ای غایب از نظرها کی می شود بیایی
برقع ز رخ بگیری صورت به ما گشایی
هم دست تو ببوسم هم دور تو بگردم
هم رو نما ستانی هم رو به ما نمایی
آیا به کوه رضوان آیا به طور سینا؟!
آیا به بیت الاقصی آیا به ذی طوایی؟!
در مکه و مدینه یا در نجف مقیمی؟!
در مشهد مقدس یا دشت کربلایی؟!
جانم شود فدایت تا بشنوم ندایت
دائم زنم صدایت یابن الحسن کجایی؟!
تنها مسیح عالم، تنها نجات آدم
تنها وصی خاتم، تنها امید مایی
ای انس و جان فدایت، محتاج یک نگاهت
چشم همه به راهت، شاید ز در درآیی
هم پرچم حسینی بر دوش خود بگیری
هم قبر مادرت را بر شیعیان نمایی
در قلب ما حبیبی، بر زخم ما طبیبی
بر جان ما قراری، بر درد ما دوایی
باشد شعار «میثم» ای شهریار عالم
کی می شود بیایی کی می شود بیایی؟!
امام انقلاب (دام ظله العالی) امروز با دلی سوخته فرمودند:
روز قدس امسال اوّلین [روز] قدسی است که در آن قاسم سلیمانی عزیز ما حضور ندارد؛ برای شادی روح او، همه یک حمد و یک قلهوالله بخوانید.
اینکه حضرت آقا مکرر از آن شهید سعید یاد می کنند؛ و بیان می کنند: که شب و روز به یاد ایشان هستند؛ نشانه زنده نگه داشتن یاد آن شهید عزیز است.
و شهادت ایشان خیلی آقا را متأثر کرده است.
و وظیفه ماست که در تبیین تفکر و منش و مکتب شهید سلیمانی تلاش کنیم.
جهت ارتباط و بیان نکات از شناسه ذیل اقدام بفرمایید
https://eitaa.com/Tavolmanvy
وداع ماه رمضان
سفره را جمع نکن، آمدهام، پشت درم
من همان بیسر و سامان شدهی خون جگرم
با تو مأنوس شدم، خوب رفیقی هستی
چقدر حرف زدم با تو ز شب تا سحرم
دست مردم همه پُر، دست من اما خالیست
کاسهام را به کجا غیر همین در ببرم
بعد از این دست تو باشد دل و چشمم یارب
نکند باز بیفتد به گناهان نظرم
شب آخر نکند قهر کنی، میمیرم
وای اگر دست نوازش نکشی روی سرم
علی آمد برکت داد به این بندگیام
علی آمد اثری داد به اشک بَصَرم
هیچکس مثل علی پشت منِ زار نماند
جز علی نیست کسی پشتوپناهم، سپرم
مزد این سی شبه یک کرببلایم ببرید
چند وقتی است که من منتظر این سفرم
رمضان رفت ولی فکر محرم هستم
میخورد باز به این روضهی رضوان گذرم
بیشتر از همه مادر پی اولادش هست
لطف زهرا نرسد سود ندارم، ضررم
شب جانسوز وداع است بخوانم ز وداع
تشنهای رفت به خیمه وسط اهل حرم
خواهری نالهی ای وای برادر دارد
دختری نالهی ای وای خدایا پدرم
بار دیگر نسیم عید فطر در کره خاکی شروع به وزیدن گرفته است، اما در این میان منتظران همچنان چشم به راه ظهور امام عصر و زمانشان هستند تا با حضور ایشان این عید سعید را جشن بگیرند
خدایا! چشم منتظران را به دیدارش روشن بفرما.
