♦️بهترین دعاها و ذکرها در ماه شعبان استغفار است و هرکه هر روز از این ماه استغفار کند هفتاد مرتبه مثل آنست که هفتاد هزار در ماههای دیگر استغفارکند.
♦️دیگر آنکه تصدق کند در این ماه اگر چه به نصف دانه خرمایی باشد ،تا حق تعالی بدن او را بر آتش جهنم حرام گرداند...
📚مفاتیح الجنان
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کریم ترین مرد مدینه
ماجرای کمک به سائل توسط امام حسین ( ع ) از لسان آیت الله ناصری
کانال تذکرة الاولیاء @tezkar
💐💐💐💐
استاد فیاض بخش
✳️ امام حسین(ع) دردانه خداوند است.
🔻مرحوم استاد آيتالله سعادتپرور در کتاب فروغ شهادت مینويسد:
▫️«در روايات بسيارى است كه سيدالشهدا(ع) از اوّل خلقت آدم(ع) تا خاتم انبياء(ص) مورد توجّه خداوند، انبيا و اوصياء(ع) قرار گرفته و آنان از وى ياد نمودهاند. اين چه خصيصهاى است كه نهتنها پيش از ولادتش، كه پس از ولادت و شهادت او، معصومان(ع) درباره او سخنها گفتهاند؟ نهتنها در لسان معصومان(ع)، كه بعد از شهادت او، همه موجودات مادّى و مجرّد، جنّ، انس و ملائكه، زمين و زمان و... بر او گريسته و او را به تعظيم ياد میکنند؟
▫️در زيارات و رواياتى كه درباره سيدالشهدا(ع) وارد شده است، جريان تأثّر موجودات عالم از واقعه شهادت آن حضرت، از جايگاه خاصّى برخوردار است، به گونهاى كه در كمتر زيارتى از امام حسین(ع) است كه به اين مسأله اشاره نشده باشد.»
▫️ايشان همچنين در توضيح معنای «الوتر الموتور» در زيارت عاشورا مینويسد: «جمله «اَلْوِتْرَ الْمَوْتُورَ»، ... در ظاهر به معناى فرد و تنهاىِ بیهمتا، و به زبان فارسىِ خودمانى، به معناى «دُردانه» است، و به خصيصه خاص سيدالشهدا(ع) ... اشاره دارد.»
▫️«دُردانه» اصطلاحاً به کسی گفته میشود که در جمعی مانند اعضای خانواده، مورد توجه ويژه والدين و اعضای خانواده است.
▫️ايشان میفرمود: از اين بيان زيارت استفاده میشود که سيدالشهداء(ع) دُردانه پروردگار است و خداوند در ارتباط با او حساب ويژهای دارد و کسی که به ايشان متوسل شود، از فضل خاص خداوند بهرهمند میگردد.
▫️از همين جا به راز تفاوت فاجعه کربلا و زنده بودن آن، با ساير حوادث تاريخی که ظاهر مشابهی دارند پي ميبريم. سوزش شهادت سيدالشهداء(ع) هرگز خاموش نمیشود؛ چنانکه رسول اکرم(ص) فرمود:
▫️همانا که شهادت امام حسين(ع) آتشى در دل مؤمنان انداخته است كه هرگز سرد نخواهد شد.
▫️تا به آنجا که ايشان اصلاً علامت مؤمن را شدّت گريه بر سيدالشهداء(ع) میداند و در ادامه میفرمايد:
▫️مؤمنی از او ياد نمیکند، مگر آنکه میگريد.
🔺راز اين تفاوت در مراتب ولايت است و مقام سيدالشهداء(ع) در نزد پروردگار به گونهاي است که توسل به ايشان، توسل به محبوبترينها در درگاه الهی است و خداوند پاسخ چنين استمدادی را سريعتر از ساير استمدادها میدهد.
(ادب حضور، دفتر پنجم؛ آداب و مراقبات عزاداری سیدالشهداء(ع)، ص۲۹)
🌹عید شما مبارک!🌹
☑️ 🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
#برگی_از_مکافات_عمل
#بخش_اول
حضرت صالح (علیه السلام) از سن 16 سالگی برای ارشاد و هدایت قوم ثمود برگزیده و تا سن ۱۲۰ سالگی در میان مردم تبلیغ کرد یعنی ۱۰۴ سال مشغول ارشاد مردم بود.
