⭕️ شریعتی؛ شاخه دانشگاهی خمینی!
🔹#شریعتی به فاصله 30 تا 40 روز قبل از درگذشت و پیش از خروج از ایران، برای آخرین بار به مشهد آمد. در دیداری که با علی داشتم می گفت: در زندان بیشترین کتکی که خوردم از این بابت بود که می گفتند: «تو شاخه دانشگاهی #خمینی هستی و حرف هایی که در سال های اخیر در کتاب هایت آورده ای به حکومت ضربه زده است. می گفتند مدرک داریم که تو خمینی را تقویت کرده ای، هم شکنجه می کردند و هم پیشنهاد می دادند که رویکردم را تغییر دهم و مقام های بالا تا حد وزارت فرهنگ را بر عهده بگیرم، اما من قبول نکردم.»
🔹شاه ميخواست جنازه را به ايران بياورد و علي را خودي جلوه دهد ولي ما ميخواستيم كه از ايران برود. تا روزي كه خبر دادند جنازه را به سوريه حركت دادهاند. آقاي #خامنهاي گفتند: اگر ميشد، در روزنامهاي تسليتي بگوييم خيلي خوب بود. من قبول كردم، رفتم دفتر روزنامه خراسان مسئول آگهي ها حاجي بازارياي بود كه غير از پول چيزي نميفهميد...
🔹بصورت معجزه آسایی این متن اعلاميه را دادم: «استاد محمدتقي شريعتي، سوگند به خدا بر اوجي كه گرفتهاي غبطه ميخورم. شهادت فرزند تاريخ دكتر علي #شريعتي را به پيشگاه پدر و مرشد او تبريك و تسليت ميگويم.» حيدر رحيمپور ازغدی
🔹رفتيم چاپخانه و گفتم يك جاي خوب چاپ كنيد. فردا صبح كه روزنامه پخش شد، همة دستگاه ديوانه شده بودند. من فرار كردم و به خانه استاد رفتم، ميدانستم آنجا شلوغ است و نميتوانند دستگيرم كنند.
🔹با رفقا رفتيم خانه داماد استاد شريعتي، آقاي #خامنهاي اشاره به روضه حضرت علياكبر كردند و بعد فرمودند آگهي روزنامه را به استاد بدهيم، استاد روزنامه را كه ديدند، رو به آقاي خامنهاي كردند و گفتند: «آقا، كشتند علي را»؛ #آقا گفتند: «بله، اين افتخار نصيب شما شد و ايشان ماندگار شدند»
🔺گوشه ای از خاطرات #استاد_انقلابی_حاج_حیدر_رحیم_پور_ازغدی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
http://Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بهترین راه مبارزه با آمریکا از زبان رهبر انقلاب؛
🔹بهترین راه مبارزه با آمریکا فقط خدمت به مردم و از بین بردن فساد و تبعیض است...
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ روایت نوری مالکی از خرید تسلیحات آمریکایی....
🔹به برادرانی که با آمریکا مشغول مذاکره هستند نصیحت میکنم مراقب باشید، خرید سلاح از آمریکا فرآیند سادهای نیست مثل باقی کشورها نیست که یک تعداد تانک از آنها بخریم خرید سلاح از آمریکا یک پروسه سیاسی-تجاری طولانی است...
🔸 در دوره دولتم منتظر ارسال محموله دوم اف-۱۶ های آمریکا بودیم گفتند بدون موافقت مسئول سیاست خارجی کنگره این معامله انجام نمیشود، بروید او را قانع کنید، فردی به نام منندز بود رفتم... به من گفت من موافقت نمیکنم! از کجا معلوم با این جنگندهها اسرائیل را نزنی؟ کردستان را نزنی؟!..
