⭕️این داستان تکراری نیست!
🔹چهارسال پیش که اصولگرایان با تک لیست وحدت یافتهشان در رویای خود پیروز پیش از مسابقه انتخابات بودند به همه چیز فکر میکردند الا آن پیام سه چهار دقیقه ای سیدمحمد خاتمی که در آن دستور "تَکرار" صادر کرد و صدها هزار نفر را پای صندوق رای کشاند تا آن ترکیب شلم شوربا ژنرال های لیست آقای حدادعادل را ۳۰-۰ ببرند... این فرع ماجرا بود!
🔹کسی از مشارکت مردم تهران در انتخابات خبر دارد؟ ۵۰درصد بود، ۲درصد بیشتر از ۴۸درصد سال۹۰ که همه اصلاح طلبان آن را تحریم کرده بودند، مشارکت کشور چه؟ ۶۱درصد بود، ۳درصد کمتر از همان انتخابات سال۹۰ با مشارکت ۶۴درصدی!... داستان چیست؟
🔹 داستان ساده بود، خیلی ها که تا سال۹۰ میآمدند و رای میدادند دیگر نیامدند! چرا ما نفهمیدیم؟ ساده است، همه جهان میفهمند که باران کوثری رای داده است، اکثر مردم میفهمند که فلان روشنفکر رای داده است، اکثر آشنایان میفهمند که فلان مدیر رای داده است، اما هیچکداممان هیچوقت متوجه قهر یک کارگر هفت کلاس درس خوانده کارخانهای در جاده قدیم کرج نمیشویم، یا آن کشاورز که زمینش در بیآبی خشک شد و خودش و عیالش بعد سالها کار بر سر زمین برای پیدا کردن شغل سرایداری به شهر مهاجرت کردند، هزارها قشر هستند که مرگشان هم نمیفهمیم چه رسد به رایشان...
🔹 آنها نیامدند و ما فریب شلوغی چهارراه ولیعصر را خوردیم، بی تریبونهای همیشه شکستخورده درست از همان لحظه ای که طبقه متوسط تَکرار کرد نیامد و ناامید شد!
🔹دی۹۶ را یادتان هست؟ آبان۹۸ چطور؟ سوت و کورترین نقطههای خرداد۸۸ شلعه آتش اعتراضات شد، بیش از ۳۰۰ نفر کشته شدند و آب از آب تکان نخورد... همان تحریم خاموش حاشیهها به کف خیابان آمده بود و الباقی ماجرا!... من به همه لیستها احترام دیپلماتیک میگذارم، به هیچکدامشان هم رای کاملی نمیدهم، اما اگر قرار است در به پاشنهای دیگر بچرخد جمهوری اسلامی محکوم به تغییر گفتمان و الگوی سیاستگذاری به سمت همان خاموش شدههاست، آنها که حتی کسی متوجه رای ندادنشان هم نمیشود، امر سیاسی باید به سمت رویای آدمهای شکست خورده برود، نجات همگانی در گرو احیای آرمان #عدالت و #برابری است...
🔹من ریسک غضب رای پرسروصداها را به قرار گرفتن کنار حاشیهرانده شدههای گرسنه به جان میخرم و باور دارم با طرحهای صدبار امتحان پس داده نمیتوان امید به معجزه صدویکم داشت!
#لیقوم_الناس_بالقسط
✍🏻 #صادق_فرامرزی
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حسین حاجیلو، کارشناس تحریم: به دروغ ما را از ورود به لیست سیاه FATF میترسانند، حتی اگر به لیست سیاه هم برویم، هیچ اتفاقی نمیافتد!/ به مردم درباره FATF اطلاعات غلط میدهند/ نگران نباشید زیرساخت قطع همکاری با FATF وجود ندارد
✅ @teribon
⭕️بزرگترین نگرانی: اصولگرایی قلابی!