روزی به قوم خود گفت: شما از من ناراحت و من هم از شما ناراحتم، نه شما به من و حرف های من #ایمان می آورید و نه من دست از تبلیغ شما بر می دارم، بیایید با هم قراری بگذاریم به اینکه من از بت های شما چیزهایی بخواهم اگر خواسته مرا برآورده کردند حق با شماست و من از میان شما بیرون می روم، شما هم از خدای من چیزی بخواهید اگر انجام داد شما به خدا و حرف هایم ایمان آورید.
آن قوم گفتند: ای صالح؛ این حرف درست است و هفتاد نفر را برای این کار انتخاب کردند و با حضرت صالح به سوی کوه روانه شدند، اول حضرت صالح تا از بت های ایشان تقاضایی کرد، اما بتها جواب ندادند و خواهش او را برآورده نکردند.
وقتی نوبت به آن قوم رسید، به صالح (علیه السلام ) گفتند: از خدای خود بخواه که شتری ماده ، ده ماهه آبستن، سینه سفید و بقیه بدن زرد پر رنگ باشد از دل این سنگ بیرون آید. اگر خدای تو به خواسته ما جامه عمل پوشانید ما همگی به تو و خدای تو ایمان می آوریم.
صالح گفت: تقاضای مشکلی کردید اما برای خدای من آسان است و از #خداوند_متعال خواست که این معجزه را برای ایشان آشکار کند.
ناگهان کوه صدای مهیبی کرد و شكافته شد. سروگردن شتری پیدا گردید و بعد همه آن از کوه بیرون آمد و همان وقت زايد.
وقتی این معجزه بزرگ را از حضرت صالح (علیه السلام) دیدند شصت و چهار نفر از آنان گفتند: صالح ساحر است و با سحر، چنین شتری از کوه بیرون آورد، تنها شش تن ایمان
آوردند.
وقتی به سوی شهر بر می گشتند یک نفر دیگر هم از اعتقاد خود برگشت و به دوستان پیوست، تنها پنج نفر از هفتاد نفر پا برجا ماندند.
#حضرت_صالح (علیه السلام) فرمود: این شتر به درخواست شما از کوه بیرون آمد مبادا او را اذیت کنید یا او را به قتل رسانید که عذاب خدا بر شما نازل می شود.
سپس فرمود: آب این چشمه باید میان شما و شتر تقسیم شود. یک روز شما از آب چشمه استفاده کنید و شتر آب نمیخورد و یک روز هم، آب چشمه برای شتر باشد و شما به جای آب از شیر آن استفاده کنید، مدتی چنین بود و مردم از شیر شتر سرمایه دار شدند.
آنان به فکر افتادند که شتر را بکشند و آب چشمه تمام در اختیار آنان قرار گیرد ولی هیچ کسی جرات این کار را به خود نمی داد و از عواقب آن اندیشه می کردند.
🌺مکافات عمل ص 65 و 66 (همراه با اندکی تلخیص)🌺
🔻کانال تذکره الاولیاء @tezkar
دعوت_خداوند_از_بندگانش_در_ماههای(1).mp3
2.65M
دعوت خداوند از بندگانش در ماههای رجب و شعبان مخصوصا ماه مبارک رمضان
#مرحوم_آیت_الله_شیخ_جواد_کربلایی
کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
سخنرانی حجت الاسلام ناصری- شب 98.1.20.mp3
8.53M
#سخنرانی_صوتی #حضرت_عباس
🎧 موضوع: مقام و منزلت حضرت ابالفضل العباس علیه السلام
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۸/۱/۲۰
⏱ زمان: ۳۵ دقیقه
📥 حجم: ۸ مگابایت
🎞 دانلود فیلم جلسه با کیفیتهای مختلف از آپارات:
aparat.com/v/RefQU
🔸با توجه به محتوای بسیار ویژه این جلسه استفاده از این فایل به همه عزیزان موکدا سفارش میگردد.
🔺 @nasery_ir
خال صورت
عارف کامل سید علی آقا قاضی درباره تجرد و تجلی نفس فرمودند :
روزی از اطاق خانه بیرون آمدم و دردالان خانه ، تجرد به من دست داد، دیدم خودم(روحم) در کناری ساکت و صامت ایستاده ام. با دقت تمام تر به صورت (جسم) خویش نگاه کردم، دیدم در صورتم خالی می باشد.