✅ اینگونه با ما رفتار میکردند اگر در پرونده داعش این توطئهها نبود برای شکست نیروی قویتر از داعش هم آمادگی داشتیم اما اجازه ندادند از خودمان دفاع کنیم در آن زمان وقتی به بن بست رسیدیم به مسکو رفتم و با پوتین ملاقات کردم گفتم شرایطمان سخت است، ارسال تمام سلاحها به عراق را متوقف کردهاند، جنگندهها تانکها و... گفت از من چه میخواهی؟!
🔹 گفتم هلیکوپتر به ما بفروشید، میل ۲۸، میل ۳۵، اینها که جدید بود و کارایی مشابه آپاچی داشت گفت باید تولید شوند اما از او خواستم از انبار تسلیحات روسیه به ما بفروشد و پوتین هم موافقت کرد...
🔸 رفتار سیاسی در کار نبود، به کشوری که در معرض خطر جدی تروریسم قرار داشت فورا سلاح را فروخت خاطرم هست به کویت سفر کرده بودم و ملاقاتی با نخست وزیر اسبقشان داشتم گفت شنیدهام میخواهید اف-۱۶ از آمریکا بخرید، نصیحت میکنم معامله را فسخ کنید پرسیدم چرا؟ گفت به ما اف-۱۸ فروختهاند این جنگندهها هم هیچ پروازی ندارند...
💢 اما هر ماه تیم جدیدی از آمریکا میآید و به عناوین مختلف برای رسیدگی به جنگندهها از ما N میلیون دلار میگیرند حساب و کتاب دقیقی ندارد آخرین بار گفتم اینها را ببرید ما نمیخواهیم، به خودتان بخشیدیم ببرید جنگندههایتان را...
✍️ #سیاوش_فلاحپور
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ تصویرکمتر دیده شده از پوستری که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سال 1358 چاپ و منتشر کرد
#شریعتی
#سالگرد_درگذشت
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️برای نسل مابین اُمُّلیسم و فُکُلیسم کاری بکنید...
🔺«...این نسل دارد از میان می رود. نسلی که در میان دو پایگاه تجدد و تقدم، دو قطب مجهز و شکل گرفته : سنّت و بدعت، اُمُلیسم و فُکُلیسم، ارتجاع و انحراف، مقلدین گذشته و مقلدین حال، کهنه پرست و غرب پرست، متعصب مذهبی و متعصب ضد مذهبی، تنها مانده و بی پایگاه و بی پناه.
این نسل نه، در قالب های قدیم موروثی مانده است، و نه در قالب های جدید تحمیلی و وارداتی شکل گرفته و آرام یافته، در حال انتخاب یک «ایمان» است، نیازمند و تشنه، آزاد است اما آواره ... او در برابر صدها ایدئولوژی و مکتب فلسفی و اجتماعی و علمی امروز که از تمدن جدید بر او هجوم آوردهاند، نمی تواند بایستد.
برای این نسل کاری کنید، برای او خوراک فکری تازه ای فراهم نمایید، برای حرف زدن با او، برای شناساندن اسلام و تشیع و فرهنگ و تاریخ و ایمان و توحید و قرآن و محمد و علی و فاطمه و کربلا و امام و عدالت و امامت و جهاد و اجتهاد، زبان تازه ای بیافرینید.
دست به خلق یک «رُنِسانس اسلامی»، یک نهضت «انقلاب فکری»، یک جوشش نو و نیرومند شیعی بزنید، زیرا این فرصت از میان میرود، این ایمان به فردا نمیرسد.
هنوز که می توان و هنوز که می توانید، کاری بکنید !»
