⭕️جبهه انقلاب در رد و تمنّای سلبریتی
🔹مواضع رسانهای جبهه انقلاب عموما در رد هر نوع کنش سلبریتیها در حوزههای سیاسی و اجتماعی است. آنها سلبریتیها را بابت حضور در اتفاقاتی مانند سیل و زلزله نکوهش و حضور تبلیغاتی آنها در سیاست را به کل رد میکنند.
🔹مواضع سیاسی چهرهها حتی در نقد نهادهای حاکمیتی مانند تلویزیون را برنمیتابند و محتوای فراوانی در نقد سلبریتیزدگی ایران امروز منتشر میکنند. اما وقت وقوع زلرله «خاله شادونه» را با تبلیغات فراوان همراه حاج حسین یکتا به سرپل ذهاب میفرستند.
🔹چند ماه بعد از حضور سهراب (رپر عضو گروه مستهجن زدبازی) پای منبر او (یکتا) در مناطق عملیاتی عکس منتشر میکنند. تتلو را به دیدار کاندیدای خود میبرند. از مواضع سیاسی وریا غفوری عصبانیند اما برای مواضع مهدی ترابی و محمد انصاری رپورتاژ میروند. از همین سلبریتی ها برای دعوت مردم به تشییع شهدا و ... استفاده میکنند و حتی در هنگام بیماری تعدادی از همین چهرهها را به عیادت رهبر انقلاب دعوت میکنند.
🔹آنها اصل کنش سیاسی هنرمندان در تحریم جشنواره را نقد میکنند اما همزمان از واکنش شهاب حسینی و سیروان خسروی ذوق زدهاند، در حالیکه ذات این دو فعالیت یکی، اما صرفا در خلاف جهت یکدیگر است. در مورد دوتابعیتی بودن فلان بازیگر افشاگری میکنند در حالیکه برخی از فیلمهای حاکمیتی متاخر مورد تشویق آنها را کارگردانان دوتابعیتی ساختهاند.
🔹نقد اساسی رسانههای ارزشی به مواضع سلبریتیها (به درستی) عدم «تخصص» کافی برای اظهار نظر در حوزههای سیاسی و اجتماعی است، اما خودشان از یک مجری جوان که در گفتگو با همسران شهدا حضور موفقی داشته در مقام کارشناس سیاسی-اجتماعی استفاده میکنند و باعث ایجاد بحرانی رسانهای میشوند. چطور داشتن «تخصص» برای دادن تریبون به او برای اظهار نظر پارامتر مهمی نبود؟ یا استفاده از مداحان، چهرههایی مانند وحید یامینپور و حامد زمانی و ... چیزی غیر از استفادهایست که طیف مخالف با بازیگران و خوانندهها میکند؟
🔹اتفاقات اخیر و حاشیههای پررنگ سلبریتیها فرصت خوبیست که جبهه انقلاب جدیتر به این تناقض فکر و آن را حل کند. آیا باید با اساس کنش هر چهرهای در عرصه غیرتخصصیش مانند سیاست و اجتماع مخالفت کرد؟ و یا باید سلبریتیهای طیف خود را ساخت؟ آیا این میزان از مخالفت با مواضع سلبریتیها ریشه در دست خالیتر در سلبریتیهای همسو ندارد؟ در صورت تعداد بیشتر چهرههای همسو بازهم با موضعگیری آنها مخالف بودیم؟ و آیا واقعا نظر سلبریتیها برای مردم ارزشی دارد؟
✍ #امیر_ابیلی
✅ @teribon
🔹پس از گذشت تقریبا یک روز از ایراد خطبه های نماز جمعه، معرکه تحلیل های مختلف آغاز شد. تحلیل هایی از لایه رسانه تا راهبرد های سیاسی و دست آوردهای اجتماعی و .... اما جای خالی یک حرف به نظر خیلی احساس می شد. پاسخ مشخص امام به گره ذهنی امت در خطبه ها چه بود؟. سوالی که مدت ها گروه های مختلف دغدغه مند انقلاب را به خود مشغول کرده بود." آیا دست آورد بی نظیر پدیده حاج قاسم توسط اتفاقات پس از سقوط هواپیما رو به نابودی رفت و دشمن توانست بازی باخته را پیروز شود؟"
🔹دسته ای از امت، متحیر قافله را باخته بودند و عموم دیگر نیز توصیه به اصلی- فرعی کردن قضایا داشتند مثل قصه کهریزک در 88. اما پاسخ امام با همه حرف ها تفاوت داشت. چیزی که کمتر در متن ها به چشم آمد و تا حدی مورد غفلت قرار گرفت. ایشان پدیده حاج قاسم- از شهادت تا تشییع و ... - و سیلی اولیه موشکی ایران را ایام الله خواندند. مهم ترین دست اورد این نگاه تمییز جنس این پدیده از و اتفاقات هواپیما و .... بود.