(بعد) چون به اطاق آمدم و در آیینه نظر کردم، دیدم که در صورت من خالی بود و من تا کنون آن را ندیده بودم.
کتاب چهارصد موضوع جلد 2 ص305
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماه شعبان ؛ ماه عید و شادی
🔹 امام صادق علیه السلام فرمودند : شیعیان ما در شادیهای ما شاد و در حزن و اندوه ما محزون و غمگین هستند.
#حجت_الاسلام_فرحزاد
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
🌺 #برگی_از_مکافات_عمل 🌺
بخش دوم ماجرای قوم صالح (علیه السلام)
دست به دامن زنان شدند
تحریک کنندگان دیدند کسی حاضر نیست که شتر را پی کند و به قتل رساند . لذا دست به دامن زنان شدند.
زنان جوان و زیبایی را وادار کردند که با غنج، دلال و کرشمه جوانان را بفریبند.
آری مردان کم ایمان و بی تقوا، زود به دام زن ها می افتند به طوری که برای انجام خواسته های ایشان از یکدیگر سبقت می جویند.
در این داستان زنی به نام "ذي صدوق" دختر مردی به نام "محیا" که زنی اشرافی و مالدار بود خود را بر مردی به نام "مصرع" عرضه کرد و گفت: مهريه من پی کردن ناقه صالح است.
زنی دیگر خود را در اختیار "قداربن سالف" قرار داد و گفت: وقتی دسترسی به من پیدا میکنی که ناقه صالح را پی کرده باشی و مهریه من همین است.
این دو نفر که از حرام زادگان بودند به معشوقه های خود وعده کشتن ناقه را داده و در کمین آن حیوان نشستند. وقتی ناقه از کنار چشمه بیرون آمد مصرع، با تیری ساق دو پای ناقه را بهم دوخت و قداربن سالف، با شمشیر دو پای آن را قطع کرد، در آن لحظه حيوان به زمین افتاد و قداربن سالف با ضربتی گردن آن را برید.
وقتی آن دو ناپاک ناقه را کشتند، مردم مانند مور و ملخ هجوم آورده و گوشت آن را پاره پاره کردند و هر کسی به اندازه ای که می توانست از گوشت آن حیوان به خانه خود برد و گفتند: ای صالح! ما که کار خود را کردیم تو هم اگر راست می گویی آن عذابی که به ما وعده میدادی بیاور و هر چه زودتر ما را هلاک ساز و به مکافات اعمالمان برسان.
حضرت صالح (علیه السلام) فرمود: ای قوم! شما گناهی که نمی بایست انجام دهید انجام دادید، به نصحیت های من گوش ندادید و حتما باید در برابر اعمال زشت و ناجوانمردانه خود مکافات شوید و راه فراری برای شما نخواهد بود.
سپس فرمود: شما سه روز بیشتر فرصت ندارید، روز اول رنگ صورتتان زرد، روز دوم سرخ، روز سوم سیاه می شود و عذاب الهی بر شما نازل میگردد.
(پس از سه روز)در این هنگام خداوند صاعقه مرگ باری را بر آنان نازل کرد که آتش از آن میبارید، در یک لحظه آنان را فرو گرفت و به زمین کوبید به طوری که نه خود قدرت بر خواستن داشتند و نه کسی به یاری ایشان آمد، همه به هلاکت رسیدند و مکافات اعمال خود را دیدند و خانه ها خالی از سکنه گردید.
آری، قصرهای مرتفع و خانه هایی که در شکم کوه برای چنین روزی ساخته بودند نتوانست عذاب خدا را از آنان جلوگیری کند و آن مال های فراوان و باغ های وسیع فائده ای به حالشان نداشت.(1)
🌺اقتباس از آیه 13 ، سوره فصلت ، آیه 44 ، سوره ذاریات .آیه 78، سوره اعراف ،تاریخ انبیاء داستان حضرت صالح🌺
🌼مکافات عمل صفحه 66 و 67 و 68 (همراه با اندکی تلخیص و تغییر)🌼
🔻کانال تذکره الاولیاء @tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری #شعبان
🎥 موضوع: اعمال ماه شعبان
🎤 حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
⏱ زمان: ۲:۲۵ دقیقه
📥 حجم: ۶/۲ مگابایت
🔺 @nasery_ir
استاد فیاض بخش
مراقبه؛ افضل اعمال و مهم ترین دستور ماه شعبان
دســتور همیشــگی مرحــوم اســتاد در ایــام خــاص، تأکیــد بــر مراقبــه ی بیشــتر بــود. لــذا ایشــان در مــاه شــعبان، قبــل از هــر دســتور دیگــری، بــر مراقبــه تأکیــد می فرمودنــد کــه اصــل دســتورات ایــن ســه مــاه اســت. بــه تناســبی کــه بــه مــاه مبــارک رمضــان نزدیــک می شــدیم، اســتاد شــدت مراقبــه و محاســبه را بیشــتر می کردنــد. ایشــان در مــاه رجــب دســتور بــر ســه مرتبــه محاســبه طــی روز و در هنــگام نمازهــای یومیــه می دادنــد و آن را در مــاه شــعبان تشــدید می کردنــد تــا افــراد بــا اســتعداد کامــل وارد مــاه مبــارک رمضــان شــوند
ادب حضور دفتر دوم ماه شعبان
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کنیم تا آیات قرآن بر جان ما بیشتر اثر کند ؟
#حجت_الاسلام_عابدینی
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
حرف دنیا.mp3
3.26M
حرف #دنیا
#آیت_الله_مجتهدی
کانال تذکره الاولیاء @tezkar
🔻مرحوم عارف بالله سید کمال موسوی رحمه الله علیه میفرمودند : اجتماع نفوس محل نزول برکات است.
▫️یعنی مجالسی که عده ای از مومنین دور هم جمع میشوند ؛ حال به عنوان توسل باشد یا ختم صلوات یا شنیدن سخنان اهلبیت و ذکر مصائب آن بزرگواران ؛ سبب ریزش باران برکات و رحمت های خاص الهی برسر زمین تشنه باطن نفوس مستعده و سرازیر شدن توفیقات بر فراروی مسیر زندگی معنوی
آنان خواهد شد .
♦️کانال شبنم حکمت ( استاد صبر آمیز )
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
🌹حکمت های نهج البلاغه🌹
إِذَا أَقْبَلَتِ الدُّنْيَا عَلَى أَحَدٍ أَعَارَتْهُ مَحَاسِنَ غَيْرِهِ وَ إِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُ سَلَبَتْهُ مَحَاسِنَ نَفْسِهِ
چون دنيا به كسى روى آورد، نيكى هاى ديگران را به او عاريت دهد، و چون از او روى برگرداند خوبى هاى او را نيز بربايد.
☘️☘️☘️
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
منبع: #نهج_البلاغه حکمت 9
#ترجمه استاد محمد دشتی
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
🌴آخوند خراسانی (ره)🌴
یکی از بزرگترین بدگویان آخوند خراسانی ، خدمتشان رسید. وی می خواست خانه خود را بفروشد و قرض خود را بپردازد.
خریدار به وی گفته بود: «اگر آخوند سند فروش خانه را امضا کند، من حاضرم آن را بخرم و گرنه نخواهم خرید.
آن مرد به هیچ وجه حاضر نبود نزد آخوند برود چون بارها به طور آشکار به علت مشروطه خواهی آخوند به او ناسزا گفته بود.
از طرفی می ترسید که در منزل آخوند متعرض او بشوند و با رفتن به خانه او جان خود را در مخاطره بیفکند. اما قرض داشت و از این رو به ناچار به نجف آمد و خدمت آقای آخوند رسید.
آخوند به او احترام فراوان گذاشت و وی را بالا دست خود نشانید و از ملاقات او اظهار خوش وقتی کرد. آن مرد علت مزاحمت را بیان داشت و گفت:
خواهش میکنم که ذیل این سند را امضا بفرمایید تا بتوانم منزل خود را به فروش برسانم». .
آقای آخوند سند را از دست او گرفت و آن را مطالعه کرد و سپس سند را زیر تشک خود پنهان ساخت. در دل مرد شوری به پا شده بود. او می گفت: «با خود گفتم: دیدی این مرد آخر باطن خود را نشان داد و نه تنها سند را امضا نکرد بلکه آن را هم از ما گرفت تا ما را به زحمت بیندازد».
در همین حال آخوند از جای برخاست و از داخل گنجه چند کیسه لیره در آورد و به آن مرد داد و گفت: «شما از اهل علم هستید و من هرگز راضی نیستم کسانی که اهل علم اند گرفتار و پریشان باشند. این پول ها را بگیرید و با آن بده کاری خود را بپردازید. خانه تان را هم نفروشید و زن و بچه خود را آواره نسازید، و اگر خدای ناکرده باز گرفتار شدید نزد من تشریف بیاورید. چنانچه داشته باشم ممنون شما خواهم بود».
☘️☘️☘️
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
منبع: #سیمای_فرزانگان ص 271
#رضا_مختاری
🔺کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
🌺#برگی_از_مکافات_عمل 🌺
مکافات به وسیله پشه
بابل شهر بزرگی بوده در کنار شط فرات که #حضرت_ابراهیم (علیه السلام ) را در آن به آتش انداختند ولی حال خراب شده است.
مردم آن سرزمین دارای نعمت های فراوانی بودند که خداوند به ایشان عنایت کرده بود و در سایه آن، به خوشی زندگی می کردند ولی از جهت دین، ایمان و خداشناسی در وادی جهل و گمراهی سرگردان شده و بت هایی را که با دست خود تراشیده بودند پرستش می کردند.
زمامدار این سرزمین، نمرود، پسر کنعان بود، او مردی ظالم و خود رای بود، وقتی نعمت های بی حساب و قدرت خود را تماشا می کرد، جهل و گمراهی مردم را دید خود خدای ایشان خواند و همه را به پرستش خود دعوت کرد.
وقتی که جهل و گمراهی سراسر اجتماع را فرا گرفت و عقیده های مردم فاسد شد. در چنین شرایطی در شهری به نام "فدام آرام " در خانواده مردی به نام "تارخ " فرزندی به نام ابراهیم، از مادری متولد و بزرگ گردید.
او مردم و نمرود را به خدا پرستی دعوت می کرد، از بت پرستی منع می نمود و از شرک و ذائل اخلاقی بر حزر می داشت.
نمرود حرف ابراهیم را قبول نکرد، روی اعتقاد غلط خود ایستاده و پافشاری می کرد، مبارزه همه جانبه را علیه او شروع کرد تا جایی که می خواست خدای ابراهیم را به قتل رساند و برای این کار، برج بزرگی ساخته و بالای آن رفتند و تیر به سوی آسمان انداختند به خیال اینکه خدا را بکشد.
وقتی نمرود تیر به آسمان انداخت، خداوند به جبرئیل دستور داد تیرش را خون آلود گردانند که وقتی بر می گردد فکر کند خدا را کشته است
بعد از آن نمرود به ابراهیم گفت: به خدای خود بگو نیروهای خود را در فلان منطقه آماده کند و من نیز نیروهای خود را برای مبارزه آماده میکنم.
وقتی لشکریان نمرود به آن منطقه وارد شدند و منتظر لشکر خدا بودند یک مرتبه دیدند جلو خورشید تاریک شد. وقتی خوب دقت کردند دیدند پشه های ریزی هستند که برای مبارزه با نمرودیان آمده اند. آن پشه ها به لشکر نمرود هجوم بردند و آنان را فراری دادند
یکی از پشه ها که از همه ضعیف تر بود، یک بالش شکسته، یک پایش لنگ، یک شاخش کنده شده و یک چشمش کور بود از خداوند درخواست کرد که مرا بر نمرودی که ادعای خدایی می کند مسلط کند و مکافات او را به من واگذار نما .
خداوند هم آن را بر نمرود مسلط کرد و فرمود: مجازات و مکافات او با تو باشد، هرکاری که می توانی درباره او انجام بده.
آن پشه ناتوان، اول بالای لب نمرود را نیش زد، لبش بسیار کلفت و بد قیافه شد. بعد از سوراخ بینی او بالا رفت تا خود را به مغز سر نمرود رسانید و آنجا مشغول فعالیت شد و مغز سرش را خورد، او را از اوج قدرت به هلاکت رسانید و از تخت خدایی به زیر کشید.
هر آن پشه که برخیزد ز راهش سر
نمرود ز بید بارگاهش
* * *
چو برداری از رهگذر دود را
خورد پشه ای مغز نمرود را
* * *
بدان خدایی که بر خان پادشاهی او
به نیم پشه رسد کاسه سر نمرود
🌺منبع مکافات عمل صفحه 68 تا 70 🌺
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar