❇️ در روایت آمده : اعمال ما باید از هفت آسمان بالا برود و در هر آسمانی برای هر عیبی می گویند « قف » به معنی «ایست » و مأموران الهی در آسمان اول به نامه عمل ما نگاه می کنند و اگر دیدند امروز من غیبت کرده ام می گویند: بروید و «اِضْرِبْ بِهَذَا الْعَمَلِ وَجْهَ صَاحِبِهِ» این عمل را بر صورت صاحب آن بزنید و عمل در آسمان اول متوقف می شود، عمل بعضی ها از آسمان اول می گذرد چون اهل غیبت نبودند، ولی باز ملائکه آسمان دوم می گویند «قف» عمل را بررسی می کنند و متوجه می شوند که این شخص «عجب» داشته است،
🔹 بعض دیگر اهل عجب هم نبوده اندو عمل به آسمان سوم می رسد و باز دستور به توقف می دهند و اگر آن شخص اهل « حسد » نبود به آن عمل اجازه می دهند که به آسمان چهارم برود و در آنجا برای رذیله « تکبّر » عمل را متوقف می کنند، ... یکی از ایستگاه ها ، توقف می کنی تا ببینند آیا این عملت از روی ریا بوده یا نه! ( می گویند ) دلاکی عالمی را کیسه می کشید و در حین کیسه کشیدن از عالم پرسید: ریا یعنی چه؟
🔶 آن عالم گفت: همین که کیسه می کشی و می خواهی چرک های مرا به من نشان بدهی تا پول بیشتری بگیری، همین نشان دادن عمل را ریا می گویند ( قدیم تر ها وقتی کیسه می کشیدند، اگر چرک بیشتری در می آوردند انعام بیشتری می گرفتند و این عالم می خواست با زبان خود این دلاک با او حرف بزند ) خلاصه هر آسمانی، عمل را از یک جهت بررسی می کند . خدایا از تو می خواهیم عمل ما را قبول کنی و اگر دنبال عمل خالصی مثل اعمال امیر المؤمنین می گردی این حسرتی است که بر دل می ماند!.
🔹 [ خبرگزاری حوزه ، آیت الله مجتهدی تهرانی ؛ احمد ، انتشار در 18/4/94 ]
💠ابزار شناخت
✍ اسلام برای شناخت جهان و حقایق دینی از سه نوع ابزار بهره میگیرد و هر یک را در قلمرو خاص خود معتبر می داند. این ابزار سه گانه عبارتند از:
1⃣ حس؛ برای شناخت، ابزار متعددی متصور میباشد. یکی از وسائل و ابزارهای شناخت برای انسان "حواس" است. انسان دارای حاسههای متعدد است: حس باصره، حس سامعه، حس ذائقه و... اگر فرض کنیم انسان فاقد همه حواس باشد فاقد همه شناختها خواهد بود. جملهای است که از قدیم الایام معروف است و شاید از ارسطو باشد: «من فقد حسا فقد علما؛ هر کس که فاقد یک نوع حس باشد، فاقد یک نوع شناخت است».
2⃣ عقل و خرد؛ که در قلمرو محدودی بر اساس اصول و مبادی ویژهای به طور قطع و یقین حقیقت را کشف میکند.
3⃣ وحی؛ که وسیله ارتباط انسانهای والا و برگزیده با جهان غیب است.
دو راه نخست جنبه عمومی دارد و تمام افراد بشر میتوانند در شناخت جهان از آن دو، بهره بگیرند، همچنانکه در فهم شریعت نیز مؤثر و کارساز میباشند، در حالیکه راه سوم از آن افرادی است که مورد عنایت خاص خداوند قرار گرفتهاند و بارزترین نمونه آن پیامبران الهی میباشند.
اخبات
🔹اطمینان و فروتنی و تسلیم محض در برابر خداوند را اِخبات گویند.
🔸اخبات به عنوان یکی از فضائل اخلاقی در علوم اخلاقی بحث میشود و در علوم تربیتی و رفتاری به شکل یک هنجار در جامعه ترویج میشود.
🔹در آیات و روایات بسیاری از این فضیلت اخلاقی بحث به میان آمده و علما و عرفا و مفسران به مناسبت بحثهای کاملی ارائه دادهاند.