🔹با این نگاه راهبردی جنس دو پدیده اجتماعی به وقوع پیوسته اساسا شبیه به هم نبودند و تنها نزدیکی زمان آن دو، انسان را در تشخیص و شناخت به اشتباه می اندازد. اصلا بحث اصل و فرع مطرح نیست. در اصل و فرع هر دو مساله از یک جنس اند اما با یک راهبرد سیاسی باید بین اصل و فرع اولویت قائل شد.
🔹اما پدیده حاج قاسم و سیلی بعدی ایران "ایام الله" است که با تعظیم شعائر الله راه خود را در تاریخ می یابد و جریان حق را از سنگلاخ سخت حوادث این دوران عبور می دهد. دیگر ضریب رسانه ای اتفاقات پس از سقوط یا میزان شلوغی آمده به خیابان برای عقده گشایی و... اساسا قابل قیاس با پدیده حاج قاسم نیست.
🔹در نظام شناختی و محاسباتی مثل بنده ای خیلی فرق است میان آنکه در تحلیل دو پدیده نسبتا مخالف اجتماعی، بتوانم جریان اصلی جامعه را از جریان فرعی آن تشخیص دهم و واکنش های خود را متناسب با آن تنظیم نمایم یا آنکه پدیده ای را "ایام الله" بدانم و دیگری را نه.
🔹این که به دنبال رسیدن خبری از "بچه های بالا" باشیم در باب پیدا کردن یک نفوذی صاحب منصب یا تحلیل های فنی از احتمال هک شدن سامانه ها همه و همه وابسته به نوع نگاه به مساله است. نوع نگاه به مساله است که تعیین می کند پس از عبور از نیل به فکر زنده نگاه داشتن ایام الله باشیم یا توجیه خطای محتمل انسانی بیچاره ای از ال موسی در پس رود. حال بستر رودخانه خراب بوده یا مومنی از ال موسی دل در گرو فرعونیان داشته است. ایا ستاد کل عبور از رود همه چیز را دقیقا به همه درست اطلاع داده یا خیر؟ با این نگاه دیگر مساله این چیزها نیست که همه هست اما مساله نیست چه اینکه سامری هم در ال موسی از رود عبور می کند.
🔹روایت ما و دوهفته گذشته به همین نقل است که دیدیم، "عبور از نیل سوتی های عده ای بعد نیل". این دقیقا همان کاری بود که امام در خطبه های نماز جمعه رقم زد. تنظیم مجدد دستگاه محاسباتی ملت. حال که امام امتحان خود را پس داد نوبت امت است در تذکار ایام الله
🔺پ.ن. 1: این تحلیل منافاتی با جست و جوی و حقیقت یابی و مواخذه مقامات مسئول خصوصا واکنش های دولت، ستاد کل و شورای عالی امنیت ملی و ... پیرامون اتفاقات سانحه ندارد.
🔺پ.ن.2: بار دیگر ظرفیت نماز جمعه عیان شد و صد اه و ناله از کیفیت نماز ها و خطبه ها که هزاران حیف، اینچنین ابزار موثری با حداقل کارآمدی استفاده می گردد. مگر نه اینکه ائمه جمعه نمایندگان ولی فقیه اند در قوم خود؟
✍🏻 امیرحسین غفاریان
✅ @teribon
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️ جنتلمن های تروریست
🔹اینکه رهبرمعظم انقلاب صراحتا افراد مذاکره کننده غربی را جنتلمن هایی خواندند که دقیقا همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند، نه صرفا یک بیانی احساسی بلکه باتوجه تکمیل این بیانات در ادامه مبنی براینکه «اینها همان ها هستند، تفاوتی نمی کند، لباس عوض می کنند و...» نشانگر آن است که ما با یک مساله کاملا واقعی و عینی مواجه هستیم.
🔹آمریکا از آغاز انقلاب بارها علیه مردم ایران تحریم های ظالمانه اعمال کرده است، که در این بین نه تنها تفاوتی میان دموکرات ها و جمهوری خواهان نیست، بلکه بیش از نیمی از تحریم ها توسط دموکرات ها اعمال شده است و اوبامای مودب و باهوش از منظر جناب حسن روحانی نیز با اعمال ۱۱ تحریم علیه ایران میان روسای جمهور آمریکا رکوددار است. تحریم هایی که نه تنها معیشت مردم ایران را هدف قرار داده بلکه موجبات عدم صادرات دارو به مردم ایران و با نرسیدن دارو به بیمارهای سرطانی و پروانه ای عملا منجر به مرگ تعداد زیادی کودکان ایرانی شده اند. در واقع این امر چیزی جز تروریسم دولتی علیه مردم بیگناه یک کشور توسط جنتلمن های مذاکره کننده دموکرات و جمهوریخواه آمریکایی و حتی اروپایی نیست.
🔹در همین راستا حتی خوان زاراته دستیار رئیسجمهور و مشاور امنیت ملی در دولت جورج بوش و معاون اداره تروریسم و اطلاعات مالی وزارت خزانه داری آمریکا در دوره «استوارت لوی» که سالها در وزارت خزانه داری کار کرده است، در کتاب خود تحت عنوان «جنگ خزانهداری» کارشناسان این وزارت خانه را رسما چریک های کت و شلواری می خواند و می نویسد: «زرادخانه آمریکا شامل هواپیماهای بدون سرنشین، موشکهای تامهاوک و چریکهایی با کت و شلوار خاکستری است. وظیفه این چریکها تبدیل ابزار مالی و اقتصادی به سلاحی قوی، علیه دشمنان آمریکاست.»
🔹خبرگزاری رویترز هم طی گزارشی تحت عنوان «تیم تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا، بعد از موفقیت درباره ایران، با چالشهای جدیدی مواجه است» در آوریل 2014 اهمیت و جایگاه دفتر کنترل داراییهای خارجی(OFAC) که نقش بازوی تحریمی وزارت خزانه داری آمریکا را برعهده دارد را به اتاق جنگ مدرن تشبیه می کند و می نویسد: «اتاق جنگ مدرن آمریکا چیزی شبیه به این است: ساعتهای روی دیوار، زمان را در کابل، تهران و بوگوتا (پایتخت کلمبیا) نشان میدهد. افراد پشت میز، بیشترشان جوان هستند. صحبت بر سر اهداف مورد نظر است و در نیمه های شب ، تماس هایی با اروپا انجام می گیرد. اما این اتاق جنگ جدید، نه در وزارت دفاع آمریکا، بلکه در وزارت خزانهداری این کشور است. سلاحهای مورد استفاده نیز نه پهپاد و موشک کروز، بلکه تحریمهای اقتصادی است که با هدفی مشابه و به منظور ضربه زدن به منافع اقتصادی دشمنان آمریکا مورد استفاده قرار میگیرند.»
🔹از طرف دیگر حتی نگاهی به سوابق مقامات ارشد آمریکایی نشان می دهد اغلب رسما و مستقیما در کشتارها و جنایات مردم در نقاط مختلف دستشان آلوده است. جان کری وزیر سابقه خارجه آمریکا از نیروهای نظامی اعزامی به جنگ ویتنام بوده حتی به دلیل مشارکت در جنگ آمریکا و ویتنام نشان شجاعت «ستاره نقره ای» دریافت می کند. تا جائیکه به دلیل کشتن یک نوجوان ویتنامی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۴ مورد انتقاد نیز قرار گرفت.
