فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸استاد رحیم پور ازغدی : اگر در نماز جمعه حرفهایی میزنید که هیچ کس از دست شما عصبانی نمیشود بدانید شما امر به معروف نمیکنید ،ورّاجی میکنید...
بعضی دوستان گفته اند که شان نماز جمعه این نیست که حرف های تند در آن زده شود!
من از هفته آینده دیگه نماز جمعه نمیام!!
#لواسانی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥 اعتراض دانشجویان هنگام بدرقه حجت الاسلام لواسانی بعد از اقامه آخرین نماز جمعه به امامت این روحانی عدالتخواه..
@teribon_ir
🔵⚪️🔴 نامه اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به حجت الاسلام علی اکبری در اعتراض به حذف صدای عدالتخواهی از تریبون نماز جمعه
جناب آقای حجتالاسلام علیاکبری
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
♨️بنا به خبرهای منتشره، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، تصمیم به برکناری حجتالاسلام لواسانی، امام جمعه عدالتخواه لواسان گرفته است. امامجمعهای که ازقضا رویکرد عدالتخواهانهاش در بین ائمه جمعه متاسفانه امروز غنیمتی کمیاب به شمار میآمد.
⭕️اتخاذ چنین تصمیمی آن هم در شرایطی که نظام بیش از هر زمان دیگری نیازمند نهضت عدالتخواهانه است؛ زنگخطرهایی را پیرامون رویکرد آن شورا به گوش میرساند که نه عدالتمحوری بلکه گویی به حاشیه راندن عدالتخواهان را در دستور کار قرار دادهاست! از حذف رحیمپور ازغدی از تریبون پیشازخطبههای نمازجمعه تا برکناری چندی پیش امامجمعه زابل؛ و حالا هم که در لواسان! گویی حرف از عدالت و فسادستیزی در آن شورای کذا جرم و مستلزم تنبیه و برکناری قلمداد میشود!
🔶ا زاینرو و با نظر به آنچه گفتهشد؛ از شما دعوت میشود با حضور در آخرین نمازجمعهی امامجمعهای که برکنارش کردهاید؛ و صحبت بهعنوان سخنران پیشازخطبهها، راجعبه دلیل این برکناری عجیب و غیرمنتظره و اساسا ویژگیهای یک امام جمعه مطلوب از منظر شما و شورای سیاستگذاری ائمهجمعه پاسخ بگوئید. باشد که نادانستهها دانسته شود.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شهیدمطهری: این انقلاب زمانی تداوم پیدا خواهد کرد که اولا مسیر "عدالتخواهی" را برای همیشه ادامه بدهد.
یعنی دولت آینده ،دولت های آینده واقعا و عملا در مسیر عدالت اسلامی گام بردارند؛
برای پر کردن شکاف های طبقاتی اقدام کنند،تبعیض هارا واقعا از بین ببرند.
و الا اگر این ها فراموش شود انقلاب شکست میخورد.
چون اصلا این انقلاب ماهیتش ماهیت عدالتخواهانه بوده است!!!
باید ما به آزادی ها به معنای واقعی در آینده احترام بگذاریم.
یعنی اگر دولت اسلامی،جمهوری اسلامی،حکومت اسلامی، بخواهد زمینه اختناق به وجود بیاورد،قطعا شکست خواهد خورد!
البته آزادی به غیر از هرج و مرج است،آزدی به معنای معقول.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض دانشجویان و گروهی از مردم لواسان به برکناری امام جمعه عدالتخواه و فساد ستیز این شهر پس از پایان آخرین خطبههای حجتالاسلام سید سعید لواسانی..
@teribon_ir
🌑حاج حیدر رحیمپور ازغدی به دیار باقی شتافت
🔹مرحوم حاجحیدر رحیم پور ازغدی، پدر استاد حسن رحیم پور ازغدی پس از عمری مجاهدت و مبارزه در سن ۸۹ سالگی دار فانی را وداع گفت.
🔹وی از فعالان و مبارزان سیاسی در جریان نهضت ملی شدن صنعت نفت است که از سال ۱۳۴۲ تا پیروزی انقلاب اسلامی همواره همراه با مبارزه علیه رژیم پهلوی، در کنار حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری ایستاد.
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ منیت..
🔻حضرت امام خمینی(ره):
🔸این مردم بیچاره همه چیز را قبول دارند؛ این من و شما هستیم که هر جا بر خلاف مصلحت ما باشد اساس را میگوییم قبول نداریم. هر جا هر کس بر خلاف من است این اصلًا #مسلمان هم نیست و هر که بر وفق من است، اگر #شمر هم باشد این #ابوذر است! این یک مطلبی است که در باطن ذات هر کس هست. اصلاح کنید خودتان را. در باطن ذات همه هست که آن که با من خوب است خوب است؛ و آن که با من بد است بد. نه آنکه به حسب حکم خدا خوب است و به حسب واقع خوب است، نخیر، آنی که با من خوب است آن میزان است.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 "جناب حاج علیاکبری باید توضیح دهند..."