🔺یکی از مهمترین خطر هایی که ماباید نگران و مواظبش باشیم همین است. یعنی ویروسی شدن تفکر انقلاب اسلامی و تفکر ولایی توسط آدم های ظاهرالصلاح که خودشان را اصولگرا و... نامگذاری کرده اند.
🔹شما با کسانی مواجه هستید که سالها رای مردم را گرفتند ، انتخابات های پیاپی را بردند، مجلس هفتم را بردند، مجلس هشتم را بردند، مجلس نهم را بردند و عنوان اصولگرایی راهم یدک می کشیدند و امروز وقتی ما می خواهیم بررسی بکنیم عملکرد و رویکرد آنها را که چقدر آنها واقعا براساس حجت شرعی عمل کردند و بر اساس مبانی انقلابی و با نگاه به افق های آرمانی جمهوری اسلامی در آن جایگاه هایی که حضور داشتند رفتار کردند، نتیجه ، نتیجه ی درخشانی نیست. اینها حتما باید امروز مورد بررسی قرار بگیرد که نعل وارونه زده نشود، که همه چیز را به قدرت رقیب یا به لاقیدی رقیب نسبت ندهند.
🔹 اگر مابه یک سری شکست های ظاهری می رسیم ؛ حتما ضعف های جدی ای در بین خواص و بدنه انقلابی وجود داشته است و اگر کسی بخواهد اینها را بپوشاند و انگشت اتهام را به سمت دیگری بگیرد بعید است که ما بتوانیم از این چالش عبور بکنیم.
♦️پراگماتیزم کورِ زندگی های انتخاباتی
🔺امروز خطر اصلی این نیست که جامعه ما غیر انقلابی بشود، مردم ماغیر انقلابی بشوند؛ خطر اصلی این است که حزب اللهی های ما غیر انقلابی بشوند!
🔹جماعتی که به ظاهر و درشعار، خود را اصولگرا و انقلابی و حزب اللهی می دانند ومی نامند در عمل از مبانی انقلاب اسلامی فاصله بگیرند و این فاصله روز به روز بیشتر بشود و به مبانی سکولار یا یک پراگماتیزم کورِ بدون مبنایِ بدون حجت دچار بشوند و ذهنیت ها و زندگی شان به جای اینکه بر اساس مبانی اخلاقی و معرفتی دینی شکل بگیرد براساس یک سری تقویم های سیاسی و انتخاباتی تنظیم بشود و روز به روز، هم ؛ آن ابتهاج معنوی وخلوص و روحیه ی بسیجی را از دست بدهند و هم مبانی معرفتی در آنها تضعیف بشود ولی در ظاهر در جنگ های زرگری سیاسی ، پرچم بدنه انقلابی دست اینها باشد.
✍🏻 #وحید_جلیلی
✅ @teribon
از آبان ۸۱ تا اسفند ۹۸
⭕️ انقلاب راه خودش را باز میکند
وحید جلیلی:
🔹اولین خاطرهام از سعید شعرباف، برکناریاش از مسولیت بسیج دانشجویی دانشکده فنی دانشگاه فردوسی است.
🔹به دنبال پیام شش آبان ۸۱ رهبری به دانشجویان، برای مطالبه عدالت، جلسهای در مسجد امام صادق (ع) در خیابان دانشگاه مشهد برگزار شد که در تبلیغاتش از اتهامات شرکت «المکاسب» نام برده شده بود که متعلق به نزدیکان آقای طبسی بود.
🔹شعرباف که از سازمان دهندگان آن تجمع بود مورد غضب برخی دوستان در سپاه که آن زمان فرماندهیاش با اخوی قائم مقام معزز آقای طبسی بود، قرار گرفت و برکنار شد.
🔹مدعیان اصولگرایی، فضایی ایجاد کرده بودند که حتی اگر در برابر لیست هوالمطلوب میایستادی و میخواستی به دکتر جلیلی به جای تیمو علی عسگری رأی بدهی هم از سوی همان عزیزان به ضد ولایت فقیه بودن متهم میشدی!
🔹اعتراض به مفاسد نزدیکان آقای طبسی رحمه الله در آن دوران، ذنب لایغفر و موجب شق عصای مسلمین تلقی میشد و عقوبت داشت.
🔹امروز که یک آقازاده محترم و یک قائم مقام مکرم ایشان در زنداناند و یک قائم مقام مکرم دیگر ایشان از ترس آقای رئیسی به خارج از کشور فرار کرده است، دوباره شعرباف به میدان آمده و این بار دیگر، نه یک دانشجوی یک لاقبا، که دکتر شعرباف شناخته شده، با سابقه روشن ولایی و فعال در تعقیب آرمانهای عدالت خواهانه و مبارزه با فساد است. فرمانده آن روز سپاه که نگران آبروی آقای طبسی_ که آن را آبروی انقلاب میدانست_ بود، اکنون رقیب اصول گرای شعرباف در انتخابات است.
🔹در روزگاری که مصلحت پرستان محافظه کار و چه بسا خوش نیت اما بدعمل، عدالت خواهی را که خواسته صریح رهبری بود، جرم و ضدیت با ولایت فقیه میدانستند! فرزندان جوان و جسور رهبری نگذاشتند این علم زمین بیفتد، تهمتها و فشارها را تحمل کردند و دوستان نادان و دشمنان عنود را ناامید کردند.
https://t.me/vahid_jalili_ir/20
🔹حالا شعرباف اخراجی آن روز، سرلیست عدالتخواهان در انتخابات مشهد است.
خوشبختانه سپاه هم بصیرتر و انقلابیتر از هر زمانی در دو دهه اخیر است و همین کافی است که نشان بدهد انقلاب راه پیشرفت خودش را باز میکند و محافظه کاران در برابر عدالتخواهان در نهایت محکوم به شکستاند.
✅ @teribon
⭕️انقلاب و دوستی خاله خرسهی اصولگراها
🔹 چگونه مفهوم مظلوم #وحدت تحریف شد؟
🔻موضوع این یادداشتها همچنان دفاع از معنای سیاستورزی انقلابی در برابر قرائتهای قلابی آن است. پس وقتی پای تبیین نگاه امام و رهبری در میان باشد، چندان مهم نیست که فعلاً:
- آدم خستهای گفته «در انتخابات شرکت نمیکنم»!
- روزنامه سازندگی با تیتر «عبور عدالتخواهی از اصولگرایی» جشن گرفته و عدالتخواهان را تشنه تصاحب کرسیهای مجلس معرفی کرده!
- فلان مشاور سابق حالا تواب شده و به عدالتخواه تندی بدل شده و شهر را شلوغ کرده!
و...
🔶راستش در این آشفتهبازار من خیلی نگران تهمتهایی نیستم که مستقیم و غیرمستقیم به #عدالتخواهی وارد میشود. تهمتها میگذرند و تحریفها میمانند. هرچند، در دل مباحثم به مسائل فوق هم اشاراتی خواهم کرد چون گاه همین اشتباهات و تشابهات، خود به شبهه تبدیل میشوند.
🔻رندی میگفت: اصلاحطلبان مردم را خر فرض میکنند؛ اما اصولگرایان مردم را همان خر هم فرض نمیکنند!
من البته معتقدم عبور از دوقطبی مبتذل اصولگرا-اصلاحطلب نباید به رد کردن همه آنان بینجامد و معنای حذف ظرفیتهای فکری و عملی نظام را به خود بگیرد. اما حتما معتقدم بهرمندی از این ظرفیتهای سیاسی باید با هوشیاری همراه باشد. باید بفهمیم دعوا قبل از آن که سیاسی باشد، گفتمانی است.
🔻مشکل جریان مدعی اصلاحطلبی، تحریف و تقلیل آرمانهای مقدسی چون #جمهوریت و #آزادی است و مشکل جریان مدعی اصولگرایی تحریف و تقلیل مفاهیم ارزشمندی چون #وحدت. این وسط، گوشت قربانی، انقلابیگری ناب است.