#دکتر_علی_شریعتی
🔺برشی از کتاب #پدر_مادر_ما_متهمیم، انتشارات حسینیه ارشاد، سال ۱۳۵۰ ، صص ۱۳۹ - ۱۴۱
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️دادگاه اکبر طبری و سئوالاتی از جناب آملی و اژه ای
1️⃣اینکه در زمان ریاست آیت الله لاریجانی بصورت کاملا دقیق همه فضای مجازی رصد و با کوچکترین انتقادی در گوشه ای از فضای مجازی اعم از یک وبلاگ با 100 بازدید کننده یا کامنتی زیر یک خبر، شدیدترین برخورد صورت می گرفت و بعضا افراد زیادی از دلبستگان جریان انقلابی صرفا بخاطر انتقادی دادگاهی شده و حکم محکومیت گرفتند و از آن طرف شایعاتی راجع یکی از افراد سطح عالی دستگاه قضایی کنار گوش جناب آملی و اژه ای وجود داشته اما این حجم از فساد و زدوبند برایشان ثابت نشده بسیار محل تعجب است. به راستی چگونه انتقادی در گوشه ای از فضای مجازی را دیدند و با سخت ترین شیوه برخورد کردند اما این حجم از تخلفات کنار خود را ندیدند؟
2️⃣حجه الاسلام محسنی اژه ای گفته اند برای همه غیر از مرحوم خلفی چیزی بصورت مصداقی راجع اکبر طبری ثابت نشده بود. ایشان باید پاسخ دهند چگونه مرحوم خلفی که رئیس حوزه ریاست قوه قضائیه بوده و در حقیقت مقام ماموفق اکبرطبری بوده گزارش های تخلفات وی را می داده اما به نتیجه نمی رسیده است؟ به راستی سازوکار احراز تخلف یک نفر در دستگاه قضایی چگونه بوده است که مقام مافوق تخلفات فرد زیردست خود را گزارش می دهد اما به نتیجه نمی رسد تا سال ها بعد و در دوران ریاست فرد دیگری در دستگاه قضایی؟!
3️⃣امروز افکار عمومی این سئوال را دارد که چگونه با وجود سوء ظن های اطراف اکبر طبری، گزارشات مقام ماموفق وی یعنی مرحوم خلفی مبنی بر متخلف بودن وی آن هم بعد از دستگیری اکبر طبری آیت الله لاریجانی همچنان از او دفاع می کرده و حکم به سلامت او داده است؟ چرا امروز که دیگر دادگاه اکبرطبری علنی شده ایشان هیچ موضع روشنی نسبت به این مساله نگرفته اند؟ چرا دادگاه حداقل به عنوان فرد مطلع ایشان را به دادگاه احضار نمی کند و توضیحات وی را نمی خواهد؟ چگونه جناب آملی لاریجانی با ده سال سابقه ریاست بر دستگاه قضایی و آشنایی دقیق با مسائل حقوقی به خلاف بودن اتهامات پیرامون اکبرطبری رسیده بوده است؟
🔺این ها تنها نمونه های از سئوالات و ابهاماتی است که افکار عمومی نسبت به پرونده اکبرطبری و اظهارات حجه الاسلام اژه ای و تایید و سکوت بعدی آیت الله لاریجانی دارد. که اگر جواب درخور و شفاف نگیرد بیم آن می رود که دستاوردهای دستگاه قضایی در اصلاح از درون و برخورد با فساد دچار حاشیه و خدشه شود.
✍ علیرضا ربیعی
متن کامل در نسیم آنلاین :
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2355763
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️جهاد را چگونه سر بریدند؟
🔹شاید هیچ کس فکر نمیکرد ده سال بعد از آخرین پیام امام به جهادگران که در آن از امیدها و انتظارات خود برای ساختن ایران برپایهی استقلال واقعی صحبت کرده بودند، جهاد سازندگی با وزارتخانهی دیگری ادغام و منحل شود.
🔹امام خمینی(ره) در آخرین پیام خود به جهادگران عباراتی را به کار میبرند که نشان از امیدها و آرزوهای ایشان برای آیندهی جهاد دارد. ایشان در این پیام که در 14آذر سال67 خطاب به مسئولان برگزاری سمینار جهاد سازندگی صادر شد، میفرمایند:
«شما عزیزان با خدمات شایستۀ خود در پشت جبههها، چون جبههها، دل امام زمان -روحی له الفداء- را شاد کردهاید. امیدوارم از سیاست صخرههای سخت نه شرقی، نه غربی جمهوری اسلامی عبور کنید که اگر ایران را بر پایۀ استقلال واقعی پایهریزی نکنیم، هیچ کاری نکردهایم. چشم امید من به شما سازندگان پر شور و نشاط اسلامی است.»