⏹ مطالبه مردمی بین دو خطبه آخرین نماز جمعه به امامت حجتالاسلام لواسانی به بهانه برکناری ایشان از سمت امامت جمعه لواسان
@teribon_ir
⏹چند روایت از جوانی نود ساله؛ بخش اول
🔺️بعد چندسال رفته بودم دیدنش روی ویلچر داشت غذا میپخت. گفتم حاجی داری با اقای جنتی رقابت میکنی. (حاج حیدر نود سال و اقای جنتی نود و چند سال داشت) گفت ولا اول انقلابم اقای جنتی همینجوری بود ریشاش سفید، ولی بیست سانت بلندتر. کُچِک مِره ولی تموم نِمِره. گفتم حاجی با این شرایط غذا درست میکنی من چندسالی که خانهنشین بودم، آشپزی نمیکردم. اینقدر ناراحت شد از این حرف که هی میگفت مگه چهارتا مرغ و سیب زمینی و مرغ و پیاز روی گاز گذاشتن کار داره که دو سه بار حرفهای دیگرش را خورد و این را گفت بعد یک ربع نشده بیرونم کرد. برایش ادم جدی بودن مهم بود در همهچیز زندگی.
🔺️خیلی وقت پیش رفته بودم به حاج حیدر رحیمپور سر بزنم. از درس پرسید. گفتم دارم مختصر المعانی میخوانم. گفت اینجوری قران را نمیفهمی. مطول بخوان. گفتم حاجی در سیستم رایج همین را هم نمیخوانند. دقت پیرمرد در اهمیت تاکیدش به بلاغت را وقتی فهمیدم که کتاب پنج سال پیشم را دوباره ویرایش کردم.
🔺️خیلی از نسل ما عدالتخواهی را اول دهه هشتاد از روی نامههای حاج حیدر شناختند. لبه تیغ، پرده افکند عروس بهروز، خرفتها، کرختها و خائنان. نامههایی از نفر چهارم انقلاب مشهد که درفضایی که فقط یک جناح بد بود، سوال مقابل همه مدعیها میگذاشت و جهت دیگری را در انقلاب نشان میداد. خانهاش هم مرکز جوانان پای کار بود و او برای حرکت پدری میکرد. جلوی انحراف را هم میگرفت. لبه تیغ و پرده افکند را که منتشر کرد هفتادوهفت گروه دانشجو و طلبه گفتند هرچه از این نامهها میزنی اسم ما را هم بزن. حاجی البته تا چندسال با امضایشان نامه میداد که بچهها گفتند تشکلها چرخش نیرو کردند.
🔺️تلویزیون پانزده سال پیش در نقد مدیریت صداوسیما بحثهای جدی کردم که با خودکاری که وسط بحث از دستم پرت شد معروف شد. تمام نشده بود زنگ زده بود به محسن اسلامزاده که بگو شهنازی (جوری که مرا صدا میکرد) زنگ بزند. تشکر کرد و روی موضوع سکولار نکردن رسانه با جداکردن شبکه قران دست گذاشت.
🔺️به محسن گفته بود بگو شهنازی زنگ بزنه. گفت یه زمین در مشهد دارم که مستاجر تبدیلش کرده به فروش نستله. ان موقع اول دهه هشتاد تازه کمپین تحریم کالاهای صهیونیستی را جدی کرده بودیم. گفت از جاهای مختلف ایران بگو با تلفن ثابت بهش زنگ بزنن که بره. خودم هم زنگ زدم. طرف را ادب کرد.
🔺️کسی تعریف میکرد مقامات نظام جمع بودند. یکی از مقامات عالی وقت قوه قضاییه داشت بیرون میرفت. بلند با ادبیات خاصش گفته بود پروندههای روی میزت به خدا رسید. جوری گفته بود که میگفت اقا که نقد به نظام را جدی میکیرد، این دفعه جدی زد زیر خنده. البته ان بنده خدا با عصبانیت بیرون رفته بود.
🔺️میگفت دوره طلبگی با محمدرضا حکیمی مشغول مباحثه سر روایتهایی که هر صد سال یک مُجَدِّد دین میاید بودیم. من میگفتم منم حکیمی میگفت خودش. گفتیم اولین نفری که امد اوست. سید جوانی امد گفتیم ما میگفتیم ماییم توافق نشد، تو انی. او هم به شوخی تایید کرده بود. او سید علی خامنهای بود.
🔺️به محسن گفته بود بگید شهنازی زنگ بزنه. بیانیه نوشته بود علیه جهاد کشاورزی. مصلی همایشی با سخنرانی رحیمپور پسر در جمع کشاورزان بود. داد آنجا توزیع کنیم. با صالح مفتاح رفتیم. امنیتیها ازمان گرفتند. شاکی شد که ضعیف شدهاید و بیعرضه. حزب جمهوری هم که این شد به امام نوشتم تعطیلش کن.
🔺️متنهایش را میداد به ما در مردم توزیع کنیم و حسن رحیمپور به مقامات بدهد. به رییس جمهور خاتمی داده بود. خاتمی گفته بود همه متنهایشان را از پایین میدهند برسه بالا شما از بالا میدهی برسه پایین! حسن اقا با ان قاطعیت مشهدی حاج حیدر را شدید احترام میکرد. البته باهم مباحثه جدی هم داشتند.
🔺️شانزده ساله بود و انتخابی تیم ملی کشتی. برای بازی تهران بودند. عکس گاندی را دیده بود و توضیحاتش جذبش کرده بود. گفته بود مو میخوام گاندی بشُم. اردو را ول کرده بود و برگشته بود مشهد و حوزه. مجتهد بود ولی لباس نمیپوشید.
🔺️از طلبگی تا بعد اجتمهاد از وجوهات استفاده نمیکرد و کشاورزی میکرد تا ده سال پیش خودش با سن بالا سر زمین میرفت. تجربیاتش از تلاشهای بیگانه و داخلی در نابودی کشاورزی را کتاب کرد تلخترین نوشته من. برای اینکه همه بخوانند با قیمت پایین و صرفه جویی در حاشیه و... چاپش کرد.
🔺️بعد پانزده خرداد با شیخ مجتبی قزوینی امده بودند قم دیدن امام. وسط بحث اشکال کرده بود. امام گفته بود مشکل از خراسان است. بعد هم ملاطفت کرده بود و هدیهای مالی به او داده بود.
✍ #محمد_صادق_شهبازی
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صمیمانه با حاج حیدر رحیمپور..
🎙حاج حیدر از انقلابی بودن میگوید.
📌مبارزه با ادارات و مانعتراشی آنها برای کار و تولید خطرناکتر از محاصرهی اقتصادی دشمن است.
پ.ن: خدایش رحمت کند این یار صدیق امام و رهبری و استاد مکتب عدالتخواهی را..
#حاج_حیدر_رحیم_پور
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت پدر استاد حسن رحیم پور ازغدی از روزی که رهبر انقلاب مهمان خانهشان شد:
پسرم براش شیرینی بُرد خندید ، گفت من از روزی که رهبر شدم شیرینی ، میوه و غذای خوب نخوردم...
#حاج_حیدر_رحیم_پور
@teribon_ir
⭕وزیر خارجه، وزیر ورزش و معاون حقوقی قوه قضاییه و رییس ستاد حقوق بشر!!
🔹اسراییل ورزش را ابزار سازش و به رسمیت شناختن خود کرده. اخرین مورد محرومیت ده ساله برای فتحی نورین الجزایری و مربیش برای خودداری از بازی با جودوکار اسراییلی است. فدراسیون جودوی ما هم تعلیق است.
🔹ما تا به حال منفعل و به صورت قربانی ساکت در این حوزه عمل کردهایم. در صورتی که جامعه جهانی تجربه مشابه در محروم کردن رژیم اپارتاید افریقای جنوبی داشت و ورزشکاران زیادی نیز با انها بازی نمیکردند.
🔹اگر کارزاری حقوقی-دیپلماتیک-ورزشی راه بیفتد نه تنها بعضی دولتهای اسلامی و توده مسلمانان که فعالان عدالت و صلح سراسر دنیاهمراهی خواهند کرد. وکلای حرفهای زیادی هم در غرب حاصرند در کنار ما بایستند.
🔹انفعال را کنار بگذارید و فعالانه نهتنها از حقوق ورزشکاران ما دفاع کنید که زمینه از بین رفتن مشروعیت رژیم اشعالگر را در ورزش فراهم کرده و سرمایه مردمی انقلاب را در جهان اسلام احیا کنید.
#محمد_صادق_شهبازی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️توجیهات انجمنی ها!
🔺حاج حیدر رحیم پور ازغدی از توجیهات انجمن حجتیه برای عدم همراهی با نهضت امام می گوید
✅ @teribon_ir
تریبون مستضعفین
⏹چند روایت از جوانی نود ساله؛ بخش اول 🔺️بعد چندسال رفته بودم دیدنش روی ویلچر داشت غذا میپخت. گفتم
⏹چند روایت از جوانی نود سال بخش دوم
🔺️مشرب فلسفیش موافق قرائت نظام نبود. برای اصلاح نظام نقدهای تند میکرد ولی مصلحانه. هیچ وقت رابطهاش با نظام و اقا قطع نشد. او که تهران میامد دیدن اقا میرفت و اقا که مشهد بالعکس. یک دفعه بچه ها در خانهشان نشیته بودند گفته بود متبرک شدید. سیدعلی خامنهای دیروز اونجا نشسته بود.
🔺️کتابی نوشته بود در نقد شورای عالی انقلاب فرهنگی. داده بود به اقا. میگفتند آقا نگاه کرده بود شناسنامه ندارد. به شوخی گفته بود فلانی مجوز این را نگرفتی. او هم به شوخی جواب داده بود این کارها دروغنیه! البته بعدا مجوز ان کتاب صادر شد.
🔺️به عنوان انجمن طلاب و دانشجویان مشهد مقدس بیانیههای تندی میداد. پرسیده بودند اینها کیند؟ گفته بود طلابش من و حسنیم. دانشجویانش حبیب و حامد! سه تا از بچههایش. ولی در اصل او بود و انبوه جوانان مشتاق مشهد و سراسر کشور.
🔺️هر سری میرفتیم بیانیههایش را میداد تا بلند بخوانیم. خوب که میخواندیم میگفت معلومه کتابخوانی. تپق هم که میزدیم تکه میانداخت. نامههایی که تا وقتی سرحال بود قطع نمیشد. امربه معروف و نهی ازمنکر برایش جدی بود. واقعا جوان نود ساله بود. برخلاف پبرمردهای بیستوچندساله محافظهکار.
🔺️خانهاشان از دهههای دور مرکز انقلاب بود. خیلی بحثهای شریعتی انجا ضبط شد. جلسات شریعتی پدر و کانون نشر حقایق دینی. مباحثات گروههای مختلف. این شد که ازچنین خانهای امثال پسر شهیدش حسین و زبان گویای اسلام حسن رحیمپور بیرون امد. مقابل قرائت سنتی از دین الهیات انقلابیگری تولید میکرد.
🔺️مسجد کرامت را خیلیها فقط به امام جماعتش میشناسند. اما او هم با چند نفر دیگر کارهای پشت صحنه مسجد را در طول اقا اداره میکرد. جوری که به قول خودش صهیونیستها بدون دیده شدنشان با دنیا میکنند. برای این کارها برنامه داشت.
🔺️گفت خواندن بینوایان واجبه. برای اینکه توجهمان را بیشتر کند گفت نماز اول وقت مستحبه. بعد که داشتیم میرفتیم بیرون گفت نرید بگید حیدر گفته نماز نخوانید!
🔺️دزد امده بود خانه کفش بدزدد مچش را گرفته بود و زنگ زده بود پلیس. بعد گفته بود این بدبخت همان ژانوالژان است. از فقر دزدی کرده. پول بهش داده بود و ولش کرده بود برود. دزد تا مدتها بعد هی امده بود و باز او بهش پول داده بود.
🔺️بهش گفتم چرا فلانی که دوست و هممشرب شماست با نطام بد است. گفت واسه اینکه خله و عقل درست و حسابی نداره. سال فتنه هم به یکی از رفقای چپ کردهاش نامه نوشته بود که ماهواره را از خانهات بیرون کن که حقایق را درست ببینی.
🔺️همیشه شجاع بود. چه مقابل رژیم شاه چه برای اصلاح نظام. دورهای که حزباللهیها شعار میدادند مخالف هاشمی دشمن پیغمبر است نقدهای تند مینوشت. بخاطر نقد کلانتری وزیر کشاورزی هاشمی چشمبسته و دستبسته برده بودندش اداره اطلاعات مشهد ولی عقب نکشیده بود. میگفتند هروقت زنگ میزد روزنامه صبح مهدی نصیری که در دوران مخالف هاشمی دشمن پیغمبر است کانون اصلی انتقادی حزباللهیها بود، اول چند دقیقه فحشهای عمیق به کسانی که گوش میدادند میداد و بعد کارش را میگفت. این شجاعت اما عاقلانه بود، هر کار تند و افراطی و غلط به اسم انقلابیگری میدید معترض میشد.
🔺️اوائل که احمدینژاد مواضع خوب داشت از او حمایت جدی میکرد و مدام پیغام میفرستاد. اما قبل از اینکه خیلیها بفهمند تغییر مواضع را فهمید. میگفت پیغامهایی که به او میدهم به او نمیرسد.
🔺️نظم برایش خیلی مهم بود. هشت صبح قرار بود اردوی جنبش سخنرانی کند. وقتی رسیده بود بچهها داشتند تازه بیدار میشدند. قهر کرده بود و برگشته بود.
🔺️نمیخواهم حاج حیدر روی تخت بیمارستان باشد. او حق پدری سیاسی و اجتماعی به گردن خیلی جوانها که هیچ نسل اول و دوم انقلاب دارد. دعا میکنم زودتر از بیمارستان مرخص شود و حاج حیدر را دوباره به همانگونه که هست ببینیم قلبی جوان که سن بالا و سه سرطان مختلف و هیچ سدی متوقف نمیکند.
#محمد_صادق_شهبازی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 استاد رحیم پور ازغدی: یک منطق اینه که آقا همه چی رو بده بره!!
هر کشوری که در اون این منطق حاکم شد؛ وضع اقتصادش ده برابر بدتر شد!!
@teribon_ir
⭕ یک نسل اولی ِ احیاگر نسل سوم
🔹درست است که جریان جوان عدالتخواه در نسل سوم، با پرچمداری حسن رحیم پور و وحید جلیلی پا گرفت و بعدا هم با حضور سعید جلیلی رنگ و لعاب حاکمیتی یافت، اما نباید از نقش بی بدیل حاج حیدر رحیم پور، در پی ریزی این جریان غافل ماند.
🔹حاج حیدر یک نسل اولی انقلابی بود که قلم و بیانش مزید بر تجربه مبارزاتی اش، چراغ راه شد و با ریش سفیدی، فعالان و جوانانی را گرد هم آورد تا پیوند بین نسلی شکل بگیرد و اختلاف سلایقی که در چنین جریان پرتحولی اجتناب ناپذیر بود، به انشقاق و سردی نیانجامد و جایی که نیاز به پمپاژ انرژی تازه ای در میان افسران جوان این جنگ نرم بود، با صلابت در گفتار و جسارت در راهبرد فراهم شود و علی رغم انگ و بهتان اصحاب تحجر و استحاله، وجودش نشانی از اصالت این جریان باشد.
🔹آری حاج حیدر صاحب بیت بود.
بیت عدالتخواهان در نسل سوم انقلاب.
بیت او بود که اولین محفل عدالتخواهی را در میان نسل سومی های انقلاب شکل داد و شبیه آن محفل، ده ها گونه در کشور طی دهه هشتاد تکثیر شد.
🔹بعلاوه با دست نوشته های «تلخ» او همچون جزوه «لبه تیغ» بود که اولین فریادهای آرمانخواهانه در جنبش عدالتخواه دانشجویی سر داده شد و جوان نوپای نسل سومی عدالتخواه، هویت خود را در معرکه ی انقلاب خواران چپی و راستی و قبیله های استحاله و تحجر، بازیافت و تا امروز از این فریاد دست نکشید.
🔹خدایش بیامرزد و در مکتب و محضر امیرالمؤمنین علیه السلام محشورش نماید.
پ. ن. : اولین آشنایی من با قلم حاج حیدر، قبلتر، در اوایل دهه هفتاد و دوره دبیرستان، از طریق نشریه صبح بود.
#دکتر_روح_الله_ایزدخواه
@teribon_ir
⭕به رشد محافظه کارانه علی اکبری خاتمه دهیم!
🔹هستند کسانی که فقط به موفقیت خود میاندیشند چون فرصت را کم میبینند باید به هر نحوی پله های ترقی را هرچه زودتر طی کنند این خصیصه الزاما بد نیست بلکه ممدوح هم هست خصوصا اگر آن شخص دارای ملکات اخلاقی و ضوابط صحیح رفتاری باشد و اگر لطافتهای روحی و گرایشات معنوی هم به آن بیفزاید بسی بهتر است اما این روحیه زمانی ناپسند میشود که در تعارض با ارزشهای برتر قرار بگیرد و شخص موفقیت خود را بر مصالح دینی و اجتماعی ترجیح دهد.
🔹 از قضا حجة الاسلام علی اکبری از این دسته افراد است که دریک فضای آرام و بی حاشیه و با تقرب به برخی افراد در بیت رهبری از مدیریت حوزه دماوند به امامت جمعه انجا و سپس نمایندگی ولی فقیه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان و سپس امور مساجد کشور، شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و امامت جمعه تهران رسید.
🔹آیا تاکنون دریکی از این مناصب ایشان موضعی سراغ دارید که به کسی بر خورده باشد؟
آیا در تمام مناصب فوق موضع گیری از ایشان به نفع جبهه انقلاب سراغ دارید که برایش هزینه داشته باشد؟
اما تا دلتان بخواهد بضرر جبهه انقلاب و در جهت پیشرفت و ترقی خودشان حرکت کردند و در دوگانه مصالح شخصی و منافع نظام همیشه محافظه کارانه رفتار کرده اند بنحوی که نه سیخ بسوزد و نه کباب.
🔹اخراج دانشمند متفکر استاد رحیمپور ازغدی از سخنرانی قبل از خطبههای نمازجمعه و برکناری لواسانی از امامت جمعه را نمیگویم دفاع سرسختانه ایشان از امام جمعه های اشرافی یکی دیگر از مواضع ایشان است که اگر نبود فشار افکار عمومی در مورد پرادو سواری امام جمعه ایلام هرگز زیربار برکناری ایشان نمیرفت.