🔶 مگر این همه تاکید امام و رهبری و آیات و روایات را درباره #وحدت نمیبینید؟ آیا این برای تمکین کردن در برابر لیست واحد انتخاباتی کافی نیست؟!
🔻پاسخ این است: فروکاستن مفهوم بلند و وسیع #وحدت و کوچک کردنش در حد بستن و پرستیدن لیست واحد انتخاباتی، تحریف آشکار سخنان امام و رهبری است. هیچ کجای سخنان ایشان، «وحدت» ربطی به حذف رقابتهای سیاسی ندارد. وحدتی که انقلاب میگوید وحدت اهداف و دلها و راهبردهاست نه یکسانسازی روشها و نقشها.
🔶حالا مصداق وحدت انقلابی در انتخابات از نظر امام و رهبری چیست؟
1️⃣ حضور حداکثری مردم در انتخابات (که همیشه به تصریح مکرر رهبر انقلاب این حضور حداکثری حتی مهمتر از انتخاب اصلح بوده است اما تحریفگران رهبری هرگز این نکته را به روی خودشان نمیآورند).
2️⃣ همدلی بر سر تحقق آرمانهای انقلاب بوسیله معرفی و شناخت #اصلح و رای به او در دل یک رقابت کیفی و پرشور.
3️⃣ تمکین به نتایج انتخابات بلکه کمک حداکثری به منتخبان مردم برای تحقق اهداف.
🔻همین. هرگز مطالبه امام و رهبری یا معنای وحدتی که معرفی کردهاند ربطی به تکنیکهای رایج و مبتذل وحدت لیستی نداشته است.
🔶میپرسند: مگر رهبری بارها نفرمودند مرز خودیها و انقلابیهای را تنگ نکنید؟ ما که الگوهایی مثل علی ع داریم چرا وحدت را بشکنیم؟ علی ع بهخاطر وحدت ۲۵ سال سکوت کرد و خودش هم کارگزارانی مثل زیادابنابیه داشت...!
🔻این پرسش هم نمونهای دیگر است از نفهمیدن و در نتیجه تحریف مفهوم مقدس و مظلوم وحدت.
🔶اول این که بحث معرفی اصلح و حمایت از او، نه ربطی به مرحله تعیین مرز خودی و غیرخودی در بدنه جامعه دارد و نه ربطی به تمکین دربرابر نتایج. اصلحگزینی مال مرحلهی انتخاب وکلا و فضایل و عصاره ملت است.
🔻دوم این که بحث ما زمینهسازی برای بهترین انتخاب است نه تن دادن به شرایط نهایی که کار از کار گذشته. هرچند در هر شرایطی هم روند اصلاحی را نباید فراموش کرد.
🔶سوم، انتخابات مقام وحدت حقیقی و اقناعی بر سر خیرالموجودین (اصلح) است و نه تقلید از یک باند خاص بوسیله وحدت تعیینی بر افراد ضعیف. (اعتماد به لیست منطقی است اما نه وقتی که کلیات لیست و لیستبندان هم قانعکننده نیستند).
🔻چهارم، امثال زیاد ابن ابیهها اگر کارگزار باشند یک بحث است، اما اگر بخواهند خود را زبده اصحاب معرفی کنند و مرشد اهل ایمان و لیستبند جامعه اسلامی بشوند واویلاست.
🔶 و پنجم این که فعلاً قصه برعکس است. باید به آقایان اصولگرا گفت انقلابیون مستقل را از دایره خودیها بیرون نکنند!
✍️ #محمدجواد_میری
✅ @teribon
🔺کدام وحدت !
ابتذال سیاسی این حضرات دیگر نیازی به تحلیل نداره!
وقتی فهرستی را تاجرانه تدارک میکنند
بزدلانه منتشر میکنند و فریبکارانه تکذیب می کنند دیگر همه چیز عیان و روشن است.