🔹یا مایک پمپئو که امروز در جایگاه مقام ارشد دیپلمات های آمریکا به عنوان وزیرامور خارجه عمل می کند، رئیس بدنام و بد سابقه سازمان جاسوسی سیا است که در کارنامه خود ترور مخالفان را دارد. پمپئو همچنین بارها با تعطیلی زندان مخوف گوانتانامو مخالفت کرده و هنگامی که در سال ۲۰۱۳ از این زندان بازدید کرد و زندانیانی را دید که اعتصاب غذا کرده بودند، گفت به نظر می رسد: « بسیاری از آنها چاق شده باشند.» و در پاسخ به گزارش کمیته اطلاعات مجلس سنای آمریکا درباره استفاده از شکنجه در سازمان سیا در بیانیه ای شکنجه گرها را «قهرمان» خواند.
🔹اما جدای از بررسی مصادیق و سوابق مقامات آمریکایی و اروپایی که همگی نشانگر آن است که این جنتلمن های پشت میزمذاکره دقیقا همان تروریست های فردوگاه بغداد هستند، این بیان رهبرانقلاب مساله را فراتر از عدم اعتماد به طرف های آمریکایی و اروپایی ارتقا داد بلکه با این توصیف و بیان حتی دیپلمات های آنها را نیز در جایگاه تروریست ها و قاتلان شهید حاج قاسم سلیمانی قرار دادند
🔹و نهایتا اینکه با این مقدمه هیچگونه مذاکره ای در هیچ سطحی با قاتلان شهید سلیمانی و تروریست های فرودگاه بغداد مجاز نخواهد بود و زین پس مقامات مذاکره کننده کشورمان جنتلمن های پشت میزمذاکره غربی را به چشم تروریست های فرودگاه بغداد ببینند.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
متن کامل یادداشت👇
https://nasimonline.ir/Content/Detail/2344568/
✅ @haallaj
🔹در واکنش به تعطیلی برنامههای جهانآرا و ثریا که گفته میشه با فشار دولت اتفاق افتاده:
🔺«صداوسیما» کجای این کاریکاتوره؟!
چرا در نقدِ هواشدن #جهان_آرا، #ثریا و #شوکران، همه به دولت و بقیه گیر میدن؟!
🔺چرا کسی نمیگه این چه صداوسیماییه که همه میتونن بهش فشار بیارن و برنامههاشو تعطیل کنن؟!
🔺قبول کنید خود صداوسیما دوست نداره «نا امن»ها رو تحمل کنه! همه چی باید گِرد و خنثی باشه!
🔹«آوینی» خطاب به مدیران صداوسیما:
"همین دید عقبمانده شماست که وضع این رسانه قدرتمند را که در کف شما جز «بوق مفلوکی» بیش نیست، به اینجا کشانده که همه شاهد آن هستند."
آبان۱۳۷۱ [بخوانید "دی۱۳۹۸"]
میلاد گودرزی
✅ @teribon
🔹فردو در عمق۴۰متری زمین،از لحاظ پدافند غیرعامل فوق العاده، از جهت نظامی بسیار استراتژیک و انهدام آن غیرممکن. آمریکایی ها هم بارها معترف شده اند
🔹اما براساس بند۴۴و۴۵ برجام، آمریکا کاری که با بمب نتوانست بکند را با مذاکره کرد و تا ۱۵سال غنی سازی را در این مرکز تعطیل و عملا فردو مختل شد و هیچ امتیازی هم نداد
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1219257510097539072?s=19
✅ @teribon
⭕️واکنش محمدصادق شهبازی به قراردادن اسمش در لیست اولیه اصولگرایان
🔹لیست #پدرخوانده_ها و پسران و دامادها و باجناقها و #کیف_کش ها و #ژن_خوب ها برای مشروعیتبخشی به قبیلهشان، بدون اجازه و بهرغم مخالفت اینجانب، اسم بنده را در لیست کذایی گذاشتهاند.