🔹ولی ده سال بعد و در زمانی که بسیاری از جهادیها از اتفاقات رخ داده در هیئت دولت خبر نداشتند، اتفاقی افتاد که باعث ادغام و انحلال جهاد سازندگی شد. این اتفاقات که در متون رسمی و رسانهها بسیار کم به آن پرداخته شده، سالها بعد بصورت ریز و با ذکر جزییات، توسط جلیل بشارتی -مرکز توسعه روستایی و مناطق محروم در دولت خاتمی- روایت میشود.
🔹البته سالها بعد از انحلال جهاد سازندگی متن نامهی رهبر انقلاب به رییس جمهور وقت –سیدمحمد خاتمی- در مورد جلوگیری از ادغام وزارت جهاد منتشر شد که نشان از نظر مخالف ایشان با ادغام و انحلال جهاد سازندگی است.
🔹البته انحلال جهاد به یک باره اتفاق نیفتاد. جهاد سازندگی در بدو شکلگیری بعنوان یک نهاد مردمی و با دستور امام(ره) شکل گرفته بود. نهادی که از سال58 تا 62 بصورت نهادی و زیرنظر مستقیم امام (ره) اداره می شد ولی در سال62 با تبدیل به وزارتخانه زمینههای انحلال خود را فراهم کرد. یعنی چنانچه تبدیل به وزارتخانه نشده بود، امکان انحلال یا ادغام آن فراهم نبود.
✍ #محمد_حسین_عظیمی
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ شریعتی، چمران، جلال و نادر جستجوگرانی در مسیر اسلام ناب
🔺اواخر خرداد هرسال با تقارن فقد دکتر شریعتی و شهادت شهید چمران همراه است. این دو اما ویژگیهای مشترکی دارند که میتوان جلال آلاحمد و نادر ابراهیمی را نیز به این دو افزود:
🔺همه اینها با شناختی اجمالی از اسلام، در فضای علمزده قبل از انقلاب وارد محیط علمی و روشنفکری شدهاند. در حوزه تخصصی خود تا منتهای آن حوزه را رفتهاند. فطرت سالم، دغدغههای مردمگرایانه و غیراشرافی، استقلالخواهانه، عدالتخواهانه و آزادیخواهانه آنان را به جستجو کشانده و با دستیافتن به قلهها در حوزه خود به دنیا، التقاط، اشرافیت، عافیتطلبی و پز علمی و روشنفکری پشت پا زدند و بهدنبال حقیقت، استقلال، عدالت و آزادی به راه افتادهاند. از اوج قلههای حوزه خود که در فضای آن روز در تعارض با اسلام و فرهنگ ایرانی قرار داشت، با سرعت و عالمانه به سمت دین و حقیقت حرکت کردهاند و توانستند با خود خیل کثیری از تشنگان حقیقت، عدالت و آزادی را همراه بیاورند که با هیچ تبلیغ دینی و فضای عمومی قابل دستیابی نبودند. البته در این مسیر بعضاً اشتباهاتی نیز داشتند اما رشد کردهاند و به سطح معرفت و بینشی تفصیلی دست پیداکردهاند و همه در نقطه محبت و ارادت به انقلاب و امام به ته خط رسیدهاند و شکفتگی مضاعف پیدا کردند. همه هم بهخاطر این سیر و دفاع از اسلام، مردم و انقلاب بهنوعی مغضوب روشنفکران و متحجران شدند! و در میان دوستان نیز مظلوم، ناشناخته و فراموششده.