وحدت فقط شعاری برای سهم خواهی است.
✍سید علی موسوی
https://twitter.com/dr_moosavi/status/1229763669615136769?s=19
🔺وحدتی که براساس سهمیه بندی و حول قدرت و منفعت طلبی باشد از همان ابتدا شکست خورده است
تقلیل یک مفهوم والای دینی به ائتلاف دو قبیله سیاسی؛ ظلم بزرگی به وحدت است
هیچگاه #وحدت زوریِ شترگاو پلنگی به نتیجه نخواهد رسید
✍علیرضافقیهی راد
https://twitter.com/alirezafaghihe/status/1229720051374227457?s=19
🔺وحدت، شکست نخورد؛ یک استارتاپِ «تجاری»، فرو ریخت.
جریانها، گروهها، افراد و قبیلههایی که نسبتی نظری و روشی با هم نداشتند میخواستند زور بزنند تا ذیل یک «برند» به «وحدتِ لیستی» برسند.
حالا اتفاقا باید تلاش کرد مستقلها و آزادهها و کارشناسها و دستپاکها رای بیاورند
✍میثم رمضانعلی
https://twitter.com/habil/status/1229749514271105032?s=19
✅ @teribon
⭕️ نه به "النصر باالرُّعب"
🔰 محور نبرد حزباللهیها با حزباللابیها
🔻 اگر اصرار بر لیست وحدت؛ از باب دشواری انتخاب سی نفر از بین صدها نفر است چرا در شرایط متفاوت؛ فیالمثل در شهرهایی که فقط یک نماینده دارند هم باز همین شیوه تعقیب میشود؟
🔻 چهل و یک سال از انقلاب گذشته است و قبایل سیاسی عزم جزم دارند که سازماندهی سیاسی جامعه را روزبهروز به مدلهای غربی نزدیکتر و از مبانی دینی و انقلابی دورتر و دستیابی به اهداف گام دوم را دشوارتر کنند.
🔻 در صد و هفتاد و پنج حوزه انتخابیه (از مجموع 211 حوزه) مردم برای انتخابِ فقط یک نماینده پای صندوق میروند و در 22 حوزه دیگر برای انتخاب 2 نماینده.
🔻 معمول این است که در هر حوزهای بیش از چهار پنج کاندیدای جدی و اصلی وجود ندارد. آیا انتخاب یک نفر از بین چهار پنج نفر، کار دشواری است؟!
🔻 واقعا با چند روز وقت گذاشتن و حرفهای نامزدها را شنیدن و آنها را با سوالهای جدی راجع به کارنامه و برنامهشان مواجه کردن، نمیشود به نتیجه رسید؟!
🔻 مگر نه این است که به برکت جمهوری اسلامی در هر فامیل و محله و مسجد و محیطی کلی آدم تحصیلکرده و اهل بررسی و پژوهش وجود دارد.
🔻 چرا باید سازوکار ترجیحی ما این باشد که زیرساخت "اتّباع احسن" شکل نگیرد و مردم مستقیما با کاندیداها مواجه نشوند و در بسیاری موارد بدون آنکه حتی یک صفحه یا یک پاراگراف در مورد شخص موردنظر اطلاعات داشته باشند تنها به واسطه معرفی از سوی یک "اتاق تاریک" (چه اصلاحطلب چه اصولگرا) نامش را به صندوق بیاندازند؟
🔻 این شیوه "النصر بالرعب" که زیر زبان هر دو جناح مزه کرده و چند دوره است مد شده و از مردم میخواهد از ترس رای آوردن اصولگراها یا اصلاحطلبها به لیست مقابل رای بدهند چه نسبتی با جمهوریتی دارد که دویست و پنجاه هزار خون پاک به پایش ریخته است؟
🔻 مگر انتخابات نباید فرصتی برای ارتقاء فرهنگ سیاسی جامعه و آگاهتر شدن مردم و بالا رفتن قدرت تحلیل شان باشد؟
🔻 هزاران دانشکده، دهها هزار مدرسه، هفتاد هزار مسجد؛ چهل هزار پایگاه بسیج؛ دهها هزار فعال اجتماعی و فرهنگی و ... در کشور، چرا در این فرصت کمنظیر؛ "یستمعون القول فیتبعون احسنه" را بشارت نمیدهند؟
🔻 "جمهوری" اسلامی اینگونه ساخته میشود؛ نه با فرار به اتاقهای تاریک و الزام مردم به انتخابهای کور.