🔹تولد عدالتخواهی با مرگ قبیلههای سیاسی رایج شروع میشود و بدیهی است که نسبتی با آنها ندارد.
✅ @teribon
⭕️از نقد انقلابی تا سیاه نمایی کور
🔺به بهانه حذف و محدودیت برنامه های ثریا و جهان آرا
🔹از یک طرف با تبدیل شدن صداوسیما به عنوان مهمترین و موثرترین رسانه جمعی به رسانه ای بی خاصیت، خنثی و بی موضع که با فشار اصحاب قدرت و مقامات دولتی مدام چرخش های۱۸۰ درجه ای از خودش نشان می دهد و سربریدن معدود برنامه هایی با رویکرد نقدانقلابی رو به جلو مانند #ثریا و #جهان_آرا و از طرف دیگر با گسترش و تاثیر شبکه های اجتماعی برافکار عمومی باید شاهد حضور پُررنگ سیاه نمایی های روشنفکرانه و همچنین نق زدن های کور و بی هدف باشیم.
🔹اصولا زمانیکه "نقدانقلابی" را ذبح کنیم و هیچ تریبونی برای اصلاح گری وضع موجود، بیان مطالبات به حق مردم و البته با نگاهی امیدوارانه بسوی آینده در بستر انقلاب اسلامی وجود نداشته باشد، طبیعتا بازار سیاه نمایی های روشنفکرانه ، نق زدن های کور داغ خواهد شد و افکار عمومی را متاثر و جهت خواهد داد.
🔹اساسا نقد انقلابی با نق زدن های کور و بی هدف تفاوت دارد. در نقد انقلابی ضمن صراحت، راهکارهای واقعی عینی برای حرکت به سمت قله ها طرح می شود و صرفا به گفتن حرفهای کلی، شعاری و انتزاعی بسنده نمی کند.
🔹 #ثریا و جهان آرا نمونه خوبی از نقد انقلابی هستند، آنجایی که برخلاف محافظه کاران بدون توجیه وضع موجود، فقر و فساد و تبعیض در جامعه را شفاف به تصویر می کشند و این را نه مانند شبه روشنفکران به پای حکومت دینی بلکه ثمره عملکرد لیبرال های مذهبی وطنی می خواند خواه از جناح چپ باشند خواه از جناح راست. نقد انقلابی خودش را در دایره تنگ سیاست چپ و راست محصور نمی کند و ورای جریانات و معطوف به آرمان های انقلاب حرف خودش را صریح و شفاف و بدون ترس از مافیای قدرت و ثروت می گوید.
🔹 #ثریا نمونه یک برنامه منتقدانه عالمانه و کارشناسانه است، که ضمن نقد کارشناسی و دقیق بدون لکنت زبان گویای مردم است و از طرف دیگر امید به آینده را زنده می کند، راهکارهای عینی برای اصلاح وضع موجود می دهد، از رویش های انقلاب می گوید، از دستاوردهای انقلاب که ثمره مقاومت است از هسته ای ، سلول های بنیادی ، موشکی تا جشنواره عمار و صدور انقلاب می گوید.
🔹 #جهان_آرا هم با شکستن تابوهای خیالی سیاسیون آنها را وارد یک چالش جدی و اساسی می کند. مقامات سیاسی که سالها به واسطه رانت های رسانه ای بصورت یکطرفه خود را قهرمان عرصه سیاست می خواندند حالا در یک برنامه زنده باید به سئوالاتی پاسخ می دادند که تا پیش از این حوزه ممنوعه بود و همینجا بود که عیار واقعی آنها محک می خورد و به همین دلیل بسیاری از اصحاب سیاست و قدرت حاضر به حضور در برنامه و پاسخگویی نمی شدند.
🔹اکنون صداوسیما ، اصحاب قدرت و محافظه کاران با حذف نقدانقلابی با برچسب های مختلف، بهترین زمینه را مهیا کرده اند تا سیاه نمایی روشنفکری و جریان ضدانقلاب آن هم در میانه جنگ رسانه ای، بهتر بتوانند سنگ های خود را برپیکره انقلاب بزنند. امروز جریان محافظه کار لانه کرده در صداوسیما و مقامات غرب گرای دولتی تبدیل به دو لبه یک قیچی شده اند تا نگذارند حرف های جریان انقلابی برای اصلاح وضع موجود و حرکت انقلاب به سمت قله های پیشرفت شنیده شود.
✍ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @teribon
⭕️تبارشناسی مخالفین مرگ بر آمریکا
🔻یادداشت استاد #وحید_جلیلی
🔹این روزها دوباره در بعضی فضاهای دانشگاهی و رسانهای و سیاسی کشور جریان مقابله با “مرگ بر آمریکا” فعال شده است.
اولین شرط برای مواجهه با این جریان شناخت سابقه آن است. این جریان بیش از شصت سال در این کشور سابقه دارد و از ابزارهای متنوعی چون سرکوب و کشتار، تهدید، تبعید، تحریم، تحریف، تحقیر، ترور و … بهره برده است و تا همین امروز هم هیچ کدام از این ابزارها را کنار نگذاشته است. شاید در برخی مقاطع هم موفقیتهایی داشته است .
اولین باری که جریان مقابله با مرگ بر آمریکا خود را به رخ کشید ۱۶ آذر ۱۳۳۲بود.
متن کامل یادداشت:
http://jalili-vahid.ir/?p=1779
✅ @teribon
⭕️#خبر_خوب
🔹پرونده لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام بسته شد
🔻امروز ۲ بهمن ماه با توجه به پایان مهلت قانونی یک ساله مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی مصوبه مجلس درباره لایحه الحاق ایران به کنوانسیون CFT، پرونده بررسی این لایحه مشابه پرونده بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو در مجمع بسته شد.
🔻بر این اساس و با توجه به عدم اظهار نظر مجمع درباره لوایح CFT و پالرمو، مصوبات مجلس درباره این لوایح، دیگر اعتباری ندارد و نظر شورای نگهبان محکم و معتبر خواهد بود.
🔻چنانچه دولت همچنان به دنبال تصویب لوایح مذکور است، باید دوباره به مجلس لایحه بدهد و فرآیند قانونی تصویب آن مجددا طی شود.
🔹نتیجه تلاش های چندساله جریان انقلابی امروز نتیجه داد و عملا لوایح استعماری مرتبط با FATF از نظام قانون گذاری کشور خارج شد.
✅ @teribon
⭕️عزای جدید دولتمردان در پرداخت وام ازدواج به جوانان!
🔹معاون جوانان وزیر ورزش مدعی شد، افزایش وام ازدواج موجب ۴ برابر شدن ازدواج افراد زیر ۱۵سال شده است!
🔹این در حالی است که طبق آمارهای رسمی کشور، در ۱۰ سال گذشته و با ۱۵ برابر شدن وام ازدواج هیچ تغییری در ازدواج افراد زیر ۱۵ سال اتفاق نیفتاده است.
🔹احتمالا این نیز بهانه ای جدید برای تن ندادن به مصوبه اخیر مجلس مبنی بر افزایش مبلغ وام ازدواج میباشد.
✅ @teribon
⭕️ماشین سازی تبریز آزاد شد!
🔺توییت محمدصالح ترکمان، از دانشجویان دانشگاه سهند تبریز که حدود ۲سال است پیگیر ماشینسازی تبریز و واگذاریهای مفسدهانگیز و پیدرپی آن اند...
🔹 میلاد گودرزی:
#خبر_خوب [واقعی، نه موهومی] چیست؟!
خبر دادن از نقطهی حل یک مسئله و از بین بردنِ یک #خبر_بد!
فرآیندی که در حین آن کلی #خبر_بد تولید کردهای. از فساد #مش_قربونعلی ها و #پوری_حسینی ها خبر دادهای و کلی فحش و «با این کارای شما نظام تضعیف میشه» شنیدهای!
#خبر_خوب اصلی وجود شماهاست...
✅ @teribon