آیا ممکن است با وجود خلوص و صدق در استعلام و طلب، هدایت و ارائه ی آیات، معرفت برای انسان نباشد؟
ادامه..."بابِ رسیدن به کمالات و لقاء الله مفتوح است. حیف نیست این مراحل را که از راه بندگی حاصل می شود، نداشته و از آن ها محروم باشیم؟!" (در محضر آیت الله بهجت "ره" کتاب دوم ص 190)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزیدهای از بیانات آیتالله بهجت قدسسره در مراسم افتتاح ضریح مطهر حرم حضرت معصومه علیهاالسلام، ١٢ اسفند ١٣٨٠
باید همۀ ما متوجه و ملتفت باشیم که هدف از خلقت، عبودیت است برای همۀ بشر. باید بدانیم که این یک کلمه «إِلّا لِیَعْبُدُونِ»[ذاریات: ۵۶]، معنایش این است که هرچه هست و نیست، در همین عبودیت خداست. هرچه هست و نیست، در تحصیل رضای خداست؛ در اعتقادات و در عملیات. باید بدانیم که حقِّ میل به یمین و یسار [تمایل به راست و چپ] نداریم [بلکه] باید در صراط مستقیم [حرکت کنیم.] «أَنِ اعْبُدُونِی هَذَا صِرَاطٌ مُستَقِیمٌ».[یس: ۶۱]
باید بدانیم که تمام نتیجه و تمام سعادت در این است که ما موفق باشیم که عزم ثابتِ مستمر بر ترک معصیت، در اعتقادیات و در عملیات داشته باشیم. باید همین را هم از خدا و از مقربین خدا و از انبیا و اوصیا و وصیّ وقت [امام زمان علیهالسلام] بخواهیم [که] از خدا بخواهند که ما موفق باشیم به اینکه در هر آن، هرجا باشیم، فقط و فقط رضای خدا را در نظر داشته باشیم. بخواهد، برویم؛ بخواهد، بایستیم. بخواهد، حرکت کنیم؛ بخواهد، ساکن باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با اعتراف به اینکه [مشکلات] عمل از خودمان است که به سر ما آمده و میآید، تا خودمان را اصلاح نکنیم و با خدا ارتباط نداشته باشیم، با نمایندههای خدا (اهلبیت علیهمالسلام) ارتباط نداشته باشیم، کارمان درست نمیشود؛ تا رابطه ما با ولیامر، امام زمان صلواتاللهعلیه قوی نشود، آیا کار ما درست میشود؟! بدون اصلاح نفس؟ [آیا] میشود تا خودمان را اصلاح نکنیم کار درست بشود؟ تا در عالم راشی و مرتشی و رائش (رشوهدهنده و رشوهگیرنده و واسطه رشوه) هست کار تمام می شود؟!
باید همین کارها را بکنیم [تا] در بین خودمان اختلاطی نشود! آب آلوده نشود، تا گرفته بشود ماهیها. در بین خودمان، فساد از این بالاتر نرود.
این یکی و دوم؛ در خلوتمان با خدا، تضرعاتمان، توبهمان، نمازهایمان، عباداتمان، مخصوصاً دعای شریف «عظم البلاء و برح الخفاء» را بخوانیم؛ از خدا بخواهیم برساند صاحب کار را، با او باشیم. حالا اگر رساند که رساند، اگر نرساند، دور نرویم از او، از رضای او دور نرویم. او میبیند، او میداند! حرفهایی که ما به همدیگر میزنیم. او عیناللهالناظرة و اذنه الواعیة [است] و جلوتر از ماها میشنود حرف ما را. بلکه خودمان که حرف میزنیم این صدا از لب میآید به [طرف] گوش، فاصلهای دارد، او جلوتر از این فاصله، حرف خودمان را میشنود، از خودمان، کلام خودمان را؛ آن وقت [آیا] ما میتوانیم کاری بکنیم که او نفهمد؟! میتوانیم کاری بکنیم که او نداند؟!
بالاخره، نمیتوانیم از خدا مخفی بکنیم اعمال خودمان را! او قادر است، ناظر است، علیم است، حکیم است. تا با او نسازیم، کارمان درست نمیشود.
ادامه..."بین خودمان و خدایمان در خلوات، از تضرعات، از إنابه و از توبه، و از طلب توبه، طلب توفیق به توبه، دست برنداریم.
از خدا میخواهیم توسط انبیا و اوصیائش و وصی حاضرش که در پیش عارفین حاضر است؛ که ما را منحرف نکند از خدایی بودن و از خداییان و از وسائط امداد خدا، ما را منحرف نکند، بصیر و بینا بکند، خودشناس باشیم، خودیها را بشناسیم، خداییها را بشناسیم، آن وقت خلاف اینها هم شناخته میشوند آنوقت."
آیت الله بهجت یک شخصیت کم نظیری در تاریخ شیعه هستند که باید قدر بیانات و راهنمایی های ایشان را بدانیم، حضرت آقا در مورد این بزرگ مرد می فرماید:
معلم بزرگ اخلاق و عرفان و سرچشمهی فیوضات معنوی بیپایان نیز بودند. دل نورانی و مصفای آن پارسای پرهیزگار، آیینهی روشن و صیقل یافتهی الهام الهی، و کلام معطر او راهنمای اندیشه و عمل رهجویان و سالکان بود.
از مرحوم علامه طباطبایی پرسیده شد: معنای این بیت خواجه حافظ چیست که می گوید:
نو بهار است، در آن کوش که خوش دل باشی ** که بسی گُل بدمد باز و تو در گِل باشی
در جواب فرمودند: نو بهار کنایه از ایّام جوانی و نشاط زندگی انسانی است. خواجه در این بیت به سالک خطاب می کند که دوران جوانی را پیش از فرا رسیدن فصل کهولت و فرسودگی و پیری مغتنم شمار که همیشگی نیست؛ ...
ادامه ..."و روزگار عمر و حیات را پیش از حلول مرگ [غنیمت بدان]، و نیز خود را دریاب که همیشه نیستی و قدم همّتی در راه رسیدن به کمالات و حیات طیّبه ی دیدار حضرت حقّ (که به منظور آن آفریده شده ای)، بردار....(ادامه دارد.) در محضر علامه طباطبایی ص 385.