🔸اِخبات در اصطلاح عرفان بهگونهای تعریف شده است که با دستهبندی مطالب ارائه شده از سوی عارفان میتوان برای آن، دو جنبه را مطرح کرد:
🔰یکی جنبه رحمت و رجا که اِخبات با این نگاه، انس و سکون به پروردگار بهشمار میرود که به واسطه نیروی شوق و جذبه بهسوی او حاصل شده است.
🔰و دیگری، جنبه خوف و خشیت که اِخبات با این دید، عبارت از انکسار دل و خشوع و فروتنی در مقام تضرّع و تخشّع به حضرت کبریایی است.
🔹اِخبات در ادعیه و زیارات نیز بهصورت یکی از درخواستهای بنده از درگاه خداوند آمده، از جمله در دعای ختم قرآن روایت شده از حضرت امیرمؤمنان (ع) که با عبارت «اللّهم انّی اسئلک اخبات المخبتین» آغاز شده است.
💠 شب قدر و اختیار💠
⁉ مقدرات سال آینده در شب قدر رقم میخورد، سوالي كه به ذهن مي آيد پس تکلیف اختیار انسان در طی سال چه میشود؟
🔰 « قدر » به معنای «اندازه و اندازهگیری » است.
🔰 بدیهی است که هر چیزی در این عالم خلقت – اعم از مادی و یا معنوی – قدر، اندازه و محدودهای دارد همین اندازههاست که سبب حاکمیت قوانین نظم، علیّت ، تأثیر و تأثر و رابطهی منطقی بین اجزای عالم و نیز گذشته – حال و آینده میگردد.
🔰 از آنجا که خالق همه چیز خداوند متعال است و انسان نقشی در تعیین مشخصات و ویژگیهای آن ندارد، تقدیر نیز تقدیر الهی میشود.
🔰 قوانین حاکم بر بدن و یا سیر اجزای عالم، توسط انسان خلق نشده است. درست است که انسان اختیار دارد و انتخاب میکند، اما نمیتواند با انتخاب خود قوانین خلقت را بر هم زند.
🔰 مثلاً نمیتواند بگوید من نمک میخورم تا کمبود قند بدنم تأمین شود و یا فوتبال بازی میکنم تا در شیمی دانشمند شوم و یا معصیت میکنم تا به سعادت دنیوی و اخروی دست یابم، یا فرد نامناسبی برای رفاقت، تجارت، ازدواج یا اداره امور مملکت انتخاب میکنم تا در این امور به رشد و کمال برسم.
✅ پس از آن که انتخاب کرد، تأثیرش در اختیار او نیست، چون اندازههای هر چیزی از سوی خالقش مقدر شده است.
🔴یک نقشه خطرناک و هماهنگ با غربیها در حال پیاده شدن است‼️
امکان راستی آزمایی برجام، در کمتر از یک سال محال است و تاثیر لغو تحریم ها هم.
اگر فردا یکدفعه قیمتها ریخت و صادرات شکل گرفت، نقدهایی است که در قبال نسیه و فقط برای انتخابات پرداخت شده است.
جماعتی که ثابت کرده اند منافع ملی پشیزی برایشان ارزش ندارد،از جا زدن صادرات نفت مجانی و چند حواله بانکی محدود بعنوان فتح تاریخی ابایی ندارند!
#فریب
*وزارت خارجه مجری سیاستهای خارجی نظام است نه...*
✍️معتقدم لُب سخنان رهبر معظم انقلاب درباره سخنان ظریف این چند واژه بود:
🔴۱. دشمن شادکن بود
🔴۲. مایه تاسف و تاثر است
🔴۳. تکرار حرفهای امریکاییها است
🔴۴. خطای بزرگ
🔴۵.نباید از یک مسئول جمهوری اسلامی شنیده می شد.
و درباره نقش وزارت خارجه هم فرمودند:
🔴«سیاست خارجی در هیچ کشوری در وزارت خارجه انجام نمیگیرد. وزارت خارجه مجری است...در شورای عالی امنیت ملی تصمیمگیری می شود و البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد.»
با این فرمایشات، تکلیف ظریف و حامیانش معلوم است و مظلومیت حاج قاسم، دامن آنها را گرفت.
اما لازمست دو نکته مهم را متاثر از فرمایشات امروز بیان کنم؛ نخست بیانیه اینستایی ظریف و دوم بحث اختیارات وزارت خارجه
🟥🟥نخست: بیانیه ظریف
بیانیه ظریف در هوای نفاق، پوستین وارونه ای برای عوام و ساده دلان بود. او بدون پذیرش خطاهای تاسف برانگیز و همراهی اش با قاتلان شهید سلیمانی، در تعریض صریح به فرمایش آقا می گوید: «نقطه پایانی بر بحث های کارشناسی »!!
🔴گویی او یگانه کارشناس میدان است و حرفش هم درست و بی نقص است، اما در یک نظام توتالیتر، ناچار به تسلیم و تمکین است!! لذا از نقطه پایان سخن می گوید!
🔴رهبر انقلاب مستدل از نقش حاج قاسم و قدس در غرب آسیا و تضاد آن با «دیپلماسی انفعالی» می گوید و ظریف به جای وقوف به خطایش و درک اینکه اشتباه کرده، ادای سرباز در می آورد و انگار می گوید:« حالا که شما ناراحت می شوی، من دیگر حرف کارشناسی نمی زنم»!!
آیا او یگانه کارشناس است و ممکن نیست خطا کرده باشد!؟ حتی با اینهمه حجت و بینه آشکار میدانی!؟
🔴دیپلماسی انفعالی معنایی جز تسلیم و عقب نشینی پی در پی در برابر سیاست های غرب دارد!؟ مثلا عقب نشینی در ماجرای محاصره یمن مصداق آن نیست!؟
این نحوه برخورد، حداقل گویای نفهمی در موضوع نیست!؟ حداکثرش را نمی دانم...
🟥دوم: اختیارات وزارت خارجه
برخی مثل عباس عبدی، کودکانه عبارت «وزارتخارجه مجری است نه سیاستگذار» را ابزاری برای تبرئه وزیر و دولت در همه فجایع دستگاه دیپلماسی از جمله برجام دانسته اند!!
اما باید در نظر داشت که
🔴این سخن در مقابل زیاده خواهی ظریف که در تقابل پوشالی «میدان- دیپلماسی» توقع داشت که عنان امور به اویی که بدیهیات سیاست و دیپلماسی را بلد نیست سپرده شود، پس به او تذکر داده شد که تو مجری هستی نه بیشتر!
🔴 دیگر آنکه مجری بودن، دال بر تایید همه کارهای او نیست، مثلا در برجام، رهبری اولا بدبینی عمیق خود را به مذاکره با دشمن اعلام کرد و حتی فرمودند:« تجربه این مذاکرات، ظرفیت فکری ملت ایران را بالا میبرد...»اما دولتی ها با بازی در شورای امنیت ملی و فضا سازی در افکاری عمومی، مجوز مذاکره حتی با آمریکا را گرفتند ،ثانیا رهبری شروط متعدد گذاشتند که هیچ یک عملی نشد، اینها گردن مجری است یا رهبری!؟
🔴 آنها که کودکانه می کوشند خسارت محض را به حساب امام جامعه بگذارند، حتما خلع امام علی از حکومت و جانشینی معاویه را که توسط ابوموسی اشعری رقم خورد، کار و خواست خود حضرت می دانند!
🛑 نکته مهم
✍ شاید برخلاف انتظار خیلی ها که منتظر بودند امام خامنه ای در مورد مذاکرات وین منویات خودشان را اعلام کنند، اما همانگونه که انتظار میرفت ایشان به عنوان یک مدیر باتجربه و آگاه که از ریز مسائل در جریان هستند، نیازی ندیدند در این مورد صحبتی کنند...
تیر جریان غربگدا که از دیروز در تکاپوی عجیبی بسر میبرد و مدام با دستکاری وپایین اوردن نرخ ارز سعی در تشدید دوقطبی معیشت_مذاکره و انداختن تمامی مشکلات اقتصادی بر دوش رهبری میکرد؛به خطا رفت
حالا مانده بااین دلار۲۱ هزارتومنی چه خاکی برسرش بریزد رهبری که هوشمندانه اشاره ای به تئاتر وین نکردند از آنطرف هم فعلا از توافق جدید در وین خبری نیست ☺️
ومکرو مکر الله والله خیر الماکرین
*یا رب المهدی المنتظر*
*همه چیز رو توضیح دادم*
*به این پنج مرحله دقت کنید:*
۱-آمریکا از برجام خارج می شود زیرا خواستار این بود که *مسائلی مثل منطقه ایی و موشکی گنجانده شود*
۲-بزرگ ترین مانع برای محقق شدن این مسئله، *سلیمانی بود، که ترور شد.*
۳-برای شروع دوباره مذاکرات، *قاتل سلیمانی نیز باید برود* لذا ترامپ که رتبه ۳۳ در فرقه ماسونی و پاگانی دارد، آمد انجام وظیفه کرد و رفت.(در تحلیلی ، قبل از انتخابات آمریکا گفتم که ترامپ یقینا بازنده انتخابات خواهد شد زیرا هدف بعدی، برجام منطقه ایی و... است و با وجود ترامپ، این امر میسر نمی شود؛ یک از دلایلی که حسن روحانی بارها برای مسائلی مثل خروج آمریکا از برجام و ترور سلیمانی، از شخص ترامپ بدگویی کرد نه از آمریکا، همین بود.)
