فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥افزایش ظرفیت نیروگاههای خورشیدی کشور
وزیر نیرو:
🔹️شبکه برق کشور، شبکه بزرگی است و با ظرفیت تولید و مصرف سالانه حدود ۳۵۰ میلیارد کیلووات ساعت برق، پتانسیل جذب و نصب بیش از ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی را به لحاظ فنی دارد.
🔹️محیط سرمایهگذاری را جذاب و بازار مناسبی برای جذب سرمایهگذاران فراهم میکنیم تا همکاری کنند.
🔹️تا پایان سال جاری، تا ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاههای کشور اضافه خواهد شد.
#ثامن
#ثامن_یزد
اذعان بلینکن به شکست آمریکا در براندازی جمهوری اسلامی ایران
🔹وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای اذعان کرد که تلاشهای آمریکا در ۲۰ سال گذشته برای تغییر حکومت در ایران با شکست همراه شده است؛ او به سؤالکننده گفت که تلقی وی از جامعه ایران صحیح نیست.
🔹بلینکن در پاسخ به سؤال یکی از حاضرین، گفت که هنوز جمعیت قابل توجهی در ایران وجود دارد که حامی حکومت هستند و برداشت وی از جامعه ایران درست نیست.
#ثامن
#ثامن_یزد
🔴 یزدی ها ۳۰ دقیقه در روز مطالعه می کنند استان یزد از لحاظ مطالعه در کشور اول شد
🔹استان یزد از لحاظ مطالعه کتاب غیر درسی در رتبه اول کشور قرار گرفته است.
🔹محمد محسن رفیعی مدیرکل کتابخانههای عمومی استان یزد با اشاره به تعداد کتابخانههای عمومی استان گفت: در استان یزد ۱۱۲ باب کتاب با سرانه ۱۱هزارو۱۸۳ به ازای ۱۱هزارو ۱۸۳ نفر یک کتابخانه در استان یزد وجود دارد.
🔹طرح ساعت کتابخوانی در ۴۷ مدرسه استان در حال برگزاری است.
🔹این طرح به صورت هفتگی با حضور افتخاری کتابداران در مدارس استان در مقطع چهارم و پنج ابتدایی به جای زنگ فارسی و انشاء، سرفصلهای مورد تایید آموزش و پرورش به دانش اموزان ارائه می شود.
#ثامن
#ثامن_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 🍉 یلدای همدلی با #دو_درجه_کمتر
🔹 در شب یلدا با کم کردن تنها دو درجه از دمای وسایل گرمایشی خود در حفظ فشار شبکه گاز طبیعی سهیم و گرمابخش خانههای یکدیگر باشیم.
#ثامن
#ثامن_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۵۳۲ قرآن کریم و آیات ۱۷ تا ۴۰ سوره مبارکه رحمن
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِنَّ هذَا القُرآنَ مَأدَبَةُ اللهِ فَتَعَلَّموا مَأدَبَتَهُ مَا استَطَعتُم» این قرآن ادبستان خداوند است پس تا آنجا که می توانید از این ادبستان بیاموزید. ( مجمع البیان ۱/۱۶)
🎙استاد: پرهیزگار
#ثامن
#ثامن_یزد
هدایت شده از جَهٰادِ فٰاطِـمے
#ویژه_خواهران
💠 جشن میلاد حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها)
🎙 با اجرای سرکار خانم فلاح
🎤 مولودی خوانی سرکار خانم بید آبادی
🕰 زمان:شنبه اول دی ماه ساعت ۱۵
💠 مکان:مصلی قدس تفت
💠 همراه با اجرای گروه سرود نور الهدی
و قرعه کشی🎉🎉🎉
🇮🇷 حوزه مقاومت بسیج فاطمه الزهرا سلام الله علیها
🇮🇷 دفتر آستان قدس رضوی بانوان تفت
🇮🇷هیات رزمندگان اسلام واحد عترت خواهران
•┈••✾•💚•✾••┈•
@jahad_fatemi
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✨ پیامبر اکرم (ص):
🔸«فاطمه پارهی تن من، روشنی دیده و میوهی دل من است.»
