افتادهاند؛ دست گذاشتهاند درست روی خط آتش خمینی.
روح الله رشیدی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 آقای محترم!ما نیامدهایم که بود و نبودمان هیچ تاثیری بر جامعه بر تاریخ، بر زندگی و بر آینده نداشته باشد. ما آمدهایم که با دشمنان آزادی دشمنی کنیم و برنجانیم شان، و همدوش مردان با ایمان تفنگ برداریم و سنگر بسازیم، و همپای آدمهای عاشق، به خاطر اصالت و صداقت عشق بجنگیم.
http://yon.ir/pr9Xt
🔹ما آمدهایم که با حضورمان، جهان را دگرگون کنیم، نیامدهایم تا پس از مرگمان بگویند: از کرم خاکی هم بیآزارتر بود و از گاو مظلومتر، ما باید وجودمان و نفس کشیدنمان، و راه رفتنمان، و نگاه کردنمان،و لبخند زدنمان هم مانند تیغ به چشم و گلوی بدکاران و ستمگران برود...
ما نیامدهایم فقط به خاطر آنکه همچون گوسفندی زندگی کرده باشیم که پس از مرگمان، گرگ و چوپان و سگ گله، هر سه ستایشمان کنند...
✍ #نادر_ابراهیمی در #ابوالمشاغل
به مناسبت سالگرد در گذشت نادر ابراهیمی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ اقتصاد در گام اول انقلاب
🔹اکانت رسمی وزارت خارجهی امریکا به مناسبت رحلت امام، در مورد معیشت مردم در این چهل سال نظرسنجی کرده و نتیجه چیزی شده که در تصویر اول میبینید.
🔹این نتیجه کاملا با تحلیل علمی مبتنی بر شاخصهای کلان اقتصاد ایران همخوانی داره. همونطور که در نمودار ارائهشده در عکس دوم مشخصه، در چهل سال اول انقلاب، قدرت خرید مردم ایران به طور میانگین بیشتر شده.
🔹ممکنه کسی ایراد بگیره و بگه این میانگینه و میانگین، شاخص خوبی برای سنجش وضع معیشت مردم نیست. ممکنه وضع یه عدهی محدود خیلی بهتر شده و وضع عموم بد شده. مثل اینکه یکی دو تا نمرهی 20 در کارنامه داره که نمرات پایینش رو پوشش داده و معدلش رو بالاتر نشون میده.
🔹ولی نمودارهای ارائهشده در تصاویر سوم و چهارم، نشون میدن که این ایراد غلطه. در این چهل سال، هم نابرابری )یعنی فاصلهی درآمدی طبقات مردم) کم شده و هم فقر مطلق، به طور نامحسوس کاهش داشته. این نمودارها رو که کنار نمودار قدرت خرید میذاریم، نشون میده که واقعا وضع معیشت عموم مردم، در این چهلسال بهبود داشته.
🔹در نمودار آخر هم شاخص توسعهی انسانی (مرکب از درآمد، آموزش و بهداشت) رو مشاهده میکنیم که رشدش با پیش از انقلاب اصلا قابل قیاس نیست. بنابراین، اصلا عجیب نیست که وزارت خارجهی امریکا در نظرسنجیش چنان جوابی بگیره.
🔹در مقابل، اینکه برخی از مخاطبان، این حرفها رو قبول نمیکنند عجیبه که سعی میکنم به زودی در پستی مستقل با بررسی رفتار رسانهای مثل BBC فارسی، توضیح بدم که چرا برخی در مورد بهبود معیشت در چهل سال نخست جمهوری اسلامی اشتباه میکنند.
🔺پ.ن: نمودارها، بر اساس آمارهای IMF، WB، و محاسبات استاد جواد صالحی اصفهانی است.
🔺پ.ن.2: این نتیجه علیرغم 8 سال جنگ تحمیلی و 40 سال جنگ اقتصادی استکبار علیه ما به دست اومده!
🔺پ.ن.3: کسی درصدد پوشاندن و توجیه ضعفها و اشتباهات اقتصاد ایران در این 40 سال نیست. حق و توان مردم ایران هم بسیار بیش از اینهاست. حتما در #گام_دوم انقلاب باید اشکالات ساختاری اقتصاد ایران اصلاح بشن و ضعفها پوشش داده بشن
✍️ #دانیال_داوودی
https://www.instagram.com/p/ByXjy1rAcPh/?igshid=1sfewzfyozzk4
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وحید جلیلی:
🔹آمیخته شدن هنر با انقلاب بحث مستحب و مکروه نیست، بحث مرگ و زندگی است/ کسی که ارزش هنر را انکار کند، دغدغهای برای حیات انقلاب ندارد
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir