eitaa logo
🌴جبهه مقاومت اسلامی🌴
386 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.9هزار ویدیو
6 فایل
|ـــسربازان جبهه مقاومت| منطقه صفر فضای مجازی.... منطقه مجاهدین _دلنوشته‌های‌عارفانه‌و‌شهدایی _نشر آثار جهادی _نشر اخبار اسلامی و جبهه مقاومت تا نفس آخر پای کار نظام +وقف حضرت صاحب ولی عصر (عج) 🔷جبهه مقاومت اسلامی⇩ •┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴پلیس فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی)، سعید توکلی فرمانده یگان ۱۱۰۰۰ نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحت تعقیب قرار داد. 🔻سعید توکلی با نام سازمانی «عمار»، هدایت اطلاعات و عملیات شبکه برون مرزی نیروی قدس سپاه پاسداران را برعهده دارد.
سنگ تمام روسیه و چین در نشست شورای امنیت برای ایران؛ روسیه و چین: همه مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ علیه ایران، ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ منقضی شدند و تلاش‌های آمریکا و اروپا نمایشی است 🔹نماینده روسیه: اقدام رئیس دوره ای شورای امنیت و برخی از کشورهای عضو برای تشکیل جلسه این شورا، نقض فاحش رویه‌های آن است. 🔹واسیلی نبنزیا: باید یادآوری کنم که همه مفاد قطعنامه ۲۲۳۱، ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ منقضی شدند و تلاشهای آمریکا، فرانسه و انگلیس اقدامی نمایشی است. 🔹نماینده چین: سازوکار اسنپ بک دارای خلاهای قانونی بوده و شورای امنیت به توافق نرسیده که سه کشور اروپایی دارای اختیار برای فعال کردن آن هستند.
⭕اردوغان، رئیس جمهور ترکیه طی هفته های آینده به ایران سفر خواهد کرد. 🔻همزمان اسرائیل با امضای قراردادهای دفاعی با یونان و قبرس فشار بر ترکیه را افزایش داده است.
🚨رئیس کل ارتش لیبی پس از دیدار با مقامات ترکیه درحال عزیمت به سمت ایران بود که هواپیمای وی بر فراز آنکارا سقوط کرد
🚨این دیدار قرار بود اولین دیدار رسمی یک مقام لیبیایی با مقامات ایرانی پس از انقلاب لیبی باشد.
ادعا شده است که رئیس ستاد کل لیبی، محمد علی الحدّاد در این جت حضور داشته.
🔻منابع لیبی ادعا می‌کنند: 🔻 ممکن است امارات متحده عربی در این رویداد دست داشته باشد
🔴منابع عبری: 🔻 معاون رئیس شاباک از سمت خود استعفا داد.
❌تصویری از نمونه بمب هایی که عوامل وابسته به موساد در تاریخ ۱۳ دی ۱۴۰۲ همزمان با چهارمین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان منفجر کردند؛ این بمب ها آلوده به سم های خاصی شده بودند که درصد کشندگی آنها را بالا تر ببرد. 🔺سپاه پاسداران در جواب این عملیات تروریستی مقر موساد در اربیل را موشک باران کرد که چند عامل مهم موساد به درک واصل شدند؛ بعد تر نیز طراح این عملیات، عبدالله کویته در خاک پاکستان توسط وزارت اطلاعات ربوده شد و وارد ایران گردید.
تمرینات آخرین رینگ پدافندی از جمله توپ های پدافندی و پدافند های برد کوتاه در غرب کشور آغاز شده است. تک به تک لایه های پدافندی در حال تست شدن هستند، در روز های گذشته لایه های برد بلند و میان برد تست شدند و امروز لایه آخر باید ماموریت های خود را انجام بدهد....
🔺رسانه باکو اسم دختر پزشکیان را از زهرا به عایشه تغییر داد! 🔻عایشه پزشکیان، دختر رئیس‌جمهور ایران، رئیس هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران، در کنفرانس بین‌المللی «حفاظت از کودکان در محیط دیجیتال: ابزارهای مدرن و همکاری‌های بین‌المللی» که در باکو برگزار شد، سخنرانی کرد. 🔻به گزارش مساوات، عایشه پزشکیان در طول سخنرانی خود، برداشت‌های خود را از اولین سفرش به آذربایجان به اشتراک گذاشت. 🔻او از حضور در خانکندی ابراز رضایت کرد و گفت که در چارچوب این سفر با مهربان علیوا، معاون اول رئیس جمهور آذربایجان، دیدار کرده است. 🔻عایشه پزشکیان تأکید کرد که آذربایجان و ایران با ارزش‌های عمیق ملی و معنوی با هم پیوند دارند. 🔻به گفته وی، بر اساس همین ارزش‌های مشترک و ریشه‌های تاریخی است که نهاد خانواده در هر دو جامعه شکل گرفته است و این عامل از نظر حفاظت از کودکان و تربیت آن‌ها در یک محیط سالم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 🔻دختر رئیس جمهور ایران سخنان خود را با گزیده‌ای از شعر معروف «سلام بر حیدر بابا» به پایان رساند.
🔺اف‌بی‌آی یک شهروند ایرانی را تحت تعقیب قرار داد 🔻اف‌بی‌آی ادعا می‌کند سعید توکلی با نام سازمانی عمار هدایت اطلاعات و عملیات شبکه برون مرزی نیروی قدس سپاه  را بر عهده دارد