⭕️ اگر به جای FATF ، پیمان پولی جدی گرفته میشد!
🔺بعد از یک سال از همکاری با اف ای تی اف وضعیت واقعی ما در عرصه اقتصادی و همکاری بانکی، باید بهتر می شد. اما مشاهده می کنیم که از یک سو سپاه از طرف بانک های داخلی تحریم شده است و از سوی دیگر بانک های چینی که تا کنون با ما همکاری می کردند، دیگر حاضر نیستند پول پتروشیمی ایران را منتقل دهند و دلیل اصلی آن را FATF ذکر می کنند. بنابراین وضعیت ما بعد از یک سال همکاری با FATF بدتر از گذشته شده است.
🔹 در دوران پسابرجام، دولت انرژی خود را برای ادغام بیشتر در نظام مالی غرب (استفاده از نظام پرداخت آمریکا و اروپا و جلب نظر اف ای تی اف) صرف کرد و نتیجه ای هم نگرفت.
🔺اگر مثلث وزارت خارجه، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی که برای اف ای تی اف بسیج شدند برای پیگیری اجرای پیمان پولی انرژی میگذاشتند در حال حاضر شاهد وضعیت بهتری در واقعیت اقتصاد کشور می بودیم.
🔺پیمان پولی، کانال امن بانکی بین دو کشور و بدون درگیر شدن ارزهای ثالثی مثل دلار و یورو است. در شرایط اعمال تحریم بانکی، پیمانهای پولی میتوانند بدون ارتباط با نظامهای مالی تحت کنترل غرب عمل کنند.
✍🏻#هادی_حسینی
♦️متن کامل یادداشت را در سایت #تریبون_مستضعفین بخوانید:👇🏻
http://yon.ir/vFNrm
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ #صنعت_فضایی؛ سومین #قربانی ِ #برجام!
🔹صنعت #هوافضا به ما چه ربطی دارد؟ ما صنعت فضا نمیخواهیم!
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️تقریبا افتضاح!
🔺اگر بخواهم توصیف کنم جلسه ی امشب تشکل ها با ریاست دانشگاه آزاد را باید بگویم: تقریبا افتضاح!
پیشتر از ضدیت فرهاد رهبر با تشکل های دانشجویی شنیده بودم اما جلسه امشب این توصیف را برای مسجل کرد.
🔺وقتی فرهادرهبر به جای پاسخگویی به مطالبات تشکل های دانشجویی از اتحادیه اصلاح طلب شماره ۲ دانشگاه آزاد تا اتحادیه های انقلابی سراسری و بسیج، در مقام طلبکاری برآمده و مطالبات آنان را "چیپ" نامید، دریافتم این رهبر همان رهبر دانشگاه تهران است.
🔺ترکیب رهبر و کلانتری در آزاد، همان ترکیب ناکارآمد، لجباز، محافظه کار و بی خاصیت دانشگاه تهران است.
🔺دعا میکنم برای برادرانمان در دانشگاه آزاد که خداوند عقل و فهمشان دهد تا بتوانند در شرایطی که دانشگاه آزاد از طرف جریان ضدارزشی تحت فشار است بتوانند دوست و دشمن را از هم تمییز دهند و بر مشکلات فائق آیند.
🔹پ.ن: از وزیر علوم اصلاح طلب تا رئیس ق.ق و بسیاری از مسئولین جلسه داشته ام. هیچکدام در برابر انتقادات بی ادبی نکردند اما...
✍ روایت محمد رضا گلرو منفرد دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل دانشجویان از جلسه تشکل های دانشجویی با ریاست دانشگاه آزاد
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹t.me/teribon
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حجازی چه نقشی در تصویب برجام داشت؟
🔹افشاگری بیسابقه از #دیکتاتوری_پارلمانی در مجلس
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹t.me/teribon
⭕️سمت به کدام سمت رفته؟
🔺مرحوم دکتر احمدی، انسان فاصل، وارسته، انقلابی و یار امام و رهبری بود. کافیست تسلیت کدیور را که در عمل تعریض به انقلابی بودن ایشان است، بخوانیم.
🔺اما اینکه انتشارات سمت به عنوان متولی کتب علوم انسانی بعضا به صورت فله ای و کمی کتاب چاپ کرده و آثار ناسازگار با اندیشه اسلامی و انقلابی یا بعضا از نویسندگان فاقد پایبندی به این ویژگیها در ان منتشر میشد چیز قابل گذشتی نیست. بگذریم از پاطوق سیاسی شدن سمت و حضور عناصر فتنه گر و... که در قبال ضربه سمت به اموزش عالی و علوم انسانی اهمیت ندارد اما طبعا در خروجیهای سمت اثرگذار است.
🔺این به معنای نفی شخصیت یا خدمات ان بزرگوار نیست. به معنای نقد عملکرد مجموعه ای است که قرار بود با اصلاح متون موتور محرک اسلامی شدن و ایرانی شدن و انقلابی شدن دانشگاه باشد.