🔻 فضای انتخابات باید فضای شوق باشد و نه رعب.
🔻 البته در هر دو حالت، مردم داوطلبانه و با تصمیم خودشان رای میدهند ولی بسته به اینکه مبنای این تصمیمسازی؛ تمهید رشد جامعه باشد یا تحکیم انحصار قبایل سیاسی؛ نتایج متفاوتی به دست خواهد آمد.
🔻 فرق میکند مردم با شوقِ تحول مثبت به سمت صندوقها بیایند یا از بیمِ تغییر منفی.
🔻 جالب است همان بازی که در پایتخت برای تنظیم فهرست سی نفره نامزدها از بین صد تا دویست کاندیدای قابل اعتنا با محوریت جناحها شکل میگیرد، به شکل غیرمنطقی، بیکم و کاست در حوزههای انتخابیه دیگر برای ارائه فهرستهای چند نفره و حتی یک نفره! تقلید و تکرار میشود.
🔻 فقط خدا میداند که جوخههای ترور نرم این قبایل سیاسی تا کنون ملت را از چند هزار نفر از فرزندان انقلابی خود، محروم کرده است.
🔻 عادت شده است که در شهرستانهایی که یک یا چند نماینده انتخاب میکنند هم؛ پیش از آغاز تبلیغات انتخاباتی؛ لابیها گرد بیایند و تکلیف انتخابات را پیشاپیش یکسره کنند از ترس آن که مبادا مردم گیج بشوند و نتوانند به انتخاب درست دست پیدا کنند!! جناحها و قبایل سیاسی چرا این همه از آن که مردم بشنوند و فکر کنند و مقایسه کنند میترسند؟
🔻 ظاهر کار آن است که میخواهیم کار مردم را آسان کنیم ولی حقیقت این است که میخواهند با بیرون راندن مردم از دایره بررسی و تامل و تحلیل و مقایسه کار خود را آسان کنند.
🔻 این شیوهها شاید مناسب دموکراسی باشد ولی قطعا نسبتی با جمهوریت تراز اسلامی ندارد.
🔻 در جمهوریت دینی؛ انتخابات موضوعیت دارد و فقط پلی به پارلمان نیست.
🔻 در انتخابات مردم باید بشنوند و بپرسند و بیاموزند و بسنجند و برگزینند نه آنکه بترسند و آن چه اصلاحطلبان یا اصولگرایان دیکته میکنند بنویسند.
🔻 مدل فیل و الاغ؛ ارمغان استحمارگران است و خصوصا در گام دوم و با افق تمدنسازی؛ تقلید حریصانه از این مدل؛ نشانه انحطاط و ارتجاع است و نه انقلابیگری و تحولخواهی.
🔻 در انتخابات انقلابی رای با چشم باز و با معیار و آگاهی و تحلیل و مقایسه شکل میگیرد و نه از ترس رقیب و با چشم بسته و اعتماد کور به قبایل قدرت.
🔻 ماجراهای اخیر روشن کرد یک میدان نبرد اصلی حزباللهیها در سالهای آتی با حزباللابیها خواهد بود.
🔻 حزباللهیها طرفدار "جمهوریت دینی" مبتنی بر رای مسولانه و آگاهانه و بصیرانهاند و حزباللابیها (در هر دو طرف) به دنبال رای تزیینی، غیرمسولانه و کور.