🔰خلاصه وصیتنامه امام خمینی(ره) در بیان امام خامنهای(دام ظله العالی) :
بهار سال 1365 را - روزی که امام(ره) در بستر بیماری بودند - فراموش نمیکنم. ایشان دچار ناراحتی قلبی شده بودند و تقریباً ده، پانزده روزی در بستر بیماری بودند. در آن زمان من در تهران نبودم. آقای حاج احمد آقا - آقازادهی محترم ایشان (حفظهاللَّهوسلمهوایده)- به من تلفن کردند و گفتند سریعاً به آنجا بیایید؛ فهمیدم که برای امام(ره) مسألهیی رخ داده است.
آناً حرکت کردم و پس از چند ساعت طی مسیر، خود را به تهران رساندم. اولین نفر از مسؤولان کشور بودم که شاید حدود ده ساعت پس از بروز حادثه، بالای سر ایشان حاضر شدم. در آن وقت برادر عزیزمان جناب آقای هاشمی در جبهه بودند و هیچکس دیگر هم از این قضیه مطلع نبود.
روزهای نگرانکننده و سختی را گذراندیم. خدمت امام(ره) رفتم و هنگامی که نزدیک تخت ایشان رسیدم، منقلب شدم و نتوانستم خودم را نگهدارم و گریه کردم. ایشان تلطف فرمودند و با محبت نگاه کردند. بعد چند جمله گفتند که چون کوتاه بود، به ذهنم سپردم؛ بیرون آمدم و آنها را نوشتم. برادر عزیزمان آقای صانعی هم در اتاق بودند. از ایشان کمک گرفتم، تا عین جملات امام(ره) را بازنویسی کنم.
در آن لحظهیی که امام(ره) ناراحتی قلبی پیدا کرده بودند، ما بشدت نگران بودیم. وقتی که من رسیدم، ایشان انتظار و آمادگی برای بروز احتمالی حادثه را داشتند. بنابراین، مهمترین حرفی که در ذهن ایشان بود، قاعدتاً میباید در آن لحظهی حساس به ما میگفتند.
▪️ایشان گفتند: قوی باشید، احساس ضعف نکنید، به خدا متکی باشید، «اشدّاء علی الکفّار رحماء بینهم» باشید، و اگر با هم بودید، هیچکس نمیتواند به شما آسیبی برساند.
🔹به نظر من، وصیت سیصفحهیی امام(ره) میتواند در همین چند جمله خلاصه شود.
▫️بیانات امام انقلاب (دام ظله العالی) در مراسم بیعت ائمهی جمعهی سراسر کشور ۱۳۶۸/۰۴/۱۲
هجرت از زندان نفس
اول قدم سفر إلَی اللّه ترك حب نفس است و قدم بر انانيت و فرق خود گذاشتن است و ميزان در سفر همين است. و بعضي گويند يكي از معاني آيه شريفه «و من يخرج من بيته مهاجرا الي الله و رسوله ثم يدركه الموت فقد وقع اجره علي الله» (نساء ۱۰) اين است كه كسي كه خارج شد از بيت نفس و هجرت به سوي حق كرد به سفر معنوي پس از آن او را فناي تام ادراك كرد اجر او بر خداي تعالي است. معلوم است براي چنين مسافري جز مشاهدات ذات مقدس و وصول به فناء حضرتش اجري لايق نيست (شرح اربعین حدیث ۳۱۸ حضرت امام <ره>)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش تاریخی حضرت امام(ره) به تعابیر تمجید آمیز آیت الله مشکینی در مورد ایشان.
بسمه تعالی:
⚫️ سالروز رحلت رهبرکبیر انقلاب، امام خمینی قدس سره تسلیت باد.
آنکه سیاست و عرفان را به هم آمیخت و با نور عرفان عالم سیاست را رنگ توحید و زیبائی بخشید.
روح مطهرش شاد و راهش پر رهرو باد.
🔰 امام مانند پیامبران انقلابش را با تحول روحی افراد شروع کرد
🔻امام انقلاب (دام ظله العالی) : امام مِیدانی وارد مسئلهی تحوّل شدند، نه فقط گفتاری و دستوری؛ از تحوّلآفرینی روحی در یک مجموعهای از طلّاب جوان در قم تا تحوّلآفرینی وسیع در عموم ملّت ایران. این همان روش پیغمبران است؛ پیغمبران هم آغاز همهی حرکتهای خودشان را از انقلاب روحی افراد شروع کردند. ۹۹/۳/۱۴
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام امت (ره) چه داشت که مستکبران از او می ترسیدند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان فوق العاده علامه حسن زاده آملی حفظه اللّه در مورد امام انقلاب دام ظلّه العالی