🔰 تحرک و جنبه اقتصادی در دیپلماسی را تقویت کنید/ دیپلماسی را به مسئله هستهای متصل نکنید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: باید تحرک ما در عرصهی دیپلماسی افزایش پیدا کند و مضاعف بشود. بایستی در دیپلماسی جنبهی اقتصادی تقویت بشود. یعنی دیپلماسی اقتصادی یک چیز بسیار مهمی است.
🔹 دیپلماسی را تحت تأثیر مسئلهی هستهای هم نباید قرار داد. یعنی این جور نباشد که دیپلماسی کشور متصل به قضیهی هستهای است، نه. قضیهی هستهای یک قضیهی جداگانهای است که آن را بایستی حل کنند به یک شکل مناسب و شایستهی کشور، اما دیپلماسی خیلی دایرهاش وسیعتر است.
🔹 در قضیهی هستهای آمریکاییها انصافاً وقاحت را از حد گذراندند. واقعاً از حد گذراندند واقعاً. جلوی چشم همه از برجام خارج شدند حالا جوری حرف میزنند انگاری که ایران از برجام خارج شده.
.
🌐عذرخواهی شبکه atv برای پخش کلیپ غیر واقعی درباره مردم ایران
سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان اعلام کرد:
🔻 به دنبال پخش کلیپی غیر واقعی و موهن درباره مردم ایران از شبکه atv و پیگیری های سفارت جمهوری اسلامی ایران، شبکه مذکور ضمن حذف آن از کلیه پرتال ها و صفحات مربوط به خود در فردای پخش آن، رسما عذرخواهی کرد.
🔻 آنار شُکورُف معاون رئیس این شبکه و مدیر پخش اخبار و برنامه های سیاسی و اجتماعی، ضمن حضور در سفارت و دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران، مراتب عذرخواهی شفاهی و مکتوب آن شبکه را تقدیم کرد.
🔻 در نامه این شبکه خطاب به سفیر جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر احترام به فرهنگ و تمدن غنی کشور دوست و برادر ایران از ناراحتی به وجود آمده اظهار تاسف و عذرخواهی شد و اطلاع داده شد خبرنگار تهیه کننده کلیپ نیز برای ادای توضیحات احضار و به دلیل این اشتباه فاحش طبق قوانین از کار برکنار شد.
.
🌐 نشست منطقهای «حمایت از عراق» در بغداد
🔻نخستوزیر عراق: مخالف استفاده از خاک عراق برای جنگهای منطقهای و بینالمللی هستیم؛ از جامعه بینالمللی خواستیم تا از انتخابات آینده عراق حمایت کند.
🔻رئیسجمهور فرانسه: برای تقویت حاکمیت عراق اینجا هستیم؛ اتحادیه اروپا ناظران خود را برای انتخابات اکتبر اعزام میکند؛ فرانسه پروژههای مختلفی در عراق دارد.
🔻شاه اردن: امنیت و ثبات عراق، بخشی از امنیت و ثبات تمام کشورهای شرکتکننده در این اجلاس است.
🔻رئیسجمهور مصر: قاهره هرگونه تجاوز به خاک عراق را نمیپذیرد.
🔻امیر قطر: عراق دارای صلاحیت لازم برای ایفای نقش فعال در برقراری امنیت و صلح در منطقه است.
🔻امیر کویت: وقتی عراق در امنیت نبود ما نیز هیچگاه احساس امنیت نکردیم، در بازسازی عراق مشارکت خواهیم کرد.
🔻وزیر خارجه عربستان: به حمایت از امنیت و ثبات و توسعه عراق پایبندیم؛ آنچه در منطقه شاهد آن هستیم بالا بردن سطح هماهنگیها را میطلبد.
🔻وزیر خارجه ترکیه: بدون امنیت، توسعه اقتصادی صورت نخواهد گرفت و به همین دلیل، حضور پ.ک.ک در عراق را نخواهیم پذیرفت.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹امیرعبداللهیان: به امنیت پایدار منطقهای نیازمندیم
وزیر خارجه در نشست بغداد:
🔻امنیت جز از طریق اعتماد متقابل کشورهای منطقه به یکدیگر و عدم مداخله کشورهای بیگانه محقق نخواهد شد.
🔻آنچه که امروزه بیش از پیش به آن نیازمندیم، «امنیت پایدار منطقهای» با مشارکت کشورهای منطقه است.
🔻آمریکاییها هرگز صلح و امنیت را برای ملتهای منطقه به ارمغان نخواهند آورد؛ مداخله خارجی علت اصلی بیثباتی در منطقه است.
🔻در اینجا مایلم بر نقش و حمایت کشورهای منطقه از ثبات و امنیت عراق تاکید کرده و بر تحقق امنیت با مشارکت جمیع همسایگان عراق از جمله کشور دوست و برادر جمهوری عربی سوریه یاد کنم.
🔻و از اینکه جای سوریه در میان کشورهای حامی عراق خالی است ابراز تاسف کنم.
.
دردناکترین نتیجه ناکارآمدی و غربگدایی دولت روحانی، کاهش تاب آوری سرمایه اجتماعی کشور بود.
بی ثبات سازی در تمام امور، بحران سازی، مایوس سازی و ایجاد حس درماندگی برای مردم از اثرات وجود شخص روحانی و کابینه فشلش بود.
امیدآفرینی و مقابله با #اخبار_جعلی 2 ماموریت مهم آقای #رئیسی است.
#سید_علیرضا_آل_داود (کارشناس زمانه)
.
📌 نتیجه گیری با خودتان
1⃣ آمریکا به متحد خود ژاپن، واکسن آلوده صادر کرده است.
2⃣ روابط آمریکا و ژاپن به قدری نزدیک بود که ترامپ، نخست وزیر ژاپن را به عنوان نماینده خود به ایران فرستاد.
3⃣آمریکا سال هاست با مردم ایران دشمنی داشته و ورود هرگونه دارو را تحریم کرده است.
4⃣ویروس ایدز برای اولین بار در آفریقا توسط واکسن آبله ی شرکت فایزر وارد شد.
5⃣شرکت فایزر در پرونده خود آزمایش غیر قانونی دارو بر روی کودکان کشورهای دیگر را داشته است.
نتیحه با خودتان...
.
🔰حدیث نصب شده در محل سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم
🔻قال الامام موسی بن جعفر الکاظم علیهماالسلام: «إِنَّ لِلَّهِ عِبَاداً فِي الْأَرْضِ يَسْعَوْنَ فِي حَوَائِجِ النَّاسِ هُمُ الْآمِنُونَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ» | الکافی، جلد ۲، صفحه ۱۹۶.
🔻امام کاظم عليهالسلام فرمودند: «همانا خدا را در زمين بندگانی است كه برای رفع نيازهای مردم میكوشند. اينان در روز قيامت در امان هستند.»
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ فایزر بخریم یا مدرنا؟!
🍃🌻🍃
#واکسن_آلوده_آمریکایی
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رئیس جمهور پس از نشست سران قوا: برای ثبات بازار نیازمند همکاری قوا هستیم
🔻مسائل اقتصادی و مشکلات ناشی از کرونا باید با همکاری و همفکری عمومی رفع شوند. مسئله مهم و اول ما در دولت پیگیری مسئله کسری بودجه است که می تواند کشور را به آرامش برساند.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همین رو کم داشتیم 💔
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی بی سی
🔻 سرخط خبرها:
آلوده بودن واکسنهای مدرنا و تحقق پیش بینی رهبر انقلاب
.