✍️ #وحید_جلیلی
✅ @teribon
⭕️ گام دوم با رأی به فرزندان یک لاقبای انقلاب
وحید جلیلی:
🔹صادق شهبازی برای انتخابات مجلس یازدهم از تهران نامزد شده است. او را وحید اشتری و تعدادی دیگر از بچههای جنبش دانشجویی دهه هشتاد همراهی میکنند اگر چه افراد لیستشان را نوعاً نمیشناسم و فعلاً نظری در موردش نمیدهم اما اگر تهران بودم قاعدتاً به این دو نفر رأی میدادم.
🔹آنها را نماینده قرائتی از انقلابیگری میدانم که در دهه پنجم، نیاز قطعی جمهوری اسلامی است. این فرزندان یک لاقبای انقلاب در شرایطی در تهران و بعضی دیگر از شهرستانها نامزد شدهاند که خوشبختانه یا متاسفانه قبایل موجود سیاسی تحملشان را ندارند.
🔹اگر فقط چند نفر از این جماعت وارد مجلس شوند تفاوت سیاست ورزی انقلابی با سیاست ورزی محافظه کارانه آشکار خواهد شد و «مجلس شورای اسلامی»؛ معنای تازهای در جامعه پیدا خواهد کرد.
🔹مشکل جدی محافظه کاری یا اصولگرایی همین است که از تولید معنا سترون شده است و توان تازه گردانی نظام و شکوفا کردن ظرفیتهای بالقوه انقلاب را ندارد. یک اقلیت حزب اللهی در برابر حزب اللابیها میتواند مجلس را «تأویل» کند، یعنی به اول برگرداند، چه اول را مجلس اول بدانیم با دیالمههایش و چه اول را مبنا و مبدأ و اساس، مراد کنیم.
🔹قطعاً حتی آنها که میخواهند لیستی رأی بدهند به اندازه پنج شش تا جای خالی برای کسانی که بشود از ته دل و نه از ترس لولو بهشان رأی داد، دارند. فروپاشی دوقطبی پوسیده و بی برکت موجود کلید خواهد خورد اگر پای گام دومیها به خانه ملت باز شود، انشاالله
🔹من اگر در تهران رأی میدادم #صادق_شهبازی، #وحید_اشتری، #وحید_یامین_پور، #صادق_کوشکی و #حمید_رسایی را که مغضوب لیستهایند بر صدر برگهام مینوشتم.
✅ @teribon
⭕️به #اصلح رای دهید
🔺امام خمینی(ره) در تایید و حجت شرعی بودن انتخاب اصلح فرموده اند: «انتخابات یک محکی هم برای خودتان است که ببینید آیا میخواهید انتخاب اصلح بکنید برای خودتان، یا برای اسلام؟ اگر برای خودتان باشد، شیطانی است و اما اگر انتخاب اصلح برای مسلمانهاست، «کی و از کجاست» مطرح نیست، از هر گروهی باشد، حزب باشد یا غیرحزب، نه حزب اسباب این میشود که غیرآن فاسد، و نه صددرصد حزبی بودن باعث صلاح آنهاست. ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد. اگر اصلح را انتخاب کردید، کاری اسلامی میکنید و این یک محکی است برای خودتان که تشخیص بدهید انتخاب برای اسلام است، یا برای صلاح خودتان.»
🔺رهبرمعظم انقلاب اسلامی نیز با بیانی شفاف و صریح ضمن تذکر بر مراقبت از تحت تاثیر قرار نگرفتن فضاسازی های سیاسی رای به اصلح را تکلیف دانستند و فرمودند: «باید خودتان تحقیق کنید، ملاحظه کنید، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید. رهبری، یک رأی بیشتر ندارد. بندهی حقیر مثل بقیهی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود...مراقب باشید، تحت تأثیر این چیزها قرار نگیرید؛ نگاه کنید، تشخیص بدهید، اصلح را بشناسید و برای ادای تکلیف، اسم او را به صندوق رأی بیندازید».