🔺این به معنای نبود اثار فاخر، علمی، اسلامی و انقلابی در خروجیهای سمت نیست، بلکه به معنای نقد جهتگیریها و شیوه اداره ان است.
🔺عدم کارکرد صحیح سمت باعث شده چندین مجموعه موازی و البته بیخروجی دیگر در نهادهای مشابه نظیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به وجود بیاید و درنهایت کار اصلی انجام نشود!
🔺نقد نشدن امثال سمت و شورای تحول و ارتقای علوم انسانی که به وسیله غلامعلی حداد عادل اداره میشود باعث شده فضایی به وجود بیاید که نه تنها اموزش عالی و علوم انسانی اصلاح نشود که صادق زیباکلامها به اصل این امور بتازند.
✍ #محمدصادق_شهبازی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️تجمع بزرگ مردم ولایی قم در برابر دفتر علی لاریجانی و اعتراض شدید به عملکرد وی در مجلس و تصویب لوایح استعماری
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
4_229617150736728916.mp3
5.37M
⭕️باید به سینه رفت زین جا تا فلسطین
🔺«همپای جلودار»قطعه ای انقلابی ازمرحوم #حمید_سبزواری،با صدای حسام الدین سراج و دکلمه فرج الله سلحشور
به مناسبت سالگشت درگذشت حمید سبزواری
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
#روز_نوشت
۲۳ خرداد ۸۸
⭕️"عجب شیر تو شیریه"
🔹با پیامک یکی از همکلاسیهای #سبزم از خواب بیدار شدم. "بدبختها کارتون به جایی رسیده که برای جمع کردن ستاد قیطریه میرید مزدور لبنانی میارید؟" تهش دوبار نوشته "عجب شیر تو شیریه" خوابآلود زنگ زدم بپرسم کلی فحش داد آخرش گفت برو ببین سایتها هم عکساشونو زدن. فوری نشستم پای اینترنت
🔹اول صبح بی بی سی یک خبر از فرماندهان رده یک حزب الله رفته که با لباس شخصی برای سرکوب اعتراضات به تهران آمدهاند. عجب موجی درست شده در شبکههای اجتماعی. دیروز برادر یکی از شهدای معروف حزب الله فرمانده حمله به ستاد قیطریه بوده. عکسش هم با عنوان "حسین اشمر، مزدور لبنانی" در همه سایتها هست. به چند نفر زنگ زدم هیچکس اطلاعات بیشتری ندارد. خیلی دقیق عکسها و مشخصاتشان لو رفته. به جز حسین اشمر، عکسهای نواف نصار، ابوناصر، کریم بوغانی هم هست. سرم درد گرفت. اصلا باورم نمیشود.
🔹۵ سال و نیم بعد، ۲۳ دیماه ۹۳، تیتر "مهدی نوروزی، شیر سامرا شهید شد" را دیدم. عکسهای جوان کرمانشاهی واقعا آشنا بود ولی یادم نمیآمد کجا دیدمش. تا اینکه مصاحبه همسرش را خواندم. "آقا مهدی سال ۸۸ نماینده ویژه دادستان برای جمع کردن ستاد قیطریه بودن که سایتها همونموقع خیلی عکسشونو زدن". تازه یادم افتاد این همان "حسین اشمر، مزدور لبنانی" است.
🔹یاد پیامک ۵ سال پیش با خنده فوری گوشی را برداشتم اولش دوبار نوشتم "عجب شیر تو شیریه" بعد نوشتم "داعشیهای بدبخت کارشون به جایی رسیده که انتقام ستاد قیطریه رو از لبنانیها تو عراق با کشتن ایرانیها میگیرن" تهش هم دوباره نوشتم "عجب شیر تو شیریه" زنگ زد گفت چی میگه؟ گاوگیجه گرفته بود. کلی فحشش دادم گفتم برو سایتها رو ببین عکسهاشونم زدن😀
✍ #وحید_اشتری
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
تریبون مستضعفین
#روز_نوشت ۲۳ خرداد ۸۸ ⭕️"عجب شیر تو شیریه" 🔹با پیامک یکی از همکلاسیهای #سبزم از خواب بیدار شدم. "ب
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️حسین منیف اشمر در ستاد قیطریه!
🔹و آغاز شعار: نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران!
قسمت هایی از مستند "برادران" به مناسبت سالگرد #فتنه_علیه_جمهوریت
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon
⭕️درباره توافق دیشب العامری و صدر
🔺سیاق تحولات سیاسی در عراق همیشه سریع و غافلگیر کننده بود است. رویداد دیشب ائتلاف میان فتح (هادی العامری – ائتلاف دوم پیروز) و سائرون (مقتدی صدر- ائتلاف اول پیروز) نیز از غافلگیری های مستمر این دوره از انتخابات بوده است.
شاید با اختلافات موجود میان #العامری و صدر، به خصوص، مشکلات میان خزعلی و صدر کسی گمان نمی کرد که این دو در نهایت مسیر ائتلاف و توافق را طی کنند به ویژه آنکه پرونده مذاکرات تشکیل ائتلاف بزرگ تر در سایه آتش سوزی انبارهای کمیساریای انتخابات و تصویب بازشماری دستی آرا، به نوعی دچار کندی شده بود.
اما ائتلاف پنج روز سائرون، حکمت و الوطنیه و همچنین ائتلاف دیشب نشان داد که به رغم پرونده ناتمام آرای انتخاباتی، رهبران سیاسی – مخالفان بازشماری آرا به استثنای علاوی - به دنبال تمام کردن کار هستند.
ائتلاف چهارگانه فوق – اگر علاوی را هم قطعی بدانیم زیرا وی خواستاراعاده انتخابات است – اکنون 141 کرسی در اختیار دارد و تنها به 24 کرسی دیگر برای تشکیل فراکسیون بزرگ تر نیاز دارد تا نخست وزیری را از آن خود کند. موضوعی که نیل به آن کار سختی را نمی طلبد و چه بسا کردها و برخی احزاب سنی به آن بپیوندند.
🔹اما چه چیزی باعث اعلان ائتلاف دیشب شد؟
آنچه جلب توجه می کند حضور سردار قاسم #سلیمانی در #عراق است. توافق دیشب به احتمال زیاد نمی توانسته بدون خواسته او بوده باشد. به خصوص آنکه فتح یک ائتلاف نزدیک به ایران است و عصائب اهل حق که تا این لحظه واکنش مخالفت آمیزی با اعلامیه دیشب توافق #فتح با #صدر نداشته اند در حقیقت نزدیک ترین جریان سیاسی و نظامی به ایران در عراق هستند. بنابراین می توان انتظار داشت که نزدیکی فتح و از جمله عصائب به صدر با خواسته ایران به وقوع پیوسته است.
🔺محتمل ترین موضوع درباره چرایی توجه ایران به نزدیک کردن فتح با ائتلاف سه گانه (صدر، حکیم، علاوی) نیز دربرگرفتن و کنترل جریان صدر و شخص رهبر آن است. تردیدی نیست که اگر ائتلاف بزرگ تر توسط جریان رقیب ائتلاف سه گانه تشکیل می شد، باید شاهد یک جبهه بندی دوگانه شیعی -شیعی در عراق می بودیم و ائتلاف سه گانه به جریان سیاسی مخالف ایران (یا غیر نزدیک) و در صف رقیبان منطقه ای و بین المللی تهران تبدیل می شد. این موضوع هم به ضرر تهران و هم به ضرر عراق و جبهه سیاسی شیعیان تلقی می شود.
اما محقق شدن نزدیکی اغلب جریان های شیعی به یکدیگر و بودن صدر دردسر ساز برای ایران در این ائتلاف، خیال ایران را تا حدود زیادی آسوده می کند. به خصوص آنکه اگر گزینه یا گزینه های نخست وزیری به طور کامل توسط طرف های داخلی این ائتلاف مورد انتخاب و توافق قرار بگیرد. این همان چیزی که صدر نیز آن را می خواهد و شاید این وعده طرف ایرانی به صدر نیز بوده است.
کما اینکه دست بالای ایران را در ساحت سیاسی عراق به رقبای منطقه ای و بین المللی اش نشان خواهد داد و باید انتظار داشت که باعث نارضایتی سعودی شود.
🔺در طرف مقابل اما وضعیت العبادی نا مشخص است؛
العبادی که ائتلافش در انتخابات سوم شده روز به روز از اینکه با پیوستن به یکی از دو محور انتخاباتی (دولت قانون و سائرون) عامل تعیین کننده باشد دور می شود.
اکنون اگر #العبادی به ائتلاف مزبور هم نپیوندد، شرایط برای تشکیل فراکسیون بزرگ تر توسط ائتلاف چهارگانه سخت نیست. او می ماند و ائتلاف نصر که فروپاشی آن به هیچ وجه دور از انتظار نیست. شاید تنها راه العبادی در صورتی که بداند پیوستنش به ائتلاف چهارگانه منجر به نخست وزیری او نشود، بازگشت به کنف حزب الدعوه و ممانعت از انشقاق آن باشد.
در نهایت اینکه بعید نیست مسأله بازشماری آرا و پرونده انتخابات، در پایان راه، مغلوب توافقات اخیر شود به خصوص آنکه اگر این توافقات، کشور را از مسیر تنش های سیاسی خطرناک و جدی احتمالی دور کند و اکثریت احزاب قدرتمند را از نتیجه راضی نگهدارد.
آیا غافلگیری ها در عراق همچنان ادامه خواهد داشت؟!
✍ #سید_رضا_قزوینی
🔹 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹 t.me/teribon