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌲👇آخرت گرایی شرط تحقق دولت مردمی وقوی (۲)
آل عمران
وَمَا كَانَ لِنَبِيٍّ أَن يَغُلَّ وَمَن يَغْلُلْ يَأْتِ بِمَا غَلَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ثُمَّ تُوَفَّىٰ كُلُّ نَفْسٍ مَّا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ
ﻫﻴﭻ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﻱ ﺭﺍ ﻧَﺴِﺰﺩ ﻛﻪ [ ﺩﺭ ﺍﻣﻮﺍﻝ ، ﻏﻨﺎﻳﻢ ، ﺳﺎﻳﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﻣﺖ ﺧﻮﺩ ] ﺧﻴﺎﻧﺖ ﻭﺭﺯﺩ ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﻛﻨﺪ ، ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺑﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺧﻴﺎﻧﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻴﺎﻳﺪ ; ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﻣﺮﺗﻜﺐ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻛﺎﻣﻞ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ ، ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺘﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﻤﻰ ﮔﻴﺮﻧﺪ .(١٦١)
پیامها:
۱- ياد قيامت، بازدارنده از خيانت است. «يَأْتِ بِما غَلَّ»
۲- خيانت، خيانت است و مقدار آن مهم نيست. «يَأْتِ بِما غَلَّ»
جملهى «يأت بما غلّ»
۳- قيامت صحنهاى است كه نيكان، حسنات خود را مىآورند، «جاءَ بِالْحَسَنَةِ» و خائنين خيانتهاى خود را به همراه دارند. «يَأْتِ بِما غَلَّ»
۴- خداوند عادل است. هم جزا را كامل مىدهد و هم ذرّهاى افراط نمىكند.
«وَ هُمْ لا يُظْلَمُونَ»
♨️اولین اقدام جالب وزیر امور خارجه ایران
🔻اقدام حسین امیرعبداللهیان وزیرخارجه ایران در قرار گرفتن در صف نخست عکس رهبران حاضر در اجلاس بغداد با عصبانیت برخی کشورهای قطره ای عربی مواجه شد.
🔻برخی کارشناسان این اقدامرا اشتباه دیپلماتیک وزیر خارجه ایران میدانند و برخی دیگر معتقدند وی به منظور اجتناب از قرارگرفتن در کنار فیصل بن فرحان وزیرخارجه عربستان خود را در صف نخست تصویر رهبران حاضر در اجلاس بغداد جای داده است که در هر دو مورد اشتباه بوده است.
🔻اخبار غیررسمی حکایت از آن دارد که حاکم دبی و رییس مجلس امارات متحده عربی (سمت راست وزیرخارجه ایران) در اعتراض به این اقدام وزیرخارجه ایران سالن اجلاس را ترک نموده تا در نهایت سهيل بن محمد فرج فارس المزروعي وزیر انرژی امارات به عنوان نماینده این کشور به ایراد سخنرانی بپردازد.
🔻گفته شده که طبق پروتوکلهای دیپلماتیک رهبران در صف نخست و وزرای خارجه در صف پشت باید باشند.
🔸رفتار مقتدرانه حسین امیرعبداللهیان وزیر جدید امور خارجه ایران ( که اتفاقا تخصص اصلی اش در مسائل غرب آسیا و شمال آفریقاست) در اجلاس بغداد نشان از سیاست جدید ایران در قبال کشورهای منطقه دارد .
🔸بسیاری که با سابقه و مسئولیت های این دیپلمات کهنه کار آشنا نیستند رفتار او را ناشی خطای ناخواسته و سهوی می دانند در حالی که فردی با این تجربه هیچگاه چنین اشتباهاتی را بروز نمی دهد.
🔸نکته مهم اینجاست که دانسته شود بسیاری از کشور های تازه تاسیس حاشیه خلیج فارس اشل و اندازه خود را طی سالهای اخیر و در پی دیپلماسی ضعیف دولتمردان ایرانی فراموش کرده بودند و شیخ دبی و سایر دولتمردان عربی باید ملتفت می شدند وزن سیاسی و جایگاه وزیر امورخارجه ایران اگر بیشتر از آنها نباشد قطعا کمتر نیست.
🔸خصوصا که شیخ دبی نفر دوم امارات بوده و نه حتی شخص اول؛ و توییت او پس از اتمام اجلاس در زمینه تلاش جهت افزایش و بهبود روابط با ایران نشان میدهد پیام قاطع حرکت امیرعبداللهیان را به خوبی دریافت کرده است.
🔸نکته جالب توجه دیگر در کنفرانس بغداد مذاکرات و حضور مستمر وزیر امور خارجه ایران در کنار سران و روسای جمهور فرانسه و مصر بود که حاکی از عدم خودباختگی و آشنا بودن به زبان بدن و نکات ریز دیپلماتیک از سوی امیرعبداللهیان است.
🔸 نباید فراموش کرد یکی از دلایل حضور نیافتن آیت الله رئیسی در اجلاس بغداد عدم دعوت از بشار اسد متحد جمهوری اسلامی بود و بی اعتنایی وزیر خارجه ایران به سران کشورهای کوچک عربی احتمالا بدین قضیه نیز مرتبط باشد.
🔸هر چه هست به وضوح مبرهن است که کشتیبان دستگاه دیپلماسی ایران را سیاستی دگر آمده و چرخ وزارت خارجه بر پاشنه سابق نمی چرخد.
.
📸 حضور امیرعبداللهیان در صف نخست عکس اجلاس بغداد، باعث واکنش منفی کشورهای عربی شد
🔹 گفته شده رئیس مجلس امارات به نشانه اعتراض جلسه را ترک کرده است.
🔹 ردیف اول مخصوص روسای کشورها بود و عبداللهیان در جایگاه وزیر امور خارجه باید در ردیف دوم و محل تعیین شده قرار میگرفت.
.
🇮🇷💐
💐
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۳۷)
🍃🌻🍃
🌐 خبر: «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه گذشته در گفتگویی با رادیو فردا، به ابعاد مذاکرات هستهای و توافق احتمالی آینده با ایران اشاره کرد. بررسی جنبههای مختلف اظهارات وی، موضوع این گزارش است.
✅ گزارههای تحلیلی: نکته حائز اهمیت که در سراسر اظهارات رابرت مالی موج میزند و نمیتواند آن را کتمان نماید، اشتیاق آمیخته با نگرانی برای آغاز دور جدید مذاکرات هستهای است. دراینباره قرائنی وجود دارد که نشان میدهد آمریکاییها دائماً در حال ارسال پیام و سیگنالهایی به ایران و اعلام آمادگی برای توافق هستند. چیزی که رابرت مالی در این مصاحبه تصریح میکند و ازقضا گردانندگان کنونی کاخ سفید را فاقد راهبرد نموده، این است که ایران بههیچعنوان زیر بار فشار، امتیاز نخواهد داد. این برآورد در حال حاضر تبدیل به بخشی از محاسبات آمریکا شده است. اظهارات مالی که میگوید: «دولت پیشین ما با کمپین فشار حداکثری، اشتباه محاسباتی کرد»، دال بر این مدعاست. نکته دیگری که وی به آن اشاره میکند، دقیقاً همان بخش چالشی مذاکرات است که اجازه نداد گره مذاکرات باز شود و آنهم این است که رابرت مالی میگوید، آمریکا ضمانت نمیدهد و اگر بخواهد ضمانت دهد، باید توافق دیگری داشته باشیم. چالش کنونی دقیقاً در همین گزاره نهفته است. ایران شرط ضمانت دادن آمریکا را با هدف انتفاع اقتصادی خود از برجام گذاشته که در انتهای آن عملاً آمریکا از حیث بهکارگیری ابزار تحریمی، خلع سلاح میشود. این شکل از توافق از منظر آمریکا یک فاجعه بزرگ است؛ چراکه بسیاری از موضوعات ادعایی آنها در حوزه منطقهای و موشکی لاینحل باقی خواهد ماند؛ اما آمریکا دادن ضمانت را بهگونهای دیگر تعریف میکند. متصدیان کنونی کاخ سفید دادن ضمانت را در مذاکراتی توسعهیافتهتر و جامعتر دنبال میکنند؛ بهگونهای که در انتهای آن، ایران -به تعبیر آنها- نرمال و خالی از مؤلفههای قدرت گردیده و کلیه اختلافاتش با آمریکا نیز حل شده باشد.
🌀 جمعبندی: اکنون شرایط برای آمریکاییها سخت و پیچیده و به عبارتی آچمز شده است. به این دلیل که ایران بر روی توسعه حوزههای مرتبط با فناوریهای هستهای خود متمرکز شده، به رجزخوانی و تهدیدات بدون پشتوانه آمریکاییها بیاعتنا است و از همه مهمتر اینکه، در حال خنثیسازی تحریمها و عبور از شرایط موجود است. این وضعیت، آمریکاییها را به هراس انداخته، چراکه انتهای این دالان چیزی نیست جز تن دادن به آنچه ایران میخواهد؛ دادن ضمانت واقعی و عملی.
✍️ احمد بنافی
.