🔹 البته خصوصیت دیگر ایشان موج سواری و خالی کردن زیر پای دوستانشان است در هنگامه ای که برایشان هزینه آور باشد فقط بعنوان یک نمونه دفاع ایشان از امام جمعه اشرافی ایلام است. اما وقتی که مجبور به برکناری ایشان شد ژست مبارزه با اشرافی گری گرفت و اینکه با ائمه جمعه تجمل گرا برخورد خواهیم کرد. شعاری که هیچگاه عملی درپی نداشت تجلیل ایشان از امام جمعه جنگل خوار و مسئله دار را بیاد دارید؟
یا اینکه در بدو ورود به اتحادیه انجمن های اسلامی با حذف تمام نیروهای قدیمی به بهانه جوانگرایی و جایگزینی نیروهای خودشان درواقع صفرتا صد این تشکل را در اختیار خود قرار دادند که اگر بخواهم به آن بپردازم یک کتاب میشود جالبتر انکه الان که این نهاد در اختیار خودشان است بیست سال گذشته و دیگر لزومی برای جابجایی به نفع نیروی جوان وجود ندارد.
بسیج کردن اتحادیه های انجمن اسلامی کشور برای حمایت از قالیباف در انتخابات 92 و تضعیف رأی جلیلی بصورت غیر مستقیم توسط تیم ایشان هم حکایتی دارد که الان مجال پرداختن به آن نیست.
🔹نکته پایانی که کسی به آن توجه ندارد و آرام و بیصدا صورت میگیرد انکه ایشان هیچ منصبی را پس از ارتقا به منصب بالاتر واگذار نمیکند بلکه تا امکان داشه باشد همزمان آنرا نگه میدارد مانند نمایندگی ولی فقیه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان و اگر امکان نداشته باشد یکی از افراد خودش را در انجا میگذارد مانند پایگاهشان در دماوند.
نسبت و همراهی اقای مشهدی با ایشان حکایتی دارد.
#حجت_الاسلام_رضایی_نیا
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سید جواد سلیمانی امام جمعه لاهیجان: یه عده تا حرفی بهشون میزنی، حکمشون رو بالا میگیرن که من رئیس ستاد بودم، رئیس چی چی بودم!!
🔺 این دولت باید تخصص گرا باشه، اگر این دولت هم مثل دولت قبل اشتباهاتی بکنه و بخواد خدای ناکرده جناح بازی بکند از همین تریبون به این دولت هم منتقد خواهیم بود.
@teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕ در سوگ بزرگتر و بزرگتری...
💠 فقدان مجاهدانی که در نهضت امام نقش پیشرانهای فکری و عقیدتی را ایفا میکردند، رخنهای جبران ناپذیر است. انقلاب اسلامی، گام دوم خود را با از دست دادن بیش از پیش رهبران نهضت برداشته است. اما سوگ عظیمتر، فقدان «بزرگتری» در مناسبات اجتماعی جریان انقلاب اسلامی است. ما پیش از «بزرگترها»، «بزرگتری» را از دست دادیم
💠قریب به یک دهه است که عرصه عمومی متمرکز در شبکههای اجتماعی در انقطاع کامل از رهبران فکری، دچار التهاب و تشتت و تکروی است. فرایند اجتماعی شدن و مسئولیتپذیری و اثرگذاری اجتماعی به گونهای است که نه تنها کسی نیازی به «بزرگتر» ندارد، بلکه این کنشگران برتر شبکه (!) هستند که حیات اجتماعی بزرگترها را تضمین میکنند و یا امتداد میبخشند
💠 درست است که ما همه سوگوار این عزیزان هستیم. اما پیش از آنکه به سوگ بنشینم، کدامیک از این بزرگان نقش راهبری در مناسبات اجتماعی و سیاسی ما داشتند؟ ما با سیاستورزی تکلیفگرایانه علامه مصباح یزدی چه کردیم؟ عدالتخواهی مرحوم حکیمی چه نسبتی با رفتارهای غیرمتعهدانه ما داشت؟ و تا چه اندازه توانستیم سنت تربیتی مرحوم حاج حیدر رحیمپور را ادامه دهیم و جبهه انقلاب را تقویت کنیم؟
💠 بزرگترها مانند هر پدیده دیگری در این زمانه، مصادره و مصرف میشوند. میدانداری متشتت سلبریتیهای حزباللهی نیازی به سنت بزرگتری اندیشمندان و مصلحان فرهیخته ندارد. همین امر است که اساتید حوزه و دانشگاه رغبتی برای ایفای نقش به عنوان مصلحان اجتماعی ندارند. چرا که شاید ورود به این عرصه در اختیار آنان باشد، اما قطعا مدیریت چنین میدانی دست آنها نخواهد بود و معلوم نیست معادلات حاکم بر جهان فضای مجازی با آینده و سنت فکری آنان چه میکند؟
💠 از سوی دیگر، در دوران دولت اسلامی ما به بزرگترهایی نیازمندیم که علاوه بر جایگاه نظری، بتوانند جامعه را در تشکیل دولت مطلوب یاری دهند. چنین امری نیازمند نزدیک شدن به امر سیاسی و حتی کنش سیاسی مطلوب است. این در حالی است که سنت فرهنگی ما میانهای با «بزرگتر مقتدر و سیاستورز» ندارد. ما عموما از بزرگتر «مظلوم و گوشهنشین» [و البته در عین حال معترض] استقبال میکنیم. هر چه زهد نسبت به قدرت بیشتر، برای ما محترمتر!