۴-بایدن می آید که البته شمه ایی از یک رئیس جمهور است و بدلیل سن و زوال عقل، دخالتی در امور ندارد و *فقط نمادی از دولت اوباما و مذاکرات و تعقل است.*
۵-مذاکرات وین شروع می شود و غیر مستقیم با آمریکایی ها مذاکره می کنند
*فایل صوتی پخش می شود*
میدان از دیپلماسی و دیپلماسی از میدان جدا می شود(کدی بود که به کشورهای منطقه داده شد)
برخلاف عرف سیاسی، بعد از این *گیت رسانه ایی* که در عرف سیاسی، یک گیت بزرگ محسوب می شود، نه تنها ظریف استعفاء نمی دهد و نه تنها مجلس او را فرا نمی خواند، بلکه همزمان از کشور خارج می شود.
*ظریف به بغداد می رود*
از محل شهادت سلیمانی شروع می کند!
*به دیدار فواد حسین که مهره آمریکا در عراق است می رود*
اخباری مبنی بر دیدار ظریف با بیل برنز در منزل فواد حسین منتشر می شود(البته آمریکا و فواد حسین و ظریف و سازمان سیا، متفقا دیدار ظریف با بیل برنز را تکذیب کردند. احتمال هست که دلیل انتشار نام بیل برنز برای همین تکذیب کردن بوده باشد. احتمال هست که دیدار با غیر بیل برنز صورت گرفته باشد.)
*همزمان لحن بن سلمان عوض می شود* و خواستار حل مسائل می شود(البته شواهد و قرائن نشان می داد که بن سلمان مجبور به اون مصاحبه شد؛ البته فرقی نمی کند)
*بعد از این مسائل، دیدارهای منطقه ایی شروع می شود و به قطر و کویت و عمان می رود*(سه کشوری که در منطقه ما صرفا میانجی گر هستند و نقش دیگری ندارند)
*برداشت من این است که انتشار این فایل صوتی ، یک اشتباه امنیتی نبود!*
*ظریف هم خوب می دانست چه بگوید*
*اگر دقت کنی ، رهبری اصلا فرض را بر انتشار اشتباهی نگذاشت و صراحتا این صحبت ها را دشمن شاد کن دانست*
*زمانی این صحبت های ظریف دشمن شاد کن است که در ملاء عام گفته باشد!!*
دقت کردی به این نکته؟!
یا حق
✍🏻ا.ابراهیم زاده
*بسم رب المهدی المنتظر*
*گاهی مجری از تصمیمات و قوانین وضع شده، تخطی می کند*
وزارت امور خارجه ، بارها از خطوط تعیین شده ،تخطی کرد
لذا بارها به شیوه های مختلف از طرف رهبری و دیگران و حتی میدان مقاومت ، تذکر یا نصیحت شنید
به این چهار رهنمود رهبری دقت کنید
این چهار رهنمود را ، مثل یک چراغِ هدایت کننده ، مطالعه کنید و حتی به «از» و «واو» هم توجه کنید!
۱-رهبر معظم انقلاب- تیرماه ۹۴- در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام: «هر آنچه رهبری در جلسات عمومی میگوید عیناً همان مسائلی است که در جلسات خصوصی به رئیسجمهور و دیگر مسئولان ذیربط میگوید، بنابراین، *این خط تبلیغی غیرصحیح که از برخی خطوط قرمز رسمی در جلسات خصوصی صرفنظر شده است، خلاف واقع و دروغ است*».
۲-رهبر معظم انقلاب- اول فروردین ۹۵- در حرم مطهر رضوی (ع) فرمودند: 《وزیر محترم امور خارجه به من گفت: « *ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم*»》.
۳-رهبر معظم انقلاب اسلامی اول فروردین ۹۵ در حرم رضوی: «در همین توافقی هم که ما با آمریکاییها در قضیه پنج بعلاوه یک و مسئله هستهای کردیم، آمریکاییها به آنچه وعده داده بودند عمل نکردند...کسانی که امید میبندند به اینکه بنشینیم با آمریکا در فلان مسئله مذاکره کنیم و به یک نقطه توافقی برسیم...از این غفلت میکنند که ما ناگزیر باید به همه تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا]طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم *یعنی خسارت محض*.»
۴-اول خرداد ۹۵ -در دیدار با دانشجویان: «من به برجام *به آن صورتی که عمل و محقق شد، خیلی اعتقادی نداشتم* و بارها نیز به خود مسئولان این کار از جمله به آقای رئیسجمهور و وزیر محترم امور خارجه این مطلب را گفتیم و موارد زیادی را به آنها *تذکر* دادیم.»
به مراحل توجه کنید:
۱-خطوط قرمز قطعی
۲-عدم اجرای این خطوط از طرف مجری(خود مجری اعتراف کرد)
۳-برجام خسارت محض(پس نباید امضاء و تصویب و اجرا می شد)
۴-چیزی که انجام شد باب میلم نبود و بارها تذکر دادم(یعنی تخلف! ؛ و الا جای تذکر نبود)
!!!
یک نکته مهم
برجام برای چه بود؟
به این متن بسیار مهم از رهنمود رهبری دقت کنید
مقام معظم رهبری اول فروردین ۹۵: « حالا در حلّ این اختلافات، فرض بفرمایید که ملّت ایران مجبور باشد از اصول خود صرفنظر کند، از خطّ قرمزهای خود هم صرفنظر کند، بکند؛ طرف مقابل از اصول خود و ارزشهای خود تنازل نمیکند؛! لکن اگر لازم شد،[فرضا] ما باید تنازل کنیم تا مشکلات را برطرف کنیم!؛ تا در نتیجه کشور بتواند از ظرفیتهای خود استفاده کند و مثلاً به یک اقتصاد برجستهای مبدّل بشود!. *حرفشان این است!*. بنابراین در قضیهی هستهای توافق شد و اسم این را گذاشتیم «برجام»؛ برجام دیگری در قضایای منطقه، برجام دیگری در قضایای قانون اساسی کشور؛ برجام ۲ و ۳ و ۴ و الیغیرذلک بایستی بهوجود بیاید تا ما بتوانیم راحت زندگی کنیم!. *این منطقی است که سعی میکنند این منطق را در بین نخبگان جامعه و از سوی نخبگان جامعه به افکار عمومی جامعه منتقل کنند. معنای این حرف چیست؟ معنای این حرف این است که جمهوری اسلامی از مسائل اساسیای که به حکم اسلام و به حکم برجستگیهای نظام جمهوری اسلامی پایبند به آنها است، صرفِنظر کند*.»
☝️
!!!
می بینید که رهبری صراحتا بیان فرمودند که با مذاکرات و برجام هسته ایی ، *قائله تمام نمی شود*
و اگر این مسیر را برویم ، ادامه اش برجام منطقه ایی و قوانین اسلامی و موشکی و...هست
مردم بزرگ وار و هم وطن عزیز
انتخابات نزدیک است
*می توانید بر خلاف نظر رهبری ، به تیمی رای دهید که وارد بازی دو سر باخت مذاکرات می شود!*
*مختارید که برجام های بعدی را انتخاب کنید یا نه!*
⚠️مطمین باشید اگر به جریان *مذاکره و دیپلماسی منفعلانه* ، رای بدهید ، رهبری ، علی رغم نصیحت و روشن گری ، *تن به برجام های بعدی به صورت مشروط می دهد!!*
*زیرا ولی فقیه با دیکتاتور فرق دارد...!!*
خود دانید...
✍🏻ا.ابراهیم زاده
#شعر_کودکانه
❤️ #روز_معلم مبارک
تو دفتر نقاشی
عکس یه گل کشیدم
گلی از اون قشنگ تر
دور و برم ندیدم
روی گل قشنگم
اسم تو را گذاشتم
اسمی از اون قشنگ تر
واسش سراغ نداشتم
اسم تو را معلم
تو را که مهربانی
در باغ علم و ایمان
همیشه باغبانی