🔺شریعتی از تاریخ و جامعهشناسی و فضای علوم انسانی شروع کرد. بهاقتضای آن حوزهها نقدهایی به جامعه دینی و فرهنگی ایران، ارائه کرد؛ اما آن حوزهها و پز روشنفکری دهه سی و چهل او را اقناع نکرد و روحیه تشنه و تلاشگر، او را به معرفتهایی عمیق رهنمون کرد. چهاینکه خود متوجه اشتباهات خویش شد و بهضرورت اصلاح آثارش اشاره کرد و حتی عدهای از علما و روشنفکران دینی و معتقد را بر این کار گماشت. شریعتی متأخر و کویر و شهادت و تعلیم و تربیت در اسلام به نسبت با حسین وارث آدم و اسلامشناسی و... تغییر بسیار کرده است؛ اما در همان دوران ابتدایی نیز، دغدغههای درست فطری، عدالتخواهانه و حقطلبانه در آثار شریعتی قابل نقد است، مثلاً شاید در یک جلوش تا بینهایت صفرها و تشیع علوی و تشیع صفوی نقدهایی به عملکرد بخشی از روحانیت وارد کرده، شاید جامعه دینی را نقد کرده، اما نقد او از عمل نکردن به دین و رویکردهای عافیتطلبانه و گزینشی به دین و اسلام سلطنتی است! در انتها نیز به تأیید آشکار و پنهان امام و انقلاب و روحانیت پرداخت. طبقه جوان دانشگاهی را جذب دین، روحانیت و انقلاب کرد.
🔺چمران از فضای مهندسی راه را تا دکترا با حقوق بالا در برکلی پیمود، اما روح تشنه او که در ایران و آمریکا او را به مبارزه با طاغوت و عدالتخواهی کشیده بود، او را راهی لبنان کرد تا زمینه رهایی شیعیان لبنان را همپای امام موسی صدر دنبال کند و در حرکةالمحرومین و امل از جامعه نامقید و ذلیل شیعیان لبنان، چیزی ساخت که بعدها جهاد اسلامی، امل اسلامی و نهایتاً حزبالله از درون آن متولد شد. بعد راهی ایران شد و مقاومت را در ابتدای جنگ تحمیلی سامان داد و تا شهادت راه پیمود. چنان آدمی بهجای میرسد که عرفانیترین سخنان از او به یادگار مانده است.
🔺جلال در خانوادهای روحانی به دنیا آمد، اما فضای روشنفکری دهههای بیست تا چهل او را تا مارکسیسم و سطوح بالای حزب توده برد، اما همین روحیه حقجویانه و عدالتخواهانه و استقلالخواهانه او را به تعارضهای مارکسیسم و روشنفکران آشنا کرد و او را به آغوش معنویت و اسلام کشاند و در قله ادبیات و مردمشناسی کشاند که به جدال با روشنفکران نیز نشست و در خدمت و خیانت روشنفکران و غربزدگی و خسی در میقات را نوشت و از اینکه خود را سالها از عظمت صبح و نماز صبح محروم کرده بود به شرم نشاند، به نزد امام رفت و مبلغ امام شد.
🔺نادر نیز با همین دغدغهها در فضای روشنفکری به دفاع هنری و ادبی از انقلاب، جامعه ایران و میراث آن کشاند و از دل روشنفکری قویترین دفاعها را از اسلام، امام، انقلاب، استقلال و عدالت و آزادی در قالب هنر و ادبیات کرد که مثل جلال در سینما، تلویزیون و ادبیات در قله ایستاد و حیف که حجاب معاصرت باعث شد نسل ما نادر را بعد از رفتنش آنهم محدود بشناسد.
🔺مهم، داشتن دغدغههای حقطلبانه و عدم عجب و ماندن در یافتههای خود و دیگران است که به قول مرحوم صفایی، اسلام راکد به کفر میانجامد و کفر متحرک به اسلام. و مهمتر بزرگداشت این میراث بزرگ فرهنگی-مبارزاتی و برداشتن قدمهای بعدی بر شانههای نسل پیشین.
✍ #محمدصادق_شهبازی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
http://Eitaa.com/teribon_ir
🔺۲۵ کشور به قطعنامه شورای حکام علیه ایران رای مثبت دادند. حداقل واکنش متعارف جهانی در برابر چنین اقدامی، وضع تعرفه سنگین بر واردات از این کشورها و کاهش مراودات اقتصادی با آنهاست. اما این کار هم مانند هزاران کار دیگری که همه به لزوم آن اذعان دارند انجام نمیشود، چون ارادهای نیست!
🔹سال گذشته #اندیشکده_اقتصاد_مقاومتی در گزارشی متفاوت، واردات مواد غذایی اساسی را بررسی کرد و پیشنهاد تغییر مبادی واردات از کشورهای غیرهمسو به کشورهای منطقه و همسو را داد. در کشورهایی که از آنها غذا وارد میکنیم، نام بعضی کشورها که به قطعنامه شورای حکام رای مثبت دادند مشاهده میشود!
✍️محمد امینی رعیا
http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕️ظریف پای ثابت شکست در مذاکرات
🔹تصویر اول: تیم مذاکرات قطعنامه ۵۹۸ منجر به جام زهر
🔹تصویر دوم: تیم مذاکرات سعدآباد منجر به تعلیق هسته ای
🔹تصویر سوم: تیم مذاکرات برجام منجر به نابودی برنامه هسته ای
http://Eitaa.com/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 فساد را در فضای مجازی منتشر نکنید!!!
http://Eitaa.com/teribon_ir
تریبون مستضعفین
🔸 فساد را در فضای مجازی منتشر نکنید!!! http://Eitaa.com/teribon_ir
⭕ دادستان کل کشور : درصورت فساد يک دستگاه به ما اطلاع دهيد و در فضای مجازی منتشر نکنيد.
🔻یک مصداق جهت استحضار دادستان محترم کل کشور
🔸سال ۹۵ همان موقع که خود حاج آقای منتظری دادستان کل کشور بودند همین مسیری که گفتید را عینا در یک پرونده(منصور نظری شاعر مدافع حرم) پیگیری شد اما بجایی نرسید،یعنی اول مستندات را تمام و کمال تقدیم کردیم اما نتیجه جالبی داشت: یکسال زندان و ۷۰ضربه شلاق برای منصور نظری بجرم دخالت در امر غیر صادر شد.
🔸بله منصور نظری طبق صحبت های حاج آقای منتظری مستنداتش(مربوط به تخلف بعضی دستگاههای اجرایی و قضات) که کامل و دقیق هم بودند را به نهاد های مربوطه خود دستگاه قضایی تقدیم کردند و در رسانه ای منتشر نکردند.
🔸در دیداری که در همان سال بمناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو(بعنوان عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی)با آیت الله آملی ریاست وقت دستگاه قضایی داشتیم شخصا تمامی مستندات آقای نظری را به دست آیت آملی رساندم و ایشان در پوشه ای که همراهشان بود گذاشتند و چند بار تقاضا کردم(درخواست اعمال ماده ۴۷۷ برای یک سال زندان و ۷۰ ضربه شلاق هم ضمیمه بود) که حتما آیت الله موارد را ببینید که چه اتفاقاتی رخ داده است و در همان جلسه توضیح مفصلی از سوی دانشجویان حاضر در جلسه داده شد و اینکه بفکر برخورد با متخلفین درون دستگاه قضایی باشید.در آخر همین جلسه آقای دولت آبادی دادستان وقت تهران آمد سمت ما گفت که در خصوص همین پرونده نظری گزارش ۴۳ صفحه ای به آقای آملی دادم،گفتم گزارش خوب نوشتید یا..؟ چیزی نگفتند..
یعنی تمامی مسیرهای قانونی مدنظر آقای دادستان طی شد اما نتیجه ای حاصل نشد.
✍ #شایان_نادری
http://Eitaa.com/teribon_ir