💐 چه افتخاری از این بالاتر که زنان و مادران، الگوی خود را از وجودی بگیرند که سراسر نور، عشق و کمال است. پیشاپیش میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، بانوی دو عالم، مبارک باد!
🌸 این روز خجسته، روز زن و مادر، فرصتی است تا با عشق و احترام، قدردان وجود بینظیر مادران و زنان زندگیمان باشیم.
#ثامن
#ثامن_یزد
💢هوش مصنوعی لاوندر و واتساپ
▪️سلاحی برای نسلکشی در غزه
🔹پائول بیگار (Paul Biggar) افشا کرده است که رژیم صهیونیستی با استفاده از سیستم هوش مصنوعی «لاوندر» و دادههای استخراجشده از گروههای واتساپ، اهداف بمباران در غزه را شناسایی میکند.
🔸این افشاگری، ادعای متا مبنی بر امنیت اطلاعات و رمزگذاری سرتاسری واتساپ را زیر سوال برده و آن را متهم به همدستی در نسلکشی فلسطینیان کرده است.
🔹الگوریتمهای واتساپ در نمایش تصاویر نیز سوگیری ضد فلسطینی دارند و در تلاش برای تضعیف روایتهای فلسطینی و تقویت تصویری مثبت از اسرائیل هستند.
#ثامن
#ثامن_یزد
🔰نامهٔ تشکر علیاف به پزشکیان
🔹رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در نامهای به رئیسجمهور ایران، از عضویت این کشور در سازمان همکاری اقتصادیِ گروه دی-۸ در نشست گذشتهٔ آن که در مصر برگزار شد، قدردانی کرد.
🔹علیاف در این نامه نوشته: «حمایت قاطع از نامزدیِ آذربایجان نشاندهندهٔ دوستی قوی، روابط همکاری، اتحاد و همبستگی ما با هر یک از کشورهای عضو این سازمان است».
🔹رئیسجمهور جمهوری آذربایجان در نامهاش از پزشکیان تشکر کرده و ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای او نوشته: «برای ملت دوست و برادر ایران آرزوی آرامش و سعادت همیشگی میکنم».
#ثامن
#ثامن_یزد
🔰الجولانی دستور اختصاص تیمی برای حفاظت از حرم حضرت زینب(س) را داد
🔹روزنامه رای الیوم: الجولانی با یک مرجع شیعه سوری دیدار کرد.
🔹او دستور داد یک گروه امنیتی برای حفاظت از حرم حضرت زینب(س) در آنجا اختصاص داده شود.
🔹الجولانی به علویها در سوریه پیغام داده است که آنها چه کارمندان غیرنظامی باشند چه نظامی از تضمینهای امنیتی و ایمنی کامل برخوردار هستند.
#ثامن
#ثامن_یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۱)
✍سعدالله_زارعی
🔸گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔸در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔸یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
🔻ادامه دارد...
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا و مطالب مفید بر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
https://eitaa.com/mohtavakhob
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۲)
✍سعدالله_زارعی
🔻در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔸با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔸پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔸پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔸این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا و مطالب مفید بر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
https://eitaa.com/mohtavakhob
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب : مرتب میگویند که جمهوری اسلامی نیروهای نیابتی خودش را در منطقه از دست داد! این هم یک غلط دیگر!
🔸جمهوری اسلامی نیروی نیابتی ندارد. #یمن میجنگد چون با ایمان است؛ #حزبالله میجنگد، چون قدرت ایمانی او را به میدان میکشاند؛ #حماس و #جهاد میجنگند چون عقیدهشان آنها را وادار میکنه به این کار میکند/ اینها نیابت از ما ندارند.
🔸ما اگر یک روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم... ۱۴۰۳/۱۰/۲
#ثامن
#ثامن_یزد
🔺🔻کشف گور دسته جمعی از زمان صدام
🔹رسانههای عراق از کشف گورهای دسته جمعی مربوط به زمان حکومت صدام در منطقه الشخیه در صحرای سماوه خبر دادند.
#ثامن
#ثامن_یزد