💠 لذا سوال اینجاست؛ در دوران حاکمیت سلبریتیهای حزباللهی بر مناسبات اجتماعی جریان انقلاب اسلامی و بینیازی آنها از راهبری بزرگترها و نیز مذمومانگاری قدرت و تقدیسانگاری گوشهنشینی معترضانه، چگونه میتوان به حضور بزرگان در قدرت امیدوار بودو به دولت اسلامی اندیشید؟
#سید_یاسر_تقوی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مرد دوست داشتنی...
🔻همشون سهم هاشونو گرفتن( اسم ببریم؟!) اما مگر تو مبنای عملت خوش آمد این و آن بود؟!
🔹خیلی دوست داریم آقا سعید...
پ.ن: ستاد ما نه پولی هست نه پستی هست، نه چیزی هست، فقط اخلاصه دیگه:))
@teribon_ir
❗️اقدامی با پیوست ضد عدالت خواهی !
🔹هفته گذشته ، شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشوری ( جناب حاج علی اکبری ) در یک اقدام تعجب برانگیز ، حجت الاسلام لواسانی ، امام جمعه محترم و انقلابی لواسان را برکنار کرد !
🔹یکی از توجیهات ارائه شده برای این کار ، آن بود که ایشان دو دوره سه ساله اش تمام شده بود و یک سال هم اضافه تمدید شده بود ! به راستی اگر این گونه است ، برخی افراد که چند دهه است در سمت امام جمعه هستند ، چرا تعویض نمی شوند ؟!
🔹یکی دیگر از توجیهات ارائه شده آن بود که لواسان تعدادی روستا دارد که ایشان به آن روستاها سرکشی نکرده و به مسائل فرهنگی آنها رسیدگی نکرده اند ! توجیهاتی که فقط باعث خنده افراد می شود !
⁉️جناب آقای حاج علی اکبری ! به راستی باور کنیم که برکناری ایشان هیچ ربطی به ماجرای مواضع انقلابی ایشان در قطع دست برخی زمین خواران و مفسدین دانه درشت منطقه لواسان ندارد ؟
⁉️جناب آقای حاج علی اکبری ! به راستی بجز زمین خواران و مفسدین دانه درشت لواسان ، کس دیگری هم از این اقدام شما خوشحال شد ؟
❗️اگر جنابعالی دلتان برای نماز جمعه می سوزد ، نماز جمعه ام القرای اسلام یعنی تهران ، بیش از یک سال و نیم است که با ترفند های مشکوک برخی مسئولین غربزده وزارت بهداشت دولت حسن روحانی ، به بهانه کرونا به تعطیلی کشانده شده است . پس چرا هیچ اعتراض و اقدامی از سوی جنابعالی برای راه اندازی مجدد نماز جمعه تهران دیده نشد ؟
⁉️جناب آقای حاج علی اکبری ! چرا در طی مدتی که خود جنابعالی به عنوان یکی از ائمه جمعه تهران منصوب شده اید ، حتی یک بار هم در خطبه های نماز جمعه تان به عنوان دفاع از حقوق مردم ، علیه خیانت های حسن روحانی و سایر غارتگران بیت المال و مفسدین دانه درشت ، هیچ موضعی مشاهده نشد؟
🔹شما حتی تحمل برخی انتقادات جناب آقای رحیم پور ازغدی ـ که مقام معظم رهبری از ایشان با عنوان دانشمند متفکر یاد کردند ـ از دولتمردان در سخنرانی های قبل از خطبه های نماز جمعه تهران را هم نداشتید و جلوی ادامه سخنرانی های ایشان را گرفتید .
🔹جناب آقای حاج علی اکبری ! شما اگر حتی به لحاظ قانونی هم حق برکناری جناب حجت الاسلام لواسانی را داشتید ، اما این کار را به بدترین شکل ممکن و در بدترین زمان ممکن انجام دادید .
⁉️درست هنگامی که مقام معظم رهبری به مسئولین کشور توصیه می کنند که هر تصمیمی می گیرید ، باید یک پیوست عدالت خواهی داشته باشد ، شما تصمیمی گرفتید که برعکس توصیه مقام معظم رهبری ، یک پیوست ضد عدالت خواهی دارد . آیا متوجه این اقدامی که کرده اید هستید ؟!
🔹برادرانه به جنابعالی توصیه می کنم اگر نمی توانید خودتان را با مواضع انقلابی مقام معظم رهبری هماهنگ کنید ، این سمت را به فرد دیگری بسپارید تا آخرت تان را با مشکل مواجه نکنید.
#کامران_غضنفری
@teribon_ir
🔴 کدام فرهنگ و کدام کار فرهنگی؟
🔹یکی از دلایل شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برای برکناری #امام_جمعه_لواسان، عدم کار فرهنگی است. اینکه این دلیل چقدر درست است بحث دیگری است. سوال مهمتر این است که منظور شورا از #کار_فرهنگی چیست؟ کدام کار فرهنگی مهمتر و اساسیتر است؟
🔸اگر منظورشان از کار فرهنگی، تبلیغ دین و رسالت پیامبران است آیا بالاتر از این رسالت، رسالتی هست که خداوند متعال در قرآن اینگونه فرموده؟ لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ (سوره مبارکه الحديد آیه ۲۵).
"ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به #عدالت کنند."
🔹آیا شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، رسالتی غیر از این رسالت و تبلیغی غیر از این تبلیغ برای ائمه جمعه در نظر گرفته؟ با افسوس باید بگویم بله! دو سه دهه است که تعریف خیلی از دستگاهها، ارگانهای انقلابی و خیل کثیری از مساجدمان از #کار_فرهنگی، چیزی غیر از دعوت مردم به قیام برای قسط و عدالت است! عموم کارهای فرهنگی اعم از دورهها، اردوها، همایشات، هیئات، مسابقات، حلقهها و غیره با هدف قیام برای قسط نیست!
🔸کار فرهنگی که مورد نظر این دستگاهها و مراکز و مساجد است مدلی از "دینداری بیتفاوت" است. دینداری خنثی نسبت به ظلم و ظالم! دینداری که حاضر به مبارزه برای تحقق #عدالتخواهی، آزادیخواهی، جمهوریتخواهی، استقلالخواهی و... نیست. خروجی این مدل از کار فرهنگی، جامعه بیتفاوت و افسرده است!
🔹با این نگاه حالا به کارهای فرهنگی ادارات و نهادها و ستادهای نماز جمعه و مساجد و مدارس بنگرید که چند درصد فعالیتهای فرهنگیشان که بخشیش هم خودجوش انجام میشود منجر به قیام مردم برای قسط و عدالت شده؟ چند درصد این فعالیتها توانستهاند حقوق مردم و محیط زیست را مطالبه کنند؟
🔸حقیقتاً سیستم تربیتی حاکم بر غالب مساجد هم بدنبال پرورش انسان آزادیخواه و عدالتخواه نیست. بلکه بیشتر بدنبال تربیت انسانِ منفعل، توجیهگر، مطیع و رام است. شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم بدنبال همین سیستم است. غالب اینگونه است که دنبال امام جمعه خونسرد و آرام است!
🔹امام جمعهای میخواهد که کاری به کار مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت نداشته باشد. بدنبال برهم زدن نظم موجود نباشد. امام جمعهای که بتواند هم هوای نماینده را داشته باشد هم فرماندار را، هم استاندار را، هم سرمایهدار را! اگر پولی از سرمایهدار هم بگیرد و به چند فقیر هم بدهد که نور علی نور است!
🔸این مدل کار فرهنگی هزار سال هم که انجام شود نه انقلابساز است نه تمدنساز، نه جریانساز! #حسن_روحانی هم روزهای آخر دوره ریاست جمهوریاش گفت بعد از اتمام دورهاش میخواهد کار فرهنگی کند! خوب است وی هم بعنوان امام جمعه یکی از شهرها انتخاب شود برای کار فرهنگی!!
#داود_مدرسی_یان
@teribon_ir
⭕️ دولت رئیسی یا روحانی
١) رهبر انقلاب : کسانی که حقوق نجومی دریافت کرده اند لیاقت مدیریت در جمهوری اسلامی را ندارند.
٢) کابینه رئیسی، حسین مدرس خیابانی را به عنوان استاندار ویژه سیستان و بلوچستان منصوب کرد.
٣) مدرس خیابانی در دولت روحانی سرپرست و قائم مقام وزیر صمت بوده و در سال جاری ماهانه بیش از صد میلیون تومان حقوق دریافت کرده است.
▪️رهبر انقلاب چنین فردی را لایق مدیریت نمی دانند و کابینه رئیسی او را به «استانداری ویژه» منصوب می کند!
▪️رهبر انقلاب در ۶ خرداد امسال نمایندگان مجلس را از ورود به دولت منع کردند اما تا کنون ٣ نفر از نمایندگان مجلس با نادیده گرفتن نهی رهبری، وارد کابینه شده اند. این رقم ممکن است با انتصاب یکی دیگر از نمایندگان مجلس به ریاست سازمان محیط زیست، افزایش هم پیدا کند!
✳️ اگر بنا به نادیده گرفتن اوامر و نظرات رهبر انقلاب باشد دولت رئیسی با دولت روحانی چه فرقی می کند؟
#دکتر_محمد_صادق_کوشکی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #واکسن؛ سریع، فوری، انقلابی
🔹وقتی «بهانهجویی» تمام شد: میشود، اما شما نمیتوانید!
🔹روایتی از تحول در واردات واکسن در دولت جدید تا بهانهجوییهای دولت قبل..
@teribon_ir