✅ @teribon
📌در نظرسنجی امروز اشخاص ، وحید یامین پور نفر چهارم بوده؛ رسایی در ۱۵ نفر اول و صادق شهبازی در ۳۰ نفر اول
🔹لیستی رای ندهیم
حسن روزیطلب
✅ @teribon
⭕️آبِ وحدت از سرچشمه گِل آلود است
🔹حالا هی شما بفرمایید مجید انصاری بهتر است یا فلان وردست قالیباف و حداد؟ بگویید مجلس دست اصلاحطلبان باشد بهتر است یا قالیباف و زاکانی؟ روحانی رئیسجمهور باشد بهتر است یا یک نفر از "حداد، ولایتی، قالیباف"؟ من به امسال و ۹۲ و ۹۶ کار ندارم.
🔹حرفم هم مبناییتر است و هم تاریخیتر:
آبِ "وحدت دستوری و فرمالیته" از سرچشمه گِل آلود است: خرداد ۷۶ وقتی "همه" ی ظرفیت حزباللهیها و جبهه انقلاب را "آوردند" پای کار گزینهی مطلوب خودشان. آموختند هر دفعه دورِ هم جمع شوند و بگویند وحدت یعنی آنچه "ما" میگوییم، مدلِ پیشنهادی از ما، تعیین اضلاع وحدت از ما، اجرایش از ما، بسیجِ بقیهی افراد جبهه انقلاب از سخنران و مداح و عالِم در راستای طرح از ما، هزینه از ما، همه چیز حول ما و نظرِ ما.
🔹پدرخوانده های اصولگرایی هر دفعه کل حرفشان همین "ما" است. گزینهی ما، مدلِ تجویزیِ ما، کدهای ما و... یک سال میگویند فقط ناطق! ریشهری و جمعیت ارزشها را منکوب میکنند. سال هشتاد و چهار "شورای هماهنگی" میزنند. میگویند نامزد اصولگرایان لاریجانی است، یک سال میگویند فقط با سامانه وحدت "جبهه متحد اصولگرایی" جلو برویم و منتقدانشان را خوارج وحدت شکن مینامند، یک بار برای ماساندن نظرشان تئوری "صالح مقبول و اصلح نامقبول" را عَلم میکنند، یک سال میگویند دستور و کد از بالا آمده که باید لاریجانی هم در ائتلاف اصولگرایان مجلس صاحب سهم باشد، یک بار میگویند گزینه انقلابیها خروجی وحدتِ "حداد و قالیباف و ولایتی" است و جلیلی و رئیسی را منکوب میکنند. مدام هم از اطلاع از "نظر رهبری" حرف میزنند و هربار هم میگویند الان وقت غر زدن نیست، این که" ما" میگوییم بهتر است یا اینکه آنطرفیها رأی بیاورند؟ به روی مبارک هم نمیآورند که شاید عیب از خودشان و مدل پوسیده شان است! هر دفعه هم جمعی از حزباللهیهای منتقدشان را از قطار انقلاب و اصول، پیاده میکنند. یک بار جمعیت ارزشها، یک بار جبهه پایداری، یک بار عدالتخواهان. دم از تنزل برای وحدت میزنند، ولی از "انحصارگراییشان" یک سانت هم تنزل نمیکنند.
🔹رویه غلطی که با مرحوم مهدویکنی که دبیرکل جامعه روحانیت مبارز بود شروع شد، با آقای حداد عادل و ایثارگران و رهپویان ادامه یافت، کمکم قالیباف و بذرپاش هم جزو عقلای قوم میشوند و با کمک برخی "عزیز"ان انقلابی، " سیاستورزی انحصارطلبانه" و "وحدت های فرمایشی" اصولگرایان را ادامه میدهند. غافل از آنکه "خشتِ اول چون نَهد معمار کج/ تا ثریا میرود دیوار کج".
✍️ امین فرج اللهی
✅ @teribon